Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Mars
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
MARS(Asker): Tanrısal onur ve güçle savaşan gerçek savaşçıdır. Acımasız ama cesurdur. Savaşı getirir. İnsanda girişim ruhu, cesaret, mücadele ve başarı isteği olarak kendisini gösterir. Baş edilmez, boyun eğmez ,yorulmaz bir kuvvettir. Yabani, acımasız ve değiştiricidir. İster ve elde eder. Demir, çelik, ateş ve tüm silahlar onun yönetimindedir. Yaklaşık her iki yılda yeniden bir mücadele dönemi başlatır.
Eylem
Harakete geçme tarzımızı,kendimizi savunma tarzmızı gösterir
Mars eril burçlarda ise eyleme geçerken aktiftir
Mars dişil burçlarda ise eyleme geçerken savunmacıdır
Agresyon,mücadele kendini ortaya koyma tarzı
Erkekler, genç erkeklerle ilgilidir
Rekabete girdğimiz alandır
Enerjimiz,vücudun savunma sistemidir
Nasıl haraket ettiğimizi gösterir
Meydan okuyucudur
Savaş,kavgalar,düşmanlar
Askerlik,silahlar,ilk atılan adım
Cesaret,rekabet, mücadele
Fiziksel enerji
Kaslar,keskin kokular
Kan
Ameliyatlar,operasyonlar, keskin aletler
Cinsel dürtünün agresif tarafı
Sorun,tartışma,şiddet öfke
Cinayet,tüketme, harcama
Diktatörler,zafer kazanmış kumandanlar,fizikçiler,eczacılar, cerrahlar,hırsızlar,kimyagerler,kasaplar, erkek kardeşler,düşmanlar, isyankar kişiler,şovalyeler, ateistler

Derin

Yeryüzünden görüldüğü haliyle gezegenler şu şekilde sıralanır: Ay, Merkür, Venüs, Güneş ve Mars. Bir gezegen Güneş’ten ne kadar uzaksa yörüngesi de o kadar uzundur. Mars’ın zodyaktaki yörüngesini tamamlaması 2 yıl sürer. Geleneksel astrolojide Mars Küçük Şer diye bilinir. Yunan mitolojisinde Mars savaş tanrısı Ares’tir.

ASALET BURÇLARI KOÇ, AKREP
RENGİ KIRMIZI
GÜNÜ SALI
METALİ DEMİR

Mars savaşa girme, kesme, saldırı gibi şeylerle ilgilidir, bu durum zodyakın savaşçısı olan Koç burcunun eril yöneticisi olmasıyla da kendini gösterir. Mars ayırca dişi bir burç olan Akrep’in de yöneticisidir. Akrep burcu marsın dişil kuvvetleri olan kararlılık ve güçlü kişilik özelliklerini temsil eder.

İDDİALI VE HIZLI


--------------------------------------------------------------------------------
Mars’ın yapısı iddialı, saldırgan ve yüzleşmecidir. Güdüleriyle ve aciliyet duygusuyla hareket eder. Savaş tanrısı olarak mücadele, savaş, zafer ve silahları yönetir. Venüs’ün cinselliği seksten zevk alma üzerine kuruluyken, Mars seks güdüsünü ve fallusu temsil eder. Venüs yumuşak ve yavaştır. Mars keskin ve hızlıdır ve doğası saldırı, delme, nüfuz etme ve yaralamadır.
Bıçakları, bıçakla çalışanları, cerrahiyle ilgili her şeyi temsil eder. O kasapların tanrısıdır.
Psikolojik açıdan Mars kızgınlığı, nasıl kızdığımızı veya kızıp kızmadığımızı gösterir. Kötü etkiler almış bir mars aşırı tartışmacı, güdüsel, zaman zaman zalim ve şiddetkar olabilir. Tam tersine bu Mars kolayca korkan, kızgınlık gösteremeyen bir insanı da gösterebilir. Sıldırı kendini pasif veya agresif şekillerde veya zalim davranış halinde gösterebilir.
İyi bir yerleşime sahip Mars, Koç’un birçok olumlu niteliğini sergiler. Cesur, gözüpek, kendisi ve başkaları için kavga etmekten kaçmayan bir insandır. Kızgınlık yıkıcı olmak yerine eylem için enerji oluşturacak şekilde kanalize edilebilir. Mars ancak bir amaca sahipse çok olumlu bir ifade kazanır. Bu durumda başarıdan başarıya koşan, yeni şeyler başlatan bir kuvvete dönüşür.
Mars’ın rengi kırmızı kızgınlığı ve tutkuyu, ayrıca farklı kılıklar altında sıcaklığı da gösterir. Mars’ın temsil ettiği yiyecekler sıcak, baharatlı, acıdır. bitkileri dikenli, keskin veya dil burucu tatları olan bitkilerdir.

© Joanna Watters. Astrology For Today, dergisinden alınmıştır, published by Carroll & Brown Publishers Ltd., London, 2003
© 2010, BATİNİLER.
(04-01-2011 10:58 PM)nfs hp Yazılan: [ -> ]bende cumartesi doğmuşum tatilleri severim :)mars günü cuma değilmi ?

Cuma günü Venüsün olması lazım doğru hatırlıyorsam.
Venüs zamanları dinlenme ve ilişkileri geliştirme zamanıdır , müslümanlara Cuma günleri bunlar tavsiye ediliyor bildiğim kadarıyla.
(04-02-2011 12:00 AM)vatansever Yazılan: [ -> ]cuma namazaı öncesi gerçektende çok kavga geriliöm oluyo ya iki haftadır bi olaylar oldu bizim orda sabrettim ikisindede valla cumartesi ne günü oluyo ekrem abi bildiğim kadarıyla neptün

cumartesi saturnday olması lazım =)

Pazar = Sun (güneş) day

Pazartesi = Monday ( moon = ay )

aslında bunları pek önemsemedim bugüne kadar.

ginka

pazartesi = ay
salı = mars
çarşamba = merkür
perşembe = jupi
cuma = venüs
cumartesi = saturn , uranüs
pazar = güneş

verygood
la tamda satürn gününde doğmuşum yaaa nalet olsun içimdeki satürn uranüs aşkına gülücük)kardeşimde yengeçtir oda ay gününde gelmiş dünyaya gülücük duygusal şiy bende diom nie bu duygusal böyle ben biraz soğuğumda y.oğlak olarak :)bide şu var ay gününde spor vs.yapın diolar valla artık fitness'a p.tesi gitcem gülücükjüpiterde kitap okurum :D ibrahim hakkı hazretlerinin bu konuda kitabında bahsetmiş bulamadım bi türlü araştırıom bakalım bulurum sıkıntı yok strese devam :D

ginka

bende güneş günü doğmuşum gülücük 10. evimde güneş
vatansever buradan faydalanabilirsin http://sufizmveinsan.com/astroloji/htm/k...ikleri.htm
(04-02-2011 02:34 PM)virgotaurus Yazılan: [ -> ]
(04-02-2011 12:12 AM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(04-02-2011 12:00 AM)vatansever Yazılan: [ -> ]cuma namazaı öncesi gerçektende çok kavga geriliöm oluyo ya iki haftadır bi olaylar oldu bizim orda sabrettim ikisindede valla cumartesi ne günü oluyo ekrem abi bildiğim kadarıyla neptün

cumartesi saturnday olması lazım =)

Pazar = Sun (güneş) day

Pazartesi = Monday ( moon = ay )

aslında bunları pek önemsemedim bugüne kadar.

Peki doğdukları hafta günlerine göre insanların birbiri ile anlaşması kolaylaşır mı? Mesela ben cumartesi satürn günü doğumluyum, satürn günü doğumlu biriyle anlaşmamı arttırır mı bu durum?

yukarda dediğim gibi bu konuyu önemsemedim , önemli olmadığını düşündüğüm için bu soruya cevabım hayır olacak.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler