Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Jüpiter Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Aslında Merkür açılarını yazacaktım ama Barış İlhanın Yazısını okuyunca ilk önce bu yazıyı ekliyorum bende fırsat buldukça Jüpiter açılarını yazacağım.



Jüpiter-Pluto Kavuşumu: Son Bir Şans

Tarihte İslam alimlerinin astrolojiye en büyük katkılarından birisi, dünyada önemli sosyal, ekonomik ve politik olayları, salgın hastalıkları, savaşları ve doğal afetleri öngörme konusunda geliştirdikleri tekniktir. Böylece tarihî dönüm noktalarının zamanlamasını yapıyorlardı. Bu teknikte ağır hareket eden gezegenlerin kavuşumlarını kullanıyorlardı. O yıllarda güneş sisteminin ağır hareket eden gezegenleri sadece Jüpiter ve Satürn olduğu için bunların kavuşumu çok önemliydi. Bu iki gezegenin kavuşumunun döngüsü yaklaşık 20 yıldır. Son olarak 2000 yılının Mayıs ayında Boğa burcunda kavuşum yaptılar. Boğa parayı simgeleyen bir burçtur ve bu kavuşumun ardından Türkiye esaslı bir ekonomik krize girdi, ülkenin değer ve para sistemi bütünüyle değişti. Bundan sonra 2020 yılında Oğlak burcunda kavuşum yapacaklar.

Günümüzde Satürn ötesi gezegenler keşfedilmiş olduğu için aynı prensipten hareketle bunların kavuşumları da önemli dünyasal olayların zamanlamasında kullanılmaktadır. 2000 yılından bu yana ilk defa bir gezegen kavuşumu deneyimlemeye hazırlanıyoruz. 11 Aralık’ta Jüpiter ve Pluto Yay burcunda kavuşacaklar. Bu iki gezegen ortalama on iki yıl da bir farklı burçlarda kavuşuyorlar. Ancak aynı burçta kavuşmaları daha da önemli bir dönüm noktasında işaret ediyor.



Tarihte Jüpiter-Pluto Kavuşumları

Jüpiter ve Pluto Yay burcunda son olarak 1758 yılına kavuşmuşlardı. 1758 Çin’in Tibet’i ilk kez işgal ettiği, Mardin’de büyük bir kıtlığın olduğu, yüzlerce insanın açlıktan öldüğü yıl. İngiltere’de ilk kez su gücüyle çalışan yün kırpma makinesi nedeniyle işsiz kalan 100.000 kişinin makineyi ateşe verdiği yıl. Bunun dışında o yıllarda Avrupa’da Yedi Yıl Savaşları sürüyordu. Avrupa’nın belli başlı devletleri aralarında çatışıyorlardı. Bu savaşlar sonucunda, Fransa zayıflamış, İngiltere sömürgeciliğini pekiştirmiştir. Bunun dışında, İngiltere'nin savaşın mali yükünü Amerika Kıtasındaki kolonilerinde arttırılan vergilerle karşılama politikası da Amerika kıtasındaki İngiliz kolonilerinin birleşerek bir bağımsızlık savaşını başlatmalarına yol açmıştır. Böylece Amerika kıtasındaki kolonileşme dönemi sona ermiştir.

O esnada Avrupa’nın kendi arasında çatışmalı olması, gelecek yıllarda da, savaş olmasa bile, benzer bir çatışmayı düşündürüyor. İngiltere ile Fransa arasında bir anlaşmazlığa işaret ediyor. Yedi Yıl Savaşları sonrasında Amerika’da kolonileşme döneminin sona ermesiyle yepyeni bir yapının oluşması, Amerika’nın tekrar kendi içinde bir kriz ve dönüşüm ihtimalini çağrıştırıyor. Bunun dışında Çin dikkat çekiyor. Bu ülkenin Yay burcundaki Jüpiter-Pluto kavuşumları ile tetiklenen bir yapısı olsa gerek, çünkü 1023, 1260 yıllarında gerçekleşen Yay burcundaki kavuşumlarda Çin tekrar ön plana çıkıyor. 1023 yılında Çin kağıt parayı icat ederek, dolaşıma sunmuş, 1260’ta da Kubilay Han Çin İmparatoru olmuş. Dolayısıyla önümüzdeki döneme Çin’in damgasını vurma ihtimali oldukça güçlü görülüyor.



Yukarıda söz edilen diğer olaylardan birisi sağlıkla, diğeri de emekçilerle ilgili. Salgın hastalıklar astrolojide Mars ve Pluto tarafından simgelenir. 1347’de Jüpiter-Pluto'nun Koç burcundaki kavuşumu Kara Veba’ya, 1918’de Yengeç burcundaki kavuşum ise 20 ila 50 milyon kadar insanın ölümüne yol açan İspanyol gribine denk geliyor. (Bu salgın Çin’de başlamıştı!)



Emekçiler, isyanlar ve grevler konusuna bizim ülkemiz Telekom grevi ile girmiş bulunuyor. Dünyanın dört bir yanı genel grev dalgası ile sarsılıyor. Budapeşte’de genel grev başladı, Yunanistan’da 12 Aralık’ta ülke genelinde bir grev yapılacak. Bolivya’da genel grev çağrısı yapılıyor. Ancak bu grevleri sadece bu kavuşuma bağlamak doğru olmaz, çünkü şu anda gökyüzünde Satürn (sorun, kısıtlanma) çalışma hayatını temsil eden Başak burcunda ilerliyor. Dolayısıyla Satürn’ün bu hareketi emekçilerin baskı altında iyice ezildiklerini gösteriyor.



Pluto, din ve inanç

Krizler ve güç savaşları kanalıyla dönüşümün gezegeni Pluto din ve inancı simgeleyen Yay burcuna 1995 yılında girmişti. O günden bu yana dünya 11 Eylül saldırısı, Afganistan ve Irak Savaşları ile sarsılmış durumda. Din teması her vesileyle yaşamın her alanına nüfuz etmiş biçimde deneyimleniyor. Özellikle İslam dini kendi içindeki çatışmalarla sahneyi işgal ediyor. Müslüman, Hıristiyan, herkes harıl harıl İslam hakkında okuyor, bilgilenmeye çalışıyor. Artık Türkiye dini simgeleyen bir hükümet tarafından yönetiliyor. Din hakkında bir şeyler duymadığımız bir gün geçmiyor. Pluto'nun temsil ettiği sarsıcı ve dönüştürücü gücü iliklerimizde hissediyoruz. Pluto 2008 Ocak ayında Yay burcundaki yolculuğunu bitirmeye hazırlanıyor. Ancak bundan önce son kez gösterisini yapacak ve Jüpiter ile birleşecek. Jüpiter dokunduğu her şeyi büyüten bir enerjiyi simgeler. Dolayısıyla, din, köktencilik ve her tür fanatizm (futbol, Kemalizm, milliyetçilik) konusunu büyütecek. Öte yandan Jüpiter hoşgörünün gezegenidir, astrolojide “en büyük yararlı”dır. Son bir şanstır. Dolayısıyla Pluto yapıları, devletleri, yönetim sistemlerini temsil eden Oğlak’a, bu sistemleri yıkmak üzere geçmeden önce, Jüpiter son kez anlayış ve hoşgörü elini uzatacak.



Kitleler

Pluto kitleleri temsil ettiği için bu kavuşumun işaret ettiği olaylar kitleleri ilgilendirebilir. Örneğin son günlerdeki uçak kazası (hava yolu taşımacılığı=Yay) ne yazık ki kitlesel ölüme bir örnekti. Kazanın temsilcisi olan Mars geri giderken, Jüpiter-Pluto kavuşumu Türkiye’nin Ay’ına (halk, duygular) karşıt yaparken seller, yangınlar, kazalar, fanatizm ve terör halkı derinden sarsabilir.



Öte yandan, astrolojide Jüpiter-Pluto kavuşumu büyük bir şansı, sınırsız iyileşme gücünü, çürümüş şeyleri arıtarak yenilenmeyi simgeler. Yeniden ışığı görmeden önce uzun ve karanlık bir tünelden geçmek zorunlu olabilir. Bu tünelde pes etmemek ancak ışığa ulaşabileceğine inanmakla, kendine güvenmekle mümkündür. İşte bu inancın temsilcisi Jüpiter’dir.



Jüpiter-Pluto ve Gökyüzü

1758 yılında Yay burcundaki Jüpiter-Pluto kavuşumu Halley Kuyruklu yıldızının görüldüğü yıl. 1705 yılında Edmund Halley 1531, 1607 ve 1682 yıllarında görünen kuyruklu yıldızıların aynı yıldız olduğunu ve 1758 yılında tekrar görüneceğini öngörmüştü. Gerçekten de o yıl kuyruklu yıldız Halley'in öngördüğü şekilde geri döndü ve ona Halley ismi verildi.



Benzer bir öykü günümüzde de yaşanıyor. 24 Kasım 2007'de uzakta +18 kadir büyüklüğünde bir kuyruklu yıldız aniden kendinin milyon katı parladı ve en kirli şehirlerden bile çıplak gözle görünür hale geldi. Bu, bu yıldızın ilk parlayışı değildi. 1892 yılında Edwin Holmes tarafından gözlenmiş ve keşfedilmişti. Şimdi onu Holmes'ın adıyla çağırıyorlar.



Holmes Kuyruklu yıldızı Perseus Kahraman takımyıldızında bulunuyor ve Kuzey Yarımkürenin çoğunda bütün gece görülebiliyor. Bu takımyıldızında (24 derece Boğa'dan, 5 derece İkizler'e kadar) Capulus, Algol gibi sabit yıldızlar bulunuyor. Geceyarısı onu tepede pırıl pırıl parlarken görebilirsiniz. Ne süreyle görülebileceği bilinmiyor. Her an yok olabilir.



Kuyruklu yıldızlar astroloji tarihi boyunca öngörünün önemli bir unsuru olarak kullanılmıştır. Özellikle ortaçağ astrologları tarafından genellikle kötücül etkili olarak kabul edilmiştir. Dünyaya en yakın olduğu nokta yıllarca etkisini gösterebilecek hasssas bir nokta olarak düşünülür. Bu noktanın Güneş veya Mars tarafından alacağı açılar da tetikleyici olarak kabul edilir. Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi Holmes şimdi Mirfak (2 İkizler) sabit yıldızının çok yakınında duruyor. Mirfak Perseus takım yıldızının en parlak yıldızı ve cesareti, hünerliliği, çabalama ve engeller kanalıyla başarıyı temsil ediyor. Gölge yönüyle yalanı veya diğerlerine karşı dürüst olmamayı gösteriyor. Bundan sonra bu gölgelerine dikkat etmekte yarar var.



Barış İlhan
Jüpiterin Ay ve Güneşle ilgili açılarını "Güneş Açıları" ve "Ay Açıları" adlı konu başlıklarında bulabilirsiniz.



Jüpiter_Satürn Kavuşumu (0)

Doğum haritasında Jüpiter_Satürn kavuşumu olanlar, hayatı ciddiye alır, büyük sorumluluklar üstlenebilirler. Eğer haritada farklı çalışan etkiler yoksa, çok tutucudurlar ama o denlide çalışkan. İstedikleri maddi konfora ulaşmak için aşmaları gereken engeller vardır. İyimserlikleri, yollarına çıkan bazı hayal kırıklıkları ve ertelemeler yüzünden törpülenebilir. Sosyal sorunlara çok fazla önem verip, hayatlarının bir parçası haline getirirler. Bu konum başarısızlık vermez, ancak başarıya giden yolda engeller eşliğinde sabır ve çok çalışma, bu kişileri başarıya götürür.


Jüpiter Satürn Sekstili (60)

Bu konum düzenli,disiplinli bir iş hayatı ve organizasyon yeteneğiyle birlikte, iyimserlik ve heyecan göstergesidir. Bu kişiler, sorumluluklarını yerine getirir; ilerinde büyük saygı kazanırlar. Dürüstlükleri ve sebatları sayesinde çok başarılı olurlar. Yalnız çalışırlarsa daha verimli olbailirler.


Jüpiter_Satürn Karesi ( 90 )

Bu konum, kişini kendine olan güveni ile ilgili sorunlara neden olur. Kendilerini beğenmez, sürekli başkalarıyla karşılaştırırlar. Çocuklukları biraz zor geçer, anne baba çok baskıcı olabilirler. Daha sonraki yıllarda çocukluk dönemlerinin etkilerinden kurtulabilirlerse kendilerine güvenmeyi öğrenebilirler.


Jüpiter_Satürn Trini ( 120 )

Bu kişiler, köklü bir aileden gelebilirler. İşleri çoğunlukla aile geleneklerinin bir uzantısıdır. Aslında maddiyata düşkün, hayatta hep güzel şeylere sahip olunması gerektiğine inandıkları halde, bunlara erişmek için bir çaba harcamayabilirler. Arzularına ancak hayatlarının neredeyse son yıllarında kavuşurlar. Kendilerine olan güvenleri yaşlılık yıllarında gelişir.


Jüpiter_Satürn Opozisyonu ( 180 )

Bu konum, kişinin kendi limitlerini kavrayabilmesinde sorunlara neden olabilir. Kendilerini sürekli eleştirirler ve beğenmezler. İç huzurları dalgalıdır. Sakin olmayı öğrenmeleri, vakit alabilir. Bu insanların maddi_manevi rahatlıkları ileri yaşlarında gerçekleşir.
Jüpiter ile Uranüs Olumlu Görünümde

Bu insanın hayatında aniden beliren ve anormal sayılacak fırsatlar çıkacaktır. Yüksek ve azametli amaçları ve idealleri vardır. Bu yerleşim liderlik yeteneği ile birleşmiş orijinallik işaretidir. İnsana çekici bir kişilik ve insanı bir harici görünüm sağlar. Sağlam bir mantığı vardır. Bilimsel arastırmalara veya felsefe çalışmalarına uygundur. Gezerek ögrenmek ve miras yolu ile varlık kazanmak işaretidir. İleri görüşlüdür ve geleneksel olguları sevmeyen biridir. Doğaüstü alanlara meraklıdır ve arkadaşlıktan hoşlanır. Bu yerleşim özgür ruh simgesidir. Devrimci ve aniden beliren içsel tepkileri vardır. İyimser bir uzak görüşlülüğe ve geleceği sezme yeteneğine sahiptir. Yaratıcıdır. Din ve düşünce özgürlüğünün savunucusudur. Yeni değerler ve hayatın kişisel anlamının arayışı içindedir. Tümüyle kendine özgü ideallere sahiptir. Gizli bilimler, metafizik ve dinsel konulara meraklıdır. Çok serbest kişiliklidir. Uzak yolculuklar yapmak ve çeşitli maceralar yaşamak göze çarpar. Aniden yolculuklara çıkarlar. Parasal ve diğer maddi kaynaklar onun yoluna aniden ve beklenmedik yollardan çıkabilir.
Venüs ile Jüpiter Uyumsuz Görünümde
Bu görünümle pek çok olanaklar bulunabilir. Böyle birisi kendinden çok farklı birisi ile ilişkiyi isteyebilir. Tüm sevgisini yanında olan bir ev hayvanına yöneltebilir. Parasal yönden ziyankar ve savurgan birisi olabilir. Kişide aşırı duyarlık ve sadakatsizlik olabilir. Sayısız aşk ilişkileri ve bunlardan kaynaklanan hüsranlar ruhsal gerginlikler verebilir.
Jüpiter ile Satürn Olumlu Görünümde
Bu insan amaçlarına sabırlı olmak, dayanıklılık, kararlılık,organizasyon, iyi planlama, önceden düşünme, yargılama yeteneği ve bazen de talihini
kullanmak yolu ile ulaşacaktır. Onda yüksek düzeyde dayanıklık ve irade gücü vardır. Vizyonu çok geniştir Parasal kararlarında basiretli ve başarılıdır. Bu iki gezegenin olumlu etkisi para kazanma becerisini destekler. Bu insan kendini kontrol etmesini beceren ve her olanaktan yararlanmasını bilen biridir. Genellikle talih de onun yanındadır. Hayatın çıkardığı fırsatları kullanarak varsıl birisi olabilir. Keskin zekası ve yüksek kavrayışı ile başarıya kolayca ulaşır. Politik bir kariyer yapabilir. Yerleşim 7.ev ile görünüm yaparsa varsıl bir evlilik işaretidir. Jüpiter ile satürn olumlu yerleşimi direngen insan simgesidir. İyimserlik ile gerçeklik duygusunu çok iyi bağdaştırır. Değişmez ve berrak fikirlere, yüksek tahammül gücüne sahiptir. Ağır ama sürekli ve kararlı bir büyüme gösterir.

alıntı
Jüpiter_Uranüs Kavuşumu (0 )

Bu konum, huzursuz ama o denlide coşkulu bir kişilik göstergesidir. Başkalarının getirdiği sınırlamalardan hoşlanmaz. Plan, program ve organizasyon yapmakta oldukça başarılıdırlar. Bir projeyi üstlendiklerinde başarıyla sonuca ulaşırlar. Planları, bir nebze idealizm içerir. Genelde çok şanslıdırlar. Ani ve beklenmedik kazançlar ve terfilerle karşılaşabilirler. Jüpiter_uranüs kavuşumu en son 1997 yılında kova burcunda yaşanmıştı.


Jüpiter_Uranüs Sekstili ( 60 )

Bu kişiler, gelenekleri yıkarak, yerine daha liberal ya da ruhani sistemler kurmak isterler. Hayır işleriyle ilgilenip kendilerini insanlığa adayabilirler. Çok şanslı olduklarından, ideallerinin çoğuna ulaşabilirler.


Jüpiter_Uranüs Karesi (90 )

Bu kişiler, amaçlarını gerçekleştirmede bazı sorunlarla karşılaşabilirler. Düşüncelerinde fazla idealist olduklarından, işlevsel yönleri biraz zayıf olur. Değişik dinlere, mezheplere üya olabilirler. Uzun vadeli ve riskli işler çok cazip gelir, fakat bu tr konularda pek şanslı değillerdir.


Jüpiter_Uranüs Trini ( 120 )

Bu kişiler, yaratıcılık ve pratik gerçekleri bir araya getirmeyi becerirler. İstedikleri her şeye ulaşabilirler. Kişisel özgürlüklerine çok önem verirler. Zihinsel enerjileri çok yüksektir. Entelektüel düzeylerini kullanabilecekleri işlerde daha başarılı olurlar.


Jüpiter_Uranüs Opozisyonu (180 )

Bu açı altında doğan kişiler genelde heyecan dolu, özgürlüklerine düşkün tiplerdir. Gözleri çok yükseklerdedir. Yeterli altyapıları olmaksızın, kısa zamanda yükselmek isterler. Kumardan ve dedikodudan uzak durmaları gerekir. Biraz ikiyüzlü olabilirler.


astroloji atlası
Üçgen Jüpiter - Uranüs ( 120 )

Doğum gününüzde Jüpiter ve Uranüs arasında oluşan uyumlu açı, kişiliğinizdeki özgünlüğü, özgürlük dürtüsünü ve hümaniterlik özelliklerini rahatça yansıtabildiğinizin ifadesidir. Bilgi açlığınız ve macera sevginiz en belirgin karakteristiklerinizdir. Bağımsızlığınıza düşkünlüğünüz diğer insanlara oranla biraz daha fazladır. Ancak bunu gerçekleştirirken, hiç bir şekilde kendinize ya da başkalarına zararlı olmaz, yıkıcı davranmazsınız. Geleneksel gereksinimleri kendi özgün değerlendirmelerinizle ve anlayışınızla harmanlayarak, yaşayabilirsiniz.

ekolay astroloji
Jüpiter_Venüs opozisyonu


Venüs'ten Jüpiter'e Venüs karşıtlığı, senin, insanlar ve koşullarla uğraşmakta becerine güvenmediğini gösterir; ilişkilerinle başa çıkabildiğinden emin olamıyorsun , yaptığın her şey için sosyal anlamda bir onay beklersin ve yaklaşan olmadığı zaman dağılırsın. Kendinle ilgilenilmediğini düşündüğünde birden küstahlaşabilir ve birazda kibirli bir tavır içine girebilirsin, karşındaki kişileri sıkarak hatta sana en yakın arkadaşlarını kendine karşı yabancılaştırabilirsin. Bu açı olgunlaşmamışlığıda anlatır.

İnsanlarla bağlantılarında işbirliği yapıyorsun, kendi istediklerini başarmak için onları kullanmaya yönelirsin. Adaleti uygulamada tutarsızlıklar yaşayabilirsin.Bütün bu olmumsuzlukların yanında cömert, hayırsever ayrıca seninle ortaklaşa iş yapanlara karşı sempatik bir tavır içine girebilirsin. Sen, insanları cezbetmenin nasıl olduğunu bilirsin, ve onların savunmalarını düşürmek için onları iyice anlamak istersin Senin romantik ilişkilerden hoşlana birisin ve karşındaki kişiye güzel jestler yaparsın.


çeviri


forumda kimsenin jüpiter açısı yok sanırım,haritanızda bulunan jüpiter açılarını sizde yorumlarsanız daha çok şey öğrenmiş oluruzgülücük
Jüpiter_Neptün Kavuşumu ( 0 )

Bu konum, çok yaratıcı bir hayal gücü göstergesidir. Sanatçı ruhludurlar; kendilerini ifade ederken aşırılıklara kaçabilirler. Çok idealist olduklarından, kendilerini insanlık yararına işlere ya da dine adayabilirler. Gerçeklerden kaçma eğilimleri olabilir.


Jüpiter_Neptün Sekstili ( 60 )

Doğum haritasında Jüpiter Neptün sekstili olanların hayal güçleri çok kuvvetlidir, geleceğe umutla bakarlar. Sorunlara yaklaşımları teoriden ve pratikten uzak olabilir. Başkalarına yardım etmeyi neredeyse kendilerine bir amaç endirler. Hayata pembe gözlüklerle bakarlar. Bu nedenle hayal kırıklığına uğrayabilirler. Ancak bütün bunlar iyimserlikten bir şey kaybettirmez.


Jüpiter_Neptün Karesi ( 90 )

Bu konum, abartan bir kişilik ve karışık fikirlerin göstergesi sayılabilir. Kendilerini kandırdıkları gibi, başkalarını da kandırabilirler. Yoğun duyguları yanlış tepkilere neden olabilir. Temelsiz dini inançları olabilir. Yaptığı hatalara karşı fazla hoşgörülü davranarak kendi kendilerini ve gelişmelerini engelleyebilirler.


Jüpiter_Neptün Trini ( 120 )

Bu kişilerin sezgileri çok güçlüdür ve sezgilerini pratik gerçeklere uygulayabilecek güze sahiptirler. Sadece içlerinden gelen sesi dinleyerek para kazanmaları mümkündür. Yaratıcı güçlerini kullanarak, sanatçı olurlarsa yapıtlarıyla öne çıkıp büyük paralar kazanabilirler. İnsan ilişkileri de çok başarılı ve sağlıklıdır.


Jüpiter_Neptün Opozisyonu (180 )

Doğum haritasında bu açıya sahip olanlar, tutabileceklerinden daha fazla söz verirler. Çok yeteneklidirler, fakat yeteneklerini gerektiği gibi kullanmayı bilirler. İş hayatlarında hatalar yaparak, maddi zarara uğrama ihtimalleri vardır. Çok iyi kalpli ve yardımseverlerdir. Fakat duygularının yoğunluğu sorunlara neden olabilir. Alkol ve uyuşturucudan uzak durmaları gerekir.
Jüpiter_Plüton Kavuşumu ( 0 )

Kararlı, ne istediklerini bilen bu insanlar, kendilerinin ve çevrelerindeki insanların gelişmesinde büyük rol oynar. Yüksek liderlik özelliklerine sahiptirler; ileriyi görür, insanlarının içini okurlar. Son zerresine kadar hayatın tadını çıkarmaya çalışırlar. Önemli görevlerde bulunan kişilerin haritalarında olur.


Jüpiter_Plüton Sekstili ( 60 )

Bu konum, çok hırslı, heyecan dolu bir karaktere işaret eder. Politika, ticaret ve eğitim alanlarında çok başarılı olabilirler. Organizasyon yetenekleri sayesinde sadece kendilerinin değil, başkalarının potansiyellerini de en iyi şekilde değerlendirirler.



Jüpiter_Plüton Karesi ( 90 )

Bu kişiler, kendi kanunlarını kendilerini yazdığı fikrini savunurlar. Gelenekler ve göreneklerin yıkılmak için yapıldığına inanırlar. Kendilerine olan güvenleri gelişmiştir; fakat zaman zaman garip bir şekilde değerleri hakkında şüpheye kapılırlar. Hatalarından ders almayı ve kendi çıkarları için insanları zora koşmayı öğrenirlerse, daha başarılı olurlar.


Jüpiter_Plüton Trini ( 120 )

Bu konum, iş adamları ve yüksek düzey yöneticilik için uygundur.Organizasyon yetenekleri çok gelişmiştir. Başkalarının potansiyellerini harekete geçirmek gibi üstün bir yeteneğe sahiptirler.


Jüpiter_Plüton Opozisyonu ( 180 )

Bu kişiler, sosyal ideolojileri sorgulayabilirler. Dogmaları yıkarak, kendi görüşlerini empoze etmeye çalışırlar. Bu da toplumdan dışlanmalarına neden olabilir. Sosyal haksızlıkların düzeltilmesinde büyük rol oynarlar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler