Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: GÖKHAN TEPE HOROSKOP ANALİZİ
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
GÖKHAN TEPE HOROSKOP ANALİZİ

Gel Aşkım, Yürü Yüreğim, İnsanoğlu son dönem bilinen parçalarından.

Benim İçin Ağlama, Elveda Derken oyuncu olarak da kendini kanıtladığı diziler.

8.02.1978 doğumlu..İ.T.Ü Türk Musikisi Devlet Konservatuarı mezunu.

Son derece yakışıklı, karizmatik bu doğru. Ama genç kızların sevgilisi olduğu eksik bir iltifat kanımca. Alem Fm.’e geldiğinde Sevgili Füsun’un annesiyle yaptığı telefon konuşmasını duysaydınız, Gökhan Tepe’nin genç kızların değil, neredeyse her yaştan Türk insanının sevdiği benimsediği bir star olduğunu da anlardınız. Öyle sıcak, içten, samimi. Elveda Derken dizisinin sert görünüşlü acımasız doktorunun tam aksine sakin, yumuşak ve uyumlu.

Fakat benim fark ettiğim en önemli şey, İbrahim Tatlıses’te de fark ettiğim gerçek starlara ait bir enerjiydi. Gökhan’a mutlaka dokunmak istiyorsunuz. Saatlerce konuşmak, sarılmak ve bütün o zeki sorularına tek tek cevap bulmak istiyorsunuz. Yakışıklılığın ve karizmanın özel bir zeka ile birleşmiş haliyle bakıyor masmavi ışıltılı gözleri.

Şebnem Sungur’un sunduğu Şebo Show’a katıldığında, hemen herkesten gelen bilindik sorularla karşılaşacağımı sanmıştım ama hayır! Karşımda astrolojinin ne olduğunu iyi bilen ve hangi bilgilere ihtiyacı olduğunu o an oracıkta çabucak bulup soran biri vardı.

-Yaratıcılığımın hangi dönemlerde yavaşlayabileceğini öğrenebilir miyim?

Bu kadar mı? Ona da hayır! Kendi kişiliğinin dönemeçlerini çözümlemişti ve bunun astrolojiyle desteklenmesi onu şaşırtmamıştı.

- Nasıl baş ederim bu yönümle? Yada kendime ve başkalarına nasıl daha yararlı hale getirmeliyim?

Doğru sorularla doğru verilere ulaşmamız çok kolay oldu. Program neşeli, hızlı ve akıcı bir şekilde sürdü gitti. Bir ara Şebo

-oooo kendi aranızda sohbete daldınız siz diye uyardığında fark ettim bunu.

Bu kadar özel bir yeteneğin, kısa zamanda ve uzun molalara rağmen kazandığı başarının, unutulmazlığının detaylarını doğum haritasıyla anlatalım.

Sevgili Gökhan Kova burcu. Ay burcu da Kova. Bu nedenle kendisiyle barışık ve toplumsal hedefler koyan, kitlelere ulaşma çabasında olan yaratıcı, orjinal, farklı, modern ve - muhtemelen - üstün zekalı biri. Zeka gezegeni Merkür, sevgi ve estetik kazandıran Venüs’ de Kova burcunda yol alırken dünyaya gelmiş. Güneş, Ay, Merkür, Venüs gezegen birikimi yaratmış ünlülerin burcu Kova’da.

Mars Yengeç burcunda ama gerilerken doğması O’na hassas bir enerji kazandırırken, öfkeyi kişiselleştirdiği konularda aramasını sağlarken, Kuzey Ay Düğümünün Terazi oluşu, zarif ve nazik kalmaktan huzur duyduğunu ifade ediyor..

Yükselen burcu Oğlak.

Topluma karşı duyarlı ve asi yapısı yükselen burcu sayesinde topluma uygun çıkış noktaları geliştirmesini sağlıyor. Bununla birlikte, otoriter, özgüveni yüksek ve kuvvetli bir kişilik.

Ay-Güneş-Venüs birleşmesi zarif, neşeli, sanata düşkün, estetiğe önem veren, sevgi dolu, dost canlısı, popüler, mutlu ve sosyal bir insan olmasını sağlıyor.

Doğum haritasında baskın bir etki olan Güneş-Uranüs karesi, Kovaya özgü özgürlük ihtiyacını abartılı hissetmesine neden oluyor.

Ay-Jüpiter olumlu açısı 2.ve 6 evler arasında bağlantı kuruyor ve şansa işaret ediyor. İş ve para bağlantısında doğuştan şanslı biri. Birlikte çalıştığı insanlara karşı da oldukça bonkör olduğu düşünülebilir. Hayvanlar, doğa, yardıma muhtaç insanlar konularında özellikle hassastır ve yardımseverdir. İyiliklerinde aşırıya kaçabilme özelliğini bir dernekle birlikte çalışarak dengeleyebilir.

Şimdi biraz Yükselen burcun yöneticisi Satürn’e ve açılarına göz atalım. Satürn Aslan burcunda yer almış. Venüs’le zıt açı, Jüpiter’le altmışlık açı yapıyor. Ciddi, uzun vadeli, sabırlı çalışmalara yatkın. Bununla birlikte aşırı hassas ve duygularını ifade ederken endişeli hisseder. Duygusal derinliğini özgürce ifade etmeyi, ebeveynleriyle ve otoriteleriyle daha rahat ilişkiler geliştirmeyi Satürn devinimini tamamladıktan sonra ( 2007) başaracaktır.

2007’nin 2. yarısı ve 2008’de Gökhan Tepe

2007 Ağustos ve Eylül’ünde gerçekleşecek tutulmalar Sevgili Gökhan’ın para, mal, mülk ve ortak paralar alanlarını tetikliyor. Bu durumda yapacağı yeni iş anlaşmaları, süratle yeni projeler ve teklifler olarak gündeme gelebilir ve büyük kazançlara dönüşebilir.

Yine 2007 Eylül’ünde Satürn’ün Aslan burcundan çıkmasıyla daha rahatlayacağı, ortak kazançlar konusunda daha fazla söz sahibi olacağı da kesinleşiyor.

2008 yılında gerçekleşecek tutulmalar Gökhan Tepe’nin kişisel gelişim ve yakın ilişkiler alanını kuvvetle etkileyecek. Görünüşünü ve kendini ifade etme tarzını tamamen yenileyecek, yakın ilişkileriyle ilgili beklenmedik şok gelişmelerle hepimizi şaşırtacak. Bunlar güzel haberler.

Daha güzeli 2008’in ikinci yarısından itibaren Yükselen burç çizgisini geçecek olan Jüpiter dilediği yenilikleri gerçekleştirmesi için kolaylıklar sağlayacak. Jüpiter’in büyüten ve genişleten etkisinin görünüş, kişisel ifade alanında sağlayacağı genişleme, mutlak bir kilo alma sorununa da dikkat edilmesi gerektiğini vurguluyor.

Neptün 2008 de Kova burcunda yol almaya devam edecek ve biz muhtemelen Gökhan Tepe’nin yarattığı yeni parçaları dinlemeye devam edeceğiz. Bu dönemde Beyazçam dan sonra Yeşilçam da hızla yükselmesi de surpriz olmayacaktır.

su karakus
Alıntı:Sevgili Gökhan Kova burcu. Ay burcu da Kova. Bu nedenle kendisiyle barışık ve toplumsal hedefler koyan, kitlelere ulaşma çabasında olan yaratıcı, orjinal, farklı, modern ve - muhtemelen - üstün zekalı biri. Zeka gezegeni Merkür, sevgi ve estetik kazandıran Venüs’ de Kova burcunda yol alırken dünyaya gelmiş. Güneş, Ay, Merkür, Venüs gezegen birikimi yaratmış ünlülerin burcu Kova’da.

gökhan tepe'nin haritası , bizim yezda'nın haritasına çok benziyor. 4'lü kova potansiyeline sahip görünüyor..
orada kovayla ilgili üstün zekalı yorumuna dikkat ettim. Su hanım'ın Mustafa Kemal Atatürkle ilgili bir yazısında da o'nu kova burcu olarak tanımlamış ve üstün nitelikleriyle kova burcu olabilir yorumunu yapmıştı M.Kemal için..

kova burcunun akıl gezegeni uranüsle bağlantısı ve pek çok dahinin kova potansiyeline sahip olması katıldığım bir yorumdur..
oysa gördüğümüz her kova'ya üstün zekalı demek , katılmadığım bir yorum.. öncelikle beynin çoklu zekaya sahip olduğu kavramı neredeyse gerçek olarak kabul edilmiştir. yani zeka kavramı , sadece matematiğin iyi olmasından anlaşılan bir kavram değil artık. bu yüzden IQ testlerinin güvenilirliğinden şüpheliyim. bugün duygusal zeka , bilimsel zeka , sayısal zeka , sözel zeka , mantıksal zeka , sanatsal zeka vb.. çoklu zeka teorisinden konuya yaklaşırsak , kova burcunu mantıksal zeka + bilimsel zeka alanlarında önde görebiliriz..
oysa kova burçlarının duygusal zekaları , empati yetenekleri (kendini başkasının yerine koyabilme ve onu hissedebilme) , bir balık burcuna , bir yengeç burcuna göre daha zayıf olacaktır doğal olarak..
öyleyse , klasik anlamda kovalar üstün akıllıdır yorumları bana yanlış geliyor , şunu diyebiliriz ; kovalar diğer burçlara göre daha kolay şekilde mantıklarını , sayısal ve bilimsel zekalarını kullanabilirler..
Referans Adresler