Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Yükselen Burcun ( Asc ) Yaptığı Açılar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Güneş -ASC kavuşumu:
Bu konum, Güneşin doğduğu yani doğu ufkunda yükseldiği anda oluşur.Güneşin doğuşuyla birlikte doğan bu insanlar çok güçlü olur, sağlam karakterleriyle ön plana çıkarlar. tıpkı güneşin ilk ışıkları gibi bulundukları ortama yeni enerjilerini getirebilirler. Genelde kendileriyle barışık ve mutludurlar.Önemli olayların ve yeniliklerin insanlarıdır. bu yüzden de biraz bencil olma ihtimalleri vardır. bilinçli yada bilinçsiz ünlü olma isteği duyabilirler.Satürn haritada çok aktif olmadığı müddetçe güler yüzlü insanlardır. güneş Aslan burcunun yöneticisidir. bu durumda aslan yükselenli bir kişinin özellikleri haritaya hakimiyet kazanabilir. kendinden emin bakışlar, sağınık gür saçlar, sağlam kaslar ve mağrur bir dik duruş ön plana çıkacaktır.
Güneş- ASC karesi:
Bu insanlar kendilerine gereğinden fazla güvendiklerinden, hüsrana uğrayabilirler.Kibirlerinden dolayı pek sevilmeyen tipler olabilriler. Çok hırslıdırlar fakat ne kadar çok isterlerse o kadar çok engelle karşılaşırlar.Kare alan Güneş'in hangi ev diliminde kaldığı zorlanan alan konusunda fikir verecektir.
Blusatürn'ün haritasında ASC ile ay ve satürn kare yapmış.
ay-asc kare konumu çok alıngan insanlarda görülür.Olaylara karşı aşırı tepkileri vardır. Duyguları dengesizdir. Bir dakikaları diğerine uymaz. Düşünceleri ile yaptıkları birbirini tutmayabilir. bol bol iç çatışma yaşarlar. Yaşamları genelde huzursuzluklarla doludur. Çevrelerindeki kadınlardan zarar görebilirler.

satün- asc karesi olanlar oldukça utangaç olurlar. insanlarla ilişki kurmakta zorlanabilirler, yalnız kalmayı severler. kendi yeteneklerini farkında olmalarına rağmen, güvensizlik duygusunun önüne geçemezler.
Venüs- ASC kavuşum
Bu konum fiziksel çekicilik göstergesidir. Gösterişten, lüxten çok hoşlanırlar. Biraz yüzeysel ve boş olmaları ihtimali vardır.Venüs'ün bulunduğu burca göre vücut yapısı güzellik taşıyacaktır. insanlar tarafından beğenilen, takdir edilen sosyal kişilerdir. Yüzlerinde veya vücutlarında gamze olma ihtimali yüksektir.
Mars -Asc Kavuşum
Kendinize güvenen , cesaretli ve gözüpek biri olarak bilinirsiniz. Görüşlerinizi savunmaktan hoşlanıyor, sınırlarına tecavüz ettiğini düşündüğünüz biriyle mücadele etmekten korkmuyorsunuz. Oldukça rekabetçi biri olduğunuz için size direnen biri ve ya bir şeyin varolması fazla enerjinizi besliyor. spora eğiliminiz varsa özellikle futbol, boks, güreş gibi bir rakiple sürekli temas halinde olduğunuz sporlar, sizin doğal oyun alanınızdır. saldırgan yapınız kavgacı bir eğilime dönüştüğünde veya baskıcı ve dar görüşlü biri olmaya başladığınızda en kötü halinizde olursunuz.
kavuşum değil ama
Yükselen Burçta "chiron" varsa:


Yüz berrak ve yumuşak ifadelidir. Vucut hatlarında yuvarlakımsı çizgiler vardır. Zihinsel araştırıcılığın verdiği bilgelik halini sergiler.Hareketleri yumuşak ve iyileştirici tarzdadır.

......Şiron`un yükselen burçtaki, doğduğu dakikadaki tesiri de kişinin kâbiliyetini meydana getirir... Elbette burada mâneviyata dönük kâbiliyetten söz ediyoruz. İnsanın, kendisinde var olan kâbiliyet ve istidadı madde dünyasına aktarabilmesi, beynin gelişmesiyle orantılı olmaktadır.

Beynin gelişmesi ise her ne kadar elinde görünüyorsa da, bu gelişme dış ya da içe ait çeşitli şartlarla bağlantılı olabilmektedir..........
plütonun konumunu geçen es geçmiştim , sana özelden söylediğim sebeple.. şimdi haritasını yorumladığım arkadaşların bazı özel konumlarını , açılarını vb.. ayrıca yorumlamaya çalışacağım kısa kısa.

* Mek senin plüto geri gidiyor , iyi ki geri gidiyor gülücük çünkü haritanın çok önemli fonksiyonlarına sert bakıyor ve bunu yükseleninin üzerinden yapıyor.
venüse ve marsa yaptığı sert açılar , aşkta ve savaşta kaybetmeye tahammülü olmayan düzeyde bir hırs verebilir. tutkunu arttırır. plütoyu kontrol etme iradesini gösterdiğin sürece , sen okyanustaki sıradan balıklardan değilsin Mek , kontrol edememe durumunda içinde dizginleyemediğin bir tür JAWS ile karşı karşıyayız demektir.
plütonun , MC'ye yaptığı sert açıyıda düşünürsek hem özel hayatında hem de kariyer anlamında plütonun gölgelerine dikkat etmeni öneririm. özellikle AY'ın senün plütoya yaptığı sert transitlerde duygusal gerilimler yaşayabilirsin.
nacizane tavsiyem ; kendine hatırlat ''bu gelip geçici bir etki''
şekerparenin yükseleni boğa ve AY hemen yükselenin üzerinde. yükselen burçta AY yani yengeç etkisinide gözlemleyeceğiz demektir. boğa ve yengeç yükseleni nasıl bir imaj verir ; uyumlu , hassas , uzun vadede kararlı , günlük olaylarda değişken gülücük
Ay yükselen kavuşumu buradada karşımızda ve venüsünde yükselene 60 derecelik güzel açı yaptığını düşünürsek oldukça hoş bir hanımefendidir kendisi .) Neptünün yükselene yaptığı 120 derecelik güzel açı , onun şiire olan ilgisini açıklıyor bence. ses güzelliğide söz konusu olabilir bu arada..
plüto , yükselen başlangıç noktasının tam karşısında 7.evde hemde akrep burcunda görünüyor. plütonist , gizemli ve olgun kişilerle yakınlık kurmayı tercih edebilir. ancak orada plütonun zıt açısını da görüyoruz AY'a sert bakıyor.. duygusal anlamda baskı göreceği insanlara dikkat etmesini öneririm..
redroseee Yazılan:benım asc boga bırıncı evde sızce nası bı durum acılar varda transıtlere goremı vermek gerekıyoo??

selam redrose ; yükselen burcun boğaysa , kişisel imajın boğa bayanı gibidir. kişisel imaj senin asıl kimliğin değildir , seni çok yakından tanımayanlara yansıttığın tarzındır , stilindir..
boğa stili kararlıdır.. fiziksel anlamda hareketleri yavaştır , güzel açılarda ses güzelliği verir , doğaya karşı bir ilgi sözkonusudur , 5 duyuyusuna hitap eden güzel şeylerden çok hoşlanır. (mesela güzel kokular , güzel yemekler gülücük )

senin yükselenin Ay'dan sert açı alıyor ve hassaslaşıyorsun , bazı durumlarda alınganlaşabiliyorsun diyebiliriz.

aynı zamanda jüpiterin , yükselenin karşısında görüyoruz yani 7.evinin başlangıcında..
7.ev evlilik evi olarak nitelendirilir , bizi çeken insanları ifade eder. buradan akrep - yay karışımı insanların seni çektiği yorumunu yapabiliriz. çünkü 7.evinde akrep var , ve jüpiter(yay burcunun yöneticisi) orada..
güneş kavuşum ASC : iç dünyaları kendine has güçlü şahsiyetleri vardır. çok az yorulur ve kolay hasta olmazlar. kendilerini yenileyebilirler.
güneş 60 ASC : entellektüellikte açığa çıkan bi kişilik yapıları vardır. eş ve arkadaşlarıyla apaçık ve samimi kontak hali içindedirler
güneş 90 ASC : dışarı gösterdiği yüzüyle gerçek yüzü başkadır. başkaları tarafından zor anlaşılırlar. beraber oldukları kimselere problem olurlar
güneş 120 ASC : iyimser ve canlı tiplerdir. tatlı dillilikleri sayesinde kazançlı çıkarlar. eş ve ortaklık işleri gayet iyidir.
güneş 180 ASC : tüm kuvvet potansiyelleri ev ve aile üzerinde açığa çıkar. güçlü ve şahsiyet sahibi kişilerden hoşanırlar

ay kavuşum ASC : hislerini bilinçleri yönetir. duygusal ve fantastiktirler. bilhassa kadınlar için iyi bi açıdır. çünkü dişilik verir. bu kişiler genellikle yuvarlar yüzlü ve güzeldirler.
ay 60 ASC : bilinçaltıları ve bilinçleri dengelidir. umumiyetle erkek haritasında bu açı iyi bir eşe dalalet eder. açık tutumları vardır.
ay 90 ASC : birçok duygusal problemleri vardır. insanlarla olan ilişkilerinde birçok güçlük çekerler. iş imkanları dardır. ortaklardan ve başkalarından bazı zararlara uğrarlar.

merkür kavuşum ASC : açıkça anlaşılan bir entellektüalizm vardır. derin bilinçleri ve mantıklı düşünceleri olur. bedensel yapıları hareketlidir. yazıya ve yabancı dile yeteneklidirler. kötü açıları varsa bu kişide konuşma noksanlıkları olur
merkür 60 ASC : diğer insanlara kendilerini çok iyi anlatabilirler. arkadaşlarıyla gayet uyumlu çalışabilirler.
merkür 90 ASC : bu kişiler eşlerine ve beraber oldukları kişilere karşı açık değildirler. kendilerini tanıtmakta güçlük çekerler
merkür 120 ASC : hafızaları keskindir. anlayışlıdırlar. diplomatik davranışları onları mutlu kılar. eş ve aşk ilişkileri çok iyidir.
merkür 180 ASC : meslekte ticari hayatta başarılıdırlar. bu kişiler gerek eşlerinde gerekse arkadaşlarında entellektüel bağıntılar ararlar.

venüs kavuşum ASC : bütün kadınlarda fiziksel güzellik verir. başkalarının çok hoşuna giderler. güzelliklerini ve uyumluluklarını kişiliklerinde de gösterirler. bazen bu kimselerde narsizm eğilimleri vardır. bazen de beraber oldukaları insanlara karşı saldırgan olabilirler.
venüs 60 ASC : açık tutumlarıyla uyumlu karakterlere sahip kişilerdir. bu sayede gerek eşleriyle gerekse sevgilileriyle iyi beraberlikler kurarlar. onların doğal kişilik ve davranışları başkalarının da hoşuna gider. iyi diplomattırlar. sanat ve müziğe istidatlı olurlar.
venüs 90 ASC : bu açı insanlarla olan ilişkilerde bir sürü zorluklar getirir. kişilerin her bakımdan pek çok sorunları vardır. aşırı hassasiyetleri ölçüsüz olduğundan başarısızlıklara problemlere sebep olur. bazen toplumsallık onlara şans getirebilir.
venüs 120 ASC : bu kişiler uyumlu davranış ve düşüncelere sahiptirler. güzellikleri ile tanınan kadınlarda bulunan bir açıdır. bu kişiler popüler tiplerdir ve sevgi ilişkilerinde çok başarılıdırlar. beraber çalıştıkları insanları çok mutlu eder ve kendi evlilik hayatlarında da çok mutlu olurlar. müziğe kabiliyetlidirler. en azından iyi bir sanat anlayışları vardır.
venüs 180 ASC : uyumlu eşler olabilirler. sevişerek evlenir açık tutumları sayesinde çok mutlu olurlar. diplomattırlar. yüksek kademelerde ve yönetimlerde sevilen şahıslardır. başkalarını mutlu görmek ister ve bu yüzden de başkaları tarafından çok sevilirler. sosyal ilişkileri kuvvetlidir.

uranüs kavuşum ASC : umumiyetle vücut yapıları oransızdır. fazla konuşmazlar gizli bilimlere bayılırlar. bu bilimlerin özünü bilmek isterler. genellikle astrolojiye kabiliyetlidirler. maceracı bir yaşam biçimleri vardır. yenici idealleri sosyal ve toplumsaldır. eğer kavuşum kötü açılar almışsa bu kişiler egzantirik şahıslar olurlar.
uranüs 60 ASC : bu kişilerin başkalarıyla olan ilişkileri katı değildir. orjinal stilleri sayesinde başkalarının ilgisini çekerler. genellikle birdenbire evlenir veya yeni arkadaşlıklar kurarlar.
uranüs 90 ASC : kavgacı ve kırıcı kimselrdir. zararlı şeylere eğilimlidirler. serbestliklerine büyük önem verirler. aileleriyle ilişkileri uyumlu değildir. eşlerini elde tutamaz mutsuz olurlar. kapalı şahıslardır. hırsları ve ölçüsüzlükleri vardır.
uranüs 120 ASC : güçlü arzuları olan şahsiyet sahibi kişilerdir. kararlı ve akıllı olurlar liderlik yetenekleri vardır. başkalarının düşüncelerini iyi anlar ve beraber çalıştıkları kimseler karşısında kazançlı çıkarlar.
uranüs 180 ASC : bağımsızlıklarına olan aşırı tutkularından dolayı eş ve ikili ilişkilerinde problemlidirler.

neptün kavuşum ASC : apayrı hayali bir dünyada yaşarlar. manyetik bir çekim güzüne sahiptirler. satürn ve merkür güçlüyse sezgileri kuvvetlidir.
neptün 60 ASC : herşeye karşı içlerinde ruhsal bir sevgi duyarlar. bu kişiler çok iyi akıl danışılacak tipler olurlar.
neptün 90 ASC : eş ve arkadaş ilişkilerinde anti sosyal olarak tanımlanan tiplerdir. hayaller içindedirler. başkalarını değiştirmek ister, kendileri değişirler. uyumsuz ilişkileri vardır. ölçüsüzdürler.
neptün 120 ASC : telepati kabiliyetleri ve sezgi güçleri vardır. eşleriyle samimi bağlantılar kurarlar. gözleri adeta sihirli bir çekim gücüne sahiptir. bu kabiliyetleri onlara kazanç getirir.
neptün 180 ASC : eş ve ortaklık ilişkileri garipliklerle dolu olan şahıslardır. sorumsuz olurlar. kendileri başkalarına çok şaştığı gibi başkaları da onlara şaşar. eşlerini sezgisel olarak kendilerine çekerler

plüton kavuşum ASC : hedeflerine gizlice erişen tiplerdir. bilinçlidirler. yüksek ölçülere dikkat ederler. saldırgan bir tutmları vardır. eğer satürn ve merkür kuvvetliyse disiplin sahibi olurlar. kötü açılar almışsa acelecidirler. ruhsal olarak objektivist olurlar.
plüton 60 ASC : iyi konsantrasyon kabiliyetleri vardır. çoğu kimsede durugörü yeteneği ve ruhsal gücü ortaya çıkar. bu kimseler başkalarıyla beraber çalıştıklarında kapalı bi tutum içindedirler.
plüton 90 ASC : bu kimselerin şahsi düşünceleri, eşleriyle olan ilişkileri kötüdür. başkaları onları antisosyal olarak görür. çeşitli düşünceleri vardır ancak hiçbiri sağlam ve mantıklı değildir. başkalarını değiştirmeye çalışırlar. kavgacı ölçüsüz ve uyumsuz kişilerdir.
plüton 120 ASC : çok iyi konsantrasyon kabiliyetleri vardır. beraber çalıştıkları kişileri yönlendirebilir ve yükselebilirler. eş ve ortaklarını iyi anlarlar. bilinçli kimselerdir. liderlik vasıfları vardır ve iyi organizasyonlar yaparlar. yeni planları ve projeleri vardır. bunlarda başarılı olur ve yararlı yöntemleri geliştirirler.
plüton 180 ASC : eşlerini ve partnerlerini istediği çizgiye çekmek isterler. onları değiştirmek tutkusundadırlar. eşleriyle zor meseleleri konuşmak isterler. ilişkileri onları derin değişimlere götürür. eğer bu açı evlerin ucunda veya akrep, koç ya da aslandaysa daha da güçlüdür.
Yükselenimiz ve açıları

mars kavuşum ASC: fiziksel oldukça oldukça güçlüdür. kaslı bir vücut yapısı söz konusudur. enerjileri taşkındır. rekabeti severler. iki kişinin doğrudan mücadale ettiği, fiziksel güç gerektiren sporlarda ve oyunlarda çok başarılı olabilirler. güçlerine çok güvendiklerinden kaba kuvvet kullanma eğilimleri vardır. başkaları üzerinde hakimiyet kurmak gibi tavırlardan kaçınmaları gerekir. mars, yükselen burçta, yüzde bir yaza izi, ben olabilir. ayrıca baş bölgesinden yaralanmalara diğer insanlardan daha fazla açıktırlar.
mars 90 ASC: bu konumda doğmuş olan insanlar gerekli gereksiz herşeye sinirlenirler. sert ve kabadırlar. duyguları çok yoğun ve güçlüdür; bu duygularını belli bir yöne kanalize edemezlerse, ciddi sorunlarla karşılaşabilirler. biraz anlayışla bu öfkeli tutumları daha anlayışla bu öfkeli tutumları daha ılımlı hale gelebilir.
mars 120 ASC: bu insanlar yüksek yöneticilik yeteneklerine sahiptir. çevrelerinden takdir alan, çok çalışkan ve enerjik, yorulmak bilmeyen kişilerdir. aynı zamanda becerikli ve pratiktirler. başladıkları işi bitirir, çözüm üretebilirler. dürüst ve sözünün eri olurlar. özellikle askeri konumlarda görev alıyorlarsa, başarılı şekilde komuta görevini yerine getirebilirler.
mars 180 ASC: bu konum ikili ilişkiler için zorlamaları gösterir. yapılarında kavgacılık eğilimi bulunur. sabit fikirlilikleri onlara zarar getirebilir. 7 ev dilimindeyse eşleriyle sürekli tartışmaktan kaçınmazlar. 6. evden oluşuyorsa işyerlerinde sürekli sorun yaşarlar. belli bir mantığa dayanmasa da fikirlerini kabul ettirmek için baskıcı bir tutum içinde bulunurlar. her türlü iletişimde, paylaşımdan çok kendi bildiklerini yapar, iplerin kendi ellerinde olmasına önem verdiklerinden ikili ilişkilerde başarısız oldukları söylenebilir.

jüpiter kavuşum ASC: iyimser ve abartılı bir kişilik. yaptıkları hiçbir şeyde makul olmazlar. nazik, sempatik, iyi kalpli oldukları için hayır kurumlarında başarılı işlere imza atabilirler. özellikle ilerleyen yaşlarında kilo almaya çok müsait olduklarından, yediklerine dikkat etmeleri gerekir. jupiter dokunduğu herşeyi büyütür denir. bu yüzden elleri, ayakları büyük olan, iri cüsseli kişiler olabilirler.
jüpiter 90 ASC: bu konum kısaca zamanda çok büyük başarılar kazanmak isteyen bir karakteri gösterecektir. arzuladığı kariyere gelmelerinde yardımcı olabilecek kişilerle arkadaşlık ederler. biraz çıkarcıdırlar. maddi güvenliğin gerekli olduğuna inanır, bir an önce çalışmalarının ürününü almak isteyen, sabırsız insanlardır.
jüpiter 120 ASC: yüksek özgüven işaretidir. her durumda başarılı olacaklarına inanırlar. bir amaç belirler, bu amaca ulaşmak için ayrıntılı planlar yapar ve sonunda başarırlar. ancak başarının kesinlikle geleceğine olan inançları yüzünden fazla rahat davranabilirler. bu da amaçlarına ulaşmalarını biraz geciktirir. zevke ve eğlenceye çok düşkünlerdir.
jüpiter 180 ASC: çok cömert, anlayışlı, çağdaş bir karakter. bu kişiler kuracakları her türlü ilişkide başarılı olurlar. iş ve eş seçiminde çok şanslıdırlar, fırsatlar ayaklarına gelir ve bunu sonuna kadar değerlendirirler.

satürn kavuşum ASC: bu insanlar hayatı ciddiye alırlar. hatta bazen fazla ciddiye aldıklarından umutsuzluğa kapılır, işin içinden çıkamazlar. aslında çok yetenekli insanlardır, fakat takdir edilmeme paronayaları vardır. biraz ilgi ve destekle utangaç yapılarını aşarak harikalar yaratabilirler. çok hırslı ama sabırlı olmaları onları başarıya götürebilir. yükselenin üzerindeki satürn, ciddi bir yüz ifadesi göstergesidir. pek gülmeye alışık değillerdir. erkeğin haritasında sakal bırakma eğilimini gösterebilir. satürn kemiklerle ilgilidir. kemikli bir vücutları olabilir.
satürn 90 ASC: satürnü yükselene kare yapanlar oldukça utangaç olurlar. insanlarla yakın ilişki kurmakta zorlanır, yalnız kalmayı sevebilirler. utangaçlıklarını yenebilirlerse daha sağlıklı, başarılı ilişkileri olur. kendi yeteneklerini farkında olmalarına rağmen, güvensizlik duygusunun önüne geçemezler.
satürn 120 ASC: bu insanlar çok sakin ve ağırbaşlı, dengeli tiplerdir. çok çalışkandırlar ve sabırla her işin üstesinden gelebilirler. başarıya ulaşmaları biraz uzun zaman alabilir. fakat er ya da geç istediklerini elde ederler. başarıları orta yaştan sonra takdir toplamaya başlar.
satürn 180 ASC: bu insanlar kişisel ilişkilerinde duygularını ifade etmekte zorlanırlar. bu da duygusuz, soğuk görünmelerine neden olur. satürn 7. evdeyse kendilerinden yaşça hayli büyük ya da küçük bir eş seçebilirler. ayrıca eşleri fiziksel olarak da kendilerinden çok farklıdır. eşlerin çok ciddi veya asık suratlı, gülmeyen tavırları olabilir. 6. ev diliminden karşı açı alan bir satürn ise, ağır şartlar altındaki iş yaşamını ve iş yerindeki insanların kopuk ilişkilerini belli edebilir.

kaynak : astroloji atlası
kuzey düğüm yükselen burç ile kavuşum halinde ise kibar ve incesiniz. aynı zamanda başucu ile olumlu bakış açısı oluşturuyorsa güvenilir yaradılışınız, şans ve başarı kazanmanızı sağlar. birinci ev kişinin fiziksel görünümünü de etkileyeceği için kuzey düğümü birinci evde olan kişiler uzun boylu, etkileyici, yetenekli, başarılı ve saygıdeğer bir kişi olurlar.
Herkese merhabalar!
Yeni uyeyim.Sagolsun Yildirim ilgilendi haritami cikartti.Sizlerin yorumlari cok iyi. Benim de yukselenimde hic iyi aci yok. saturn,Mars,Ay, 90 derece, Venus'le 180 ve dc ile.
Ay 90 derece asc icin baskalarindan zarar gorur, duygusal sorunlari cok olur yazilmis bir yazida dogrudur.Ama Asc 180 derece Venus icin baskalarini cok dusunur bundan dolayi cok sevilir yaziyordu.Merak ettim baskalarini dusundugum,cok hassas oldugum dogru da zarar gorurmuyum acaba? Neyse basit bir soru oldu,bencillik yapmayim.Herkese iyi,mutlu gunler.
asc mars kavuşum= sinirli bir yüz ifadesi , kuvvetli bir bünye, azim
asc jüpiter kavuşum= kolay kilo alma,saflık derecesinde iyi niyet, kin tutamama kolay affetme
asc neptün kavuşum= kuvvetli sezgiler,6.his gibi .duygusallık fazlaca ,gizemli görüntü
asc plüton 60 derece= kuvvetli bir konsantrasyon,durugörü yeteneği
asc de 1.evde venüs = yuvarlak hatlar. sanatla alakalı konulara neğil, yüz güzelliği,çekicilik
asc k.ayd. 90 derece= işte bu ne etki gösterir bilmiyorum ama
şöyle bir yorum yapmak istiyorum k.ay.d. kendinizi deneyimlememiz gereken yer ise 90 derecelik açı ile deneyimlenmesi öğrenilmesi gereken şeylede zorkukla karşılaşma yada kişiye zorluklar yaşatması mesela bende 3.evde k.ay.d. ve güneşimde orda kovada sosyal paylaşımları öğrenmem gerekli kovada k.ay.d. ü güneş kova zaten karakterimde baskıcı bir tutumum yok insanların eşitliğinden yanayımdır.g.ay.d. aslan 9.evde yani geçmişten getirdiğim yönüm baskıcı yönetmeye çalışan ben merkezli biri ama ara sıra farkında olmadan ortaya çıkan bir tarafım belkide ama bu değilim tabi . k.ay.d. 90 asc bu gibi yani gerçek seni göstermede zorluklar yaşatıyor insana tabi bu benim yorumum ne kadar doğru bilemem .....
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler