Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Tepe Noktasının ( Mc ) Yaptığı Açılar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Lavinya Yazılan:Mc Kova
mc jüpiter,pluto ve ep(doğu noktası) kare açı
mc kavuşum merkür
mc 180 Ic
mc 60 uranüs
ben kariyerimle ilgili sorularımı değiştirip değiştirip soracağım aslında soru aynı fakat soruyu sorunca tüm açıları vermiyorum böylesi daha zevkli uğraştırmak hoşuma gidiyor gülücük)

sen üç vakte kadar bankacı olacaksın dermişim gülücük
kaylayss Yazılan:
16 49' basak
.............................çok güzel açılarım yok .....................................
Mc 120 derce güneş
Mc 180derece mars:(
Mc 120 jüpiter
Mc 90 derece uranus:(
Mc 120 derece k. ay d.
Mc 180 derece Ic:(
Mc 60 derece sans noktası
Mc 90 derece Ep dogu noktası:(
ask yorumunuzu bekliyorum arkadaşlar
:(

gülücük 120'lik açılar güzeldir.. Ic zaten Mcnin zıttıdır yani :( böyle yapacak bi durum değil herkeste MC ile IC zıttır ;)
Ep doğu noktası ne işe yarar bilgim yok ciddiye alma derim ;)
bu yazdıkların içinden MC ile en doğrudan bağlantılı olan güneş-MC 120'lik görünüyor ki o da güzel bir konumdur rahat ol kaylays gözkýrpma
135 derece aci icin söyle bir yorum buldum:

135 derecelik açının ifadesidir. Bu açı, ışıklar ile gezegenler arasında mevcutsa çok önemlidir. Bireyin duygusal karar alma yetilerinin derecesini gösterir. 135'likler kişiliğin karar alma yetilerindeki sorunlar sebebiyle ve yerleşmiş yanlış duygusal şartlanmalardan kaynaklanan bedensel hastalıkları göstermesi açısından önemlidir. Bu iki tema, birbirinden çok aykırı gibi görünen psikolojik bir engram'ın, aslında çocukluğumuzdan kaynaklanan doyurulmamış sevgi açlığı olduğunu dahi gösterebilir. 135'lik açıların sebebiyet vereceği problemler erken fark edildiği takdirde birey, bu açının ifade etmiş olduğu sorunlarla karşılaşmayabilir. Önlenebilen bir açı kalıbı şeklidir.

Benim Mc de plüto 135 derece aci yapiyor.
Bunun icin bir yorum rica ediyorum.

Yildirim bu gün sana sormak isteyip beceremedigim sorum bu aslinda bulana kadar canim cikti sorma artik sende bana 3 vakte kadar kariyerim icin ne gibi pozitif davranislar sergilemem gerekir gibi bir yardimda bulunursun Umarim gülücük) yani saka bi yana ciddi bir yorum olursa bana kisa vadede yardimi olacak.
Mc kare Merkür; Meslektaşlarıyla arasında düşünce farkı ortaya çıkar. Kendisini bulmak için birçok karışık konularda tartışma yaşar.

Merkür kare pluto;Derin düşüncelere sahip olurlar,iş yerinde diğerleriyle anlaşamayabilir ve iş arkadaşlarının ayağını kaydırmaya çalışabilir.Kendisini geliştirmesi zor olabilir. İşverenler veya beraber çalıştıkları kimselerle problemleri vardır. Yine ayni zorluklar aile bireyleri, akrabalar ve ev sahipleri için de geçerlidir. iyi bir konumda olurlarsa diktatör olurlar.

Mc kare Uranüs; Profesyonel planlarında anında değişiklikler yapabilir,beklediğinden daha sık iş değişikliği yaşayabilirler.

MC kare Venüs;Kendi düşünceleriyle mevcut kültürel ,estetik fırsatları bütünleştirmek zor olabilir.Kendisini rahat hissedecek bir yeri seçerken dikkatli olurlar.Çalıştığı kişiler farklı beklenti ve düşüncelerde olabilir.

MC kare Satürn; Yaşadığı, seçtiği alan onu zorlar. Yaşam değişikliği veya kendisinden şüphe ettiği zaman harekete geçer, seçtiği alanı ziyaret eder. Kendisine yön vermek için bu alan iyi olabilir ama uzun maratonda engeller çıkarır hem ev yaşamında hem de kariyerinde meydan okur.


Merkür kavuşum MC: Olumlu ve mantıklıdırlar. Genellikle sinirli yapıları vardır. Çok hareketlidirler. Is ve çalışma hayatlarında başarılıdırlar.
Uranüs 60 mc;Alışılılmamış hedefler ve çalışma metodları,dinamik,ilim,teknoloji,âni gelen fırsatlar..

Merkür/MC Kavuşum Açıları :
Entellektüel kariyer,iletişimsel etkinlikler,hitabet yeteneği,medya,bol seyehat,bir çok konuda mâlumat sahibi,duruma göre değiştirilebilir amaçlar,yazı yazma yeteneği,eğitim,öğretim..

Jüpiter/MC Kare ve Karşıt Açılar :
(-)Kendi güvenliği ile fazla ilgili olmak,meslek yaşamında anlaşmazlık,kendi hedeflerini gerçekleştireceğine geriye doğru çekilmek.
(+)Kamuda başarı,ün,dünya için bir hediye..

Uranüs/MC Altmışlık Üçgen ve açılar:
Alışılılmamış hedefler ve çalışma metodları,dinamik,ilim,teknoloji,âni gelen fırsatlar..
Pluto/MC Kare ve Karşıt Açılar :
(-)Aşırı ihtiras,kötü geçmiş çocukluk,otorite ile çatışma,zorbalık.
(+)Sıra dışı başarı,dünyayı değiştiren,devimci,kader..
birçok dünyada ünlünün haritasına baktığımızda mcnin genelde jüpiter satürn yada plutoyla kavuşumda olduunu görüorum buda ilginç bi tesadüf ama mc nin açılarıda önemli misal satürnle yada jüpiterle 120lik yada 60lık açılar yapan bi tepe noktası mesleğimizde bize olumlu etkiler katar diye düşünüorum umarım yanılmıorumdur hehe çünkü bende var :D
nadya Yazılan:Mars mc kavuşum yorumu ne acaba ???

cesaretli,aceleci,iddialı,belli dereceye kadar risk alma,liderlik,askerlik,polislik,mühendislik özellikleri olabilir kişide.
Mc vb. noktaların gezegenlerle açısal ilişkileri acaba çok kayda değer midir ?
ben bu tarz noktaların bir gezegenle kavuşum yapmadıgı sürece özellikle önem arz edeceğine, öne çıkacağına pek inanmıyorum nedense..

aeon

Serena Yazılan:Mc vb. noktaların gezegenlerle açısal ilişkileri acaba çok kayda değer midir ?
ben bu tarz noktaların bir gezegenle kavuşum yapmadıgı sürece özellikle önem arz edeceğine, öne çıkacağına pek inanmıyorum nedense..

ben bildiğim kısmını yazayım.
ağır etkili gezegenlerin biraz etkili oluyor.
mesela mc saturn açılarında kişinin kariyer alanında belli gecikmeler veya kendisini yetersiz hissetmesi gibi durumlar mevcut.hatta mc ile kavuşumu gibi konumlarda
gezegen ,mc nin kestiği burç kadar önem kazanıyor.

asc yi düşünürsek .sert saturn açılarında fiziksel olarak çok boylu poslu olmaz gibi

uçurtma açı kalıplarındada eğer uçurtamınn kalitesi yüksekse (yani gezegenler buna müsaitse ) mc gibi noktalar alınabiliyorr.

Félicé

Serena Yazılan:Mc vb. noktaların gezegenlerle açısal ilişkileri acaba çok kayda değer midir ?
ben bu tarz noktaların bir gezegenle kavuşum yapmadıgı sürece özellikle önem arz edeceğine, öne çıkacağına pek inanmıyorum nedense..

Bu konuda iki kesim var. Asc, dsc, ıc ve mc noktaları ile kavuşan gezegenler önem arzeder, ama buraya olan diğer açılar önemli değildir. Diğer kesim ise, 12 evin aksına olan gezegen açılarını bile değerlendirir.
ben önemli olduğunu düşünüyorum aslında tabiki bu noktalarla kavuşum yapan gezegenler daha önemli olacaktır ama gezegenlerin yaptığı açılar kadar önemli olmasada etkisi vardır gibi geliyor mesela mc üçgen mars açısı alan birinin kariyer anlamında aktif olmak isteyeceği gibi,yada asc üçgen venüs açısı olan birinin çevresinde sevilen biri olabileceği gibi..vs bence 2.cil açıları hesaba katmamalıyız acs 135 merkür gibi..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler