Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Şiron ( Chiron ) Evlerde
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
1. EVDE

Her şeye atılır. Korkusuzdur. Kural ve engel tanımaz. Çünkü kuralları o koyar... Özgür olmalıdır. Kendi yöntemleri ile ilmi, felsefi, dini araştırmalar içindedir. Kimin ne düşündüğüne bakmadan fikir önderliği yapar. Sürekli zihinsel faaliyet içinde, hakikatı ararlar. Yaratıcı zekaları vardır. Ders verici acı tecrübeler neticesinde kendi sınırlarının neler olduğunu öğrenirler. Zorluklardan kurtulmasını bilir.sorunlu dönemlerde karşı koyabilme, dayanma gücü vardır. Hem Kendisi, hemde başkaları için tedavi edici, iyileştirici, öğretici ve yeniieyici özellik verir.

2. EVDE

İstekleri, arzuları güçlüdür. Bunlara ulaşmak için sakin sessiz ama kararlı hareket eder. Amacına ulaşmasına engel olan şeyi ne yapar eder kaldırırlar. Arkadaşlarını, dostlarını, her türlü ilişkilerini daima kendi kontrolleri altında tutarlar. Manevi değerlere önem verirler. Maddi değerleri araç olarak kullanırlar. Her yönden etrafındakilere yardım etmeği severler. Düşünce, anlayış, idrak genişliği verebilecek yeni değerler kazandırıcı fırsatlar verir.

3. EVDE

Kafa çalışması, fikirsel alışveriş yapmak çok önemlidir. Çok hızlı düşünür, hızlı konuşurlar. Bu hızlarına yetişmek mümkün değildir. Belli konularla kendilerini sınırlamaz. Her türlü ilişki, konu, faaliyet için açık kapıları vardır. Duygular geride, mantık ön plandadır. İlim, teknik, düşünceler onların oyuncağıdır. Faydalı, iyileştirici, geliştirici yönde düşünme, çalışma, iletişim kolaylığı verir.

4. EVDE

Tüm insanları sever. Kardeşlik, sevgi, dostluk bağları güçlü. Insanların ihtiyaçlarına karşı anlayışlıdır. Ailesine, annesine, büyükierine saygılıdır. Bunu kutsal bir görev kabul eder. Onların incinmesine, duygularına karşı çok duyarlıdır. Olayların içinde olmak, bilmek, kontrol edemeseler bile haberdar olmak isterler. Aksi halde güvensizlik hissederler. Dışlanmış olduklarını sanırlar.

5. EVDE

Kendilerine özgü üslüpları her konu için geçerlidir. Yaratıcı yönleri sınırsızdır. Öğretici durumundaki kişilerdir. Rahatlarına düşkün olup, eğlenmeğe, gezmeğe bayılırlar. Rahat tutumları yanlış değerlendirilebilir. Sevmeği severler. Çocuklardan hoşlanırlar. İnançları farklıdır. Sevgiyi hissederlerse her türlü fedakarlıkta bulunurlar. Gençlerin sorunlarına rehberlik etmede başarılı olur.

6. EVDE

Dostlukların, iyi ilişkilerin devamlılığına önem verir. Genellikle vericidirler. Ama bazen çok açıldıklarını hissederek bencil olurlar. Kendi kafalarındaki mükemmellik ölçüsünü kaçtrmak istemezler. Mantıklı şeyleri, kabul ederler ama uygulamada geri kalırlar. Tıbbi tedaviler dışında, bitkilerle, masaj, akupunktur gibi tabii iyileştirme çalışmalarına ilgi duyarlar.

7. EVDE

İnsanlarla ilişki içinde olmak, sevmek sevilmek isterler. Özellikle karşı cinse ilgileri fazladır. Hem sevgi hem de cinsel yönden kendilerini güçlü hissederler. Bunu yaşamak isterler. Inanç yönünden de uyuşacakları eş seçerler. Sevgi ile her şeyin üstesinden gelineceğini jyj bitirler. Ama gerektiği zaman sert görünerek sorunları çözebilirler. Eşlerine karşı öğretici tavır alırlar.

8. EVDE

Güçlü arzular ile dini inançtarı çatışabilir. Enerjileri güçlüdür. Bedensel arzuları kuvvetli olur. Cinsel yönden reddedilme konusunda çok hassas olurlar... Bilinmeyen konulara, soyutsai kavramlara ilgıleri çoktur. Hissedişleri vardır. Kontrol altına girmezler. Acı çekmekten korkarlar ama pekçok tecrübeler yaşarlar. Başkalarının çektiği acılarıda atgılayabilirler. Kendileri ile yüzleşmek durumunda kalırlar.

9. EVDE

Inançları çok güçlüdür. Dinsel görevleri yerine getirmeğe dikkat ederler. Bu görüşlerinin guçlu savunucusudurlar. Aynı görüşü paylaşacaklan insanlarla olmaktan hoşlanırlar. Soyut konular ilgilerini çeker. Çok büyüterek anlatırlar. Kendi görüşünün doğruluğuna inanır. Altıncı hissi güçlü olduğu için bildiklerini bu süzgeçten geçirebilir. Çok derin düşünebilme yeteneğine sahiptirler. Baş ucu noktasına yakınsa dini lider olabilir.

10. EVDE

Öğrenmeğe ve bilgilerini uygulamaya önem verir. Kariyer sahibi olur. Seçtiği alanda iyi bir önder, öğretici olur. Kendini geliştirerek, yetiştirerek olgun bir kişiliğe sahip olurlar. Esrarengiz ve etkileyicidirler. Dinsel konularda araştırıcı, akılcı, sentezci, gerçekleri bulmağa dönük derin çalışmalar yapar... Bunları insanlığa kazandırmak için yoğun mücadele verir ve sonunda da başarıyı yakalar.

11. EVDE

Umutları, arzuları, idealleri son derece guçlüdür. Bunlara mutlaka ulaşmak ister. İçinde yaşadıkları hayatı, sistemin işleyişini, evrensel gerçekleri keşfetmek için yola çıkmışlardır. Toplumun sorunlarına karşı hassas olurlar. Aradıkları gerçek dostu bulamazlar. Ancak farklı çizgide insanlarla karşılaşırlar. Şartlanmalar sonucu kalıplaşmış şeyleri yıkarlar. Fikirleri karıştırıcı ve kışkırtıcı olabilir.

12. EVDE

Öğrenmeğe, bilgi dağarcıklannı genişletmeğe çalışırlar. Toplumu değiştirebilecek gizemli çalışmalar yapabilirler... Beş duyunun tesbit edemediği şeyleri, hissederek, keşfetmek isterler. Gizli gerçekleri yaşama çalışmaları yaparlar. Bedensel kayıtlardan kurtularak üst boyutlarda neler olduğunu bilmeği amaçlarlar. Ölüm ötesinde, mezarda neler olduğunu çok merak ederler.

Çoğunlukla gerçekleşen rüyalar görürler. Kendılerinin ve başkalarının iç dünyalarını anlayabilmek isterler. Medyumluk özellikleri vardır. Kendi sorunlan bilinç altında gizlidir. Çevre etkilerinden doğan kompleksleri yenmek için yalnızlık çekilerek başarısızhk ve yenilgilerden çok şey öğrenir ve güçlenirler.

sufizmveinsan.com
8. EVDE
Güçlü arzular ile dini inançtarı çatışabilir. Enerjileri güçlüdür. Bedensel arzuları kuvvetli olur. Cinsel yönden reddedilme konusunda çok hassas olurlar... Bilinmeyen konulara, soyutsai kavramlara ilgıleri çoktur. Hissedişleri vardır. Kontrol altına girmezler. Acı çekmekten korkarlar ama pekçok tecrübeler yaşarlar. Başkalarının çektiği acılarıda atgılayabilirler. Kendileri ile yüzleşmek durumunda kalırlar.

Şiron 8. Evde
Harika bir seks terapisti olabilirsiniz. Romantik bir partnerdeki cinsel güdüleri en iyi şekilde ortaya çıkarma yeteneğine sahipsiniz. Elbette 8. evin konusu cinsellikten fazladır. Belki de başkalarından gelecek ve size destek olan paraya fazlasıyla bağımlısınız. Ya da tam tersine size gelen paranın tümü başkalarının ihtiyaçlarına gidiyor. Bir diğer şey, Şiron miti tam olarak bu konumda kendini gösterir, başkalarını iyileştirme ve ıslah etme yeteneğine sahip olabilirsiniz ama kendinizi değil.


hahhahahahah!Benim cinselliğin C si ile hiç alakam yok ki!Önce partner bul dediğinizi duyar gibiyim.Bence önce kadın olduğumun farkına varmalıyım.Ama bu nerdeeeee!Zaten haritada erkeklik hat safhada, ara da bul içindeki yengeç kadınını!hahahahaha!Çok güldüm yaaaa!Benden olsa olsa Zeyna olur, Symirna olur.İzmirimin savaşçı kadınlarından olur.Elime düşen adamın vay haline!hahahahahahaha!Para konusuna gelince, kendi harcayamadığım parayı neyleyim.Ne gelirse gidiyor.Para bana akıyor.hahahahaha!Ama şifa işi harbi doğru, zaten yükselen başağım.Sağlık konusunda acayip hassasımdır, çevremdekilere ha bire birşeyler içirir, yediririm.Kendime vurdumduymazımdır.Hasta biri karşıma çıkmaya görsün, hastayım dediğine pişman ederim.Şunu da iç, bunu da yap diye!Bilenler bilirler!hahahahahahaha!
şiron benim 12.evimde gülücük gerçekleşen rüyalar gördüğüm kesin..bakın medyumluk yeteneğim de varmış gülücük ölüm ötesi olayları merak ederim evet!ben öte alemin burdan daha zengin ve araştırılası olduğunu düşünürüm..
benimde chiron 12.evde boğa burcunda.rüyaarım çok fazla gerçekleşmez zaten hatırlamam rüyalarımı .gerçekten de ölüm ötesinde, mezarda neler olduğunu çok merak ederim
chiron büyük bir kuyruklu yıldız yada bir göktaşıdır.astrolojide kişinin hangi evinde bulunuyorsa o evin alanlarında mutlu olur,hoşnut oluruz.burada daha çok 12. evden bahsedeliyor.chiron terazide,aslanda,yengeçte,başakta ve yay burcunda rahat diye biliyorum.chiron hakkında bilgi eksiğimiz oldukça fazla bence.chiron iman gücümüzle,sabrımızla,manevi değerlerle ön plana çıkar.düşününce yay burcu ve jüpiterle olumlu açılarında bu faaliyetlerde oldukça başarı verebilir kişiye. 12. evde ne gibi etkiler yapar.tabiki aldığı açılarda önemli.12. evde yaşlı,çocuk, muhtaç vs. kişilere yardımcı olama duygusuyla yanıp tutuşur.yardım isteyen kişiye asla hayır diyemez.insanlığa yardım için gizli işler peşine düşebilirler.olumlu yerleşimlerde ön görüleri çok gelişmiştir.öğrenmek istekleri çok fazladır.kendi dert ve sıkıntılarını bilinç altında saklarlar.ama söz konusu başkaları olduğunda var güçleriyle çözüm üretmeye çalışırlar.rüyalarının çıkması muhtemeldir. kızımın chironu aslanda ve 12. evde.tabiat,çocuk ve yaşlılara aşırı bir sevgisi vardır.canlı cansız her varlıga verebilecek kadar çok sevgiye sahip.cansız bir varlığı bile incitmek istemez.bilinmeyene merakı oldukça fazladır.aslan etkisiyle biraz kompleksleri var elbet.ama sanırım hatalarından aldığı dersle yaralarını kendi sarması gerektiğini ve bu hatalardan kendine pay çıkarmayıda bu şekilde öğrenecek.aslan dedik ya.tavırları,konuşmasıyla çevresinde etkili ve dikkat çekmeye çalışan bir kişilk.ama sanırım aldığı bazı sert açılarla bunu çok ön plana çıkaramamanında çaresizliği var.yinede bu alanla ilgili her konu onu çok mutlu ediyor.ve merak uyandırıyor.garipde rüyaları vardır.sıradışı.hımm sanırım böyle bir şey chiron.
nuray esen Yazılan:şiron 2003 yılında oğlak burcundamıydı acaba

2003 yılında şiron oğlak burcunda

http://www.astro.com/swisseph/ae/2000/ae_2003.pdf


bu linkten bakabilirsiniz.
luthi Yazılan:Sironun onikinci evde olmasi insanlara hayir diyemeyen insanlari kolay kolay kıramayan derin sevgi dolu ve aslındada incinmekten korkan bir tip verebilir destekleyen gezegenlerde varsa tıp alanında uzmanlar çıkabilir...

Benim chiron'um 12. evde, Balıkta ve ayla kavuşumda. Aynı zamanda da Plutonla zıt açıda. Benim de rüyalarım çok çıkar ve her gece film gibi rüyalar görürüm. Balıkta Ayla kavuşumda olması ve Plutonun zıt açısı sebebiyle herhalde, duygularımı ben bile analiz edemem, dolayısıyla ifade de edemem. Duygularım gizli kalıyorlar. Yine bunlardan olduğunu tahmin ettiğim astroloji sevgim taaa ilkokul çağlarında, evde bulduğum astroloji kitabını okumamla başladı. Evet, insanlara kolay kolay hayır diyemem ve kavgayı hiç sevmem (mars 7. evde olmasına rağmen). Beklerim, beklerim, hafızaya alırım, en son dayanamayacağım noktaya gelince de öyle bir yıkıcı konuşurum ki, hiçbir şekilde telafisi olmaz.

Ancak henüz medyum özelliğimi keşfedemedim gülücük

ginka

Şiron Evlerde

Şiron 1. Evde

Şiron burada sizi parlayan zırhı içinde, haksızlığa karşı savaşmak için her zaman hazır bir şövalyeye dönüştürebilir. Bunu yaparken de kendinizi ihmal etmeniz olasıdır. Aynı zamanda zeki bir konsey üyesi olabilirsiniz. ( özellikle sağlıkla ilgili konularda ). Ama sözünüzü dinletmekte zorlanıyorsunuz. 1. evdeki Şiron yetenekli bir öğretmene işaret edebilir.

Şiron 2. Evde

Şiron öğretir ve öğüt verir. 2. ev mal,mülk ve parayla ilgilidir. Bu alanda insanlara paralarını kendinizin yaptığınızdan daha iyi olarak nasıl değerlendirebileceklerini gösterebilirsiniz. Aslında kendi finansal durumunuz karman çorman olabilir. Bu yerleşim cimri bir kimseye de işaret edebilir ama biriktirilen para hiç bir zaman zevk vermez ya da kişi tüm parasını kaybetme korkusundan asla kurtulamaz.

Şiron 3. Evde

Eğer kız ya da erkek kardeşiniz yoksa, Şiron’un bu konumuyla bu eksikliği hayatınızda büyük bir boşluk olarak hissedersiniz. Eğer kardeşleriniz varsa, bu durumda en azından biriyle sürekli problemler yaşamanız olasıdır. Bu bir ses eğitmeni ya da konuşma terapisti için iyi bir konumdur. Bu konuda başkalarına daha iyi konuşmayı öğretme yeteneği söz konusudur ve hayır bu konum garanti olarak konuşma özürlü bir kimseyi göstermez, bunun yerine kendini bir başkasına anlatmakta zorluk olarak ifade edilebilir. Kişi ömür boyu başkalarına kendini dinletebilme sorununu yaşayabilir. Her şekilde başkalarının bu kişiyi ne kadar dinledikleri önemli değildir. Kişi yine de çocukluğunda yaşadığı bu tip bi iletişim sorununun gölgesinde “kimse beni dinlemiyor” hissini taşıyacaktır. Merkür/Şiron zorlu açıları bu tip bir durumu oluşturabilir, unutulmaması gereken ilk olarak acıyı geçmişte bırakıp yola devam etmektir.

Şiron 4. Evde

Neredeyse herkes çocukluk sürecinde ebeveynleriyle problem yaşamıştır. 4. evdeki Şiron bunu biraz daha belirgin yapacaktır. Evin/ailenin kendisi burada belli bir sorun olma eğilimi taşır. Belki evden birisi dışarıda çok meşguldür ve evine gereken ilgiyi veremiyor, zaman ayıramıyordur ya da işle ilgili durumlar sürekli seyahat etmeyi gerektiriyor ve bu şekilde evden sık sık uzak kalıyordur. Babanın kronik bir hastalığı olabilir, evden uzaktadır ya da duygusal anlamda ulaşılamazdır. Belki de bu konum “hiç bir yerde evimde gibi hissetmiyorum” cümlesiyle açıklanabilir. Olumlu olarak bu konum kendi evi harabe olmasına karşı başkalarının evleriyle ilgili konularda onlara yardımcı olan bir kimseyi de gösterebilir.

Şiron 5. Evde

Eğer romantik öğütlere ihtiyacınız varsa, 5. evinde Şiron bulunan birine gitmenizi tavsiye ederim. Ama nolur onlara kendi aşk hayatları hakkında soru sormayın bu onları mahcup ederdi. Haritasında bu konuma sahip insanlara aynı zamanda çocuklar, spor, oyunlar ve kumar hakkında danışmak için de gidebilirsiniz. Tabi gerçeğe uygun olarak haritanın geri kalanına bakarak karar vermenizde fayda var çünkü her 20 kişiden biri bu konuma sahipken 5 yaşında bir çocuğa gidip tavsiye almazdınız. Ama genel olarak 5. evdeki Şiron, evin konuları dahilinde danışma için uygundur. Aynı zamanda bu konumdan oyuncularına oldukça iyi yardım eden antrenörler çıkabilir. Kendi çocuklarıyla devamlı sorunları olmasına rağmen başka çocuklarla arası çok iyi olan kimselerde olabilir, ya da çocuklarla arası çok iyi olup, kendi çocuğu olmayan. Başka bir şekilde bu konuma sahip anne ya da baba çocuğunun kendisinin asla olamadığı kadar mutlu ve başarılı olması için eğitmeye çalışabilir. Bu durumda dikkatli olmak gerekir, çünkü Şiron gerçekten çok zararlı açılar yapıyor ve tehlikeli durumdaysa, çocuklarınızı olmak istemedikleri kişiler olması yolunda fazlasıyla zorlayabilir, baskı yapabilirsiniz. En sinir bozucu olanı ise, mükemmel bir sevgili olarak partnerini her şekilde tatmin eden ama aslında hiç bir zaman bu kadar tatmin olmayan kimselerdir.

Şiron 6. Evde

Her zaman işçi olarak çalışan kimselere kendinizden daha fazla yardımınız dokunabilir. İşlerini daha iyi yapmaları için öğütler verebilirsiniz. Belki de insanlara kendilerine ve sağlıklarına dikkat etmeleri konusunda usta bir yardımcısınız (sağlık 6. evin konusudur). Ve bunu siz hala sigara içiyor ve fast food yiyorken yaparsınız! Şu andan itibaren özellikle kendinize dikkat etmeyi öğrenin. 6. evinde Şiron olan kimse genelde herkesin kendisine hizmet etmesini talep edebilir ama yine de memnun olmaz ve tabi bu da açıkça problemlere neden olur.

Şiron 7. Evde

Bu kişi tüm zamanını zayıflık gösteren bir partnerle ilgilenerek harcıyor olabilir. Aynı zamanda kişi evlilik hakkında harika tavsiyelerde bulunan ama kendi evliliği hiç de iyi sayılmayan ya da hiç evlenmemiş biri olabilir. Bunlar iş ortaklıkları içinde geçerlidir. Biriyle ortak olup ona tüm işi kendi yaptığınızdan daha iyi bir şekilde öğretebilirsiniz. Ama dikkat edin, ortağınız öğrendikten sonra sizi ortada bırakıp gitmesin.

Şiron 8. Evde

Harika bir seks terapisti olabilirsiniz. Romantik bir partnerdeki cinsel güdüleri en iyi şekilde ortaya çıkarma yeteneğine sahipsiniz. Elbette 8. evin konusu cinsellikten fazladır. Belki de başkalarından gelecek ve size destek olan paraya fazlasıyla bağımlısınız. Ya da tam tersine size gelen paranın tümü başkalarının ihtiyaçlarına gidiyor. Bir diğer şey, Şiron miti tam olarak bu konumda kendini gösterir, başkalarını iyileştirme ve ıslah etme yeteneğine sahip olabilirsiniz ama kendinizi değil.

Şiron 9. Evde

Bu konum ofisinde dosyalama işlerini yapan bunalmış insanları fantastik gezilere gönderen bir seyahat acentesi için mükemmeldir. Ya da bir öğretmen veya yayımcı için. Bu konuma sahip anne babalar genellikle çocuklarının kendilerinin sahip olamadığı yüksek eğitim yapmaları için zorlarlar. Ne yazık ki çocuklarının çalışmalarını istedikleri konularda, onların ne istedikleri değil kendilerinin istedikleri ama yapamadıkları şeylerdir. Çocuklarına karşı kıskançlık da olabilir (Satürn) ve bu yüzden çocuklarının kendilerinden daha üstün olmalarını, yüksek eğitim almalarını istemezler 9. ev kapsamında aynı zamanda din de vardır. Bu konum din konusu hakkında fanatik arayışlara neden olabilir. Kişi dinsel öğretilerin içindeki yaralara çözüm olacağına saplantılı şekilde inanır. Ya da saplantı yolculuk veya öğrenim konusunda ortaya çıkar.

Şiron 10. Evde

Şiron’un bu yerleşimi sonucunda kişi için kariyer ve toplumsal prestij konuları bir savaş alanıdır. Evet bu konum tıbbi ya da sağlık alanında bir organizasyon işletmek için harika bir alandır ya da bu tip bir iş yapmak konusunda. Ama yine de kariyer sorun değildir, Şiron’un bu yerleşiminde kişi sıklıkla kendisi dışında herkesle ya da her şeyle ilgilendiğini hissedecektir. Kendisi ihmal ettiği tek kişidir. Kişinin hırsı ya da sorumlulukları hakkında eleştiriye ya da reddedilmeye tamamen kapalıdır, bu çoğunlukla hata yapma korkusundan kaynaklanır. Belki de anne ya da babanız sizi başarılı olma konusunda fazlasıyla zorladılar yahut hata yapmış olsanız ya da olmasanız da, bir durumda davanıza sıkı sıkıya sarılmanızı öngördüler. Madalyonun öteki yüzünde ise, bazı anne babalar çocuklarının başarısını istemezler ve onları aşağı çekmek için her şeyi yaparlar. Belki de bu yüzden içinizde olan başarılı olma güdünüzü ortaya çıkaramamak yüzünden tepkili olabilirsiniz.

Şiron 11. Evde

Problemlerin bulunduğu alan arkadaşlar, umutlar ve isteklerdir. bir tarafta yakın arkadaş edinmekte güçlükler olabilir ya da kalabalık arkadaş gruplarında bulunmaktan korkmak. Diğer tarafta toplum içinde yer almak için zorlayıcı bir istekle arkadaş grupları arasında yer almak vardır. Bunun amacı içsel korkularınızı ve yalnızlığınızı dengelemektir. Arkadaşlarınız sizi her açıdan tüketme avantajlarını kullanabilirler. Siz yine de onlar istese de istemese de her şeyi vermeye çalışırsınız çünkü bu size kontrol duygusu verecektir (Satürn).

Şiron 12. Evde

Her zaman olduğu gibi Şiron kendiniz için yapamadığınızı başkaları için en iyi şekilde yapmaları için yol gösterdiğiniz alanı gösterir. Bir 12. ev Şiron’u zorunlu olarak bir fakir ya da hastayla, ne yazık ki kendi ihtiyaçlarınızı ve ailenizi ihmal ederek ilgilenmeye çalıştığınızı gösterebilir. Bu konum kişinin sürekli bitkin ve yorgun hissetmesine neden olabilir, eğer bu kişi sizseniz yeteri kadar dinlendiğinizden emin olun.


farklı bir kaynaktan alıntıdır utandım
12.evdeki Şironun , kişinin kendi iç dünyasını didiklemesi gibi bir özelliğe işaret edebileceğini düşünüyorum.
mesela korkuları üzerine yada takıntıları üzerine kafa yormak gibi yada mesela rüyaları vb. bilinç ötesi konular üzerine detaylar içinde boğulmak gibi..
olumlu anlamda , 12.evdeki Şironun ruhsal bir Şifacı olma potansiyelinden söz edebiliriz.
olumsuz anlamda ise '' resmin bütününü görmekte zorlanmak '' olasıdır.

Félicé

Yıldırım Yazılan:12.evdeki Şironun , kişinin kendi iç dünyasını didiklemesi gibi bir özelliğe işaret edebileceğini düşünüyorum.
mesela korkuları üzerine yada takıntıları üzerine kafa yormak gibi yada mesela rüyaları vb. bilinç ötesi konular üzerine detaylar içinde boğulmak gibi..
olumlu anlamda , 12.evdeki Şironun ruhsal bir Şifacı olma potansiyelinden söz edebiliriz.
olumsuz anlamda ise '' resmin bütününü görmekte zorlanmak '' olasıdır.

12.ev şiron sahibi olarak 1. 2. ve 4.cümlene katılıyorum. Ruhsal bir şifacı da oluruz bir gün inşallah.
kÜÇÜK NOT: Bugün ben mutfaktayken ablam beni gözlemlemiş ve kafadan koptuğuma iyice kanaat getirmiş. Farkında değilim, mutfak çöpünün kapağını defalarca yıkamışım, otomatiğe bağlamışım, durumum vahim;(
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler