Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Haritamı tartışmaya açıyorum...
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: fato2dz0.gif]

üzerinde tartışmak isteyenler buyursunlar...


(düzelttim)
Bu konuyu bu şekilde açman bile , tam sana göre bir davranış olarak görüyorumgülücük
Cesurca ve kendinden emingülücük

Güneşi 5. evinde olanlar bana çok şanslı insanlar gibi geliyor ve zevkine eğlenmeye düşkün bir insan.
merkürle yaptığı açıda çok güzel , yüksek zeka.
Herşey iyi güzelde şu ayla güneş karşıtlığının yarattığı çelişki seni çok yoruyordur.
Haritab kendini başkalarına adamış ve başkalarının etkisinde çok kalan bir yapıda olduğunu gösteriyor.
hizmetler, ilişkiler, yaratıcılık....vs,vs,vs.
nereye baksam heryerde öncü olma isteğin karşıma çıkıyor ve satürn baskısı..
duygusal ilişkilerinin zorluğu senin sağlığını etkiliyor olabilir.
Bağımlılık yaratacak maddelerden uzak durmanı tavsiye ederim .
Yabancı insanlar ve yabancı bir eş ilgini çekiyor olabilir.
ben müsait bir zamanda tartışırım senin haritayı , bu aralar tatildeyim mâlum..
ilk olarak tipik bir terazi olmadığını söyleyerek başlayayım. genel bir yorum oldu ancak bunu haritandan ziyade yaşadıklarımıza dayanarak söylüyorum gülücük
Sevgili Plutonic; bir yazını gördüm geçen gün ve seni çok haklı buldum. "Hep bana hep bana" diyoruz çoğu zaman, diğer kombinasyonlarla işimiz olmayabiliyor, önce kendini tanıma isteği benimkisi.
Bu yüzden daha hiiiiç doğru düzgün yorum yapma bilgim ve yeteneğim olmadığı halde bi cesaret bu haritayla ilgili birşeyler karalayacağım, bu yüzden şimdiden "amma saçmalamış" "burada ne işi var" gibi cümleler kurmakta özgürsün.

Düşüncelerin çok güçlü, aşk ilişkilerinde ya da arkadaşlık ilişkilerinde (ya da ikisi birden) söylediklerin, ifade ettiklerinle duygularının çatıştığını zaten biliyorsundur, belki insanları kırıyorsundur, belki de kendini. Ya da empati yeteneği çok gelişmiş biri olarak insanların anlayışsızlığına dayanamıyor, bu yüzden içinden geldiği gibi konuşmuyor, isteklerini belirtmiyor veya "boşver birşey olmaz" deyip vazgeçiyor olabilirsin.
Satürn-venüs kavuşumuna sahip biri olarak iki ilişkilerde "kasmak, kasmak nereye kadar" diye düşünüyor musundur acaba? Ben de aynı görünüme sahibim ama bende yanında jüpiterciğim de eşlik ediyor ve ben dişiyim kasan benim:)Tamam kadınlarla problemler konusunu paylaşıyoruz
Senin cinsiyetine bağlı olarak mars ve güneşe bakmak lazım. Sen oldukça olgun ya da "kasan" insanlara çekiliyor olabilirsin. Dışarıya gösterdiğin yüzün; yaşından büyük hareket eden, oldukça ciddi, olgun gözüken, belki içinden yargılayan, hata affetmeyen görünümlü olabilir. Sinirlendiğinde abartıyor olabilirsin ya da birşeye takılınca onu asla bırakmayacak, yemeden-içmeden kesilecek biri de olabilirsin, malum mars ve onu genişleten jüpiter.
Üstteki paragrafı evleneceğin kişiye de (eğer evlenirsen, ki haritaya göre mümkün görünüyor) atfedebiliriz herhalde. Bu kişi bazı açılardan oldukça mutlu edebilen ama aynı zamanda psikolojik açıdan oldukça yorucu biri de olabilir. Şans noktası da orada ve 7.evi yay kesiyor, kaç evlilik yaparsın acaba? gülücük Şans noktanın ayla 120 açısı ve ayın 11.evde olması isteklerin evlilik yoluyla gerçekleşeceğini mi gösterir, yoksa arkadaş ortamında tanışılacağını mı bilmiyorum-yardım lazım-
Zaten düşüncelerini, sözel ve görüntü olarak iletmeyi, kendini göstermeyi, flörtü ve hayal kurmayı çok sevdiğini 5. evinin doluluğu dolayısıyla biliyorsundur. 10. evinle de güzel açısı var, işinde kullanabiliyorsundur diyeceğim ama akrepteki venüs-satürn kavuşumunun kötü açısı iş ortamının gergin olabileceğini ve bunun muhtemelen bilinen ya da arka planda kalan karşı cins yüzünden kaynaklanabileceğini, iş ortamındaki tavırlarının yanlış anlaşılabileceğini vaya etrafındaki iş arkadaşlarıyla, ya da varsa elemanlarınla pürüzler olabileceğini, ama aynı insanlarla iş dışında çok güzel arkadaş olabileceğini düşünüyorum.
Sağlık açısından etkiliyor mu merak ettim, sabit burçta 6. evdeki satürn ne yapar bir insana hımm, muhtemelen kronik bir hastalık- var mı?
Benden bu kadar astrolojidaşım yorumumla alakalı yorumunu bekliyorumgülücük
şahsı muhteremin MC kovada süper bir konum etkilenirliği kova ,uranusyen fikirlerden oldukça etkileniyor kişiliğine bunları katıyor ..farklı olmak farklı görünmek ,orijinal düşünmek ...bu şekilde yavaş yavaş dışarıya kendini yansıtacak ,haritası farklılıklardan hoşlanıyor çünkü..
plutonıc ben haritayı göremiyorum ayrıntıları ;tam doğum saati yer zaman bilgilerini verirsen ben de yazıcam birşeyler.
ablacım ben yazayım ; 9 ekim 1984'te bir izmir akşamında 21:35 sularında doğmuş plütonic.
şimdi görünmesi lazım abla yukarda...
sevgili plutonıc ilk gözüme çarpanları yazıcam .Kart analizine göre öncü burçlar yoğunlukta bu yeni şeyler deneme parlak fikirler ve bir şeyin öncülüğünü edebilme yetisi verir..elementlerine göre de hava ağırlıklı olman mantık ve entellektüellik verir duygularından önce zekan ön plandadır bu yüzden fazla duygusal tepkiler canını sıkar herşeye mantıklı bir çözüm arasın…diğer elementlerin orantılı dağılmış..
Ay güneş zıt açın belki baba oğul ilişkisi için biraz zor bir konum olabilir..venüsünün satürnle kavuşumu da sevgini göstermekte zorlanmana sebep olur veya sana gönül ilişkilerin duygusal baskı yapar ve sen öyle hissedersin kısıtlandığını düşünürsün..ikili ilişkilerinde ciddi ve muhafazakar bir yapın vardır.
merkür terazin kararsız kalmana sebep olabilir çünkü terazi her şeyin iki tarafını düşünür bu yüzden karar vermekte zorlanırsın ..
Merkür ay zıt açısı iletişimlerinde zorlanmana tartışmalara sebep olur.
Hem ayına hem güneşine güzel açı veren uranus senin bu gezegenle ilgili yeteğinin olduğuna işaret ..uranusun yeteneklerini öğrenmelisin bence..gezegenlerin horoskopun sağında toplanmış bu da senin subjektif ve kendini hayatın akışına bırakan biri olduğun anlamına gelir..kendi kararlarını vermekte zorlanır bazen kendini kadere bırakırsın..gezegenlerin ufuk çizgisinin altında kendi iç dünyana daha ağırlık veriyorsun dış dünya insanı değilsin hem kaderci hem kendine dönük…neptünün hem ufuk çizgisinin üzerinde hem de jüpiterle özelliklerini genişletmiş ,yaratıcılık,, hayallerini görünür hale getirebilmeni sağlar..gülücük)
GÜNEŞ

Dolunayda doğan teraziler , başka dolunay insanlarına göre daha çok içsel sürtüşme içinde olabilirler diye düşünüyorum. çünkü terazi uyum ve denge isteyen ancak sık sık uyumu ve dengesi bozulan bir burçtur. bir kaç örnekle açıkalyım ;
terazi güzellik kavramına önem verir ve kişisel bakımına özen gösterebilir , diğer taraftan çikolata , tatlı vb. abur cubur yemeye bayılır ve kilo almaya meyillidir.
terazi ilişkilerinde oldukça ince ve romantiktir , diğer taraftan karşı tarafın sorunlarına örneğin bir yengeç kadar duyarlı değildir ve unutulması gereken bir ilişkinin hatıralarını ondan beklenmeyecek çabuklukla hafızasından atabilir.
terazi barışın ve huzurun burcudur , diğer taraftan doğru bir yargıya varana kadar bir konuyu tartışmaktan büyük haz alır..vs..
terazinin içsel hedefi içsel dengeyi sağlamaktır. dolunay terazisinde dengeler daha sıklıkta bozulacaktır çünkü karşısında dengeleri alt üst etmeye pek donanımlı bir AY Koçu vardır ;)
Plütonicin terazi tarafı huzur isterken , alt kimliği yani AY koçu savaşa davet eder onu bi taraftan.
plütonicin terazi tarafı paylaşmayı sevecektir , AY Koçu ise paylaşımlarında daha bencil yada agresif dürtülerle pürüz çıkarabilecektir.
plütonicin güneşinin yanında merkürü görüyoruz. oldukça zeki ve mantıklı bir yapı veriyor. plütonicle memati arkadaşımız arasında 2 gün var. 9 ekim - 11 ekim 1984..
pek çok açıdan bu iki arkadaşımız benzemekle birlikte , bence en önemli farkları AY burçlarında yatıyor.. plütonic terazi - AY Koçu dolunayının huzursuzluğunu sık sık deneyimliyor olmalı.. memati ise venüsün yönetimindeki terazi - AY Boğası olarak daha sıkça sükuneti deneyimliyor olmalı..
plütonicin güneş - merkür kavuşumun , uranüsten 60 derece güzel açıyla beslendiğini görüyoruz. hem kimliği (güneş) , hem zekası (merkür) uranüsün sıradışı kimyasından besleniyor..

AY

Plütonici mutlu eden şey ; heyecan arayışı , mücadeleler , meydan okumalar..
her AY koçu gibi çabuk öfkelenen fakat pek kin tutmayan bir yapısı olmalı. oğlak potansiyelinden dolayı ne kadar ciddi takılsada , onun içinde yaramaz bir çocuk hep var olacak..doğruyu bazen patavatsızca söyleyen bir çocuk gülücük

venüs - satürn akrep burcunda

venüs konularında kısıtlanmış bir kimlikle karşı karşıyayız diyebiliriz. çünkü venüsün yanında satürnü görüyoruz. sosyal yönden , beğenilerine ulaşma açısından , arkadaşlıklar bakımından kendini sık sık kısıtlanmış hissediyorsan cevabı burada arayabiliriz kardeş. bu kavuşumun 6.evde olmasının yine venüs açısından içaçıcı olmadığını söyliyeyim.
yani plütonic ; astroloji mutfağında senin venüs malzemen sınırlı miktarda verilmiş diyebiliriz. bardağın dolu tarafına bakarsak ; sen tipik bir AY Koçuna ve yükselen ikizlerine göre sadakat kavramına daha bi öncelik verebilirsin. sevdiklerinin değerini bilirsin..

mars - jüpiter oğlak burcunda

hırslı , azimli , kararlı , inatçı , enerjik , disiplinli , gözü yüksekte vb. özel nitelikler veren bu kavuşumu 7.evinde görüyoruz. karşılacağın ''mars-jüpiter-oğlak'' karakterinde insanlarla olan ilişkilerinde ve mücadelelerinde onlardan çok şey öğrenebilirsin. hırslı yapını ilişkilerine yansıtman senin ''uzak durulan'' bir imaj sergilemene yol açabilir.
nacizane tavsiyem ; mars - jüpiter - oğlak potansiyelini seni heyecanlandıran bir hedefe kanalize et ve ilişkilerinde bu üçlünün olumlu taraflarını yansıtmaya çalış.
mesela oğlak etkisinin karşılıklı saygı anlayışını gülücük)
neptünün de mars - jüpiter ikilisine yakın olduğunu görüyoruz. neptünün , mars-jüpiter enerjisini emici bir rolü olabilir. yani fiziksel dünyaya bu yüksek enerjini yansıtmakta zorlanabilirsin. oysa kontrol edebilirsen , hedeflerin doğrultusunda sezgilerinin ve hayalgücünün yardıma geleceğini göreceksin..

yükselen ikizler

kişisel imajın hızlı tepki veren , zeki , konuşkan , meraklı ve araştırmacı ikizler burcunu yansıtıyor..

venüs - MC karesi

ilişkilerinde sevilmediğine dair şüpheler sözkonusu olabilir. eğer varsa özgüven telkinleri yapmanı öneririm kardeş , tecrübeyle sabit .)

satürn - MC karesi ; kariyer anlamında zorluklar , gecikmeler , yanlış anlamalar sözkonusu olabilir. çözüm ise ; asla asla vazgeçme , satürn bunu ister ve uzun vadede kazandırır .)
şimdilik bu kadar plütonic , bende senin benimle ilgili yorumlarını ve kritiklerini bekliyorum.
teşekkürler yorumlarınız için.. bi ara yorumlar için cevap vericem..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler