Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Jüpiter Evlerde
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Jupiter 9.ev balik.
Mcye ve aya kavusum.
Asc ve sirona ucgen,marsa sextile.
Haritamdaki tek dogru duzgun gezegen sanirim :D
Jüpiter 5.ev ve kumarbazlık ve de çapkınlık dışında gerçekten ben,şu ana kadar yorumlarda en isabetli gelenlerden biri Jüpiter oldu gülücük Çocuklarla da mükemmel anlaşırım ve herkes şaşırır,bazen ben de gülücük İnşallah geleceğimde şansım da anlatılan gibi olur.. Çapkınlığı da su grubu kapatıyor sanırım..
Jüpiterim 4. evde ama inanasim gelmiyor. Yazilan hiçbir olumlu yanını gormedim.Ailemle iliskim cok kötü, onlarla iyi bi iletisimim yok.Mal servet demisler o zaten hiç yok. Jupiterimin ters bir etkilesimi kötü gezegenlerle kötü bir açısıda yok hatta tam tersi bütün acılar super.Sizce neden böyle?
Aynı durumdan ben de muzdaribim. 4.ev tek ev ve aile konularını göstermez. Evinizin içindeki eşyalardan aldığınız haz, genel olarak iç huzurun evidir ve jüpiter iç huzurunuzu çoğaltabilir. Evlerde bulunan şanslı gezegenler her zaman o evin konularında tamamiyle şans vermezler. Benim de ailevi problemlerim var, ama iç huzurum çok, kendi kendime iyiyim ben.
Arkadaşlar haritalarınızın tamamını gönderin oradan bakalım 4. evdeki Jüpiter'in niye bir faydasını görmediğinize
(06-13-2017 05:13 AM)Nin.Me.Sar.Ra Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar haritalarınızın tamamını gönderin oradan bakalım 4. evdeki Jüpiter'in niye bir faydasını görmediğinize

https://hizliresim.com/kWjlD7

Haritam bu
(06-13-2017 03:14 AM)Ahmeedd Yazılan: [ -> ]Aynı durumdan ben de muzdaribim. 4.ev tek ev ve aile konularını göstermez. Evinizin içindeki eşyalardan aldığınız haz, genel olarak iç huzurun evidir ve jüpiter iç huzurunuzu çoğaltabilir. Evlerde bulunan şanslı gezegenler her zaman o evin konularında tamamiyle şans vermezler. Benim de ailevi problemlerim var, ama iç huzurum çok, kendi kendime iyiyim ben.

Ic huzuruma da emin degilim.Huzurlu olduğum bi durum yok
(06-14-2017 01:44 AM)Nun Yazılan: [ -> ]Melody, 4. Ev yöneticin 5. Evde ve venüse kare açıda. Saturn-Venüs kareleri genelde kişide genel bi umutsuzluk, karamsarlık hisleri verebiliyor. Eğlence ve mutluluk anlayışında da "kısıtlanmış" gibi hissetmen muhtemel.
Güneş merkür 8. Evde olan bir arkadaşım var, mutlu ve neşeli olmak için birilerine veya bir şeylere ihtiyaç duyar. Kendi kendine yetemediğini düşünür ve genelde kendiyleyken dipsiz bir kuyuda gibi hisseder. İç huzuru derdi olmamasına rağmen yoktur diyebilirim.

Misal onun haritasında davut yıldızı denilen açı kalıbı var, 1-2 kare açısı olmasına rağmen (venüs saturn, güneş mars) içe kapanık ve duygusal yapısı fazla hassas.

Haritada fazla olumlu açılar insanı fazla hassas yapabiliyor. (Bence)Cidden ben kare ve zıt açıların insanda daha fazla başarma, bir şeylerin üzerine gitme ve direnme gücü verdiğine inanıyorum.

Farkındalığın arttıkça bir çok şeyin düzeleceğini gözlemleyebilirsin. Sanırım 20 yaşındasın, daha çok yolun var, eminim içsel huzurunu bir yerden sonra yakalıcaksın

Evet,guzel yazmıssınız.8. evde güneş ve merkur oldugu icin mi bilmiyorum ama bende mutlu olmak icin genelde başkalarına ihtiyaç duyarım. Kendi icime dalinca dibimi göremiyorum mutsuzluk basıyor.Haritamdaki en iyi yerlestirmelerin bile faydasını gormeyince ne kadar şanssız bir insan oldugumu anlıyorum. Venus saturn karesi kesinlikle berbat bisey. Kendime olan saygimi,guzelligimi,sevilme haklarimi elimden aldı. Onun yüzünden hic istedigim seylere kavusamiycak gibiyim.Venüs'ün 9. evde olmasinin iyi taraflarını etkilemez deyil mi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler