Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Marsyen Dolunay
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Marsyen Dolunay 23.Aralık.2007 / 15:49:04
24 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay gergin etkiler taşıyor!

24 Aralık’ta 1 derece Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, Mars ile birleşiyor ve 12. evimiz üzerinde gerçekleşiyor. Dolunaylar gergin enerjilerin boşaldığı zamanlardır. Toplumsal olaylarda, güvenlik güçlerinin müdahalesi (asker, polis, jandarma) gereğinden sert olabilir. Açık ve gizli düşmanlıklardan zarar görebiliriz.

Haritada Akrep burcu yükselmekte ve Mars 8. evde geri harekette, dolunay ile gergin irtibat kuruyor. Dünya Astrolojisi’nde 8. ev en yıpratıcı ve gergin etkilerin hakim olduğu konuları anlatır. Haritada 7. evin yöneticisi Venüs 1. evde zararlı durumda. Açık düşmanlıklardan zarar görebiliriz. Gerçi Venüs iyicildir ve barışçıl enerjileri temsil eder. Fakat bu haritada zararlı konumda. Bu dolunay haritasının etkili olacağı iki haftalık süreçte ekonomik zorlanmalar da oluşabilir. Güney Ay Düğümü’nün ve Satürn’ün 10. evde olması dikkat çekici! Yönetimde söz sahibi kişiler çok zorlanacaklar. Önemli mesuliyetler, tedbirler almak gerekliliği ortaya çıkabilir. Satürn Uranüs karşıtlığı da 4/10 eksenine düşüyor ki bu da önemli bir gerginlik alameti!



25 Kasım-27 Aralık tarihleri arasında etkili olacak ve astrolojik haritamızda Ay’ın bulunduğu dereceyi sert bir şekilde etkileyecek Jüpiter Pluto kavuşumu, savunma gücümüzü, irade ve kararlılığımızı açıkça göstermemiz gerekecek zamanlara işaret ediyor demiştik. Nitekim, tam da beklediğimiz gibi, sıcak bölgeye birtakım operasyonlar düzenlendi. Silahlı Kuvvetler, son derece organize yönettiği bu operasyonlardan başarıyla çıktı ve gücünü tüm dünyaya ilan etti.



Şimdi dikkatli olma zamanı. 26 Aralık - 25 Şubat aralığında etkili olacak ve astrolojik haritamızda Ay’ın bulunduğu dereceyi sert bir şekilde etkileyecek Mars Pluto karşıtlığı kışkırtıcı, toplumu gerici ve yaralayıcı etkilerin ortaya çıkabileceğini düşündürüyor ister istemez. Mars’la karşıtlığı terörist aktivitelere, şiddet içeren durumlara, büyük kazalara işaret edebilir. Lider pozisyonu tutan kişilerin, politikacıların dikkatli ve tedbirli olması gereken bir zaman aralığı.



Aslında Mars’ın Pluto’ya sert açıları yılda en az iki kez olur. Fakat bu kez, Mars geri hareket ederken gerçekleşeceği için, birkaç kez tekrarlayacak ve önemli olaylara vurgu yapacak. Hem Mars, hem Pluto, her ikisi de savaş ve şiddetle ilişkilendirilir. Bu ikisi arasında sert açının etkili olduğu dönemlerde, savaş veya operasyon niteliğinde önemli durumların ortaya çıkacağını düşündürür. Bu açı ilk kez 2007 Eylül ayında gerçekleşmişti. Bu yüzden, sonbaharda sınır ötesi operasyon düşüncelerinin çok yoğunlaşacağını söylemiştik. Hemen ardından, çok sayıda şehit vermeye başladığımız kalleşçe saldırılarla karşılaşmıştık. Ama en çok Meclis'i bağlayan gerginlikler akla geliyor. hapishaneler, hastaneler gibi kapalı alanlarda olan kişilerle ilgili konularda hukuksal gerginlikler ortaya çıkabilir. Mars-Pluto kontakları her koşulda zorlayıcı, inciten, acıları beraberinde getiren etkiler taşır.

Öner Döşer
Referans Adresler