Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: örümcek adam horoskop/ALAİN ROBERT
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ne zamandır ilgimi çekiyordu örümcek adamın horoskobu bu adam neden tırmanır ,başı neden polisle derde girer diye..tahmin edin başrol gezegen nedir?tabiki 1. evindeki uranus gülücük)
diğeri ise aslan yükselen aslan olmasıgülücük
bu başlık kalsın ben bunu dolduracağım sizin de katkı ve araştırmalarınızı bekliyorum..
Örümcek adam Portekiz'de köprüye tırmandı


CNN TÜRK

'Örümcek Adam' lakaplı Fransız Alain Robert, Portekiz'in başkenti Lizbon'daki Tage nehrinin iki yakasını birleştiren 25 Nisan Köprüsü'nün ayaklarından birine tırmandıktan sonra inişinde polis tarafından gözaltına alındı.
Sabah saatlerinde bir taksiyle köprünün ayaklarından birine giden Alain Robert, bir İngiliz televizyon kanalının helikopterle takip ettiği kameraların önünde yaklaşık 20 dakikada tırmanışını tamamladı.
Dünyanın en yüksek yapılarına çıkmasıyla ünlü Robert'ın tırmandığı 2.2 km uzunluğundaki 25 Nisan Köprüsü'nün ayaklarının denizden yüksekliği 190 metreyi aşıyor.
Portekiz'in en yüksek yapılarından biri olan ve bugün inşasının 41'inci yıl dönümünü kutlayan köprü, inşa emrini veren diktatör Salazar ismiyle de anılıyor.
Salazar diktatörlüğünün 25 Nisan 1974'te devrilmesinden sonra köprünün adı değiştirilmişti.
Robert'ı, Lizbon'da daha önce bir telefon operatörünün tanıtım spotu için 145 metre yüksekliğindeki Vasco de Gama kulesine tırmanmıştı.
45 yaşındaki Örümcek Adam, daha önce aralarında Fransa'daki La Defense, Eiffel, Montparnasse kuleleri, New York'taki Empire State Building, Kuala Lumpur'daki Petronas, dünyanın en yüksek yapısı Tayvan'daki Taipei 101 ve Hong Kong'daki Cheung Kong Center'ın bulunduğu 50 kadar yüksek yapıya çıplak elle tırmanmıştı.
Robert'in 1982'de bir kaya tırmanışında geçirdiği kazadan sonra doktorlar bir daha tırmanmasının olanaksız olduğunu söylemişlerdi.
Haritasını koysana vivim!
önce doğru harita için lütfen araştıralım ben astroozomdaki linki veriyorum..
ÖRÜMCEK ADAM
[attachment=236][attachment=235][attachment=236] şurdaki uzun saçlı çılgın adam iştegülücük)
valla önce şunu anlatmadan geçemiycem ...rüyamda polislerle uğraştım sabaha kadar kalktım ve hemen pc yi açtım tabi forumu ve karşıma bu çıktı örümcek adam...polis ve örümcek adam ayrılmaz ikili...valla rüya tabirinede bakmıycam zira polis görmek iyi değil derler kim demiş....yorum vivi den gelmiş işte hazır alkış alkış alkış
şaka bir yana bende çok merak ederim bu şahsın horoskobunu ...uçuk kaçık ve biraz deli,kesinlkile inatçı ve pes etmeyen bir kişilik olduğu kesin de...
haritaya bakıp kendi çapımda yorumlarla devam edeceğim...malum okullarn açılmasına az kaldı ve yıldırım eminim ödevlerimizi hazırlamaya başlamıştır....
harikasın yarenciğim ..ben de foruma toplu hareket etmekle ilgili bir alıntı göndermek istiyorum ..birliğin kuvveti ana teması ..gülücük
güneş burcu ve yükseleni aslan biriymiş örümcek adam...ve birinci evindeki merkür ü ve üranüs ü aslan burcunda..plüto suda yine 1. evinde ama başak burcunda.
merkür,zeka iletişim ve haberleşme gezegeni
üranüs,özgürlük,yenilik,asilik, aydınlanma ve teknoloji gezegeni
plüto,kontrol etme,baskı kurma,güç ve dönüşümün gezegeni...
şahsın aykırı kişiliği ve özelll yeteneği, güç gösterileri bu üç gezegenin bir arada olmasıyla ilgili olabilir mi acaba ne dersiniz...
Benim ilk etapta dikkatimi çeken aslan'a aslan oluşu. Göz önünde olmayı seven, dikkat çekmeyi seven biri. Uranüs'te 1.evde bu da biraz çılgın olduğunu gösterebilir. Mars'ı 11. evde bu da sosyal yaşamda diğer insanlara karşı mücadele verdiğini, Mars'ın aldığı güzel açılarda bunda başarılı olduğunu gösterebilir.Satürn'ü 6.evde ve kova burcunda yaptığı işin farklı olabileceğini ve Satürn'den dolayı çıkan sorunlara karşı sebat edebileceğini gösterebilir.10.evdeki boğada iş konusunda çok inatçı ve dayanıklı olduğunu gösterebilir.
kesinlikle haklısın alya örümcek adamın eğer güneşi ve yükseleni aslan değil de yengeç balık gibi su grubu burçlardan olsaydı uranus 1. evde bile olsa tırmanmazdı ona cesareti veren güneş ve yükseleni ,uranus ise farklılığını vermiş..
haritaya henüz bakmadım , aslan ve yükselen aslan cesaretin yanında onu bir tür gösteri adamı yapıyor olmalı , bunu ilave edeyim.
yarın izinliyim , ilave yorumlar yapmaya çalışırım ok
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler