Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Solar Fire Deluxe
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
kullanımını yakında anlatıcam...
Detaylı ve uranyen gülücük bir biçimde bu program hakkında ebook şeklinde kullanım klavuzu yapıcam... türkiyede bir ilke imza atmak lazım :D bakalım güzel birşey yapabilecekmiyim.. kendimi test etmem gerekiyor.. gülücük

bekleyin...
sağolasın plütonic , bekliyorum..
Çok rica etsemgülücük bu programı kullananlar varsa lütfen banada anlatırmısınız, çok bocalıyorum ve bu programı anlaşılır biçimde kullanmak istiyorum, mümkünse detaylı olarak öğrenmem için gerekli mevcut bilgileri paylaşırsanız çok hoş olur
ben bu programı kulanmıyorum kullanamıyorum gülücük klasik olarak kitaptan ( gökgünlüğü kitabı ) ve astro.com'dan yararlanıyorum diyebilirim.
http://rapidshare.com/files/121378680/So...v7.0.1.rar

buda gold versiyonu,rar şifresi:ARS
yezda Yazılan:http://rapidshare.com/files/121378680/So...v7.0.1.rar

buda gold versiyonu,rar şifresi:ARS

teşekkürler yezda , bir deneyim bakayım
Kurulum....

6.1.0.rar dosyasina sag tiklayarak Klasöre Çikart komutunu tikladiktan sonra rar dosyasinin bulundugu dizine ayni isimle klasör olusacaktir.
= Pc'nizde Winrar yüklü olmasi gerekiyo..

Klasörden INSTALL.exe dosyasini tiklayip kuruluma geçin.. Kurulum asamasinda typical seçenegini seçip devam edin.. Kurulum bittikten sonra rar dosyasinin içinden çikan "reg info" isimli klasöre girip SOLFIRE.USR dosyasina sag tiklayip kopyala komutunu verdikten sonra, programin default olarak kurulmus dizini olan C:\SFDeluxe isimli klasöre girip yapistirin.. (yapistir komutunu verdikten sonra Windows size klasörde ayni isimli dosyadan oldugunu sorucak Evet i tiklayin)

Reg info-SOLFIRE:UsR kopyala
Arkadaşlar solar fire'da haritamı çıkardım fakat 1.ve 12. evimin gezegenleri birer kaymış görünüyor.Açıkçası harita çıkarımında kafam biraz karşıyor.Çünkü astro.com a göre yükselenim terazi,astrozoom'a göre akrep,solar fire'a göre yay.:)Acaba kullanılan saat uygulamasından mı farklı oluyor.Ben astrozoom'dan harita çıkarırken gündüz saati uygulaması diye belirti.Siz solar fire'da hangi saat dilimini uyguluyorsunuz?Central European Time'mı?Daylight Time'mı kafam karıştı.Yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler