Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Gökyüzünde Gerilim
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Şu anda Başaktaki Güneş, İkizlerdeki Mars ve Yaydaki plüton arasında T Kare gerilimi var. Tartışmalara dikkat!!! Forumda kimler nasıl etkilenecek???
Kurby, uranüs ve Yıldırımın yükselenleri, Mavi ve Alyanın venüsleri, Yarenin Ay'ı, nerlirin Marsı... Sinirlerimize hakim olalım arkadaşlargülücük)
bu uyarın için çok teşekkürler beyhancım .gülücük).bir ay başağı olarak sinirlerimin zaman zaman gerildiğinin farkındayım.simdi-kızdımsimdi-kızdım..uyarın dikkate alınacaktır tarafımdan-ok-ok teşekkürler

melekmelekmelek
bu gerilimin bir kaç gün daha süreceğini söyleyim. kendi adıma güneş - mars - plütonun T Kare transit gerilimini yoğun şekilde hissettiğimi söyleyim. heyy Beyhan'ın uyardığı diğerleri !
sizler iyimisiniz gülücük
t-kare yapan gezegenlerin derecelerini şu anda bilmiyorum, venüsüm başakta marsım yayda, ayım ikizlerde şööööyle bir baş dönmesi yaşıyorum, algılarımda azalma oldu, komik şeyler yapıyorum ve işyerindekiler arasında kıyamet kopmak üzeregülücük
ama belki ortak Ramazan bilincinden dolayı birşey olmaz, tutuyoruz ya elimizi, dilimizi, burda şimdilik sessiz tepki hakim. İnşaallah sağ salim atlatırız.
T-kare tamam da, bir de büyük üçgen var mars-neptün ve merkür arasında.T-kareye odaklanmayalım sadece arkadaşlar.Ayrıca o t-kare benim mc-acs-ıc de nabeeeer?Hey vayrum yürü bee, kim tutar beni!hahahahahaahhahahhahaha!Büyük üçgen de 1-5-10 evlerde!hahahahahahahaha!
Kurby cok haklısın... neye odaklanırsak onu yasayacagımızı unutmayalım....mars neptun merkur ucgeni hayallerimizi idealize etmemiz icin bizi tetikleyebilir, ama düşüncelerde hayallerimizin ötesindeki korku ve endişelerimizi de aklımıza getirebilir, sportif veya sanatsal faaliyetlerde de bulunabiliriz, ya da dediğiniz gibi cabuk tepkiler de verebiliriz... Bunlar tamamen sizlerin haritanızdaki etkilesimlerle ve bugun icinde kendinize secmis oldugunuz frekansinızla ilgilidir... gökyüzü konumu bu sabah neye nasıl odaklanacagımıza sadece yardım eder, ışık tutar...gerisi bize kalmış.....
herkese kolay gele.... hayat guzel...gülücük)
artemis Yazılan:fikrin maddelesme süreci gibi ilginc..

hastayım senin şu ifadelerine artemis gülücük

bu arada daha devam eder bu açı kalıbının etkisi.. ASC-DC aksı yay-ikizler olanlar ilişkiler kanalında daha çok etkilenir oluşumdan..
Terazi Burcunda ilerleyen Merkür, ,bugün Venüs ile sekstil açı ve 19 Eylül 04:54'te Neptün ile üçgen açı oluşturuyor. Bu iki açı yaratıcı fikirler üretmemizi sağlayabilir. Bununla birlikte iletişimde daha ılımlı ve anlayışlı olmayı sağlar. Böylece ilişkilerde daha uyumlu olunabilir.


19 Eylül 18:50'de Güneş ile Plüton kare açı oluşturuyor. Başak Burcundaki Güneş, eksiklikleri ve yanlışları ortaya koyarken, Yay Burcundaki Plüton bunları değiştirme isteği oluşturuyor. Eğer hayatımızı yeniden yapılandırma dönemindeysek, bu açının etkisiyle mevcut şartları dönüştürme gücünü içimizde hissedebilir ve arzuladığımız yeni hayat için mücadele edebiliriz. Eğer çevremizde bazı şeyler değişiyorsa, bunları kabullenmek durumunda kalabiliriz. Bunlara karşı koyarsak, istemediğimiz kötü sonuçlarla karşılaşabiliriz.

http://www.astrozenith.com/
yaren aynen bende bir ay başağı olarak: sinirlerimin gerildiğini,insanlara karşı beklentilerimin arttığı bir dönem geçiriyorum:( sağolasın beyhancım uyarıların için.. demekki tek değilmişimmmmgülücük
güneş - mars - plüto T Karesi çok sık oluşan bir açı kalıbı değil. ve bu 3 gezegenin yapılarıda GERİLİME müsait olduğundan , kurby'nin söylediği güzel üçgen açılara göre daha baskın olacaktır diye düşünüyorum , umarım yanılırım.

kendi adıma , yakınlarım arasında ve iş yerinde gerilimin etkilerini gördüğümü söyleyebilirim.

yinede uranus'ün söylediği gibi ; neye odaklanırsak onu yaşarız. çok büyük sancıların ardından bebek doğduğunu aklımızda tutalım. gerilimlerde de bi hayır vardır ;)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler