Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Ay İkizleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay ikizleri nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY İKİZLERİ ; ikiz bebeklere sahip olmak (ekonomik sorunu olmayanlar için) oldukça güzel bir deneyim olmalı. siz dokuz ay önce ikiz bebekleriniz olması için oldukça çaba harcadınız , ter akıttınız ancak olmadı. üzülmeyin bakın karşınızda sizin kim olduğunuzu merak ettiğinden yüzünüze bön bön bakan bi ay ikizleri var. çok sevimli değilmi ; o'nu bide büyüyünce görün
evet ''merak'' kavramı tüm ikizler burçlu insanlar için mutlak bir araçtır-ihtiyaçtır. ay ikizleri için ise merak kalbinden hissettiği bi tür tutkudur.
çok güzel diiimi ; durun daha bitmedi. sizin o'nun annesi ve babası olduğunu keşfettikten sonra merakı başka alanlara kayacaktır , artık sizin yüzünüze pek bakmayacaktır. sevmediğinden değil , çok meşguldür

GENÇ AY İKİZLERİ ; oldukça sosyal bir gençtir. hem konuşkandır hemde iyi bir dinleyicidir. merhabalaştığı yüzlerce arkadaşı , kalbine girip çıkan onlarca sevgili adayı vardır. iletişim o'nun işidir. bu konuda doğuştan diploma sahibidir.
genç ay ikizleri size ilgi duyar gelir bi soru sorar , siz daha cevabınızı bitirmeden notunuzu verir -süper pratik zekalıdır- ; notunuz düşükse merak etmeyin sizi yolda gördüğünde selam verecektir , kaba değildir.
iyi not almışsanız oldukça neşeli , bilgili bi dost kazandınız. tebrik ederiz.

OLGUN AY İKİZLERİ ; yaşı ilerledikçe çok donanımlı biri olmuştur. öğrendiği onca bilgi zihninde artık oturmuştur. artık kararsız değildir. konuşurken heyecanla o konudan bu konuya atlamıyordur artık. daha çok dinliyordur. ve tabii oğlak ve boğa yakınlarının niçin bu kadar ağır hareket ettiklerini artık biliyordur , onlara acımayı bırakmıştır

YÖNETİCİ AY İKİZLERİ ; dedikoduya bayılır bir hatanız olduğunda ve sizi odasına çağırdığında daha o size bişey sormadan rakip firmadan biriyle tanıştığınızı ve tüm zaaflarını öğrendiğinizi söyleyin. aklı karışsın
ya da haftasonunu iki iş arkadaşınızın flörtünü ayarlamakla geçirdiğinizi söyleyin , amaç gündemi değiştirmek değil mi
şaka bi yana ay ikizleri yöneticisi çok anlayışlıdır. ona mantıklı bi açıklama yaparsanız size 5 gün izin bile verebilir. ancak zaman zaman civa gibi sinirleri gerilir sizi hassas noktanızdan yaralar. ay koçu gibi yumruklarını kullanmaz canım sadece dil yarasıdır onun ki...!!

ÇALIŞAN AY İKİZLERİ ; söylenti şöyledir ''ikizlere güven olmaz'' , peki gerçekten böylemidir? siz güvenilir diye yengeç burcundan birini işe aldınız. bi baktınız ay burcu ikizler. şimdi ne olacak yani siz ikizlerin güvenilir olmadığını duymuştunuz. bence ona bi şans verin. bunu ve daha fazlasını hakedeceğini göreceksiniz. diğer çalışanlarınıza göre işlerinizi daha çabuk bitirecektir. iletişim yeteneğini kullanarak müşterilerinizi memnun edecektir. öfkelense bile bunu saygılı bir dille ifade edecektir. eleştirilerinizden gerekli dersi alacak kadar esneklik gösterecektir. tabii o'da sizi eleştirecektir. haklıdır çünkü sizden daha zekidir
bir uyarı ; artık eşinizi şirkete çok sık getirmeyin , ne olur ne olmaz
AY İKİZLER (eleştirmen)

Temel prensibi : Yeni olan ne var ?
Yaşam tarzı : Aydınlık , havalı yerler
Öğrenmesi gereken ders : Karar vermek ve onlara sadık kalmak , duygusal taahhütte bulunmamak

gün boyunca hiçbişey yapmadan uğraşmak , yapılmayacak bir sürü şeyi bulmaya çalışmak Ay'ları İkizler burcunda olanların logosu diye kullanılabilir. tembel olduklarından değil , aksine aşırı derecede yapıcı olduklarından , birçok şeyi sürekli kendiklerine dert ederler. sonuçta Ay'ı bu durumda olan bir kimse oturmuş , rahat halinde bulmak çok ender bir olaydır. her duyguyu incelemeye , her heyecanı tartıp ölçmeye ve her durumu tartışmaya bayılırlar. iş olsun diye sık sık tartışma çıkarır veya karşıt bi görüş savunurlar.

tüm bunlar olumlu yönden yaşama ilginçlik katarsa da , olumsuz yönde çözüm gerektiren bir buhran , ortaya çıkacak sarsıcı bir olay onlardan her zaman beklenebilir.içlerinden geçen herşeyi açıklamaya gereksinim gösterirler.

entellektüel düzeyde meraklı insnalardır.çok canlı bir zekaya sahiptirler , herşeyle ilgilenirler ve iletişim yetenekleri iyi gelişmiştir.fikir alışverişlerini ve derin diyaloglara girmeyi çok severler.meraklıdırlar ve başkalarının yaşamları ile yakından ilgilenirler.kolay inanmayıp şüpheci bir tavır sergilerler. yüreklerine giden yolun üzerine mutlaka akıllarını koyarlar.duygularını analiz edip , sorgulayıp , deşerler ve mümkün olduğunca düzeltmeye çalışırlar..
ayı ikizdeyse ve birde güneşte oradaysa hadi gelin anlayın bu ikizleri. ay ikizleri duygularıyla temasa geçmektense aklıyla başa çıkmayı yeğeler.uyum onlar için çok kolaydır ama duygusal anlamda yetersizdir.çabuk heyecanlanır,sivri dillidirler,kırıcıdırlar ve iftiracı olabilirler.önemli önemsiz her konuda konuşmayı severler. laf aramızda dedikodu yapmayıda severler.çok kuşkucudurlar.aslında ikizleri ayda olanların duygu eksikliklerini tamamlamaları ve sabırlı olmaları gerekmektedir.olsalar zaten onlar çok eğlenceli ve entellektüel kişilerdir.birazda ne yapmak istediklerinden bir emin olabilseler...gece uyurken tamam dedikleri bir şeyi uyandıklarında anında unutuverirler.oysa uykuya dalmadan önce o konu onun için önemliydi rüyada görmedi ne oldu pekii..
Ay, ikizlerde kişi çok hareketlidir.Çok hızlı yer değiştirir.Kolay ve hızlı öğrenir.Zaten o yüzden hareket eder.Bu, gazeteciler için ideal konumdur.
Çok değişken ve hızlı olması duygularını da değiştirtir. Hareketli aşklar yaşar.

AY 1. EV İKİZLER
Ay burada ikizler burcunun halini bilir.Yani kişi çok hareketli,çok hızlı düşünür,dışa dönüktür,sabırsızdır ve hızlı hareket eder, ay butun bunları bilir ama bu evde bu halleri gösteremez.Ve bu yüzden dışardakiler kişinin akıllı,hızlı,dışa dönük halini bilmezler.
Burada kişinin ihtiyacı iletişimdir.Ama kendini göstermeden iletişim kurmak ister.Akıllı iletişim işlerinde ama kişinin görünmediği işlerde kişi çok başarılı olur.Örneğin internetde iletişim işlerinde veya bir havaalanında telsiz habercisi gibi işlerde kendini bayağı mutlu hisseder.Bu işlerde hızlı karar verme akıllı hareket etme yeteneklerini iyi kullanır.Eger böyle bir iş bulamazsa o zaman yazmalı,yazarak iletişim kurmalı veya çizerek,resim yaparak kendini ifade yolları bulmalıdır.Gazeteci de olabilir.Hızlı çalışma gerektiren işlerde kendini gösterir.Çok çeşitlilik vardır.Değişim, titreşimleri algılama yeteneği fazladır ve bunlardan kimsenin haberi olmaz bu evde.

AY 2. EV İKİZLER

Kolay para kazanma hali verir ama kolay da para harcar.Nasıl sahip olacağını ikizler özelliğinde bilir.Ticareti iyi bilir.Tüccar olabilir.Çeşitli şeyleri yapabilir,iletişim sektöründe başarılı olabilir.Ay kişiye burada derinlik verir.O yüzden işini derinleştirebilir ve işinde kalıcı olabilir.İşyerine cabuk adapte olur,işleri hızlı kavrar.

AY 3. EV İKİZLER

İkizler kendi evinde burada. Kişi burada o “bilme” hali içinde o evin sahnesinde kendini göstermeyi biliyor.İlköğrenimde cok başarılı,kardeşler yakın akrabalar ile ilişkilerinde de cok başarılıdır.Nasıl iletişim kuracağını bilir.Ailede dargınlık olduğunda,barışmak veya çözüm bulabilmek için ona danışırlar, çünkü o dargın kişiler arasında bile nasıl iletişim kuracağını bilir ve barıştırır.Okulda sınıfında da çok sevilir.Çünkü çok akıllı ve hareketlidir.Leb demeden leblebiyi anlar,anlatılandan daha fazlasını anlar.Herseyi merak eder ve cok hızlı hareket etme yeteneği vardır.Gazeteciler bu kişilerden çıkar.

AY 4. EV İKİZLER

Bilinçaltı çok hızlı ve çeşitlilikle hareket eder.Evini otel gibi kullanır.Evini ,yuvasını sürekli taşır,çünkü monotonluktan sıkılır.Taşınamazsa bile sık sık değişiklikler yaşar.Gittiği yere yuvasını da taşır ama yuvasına cok bağlı olduğu söylenemez. Bilinçaltında ikizler özelliği görünür,çok hızlı geçişler yapabilir.Köklerini,geçmişini öğrenir,onları araştırır.Kolay öğrenir ve takılı kalmaz.Sosyoloji,psikoloji,pedagoji alanlarında kişiye potansiyel verir.Çeşitlikleri,farklılıkları anlayabilir.
Gezegenler, yönettiği evlerde daha kuvvetli görünürler. Burada ikizler kostümü pek görünmez,çünkü burası ayın hükmettiği bir yerdir.Oyuncu o kadar parlıyor ki, kostümü gözükmüyor, ikinci planda kalıyor.
Burada derinleşir.Belirli bir şeyin bilince yükselebilmesi için zamana ihtiyaç var.
AY 5. EV İKİZLER

Çok çeşitli eğlenmeyi bilir.Sevimli biri olur çünkü çok çabuk adapte olur girdiği gruplara.Herkesi tanır,popülerdir.
“Gel şuraya gidelim,boş ver takılma,mutlu olalım,eğlenelim…” der.Gösteri dünyasında cok başarılı organizasyonlar yapabilir,organizatör olur.

AY 6. EV İKİZLER

İletişim sektöründe sistem kurucu olabilir.Halkla ilişkilerde,pazarlama işlerinde çalışabilir.Yaptığı işte iletişim öncelikli olmalı ve değişken olmalıdır.Masa başında uzun süre çalışırsa canı sıkılır.Akciğerleri hasta olabilir.

AY 7. EV İKİZLER

Kişi çok popüler olur.Hızlı ve kolay iletişim kurar. Çok ilişki ..gülücük) Kişiyi popüler yapar.Bu evde ay yeni doğduğu için ,kostüm öne geçiyor.Partneriyle nasıl iletişim kuracağını bilir.Kendisine kendi gibi davranılmasını ister.Güneşi ikizlerde olanlarla iyi anlaşır.İlişkisinde çeşitlilik vardır.Sık sık partner değiştirebilir.Monotonluk onu bozar.Partnerinin entellektüel biri olmasını ister.

AY 8. EV İKİZLER

Köklü değişiklikler yapma konusunda sıkıntısı olmaz.Kişi kolay değişir.Partnerinin sahip olduklarını ve kendisine intikal eden miras,para v.s. şeyleri kolay harcar.Harcama, kendisinin değişikliği içindir.

AY 9. EV İKİZLER

Sırt çantalı bir tip olur.(=traveller) Yabancı ülkelere farklı kültürlere araştırmak için gider,oralara kolay uyum sağlar.Yabancı sevgilisi olabilir.Birbirinden farklı bilgileri almaktan hoşlanır.Bu bilgileri birleştirir ve tekrar verir.
İletişimi rahattır.

AY 10. EV İKİZLER

Özgür bir annenin etkisindedir.Zirve için belirli bir kararlılık gösteremez,çünkü ay kendisini zaten zirvede bilir.Halbuki zirve kararlılık ,arzu ,istek ister;ama bu kişide bu arzular yoktur.Güneş de ordaysa kariyer yapabilir. Normalde kariyer yapması beklenemez.

AY 11. EV İKİZLER KOÇ

Dugusal tutum ve sezgilerle evrensel cemiyetlerde (unicef gibi) çalışır.Gazeteci,reklamcı,pazarlamacı arkadaşları olur.Herkese bildiklerini aktarmak için organizasyonlar yapar.Veya böyle organizasyonlar içinde yer alabilir.
Gezegenler,kişiye, hangi tip insanlarla karşılaşacağını da verir.

AY 12. EV İKİZLER

Farklı mistik deneyimler yaşar. Hayır kurumlarında bağlantıları sağlar.Eğitim vakıflarında,yetim çocukların cemiyetlerinde ... aktif görev alır.
Ay o burcu biliyor ve şuuruna yükseltiyor.O burcun bilgi ve duygularını veriyor ve kişi sonuçlarıyla gözüküyor burada.
AY 12. EV İKİZLER

Farklı mistik deneyimler yaşar. Hayır kurumlarında bağlantıları sağlar.Eğitim vakıflarında,yetim çocukların cemiyetlerinde ... aktif görev alır.
Ay o burcu biliyor ve şuuruna yükseltiyor.O burcun bilgi ve duygularını veriyor ve kişi sonuçlarıyla gözüküyor burada.

Yukarıda yazılanlara katılıyorum. Bir ara kafama çocuk esirgeme kurumunda gönüllü annelik yapmaya takmıştım. Babanem kendin doğurda ona bak diye bana kızmıştı o zamanlar. İlerde böyle birşeyi gene düşünüyorum. Sevgiye muhtaç o kadar çok çocuk varki oralarda.
Hiçbirşey tesadüf değil değil mi? Haritamda Ay tek tarafta tek başına önemli gezegen ve Pluto ile olan açısı haricinde bütün açıları kare ya da karşıt. Güneş Akrep, Yükselen Oğlak
Bu durumda hayatıma "normal"(!) devam edebilmem için ikizler gibi yüzeysel ve 5. ev gibi eğlenceli bir evde konumlanmış sağolsun.
"Boşver takılma, gel şuraya gidelim":)
Ay İkizler Burcunda

İkizler; erkeksi, değişken, bir hava burcudur. Hızlı tepki veren, zihinsel enerjiyle dolu, yaratıcı fikirleri olan ve çevresindeki herkesi her şeyi merak eden biridir. Bu özellikler Ay’ın sezgisel güçlendirici etkileriyle yoğunlaşınca her türlü iletişimde mükemmel bir başarı ortaya çıkar. Her konuyu doğal olarak çok hızlı bir şekilde duyumsar. Tepkilerini hemen gösterir. 24 saat bir gün için yeterli gelmeyebilir. Hayatındaki herkesin özel hayatına aşırı ilgili, meraklı ve aşırı eleştiricidir.

Evi kitaplar ve ansiklopedilerle dolu olabilir. Öğrenmeye, bilmeye karşı büyük bir çekimi vardır. Renkli, ilgi çekici ve zihinsel yönden doyurucu bir dosttur. Ama duygusal açıdan dengeli biri sayılmaz. Ay’ın iniş çıkışlı ruh hali ve İkizlerin sürekli değişen yapısı bir araya gelince duygulardaki aşırı değişiklikler iç huzuru sağlamayı zorlaştırır. Kimi zaman soğuk ve duyarsız olmakla suçlanabilir. Bunun nedeni ise zeki, parlak ve ilgi çekici görünmek için duygulardan çok zekayı ön plana koymasından kaynaklanır. Onun için duygusal bir ilişkinin doyurucu olması için zihinsel olarak iyi olması gerekir.

İkizlerin çift yapısı aşkta ona, sevginin de çifter çifter gelmesine neden olur. Ancak tamamen istediği gibi birini bulduğunda çapkınlığı bırakabilir. Mantık her zaman ağır bastığı için duygular yüzeysel kalır. Bu kişiyle beraber olmak kıskançlıktan da uzak durmayı gerektirir. Bir ilişki içindeyken, bir çok kişiyle entelektüel derin sohbetlere girebilir. Bu, kıskanç bir sevgili için zorlayıcı olabilir. İkizler aşkta oyundan hoşlanır. Karşı taraf, kaleyi fethettiğini zannederken, İkizler başka bir diyara yelken açmış olabilir.

Yaratıcı bir işte sıkılmadan çalışabilir fakat dikkatini toparlaması oldukça zordur. Bir konuyla uğraşırken başka bir konu da onu çekebilir ve konudan konuya atlayarak bazen bir işi tamamlayamayabilir. Gazetecilik, yazarlık, öğretmenlik, satış gibi çok gezip görüp öğrenmeyi, konuşmayı gerektiren mesleklerde çok başarılı olabilir. El becerisi gerektiren işlerde de başarılı olabilir.

Toplantı ve eğlencede mükemmel arkadaştır. Her zaman her toplulukta merkez olmak ve konuşmayı yönetmek ister. Çekici kişiliklerle birlikte olmayı çok sever. Aynı anda üç beş kişiyle konuşabilir. Hayatı dolu dolu ve büyümeyi reddedercesine yaşar. Yeni bir şeye başlamak için her zaman sevinç ve istek duyar. Onu yaşatan şey zihinsel uyarı ve değişikliktir. Bu olmayınca mutsuz olur. Sorunlarla yüzleşmekten kaçınır ve hep erteler. Bu sebepten de duygularında derinlere inemez.

astrozenith
Ay İkizlerde, derin içsel kuşkunun ifadesi olarak Derin kuşku, içsel çatışma, karar veremek, kullanılması gereken analitik yetenekler verir. Çok meraklı ve çok kıskançlık verir. Aynı anda bir çok konuyu düşünüp fikir yaratmaya çalışırlar:D Duygularda çok değişkenlik verir.
duygular yerinde duramaz ve sabırsızdır.sürekli değişir bazen kendi bile şaşar ay ikizleri dün ne yaptım bu gün ne yapıyorum diye.inançları cidden kuvvetlidir.
Alya Yazılan:Ay ikizleri olarak bende sıfır kıskançlık. Bende bir tuhaflık var ama çözemedim.

birlikte çözmüştük ya alya , hani senin satürn vardı orada , ikizlerin hiperaktivitesini dengeliyordu. kıskançlık enerjisinin önemli kısmını mars veriyor dersek senin mars balığının çok sert açıları yoksa yumuşak başlılık verir diye yorumlayabiliriz ayrıca..
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler