Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Venüs Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Venüs-Neptün karşıtlığı:

Hayalperest davranışların hayal kırıklığına yol açabileceğini ifade ediyor. Arzulu aşklar yanlış yargılar bilinç bulanıklıkları, yanlış kararlar veya yanlış tedaviler bu dönemde her zamankinden fazla sıkıntı sağlayabilir. Bununla birlikte bu açı sanatsal yaratıcılığı destekleyecek ve farklı bir bakış açısı kazanımı sağlayacaktır.

Çok kısa bir bilgi oldu ama...gülücük
Venüsün "Güneş", "Ay" ve "Merkür" ile olan açılarını bu açıların konu başlıklarında bulabilirsiniz


Venüs_Mars Kavuşumu (0)

Karşı cinsle kolay ilişki kurabilen çekici tiplerdir. Hem sosyal ilişkilerinde hem de sevdikleri üzerinde üstün taraf olmak isterler. Biraz baskıcı ve agresif olabilirler. Sanat çalışmaları, hiperaktif doğalarını yatıştırmanın iyi bir yoludur.


Venüs_Mars Sekstili ( 60 )

Bu insanlar çok tutkulu ve sıcak olurlar. Gerçek aşkı ararlar ve aradıklarını bulana kadar duygularını saklarlar. Kolay ilişki kurabilen ve karşı cinsin ilgisini çekmekte zorlanmayan kişilerdir. Genelde herkesle iyi geçinirler. Yakınlarındaki insanlardan çok fazla şey beklerler ama istediklerini bulamadıkları zaman ya da karşılarındaki kişi hata yaptığı zaman da olumsuz bir tutum içinde olmazlar. Tanımadıkları insanlarla bile ayaküstü konuşabilirler. Hayata çok olumlu bakarlar. Hoş tebessümleri, başkalarının da içini aydınlatır.


Venüs_Mars Karesi (90 )

Bu konum, karşı cinsle sorunlu ilişkilere işaret eder. Çok genç evlenebilirler. Fakat ilişkileri gergin olur. Kıskançlık ve kin duygusu çok baskındır. Doğum haritasında kare açıyı yaşayan erkekler, kadınları çok üzebilir. Bu açıyla doğmuş kadınlar duygusal açıdan biraz dengesiz olabilirler.


Venüs_Mars Trini ( 120 )

İnsanların her zaman iyi yönlerini görmeye çalışırlar. Başkaları üzerinde hakimiyet kurmaya çalışmadıklarından, çok sevilirler,çevreleriyle iyi geçinirler. Halkla ilişkiler, reklamcılık gibi işlerde başarılı olabilirler. En asık suratlı insanları bile neşelendirebilirler. Eğlenmeyi çok severler. Karşı cinsin ilgisini çekmek için bir şey yapmalarına gerek yoktur. Çünkü bu açı altında doğanların doğal bir çekiciliği vardır. Bu konum, müzik,tiyatro, sanat dallarında yetenekleride gösterir.


Venüs_Mars Opozisyonu ( 180 )

Bu kişiler uzun ömürlü,sağlam, romantik ilişkiler yaşamak istiyorlarsa, duygusal yapılarını kontrol etmeyi öğrenmeleri gerekir. Eşleriyle çelişki içinde olabilirler. Sert açılar eşliğinde bu konum genelde sadaksizlik göstergesi kabul edilir. Ortak yaşam kurallarını öğrenmelidirler.Seçtikleri eşle ne kadar çok ortak noktaları olursa, ilişkileri o kadar iyi olur.
acmiyam venüs ün oğlak ta olması evleneceğin eşinin senden genç yada senden yaşça çok büyük olacağını işaret eder..venüs oğlağa yerleştiğinde aşk konularından ziyade para işlerine yöneltir tüm enerjisini..yani aşktan önce maddi anlamda ayağının yere sağlam basması gerektiğini düşündürür kişiye..venüsünün kötü açılar almış olması hayatında var olan hayal kırıklıklarını gösterir..umutlarının daima hüsranla sonuçlandığını,istediğin hiç birşeyin yolunda gitmediğini düşünürsün..bencillik oluşur..genel anlamda bunu anlatır..
Beyhan Yazılan:Venüs-Neptün karşıtlığı:

Hayalperest davranışların hayal kırıklığına yol açabileceğini ifade ediyor. Arzulu aşklar yanlış yargılar bilinç bulanıklıkları, yanlış kararlar veya yanlış tedaviler bu dönemde her zamankinden fazla sıkıntı sağlayabilir. Bununla birlikte bu açı sanatsal yaratıcılığı destekleyecek ve farklı bir bakış açısı kazanımı sağlayacaktır.

Çok kısa bir bilgi oldu ama...gülücük

kısa ama öz olmuş şekerpare , bu tür bilgileri foruma aktarman çok iyi oluyor -ok

ben şunu eklemek istiyorum Beyhan'ın yazdıklarına paralel olarak ; venüs - neptün sert açılarının ALDATILMA olasılığı verdiği söylenir.

derin bir irdeleme yapacak olursak , bu etkilere sahip olan insanların ilişkilerini gerçekçi biçimde değerlendiremediklerini görebiliriz.
mesela karşı tarafı olduğundan farklı idealize edebilirler.
onun hatalarını görmekte pasif kalabilirler.
ve karşı taraf eğer çokta iyi niyetli biri değilse kehanet gerçekleşir ve ALDATILMA durumu ortaya çıkabilir.
ama sorunun kaynağı bence , venüs-neptün kişisinin önce KENDİNİ ALDATMASI , GERÇEĞİ GÖRMEYECEK ŞEKİLDE GERÇEKLERDEN KAÇMA EĞİLİMİDİR..

yani venüs-neptün sert açılarına sahip kişilere vereceğimiz nacizane tavsiye ; İLİŞKİLERİNİ DAHA GERÇEKÇİ VE SAĞLIKLI BİÇİMDE DEĞERLENDİRMELERİ şeklinde olacaktır.
Uranos Yazılan:Benim de venüs neptün karşıt açı ama asla karşımdaki insanı idealize etmem, tam tersi hep hatalı yönlerini görmeye odaklıyımdır.

ben size tekrar muhalefet olabilirmiyim gülücük

sizin venüs-neptün zıtlığınıza sert bakan eli sopalı bir satürnünüz var bu yüzden ayaklarınız kolay yerden kesilmez.
yani venüs-neptün ve satürn arasında T-Kare açı kalıbına sahipsiniz.
Venüs_JÜPİTER kAVUŞUMU (0 )

Doğum haritasında bu kavuşum bulunan kişile olumlu ve cömert tiplerdir. Çok arkadaş canlısı ve sıcaktırlar. Hak etmedikleri zamanlarda bile insanlara karşı hoşgörülü olabilirler. Düzenli ve güzel oan herşeye çok düşkündürler. Sahip oldukları ve içinde yaşadıkları ortama güzellik katmaya çalışırlar. Elleri açıktır. Bu açı olumsuz etkiler alıyorsa biraz tembel olabilirler.


Venüs_Jüpiter Sekstili ( 60 )

Zapt edilmesi olanaksız, yerinde duramayan bir kişilik göstergesidir. doğru zamanda doğru şeyleri söylemekte üstlerine yoktur.İltifat etmekte asla cimri davranmazlar. Bu nedenle herkes tarafından sempatik bulunan, sevimli tiplerdir.İhtiyaç duyulduklarında herzaman yardıma hazırdırlar. Gözden kayboılmaları gerektiğinde de kaybolmayı bilirler. İnsanları sever, herkesle iyi geçinirler. Sosoyal ilişkilerini kullanarak maddi kazanç elde ederler.


Venüs_Jüpiter Karesi ( 90 )

Pozitif ve güleryüzlü bu insanların sırtı ççok az yere gelir. Maddi açıdan her türlü olanak önlerine gelebilir. Etraflarından sık sık taktir alırlar. Gezmeye, iyi giyinmeye, gzel insanlarla birlikte olmaya meraklıdırlar. Bu konum maddi olanak sağlamak için zengin ama yaşça çok farklı bir eşle evliliğe meyil verebilir. Plüton veya Satürnden sert açı alınıyorsa Venü, kendini çok ön plana atmayı seven, bencil ve kendini çok düşünen bir kişilik ortaya koyabilir.Kendilerini çok seven bu kişiler,bazen yanlışş tavırlara girebilir ve arkadaşlarını kırabilirler.


Venüs_Jüpiter Trini ( 120 )

Bu kişiler hayataı çok olumlu ele alır. Her şeyin er ya da geç düzeleceğine inandıklarından, aksilikler morallerini fazla bozmaz. Bu olmulu enerjilerini etrafada yayarlar. Onların yanında karamsar olmak imkansızdır. Sorunlarını kendi başlarına halletmeye çalışırlar. Her konuda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırlar. Ahlak ve sosyal düzen anlayışı çok gelişmiştir. İnsanlara sevgi ve içtenlikle yaklaşırlar. Kaba, cahil insanlar onları çileden çıkarır.


VENÜS_jÜPİTER Opopzisyonu ( 180 )

Bu konum, kendini beğenmiş, tembel,fazla hassas bir karakter yaratabilir.Çok fazla gönül maceraları olabilir. Ayrıca, bu kişini gereksiz sosyal aktivitelere katılmak ve anlamsız lüks eşyalar biriktiemek gibi merakları olabilir. Her şey iyi gittiğinde çok arkadaş canlısı, olumlu olabilirler, fakat işler ters gitmeye başladığında dengeleri bozulur. Biraz bencil tavırlarından dolayı, tepki alırlar. Ayran gönüllüdürler. Hemen severler. Evliliklerinde din ya da görüş ayrılıklarından dolayı problem çıkabilir.
Uranos Yazılan:
Yıldırım Yazılan:
Uranos Yazılan:Benim de venüs neptün karşıt açı ama asla karşımdaki insanı idealize etmem, tam tersi hep hatalı yönlerini görmeye odaklıyımdır.

ben size tekrar muhalefet olabilirmiyim gülücük

sizin venüs-neptün zıtlığınıza sert bakan eli sopalı bir satürnünüz var bu yüzden ayaklarınız kolay yerden kesilmez.
yani venüs-neptün ve satürn arasında T-Kare açı kalıbına sahipsiniz.


Biliyorum ama venüs neptün karşıtına öyle olumsuz şeyler yazılmış ki, bu açıya sahip arkadaşlara moral vermek istemiştimhımm

anladım sizi.. bencede venüs-neptün sert açısı olanlara verilecek en iyi tavsiye , ilişkilerini gerçekçi değerlendirmeleri olacaktır. bunu yaptıklarında zaten aldanma vb. sorunlar olmayacaktır. ayrıca neptün kaynaklı kuvvetli sezgiler sözkonusu olacaktır. sezgilerine güvensinler yeter bence.
duyarlılığınız güzel bişey sevgili uranos -ok
Uranos Yazılan:Teşekkür ederim yıldırımgülücük Benim bilgilerime göre venüs neptün sert açıları kişiye her türlü ilişkide kurban rolünü üstlenme eğilimi veriyor. Tabi benim gibi güçlü satürn etkisi yoksagülücük) Acı çekmekten gizli haz duyma, uyuşturuculara yatkınlık ama bir o kadar da sanatçı kişilik veriyor. Bu açıya sahip olanlara tavsiyem kendilerine acımamaları, iradeli olmaları ve yaratıcılıklarını sanat dallarında göstermeleri.

incelemedim ama aşk acısı çektikten sonra kendini sanata adayan pek çok yazar , müzisyen vb. sanatçıda venüs-neptün sert açıları olabileceğini düşünüyorum. ernest hemingway gibi , charles dickens gibi..
aslında incelemek lazım , zaman yetse gülücük
Güneş_Venüs kavuşumu

Bu açı, çok olumlu bir etki alanı yaratır. Eğer haritada çok zorlu başka açılar yoksa bu kişini çekici, çok neşeli ve iyimser olduğunun göstergesidir. Yılanı deliğinden çıkartacak kadar tatlı dile ve yeteneğe sahip olan bu kişiler, düşmanlarının kalbini çalacak taktiklere sahiptirler. Sosyal yaşamdaki başarıları ve dışa dönüklükleri,ılımlı karakter yapılarından, yapıcılıklarından ve özellikle de karizmatik görünüşlerinden kaynaklanır. Bu kavuşum, kişinin narsist eğilimlerini artıracak kadar fiziksel güzelliğe sahip olduğunun da göstergesidir.Onlar popüler olmak, sürekli sevilmek isterler. Sanatsal kabiliyetleri ve güzellik duyguları gelişmiştir. Rahata düşkün yapıları ve yemeye düşkünlükleri kilo alma problemleriyle onları karşı karşıya getirebilir. Hangi burçta olursa olsun bu açı, geçinilmesi çok kolay bir karakteri anlatır.
Ay_Venüs Kavuşumu

Bu konumla doğanların iletişim yetenekleri çok güçlüdür. Arkadaş canlısı, herkesle kolayca geçinen insanlardır. Sevimli ve cana yakındırlar. Abartılı bu davranışları yüzünden bazen samimiyetlerinden şüphe edilir. Aslında davranışları içten ve doğaldır. Asla ilk adımın karşı taraftan gelmesini beklemez, canlarının istediği gibi hareket ederler. İçten pazarlıklı kişiler tarafından yanlış anlaşılmaları çok kolaydır.


Ay_Venüs Sekstili

Bu insanlar için duygusal paylaşım çok önemlidir. Hemen herkese söyleyecek hoş şeyleri olduğundan, iletişim kurmakta çok başarılıdırlar. her şeyin iyi olacağını düşünürler. Genelde de işler onların istediği yönde gelişir. Haritada yoğun sert etkiler yoksa bu insanların hayatları hep kendi istedikleri gibi geçer. Yaptıkları her şeyden büyük haz alırlar. Genel olarak mutlu tiplerdir.


Ay_Venüs Karesi

Bu açının etkisinde doğmuş kişilerin yetiştiriliş tarzları, çocukluklarında yaşadıkları olumsuzluklar, gerçek duygularını ifade etmelerini zorlaştırır. İlişkileri garip ve uygunsuz olabilir. Özgürlükleri onlar için oldukça önemlidir. Tek başına yaşlanmayı tercih edebilirler. İnsanları tanımaları kolay olmaz. Uzun süre boyunca edindikleri tecrübeler sonucu büyük beklentilerini daha mantıklı temellere oturtarak, sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabilirler.


Ay_Venüs Trini

Bu konum hayatı pek çok yönden uyumlu ve huzurlu hale getirir. Karşılarına güvenilir insanlar çıkar, ilişkilerinde kendilerini güvenli hissederler. İyimserdirler, her şeyin er ya da geç düzeleceğine inanırlar ve genellikle öyle olur. Asla zorba ve sert davranışlarda bulunmaz, böyle insanlardan da hoşlanmazlar. Sanata büyük ilgi ve yetenekleri vardır. Genelde ressamların, müzisyenlerin haritalarında bu açıya rastlanır.


Ay_Venüs Opozisyonu

Haritasında Ay_Venüs opozisyonu olanlar, ne kadar iyi niyetli yaklaşırlarsa yaklaşsınlar, ilişkilerinde çelişkiler yaşarlar. Başkalarını memnun edebilmek için çok cömert davranabilirler fakat samimiyetlerinden biraz şüphe edilebilir. Bu yönde harcadıkları avuç dolusu paralardan dolayıda zarar görmeleri olasıdır. Duygusal yönden çok hassas oldukları için başkalarının onayını alabilmek için kendi görüşlerinden feragat edebilirler. Yakınlarındaki insanlardan çok şey beklerler, bu yüzdende hayal kırıklığına uğrayan kişilerdir. Konfor ve lükse düşkünlükleri , bütçelerini oldukça zorlayabilir. Düşüncesiz harcamalar yüzünden maddi durumlarını tehlikeye düşürebilirler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Referans Adresler