Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Plüto Burçlarda
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
[align=JUSTIFY JQUERY1318939876234=31]Pluton Akrep’teyse: Yaptırım gücünü, değişim arzusunu çok ortaya koymak istemezse de, değişimin kökten ve en derinden olması gerektiğini bilir. İktidar hırsı yüzünden kendi kendisine acı vermekten zarar görmez.[/align]

Arkadaş

Plüto 10. evinde olan ünlüler varmı yaa gülücük

Sadece : Brad Pitt ' i biliyorum.
by ceykp; ben varım gülücük

Arkadaş

(12-06-2011 09:31 PM)eylülmavi Yazılan: [ -> ]by ceykp; ben varım gülücük


Peki bunu nasıl hissediyorsunuz eylül mavi ,
zamanında derin duygular besleyip , kökten değişim yaşadınızmı ? gülücük
Pluto dönüstürmek istedigimiz alan sanirim... ve aciklandigi üzere örnegin Terazideki bir pluto... dönüsümünü iliskiler vasitasiyla mi yasamak ister? Ya da istemekten ziyade zaten o sekil mi yasar? Örnegin pluto aslanda olan kisilerin cidden sevgi ya da karakter konusunda asiri derece baskici bir egitim sergilediklerini gözlemledim... Egoyu yerle bir ediyorlar gibi... ve bu Pluto Terazi kisisini rencide edecektir elbet diye düsünüyorum...
(12-06-2011 09:40 PM)By!Ceykp Yazılan: [ -> ]
(12-06-2011 09:31 PM)eylülmavi Yazılan: [ -> ]by ceykp; ben varım gülücük


Peki bunu nasıl hissediyorsunuz eylül mavi ,
zamanında derin duygular besleyip , kökten değişim yaşadınızmı ? gülücük



yaa byceykıp hangi birini anlatsam kigülücük zamnında deli gibi sevdiğim beğendiğim benimsediğim bir çok şeyin yanlış olduğunu görünce vazgeçtim.. akıl karı değil dediğim şeyleri yaptım.. sana bir örnek vermek isterdim ama aklıama da gelmiyor en uygunu..

birde benim pluto vhole singe 10. evde, ama mc ile kavuşan uranüs..
pluto placidusa göre 7. evde, 4. evdeki ikizler mars ve satürn ile 90 .. 11. evdeki oğlak ay ile 120 ... 1. evdeki koç merkürüm ile karşıt açıda düşünce tarzım mı plutonik benim bilmedim güçlü mü güçsüz mü tek bildigim 7. evde olması sebebi ile ilişkiler yoluyla beni dönüştürüyor olması hayatımın en acı deneyimlerini 7. ev konularında yaşadım ve bunları hep ya ay plıto 90şıl acısı olanlardan ya da ay pluto kavusumu olanlardan ya da asc pluto kavusumu olanlardan gördüm yakon cevremde birebir bağlantılı oldugum kimseler hep plutonik ben kendi plıtomı merak ediyorum nasıl dönüstüreyim ben bunu?
Plüto Terazi nesli => Barış için güç kullanmak
(11-05-2015 01:28 AM)Lionhearted Yazılan: [ -> ]Plüto Kova yalnızca 8 yıl mesafede ! Şimdiden acayip merak ediyorum dünyada ne olacağını.

En iyi Plüto yerleşimi !

Sabrsiz :D
Plüto akrep ama bende hırs duygusu niye bu kadar zayıf?Hayır hırs güzel bir şey değil,ideallerim yüksek ama bazen gerçekleştirebilmek için kimseye zarar vermeyecek düzeyde bir hırs gerekir,o da yok..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler