Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: AY OĞLAK
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ay burcumuz en derin duygularımızı ifade ettiğine göre bir ay oğlakı nasıl hisseder ? ve duygularını sevdiklerine - sevmediklerine nasıl yansıtır?

MİNİK AY OĞLAĞI ; şunun tatlılığına bi bakııııın - hani nerde !!??
minik ay oğlağı sanki büyümüşte küçülmüş gibidir. ciddi bir tavrı vardır. sanki başına geleceklerini ona önceden haber veren biri vardır. evet satürn... ay oğlağıda diğer oğlaklar gibi başarılı olma içgüdüsüyle ve keçi inadıyla programlanmıştır. zirveye çıkma yarışında satürn ile plüto arasında tatlı bir rekabet vardır. tatlımı dedim , pardon

GENÇ AY OĞLAĞI ; o bir keçidir ve gözü yükseklerdedir. ve zirveye çıkabilecek donanıma -tırnaklara- sahiptir. çalışkan ve derslerinden başka bişey düşünmeyen \'\'inek öğrenci\'\' imajı vardır. karşı cinse kolay yakınlık kuramaz. soğuk görünür. ciddi görünür. ve tabii zamanla insanlardan kendini soyutlayabilir. satürn yalnızlık gezegenidir. yalnızlık kötümüdür ?
kargalar sürüyle , kartallar yalnız uçar diye bi laf vardır. plütonun kartal çocukları bunu doğuştan bilir. satürn ise çocuklarına bunu sonradan öğretir. acı ve zahmetli bi şekilde. o soğuk , ketum oğlak gencinin acı çeken bir kalbi olduğuna inanmam derseniz biraz daha derine inin lütfen.
ay oğlağı , su burçları kadar sevilmek ister. isterseniz inanmayın ancak onlar oldukça duygusaldır. yılda bir iki defa gözyaşı döktükleride olur.

OLGUN AY OĞLAĞI ; minikliğinde ve gençliğinde bu kadar ciddi olan satürnlünün olgunluk dönemini okumak bile sıkıcıdır diye düşünebilirsiniz. lütfen okumaya devam edin ; hedefine ulaşan , insanların saygısını kazanan oğlak artık huzurludur. gençliğinde yapmadığı yaramazlıkları yapabilir. tabii daha ölçülü bi şekilde. nasıl yengeçler burç sisteminin anneleri olarak sembolize edilirse oğlaklarda baba olarak sembolize edilir.
evinde çocuklarına karşı sağlam bir baba edasıyla hareket eder. çalıştığı yerde de arkadaşlarının en güvendiği insan -baba yani- o\'dur...

YÖNETİCİ AY OĞLAĞI ; o\'nun işi evidir - herşeyidir... siz çalışanlar , o\'nun evlatlarısınız. çoğu zaman üvey evlat muamelesi görmeniz olasıdır ancak o evdede çocuklarına karşı disiplinlidir. içiniz hâla rahatlamadımı , şöyle anlatayım ; disiplini ve otoriteyi sevmesi bi tür içgüdüdür. o\'nun yönetiminde işletmenizin pek krize girmediğini görürsünüz. çünkü yapılması gerekeni yapıyor ve yaptırıyordur. doğru çalıştığınız sürece işgüvencesi sorununuz olmaz. sistemli yürüyen bir işiniz olur. bi güzel tarafı daha vardır. yiğidi öldürsede hakkını verir. aslan amirinde olduğu gibi onu pohpohlamayı deneyen çalışanlarınız -aptal değilse- ikinciyi
denemezler. üstelik başak amiri gibi sık sık sizi iğnelemez. soğuk bi bakış atmakla yetinecektir. bi daha olmasın bakışı

ÇALIŞAN AY OĞLAĞI ; buraya kadar yazdıklarımızdan sonra tahmin edersiniz. yıllık muhasebe işlerini yürütmesi için ay başağının yanına ay oğlağını koymanız idealdir. ay başağı daha pratik daha çabuktur aynı zamanda daha çabuk sıkılır. ancak oğlak çalışanınız daha dayanıklı , daha sabırlıdır. tavşanla kaplumbağa hikayesindeki kaplumbağaya benzer. yavaş ama sağlam adımlarla ilerler. ve kazanan o olur. yanlış anlaşılmasın oğlak , başağı geçer demiyorum...
oğlak , herkesi geçer diyorum
Ay, arzularımızı, temel güdülerimizi, çıplak duygularımızı temsil eder. Neden hoşlanıyorsak ya da neyi arzuluyorsak, içgüdüsel olarak onu yapma eğilimi gösteririz. Haritamızda Ay, bulunduğu burç, ev ve diğer gezegenlerle açıları vesilesi ile çok düşünmeden, mantık kullanmadan, ölçüp biçmeden içgüdüsel olarak nelere meyil gösterdiğimizi anlatır.

Harita sahibinin doğal durumu ve karakteri, ruhun istem dışı ve duygusal niteliklerini Ay’ın yerleşiminden ve Ay ile irtibat sağlayan gezegenlerden saptarız; çünkü doğuştan gelen meziyetler Ay’a bağlıdır.

Haritanızda Ay semineri notlarımdan, Oğlak burcundaki Ay ile ilgili bilgiler veriyorum.

•Sorumluluk ve görevlere öncelik veren, duygularını kontrol altında tutan
•Çekingen ve içe kapanık, depresif, insanlara sevgisini kolayca gösteremeyen
•Temkinli, kontrollü, gerçekçi, tedbirci, ayağını yere basan, pratik ve ciddi
•Endişeli, kaybetme korkusunda, diğer insanlardan onay alma ihtiyacında
•Mevcut düzeni idare etme ve organize etme konusunda yetenekli
•Hedefe yönelik, öz-disiplin ve sıkı çalışma gerektirdiğinin bilincinde
•Hırslı, inatçı, disiplinli, hesapçı, dikkatli; başarma, saygı görme arzusunda
•İşinde sebatkar ve gayretli, giriştiği işlerin tüm ayrıntılarını hesap eden
•Değer verilmek, başarılarından dolayı takdir edilmek, cesaretlendirilme beklentisinde
•Bazı zamanlarda, soğuk ifade takınabilen ve bu yüzden etrafına antipatik gözükebilen
•Günlük olaylara yaklaşımında dikkatli ve hatasız olma gayretinde, gelenekçi

Hastalık ve zayıflıklar: Kemikler, tırnaklar ve dişlerle ilgili sorunlar, cilt problemleri, yaşlılıkta, kemik erimesi, dişler erken yaşta zarar görmesi, sindirim sorunları ve beslenme sorunları, romatizma ve dizlerde sorunlar

Yetenekler: Ticaret, yöneticilik, örgütleme ve organizasyon işleri, antikacılık, tarih araştırmacılığı

Öner Döşer
AY OĞLAK ( güvenilir )

temel prensibi : tüm insanlar yalnızdır.
yaşam tarzı : budistlerin yaşam tarzı.
öğrenmesi gereken ders : duygularını göstermek ve ihtiyaçlarını dile getirmek.

işte dünyanın yükünü omuzlarında taşıyan bir insan.pek az kişi , Ay'ları Oğlak burcunda olan insanlardan daha sorumlu , olgun ve pratik düşünceli olur.ancak şunu da belirtmek gerekir ki ; yine pek az kişi onlar kadar aşırı ciddiyete , sertliğe , gösterişe eğimlidir.şevkatlerini , sevgi ve duygularını azar azar verip , geriye çekerler ve denetim altında tutarlar..duyguları hiçbir zaman kendiliğinden akmaz.incinme korkuları bu kişinin başkalarına ısınmasını yavaşlatır. ( ZETA.J ) de olduğu gibi gülücük ( öyle bir hisse kapıldım .. ne kadar doğru onu bilemiyorum )

ciddi duygular taşırlar.sorumluluk almak , ihtiyaç duyulduğunda hemen orada olmak , destek vermek ve güvenli bir ortam sağlamak için içgüdüsel bir istek duyarlar.vicdanlı , başarmaya istekli , özdenetimli ve alçak gönüllüdür.kendileriyle barışıktırlar.kriz zamanlarında işlerine sığınırlar.duygusal konularda ise oldukça temkinlidirler.

geçmiş neredeyse dinsel bir saygı besleyip , modası geçmiş , çağdışı kalmış davranışlara bağlanırlar.anlaşmaları bozmaktan nefret eder , yaptıkları anlaşmaları bozanlara karşı da aynı nefreti taşırlar.tüm bunların içtenlikten uzak olduğunu söylemek haksızlık olur.

Ay'ları Oğlak burcunda olan kişiler , yine de özendirilince , bir ölçüde yukarıdaki niteliğe sahipmiş gibi görünebilirler.genelde , her türlü durumu denetimleri altında tutma eğilimlerinde onları özgür kılmak en iyi davranıştır.çünkü o zaman mutlu olduklarından , onlarla birarada bulunmak zevk halini alabilir.
Ay Oğlak Burcunda

Oğlak; dişi, öncü bir toprak burcudur. Ay burada düşük durumdadır. Meydan okuyan bir kişilik oluşturur. Pratik yetenekli ve düzenlidir. Bu konuma sahip kişi, bilinç altını ve duygularını sürekli kontrol altında tutmak ister. Ayakları yere sağlam basar fakat romantik hayalleri ve hayatın nimetlerinden zevk alma duygusunu bastırır. Ketum, kuşkucu ve dışarıya yansıttığından daha titizdir. Kişiliğinin temelini bunlar oluşturur.

Bu konuma sahip kişilerin çocukluk dönemi zor geçmiş olabilir. Duygularını o kadar gizlemek eğilimindedir ki dış görünüşüne soğuk, duygusuz, duyarsız bir kişilik yansıtır. Duyarlı görünmeyi bir suç gibi gördüğünden duygularını bu kadar denetim altında tutmak ve gerçekçi davranmak hayatın güzelliklerini kaçırmasına sebep olur. Başkalarına karşı da aşırı yargılayıcı olabilir. Sanki çocukluğunu yaşamadan erişkin olmuştur. Duygularını, kontrollü olmak adına, denetim altına almakla, tutkuları tatmayı kaçırabilecek bir yapıdadır. Bunu bir zayıflık belirtisi olarak görür.

İlişkileri ciddi bir iş olarak görüp bundan öteye geçemeyebilir. Aşk ve romantizme kötümser yaklaşımı, olayların istediği şekilde gelişmeyeceği endişesine dayanır. Bu da duyguları kontrol altına almak ve bastırmakla sonuçlanır. Burada Ay’ın romantizmi gider. Reddedilmektense içine kapanmayı yeğler.

Birine duygusal olarak bağlı olma fikri hoşuna gitmese de karşısındakinin ona bağlı olmasını ister. İlişkide denge, karşılıklı saygı, güven ve mutluluk, bağlı bir birliktelik arar. Küçük aşk oyunlarının peşinde olan, maceracı, flörtçü biri değildir. O; aşkı, kafasında kavak yelleri esen, romantik liseli çocuklar gibi yaşamaz. Kendini tamamen adamadan önce karşısındakinden emin olmak ister. Bu konuma sahip kişi için maddi ve duygusal güvenlik önemlidir. Bu sebeple duygusal olarak, kariyerinde güçlü ve kendine güvenen birine çekilir. Eşit olabileceği güçlü birini sevebilir. Bir kere ideal eşini bulduğunda karar verince ilişkinin mükemmel şekilde yürümesi için maddi manevi bütün desteği sağlamaya hazırdır.

İş hayatında da zirveye emin adımlarla tırmanır ve seçtiği alanda en başarılı olmak ister. Böylelikle maddi güce de sahip olabilir. Bilim, yöneticilik, politika, bankacılık, öğretmenlik ya da örgütlemenin öne çıktığı meslekler bu kişi için uygun olabilir. Zirveye ulaşmak için uzun saatler çalışmaktan yorulmaz. İş ve meslek sorumluluğu çok yüksektir. Hayata ciddi bakış açısı görüntüsüne de yansır. Şıklığa ve seçkinliğe meraklıdır.

Etrafının da seçkin olmasını ister. Evi, çevresi, komşuları... Hayatının tümünü sorumluluk ve çok yoğun bir iş temposuna dönüştürebilir. Yine de aile ve yakın arkadaşlara aşırı düşkün, bağlı ve sadıktır. Bu da iç güdüsel olarak geleneksel tutucu yaklaşımlardan kaynaklanır.

astrozenith
Ay burcu oğlakta kişi genelde içsel duygularını göstermekte veya yansıtmakta zorlanabilir. Biraz soğuk ve sert bir yüz yapısı olabilir. Bunun dışında oğlakta ki ay kişi biraz daha maddi bir tutum içinde olur. Malum oğlak toprak grubu bir burç çinde ve satürn yönetiminde. Bulunduğu eve veya yaptığı açılara göre duygularını açıklamakta zorlanan bir insan olabilr. Her şeyden önce kendi güvenliğini düşünecektir kişi. Ay burcu oğlak kişinin muhassebe, toprak , emlak ile ilgili konularda başarı verebileceği gibi, kişi kurallı olacağından yönetim pozisyonunda olan kişiler çin uygun bir durumdur. Bunun yanı sıra;


Ay iyi bir evde kendi asaletinde , kendi ışığında güçlü bir şekilkde dispoizt edildiği durumlarda düzgün ve hızlı haraket ediyor ise, ve rahat açılar varsa,

kişi eksiklerinin farkında, yöntem bilen, örgtleyici, muhafazakar, ekonomik, zor zamanlarda dayanıklı olacaktır.

Lakin, zor bir evde yani 6,8,12 güneşin 45derece gerisinde ışığını iyice kaybettiği peregrin özellikle sert açılar altında , güneşe 8,5 dereceden daha yakın ise yanma durumu ortaya çıkar. Kişi endişe içinde, huzursuz, yetersizlik duyguları olan, duygularını açıklamakta zorlanan, aşırı katı, dışa karşı katı, kendi içinde güvensiz, aşırı muhafazakar, dogmatik, sertlik yanlısı, ve kişinin annesi ya mutsuz yada yetersizdir.

Hakan Kırkoğlu
AY OĞLAK' TA

Temel Prensibi: Tüm insanlar yalnızdır.

Anahtar Kelimeleri: Ciddi, hırslı, çalışkan, saygın, dayanıklı, disiplinli, katı, başarılı, melankolik, becerikli.

Oğlak burcunun sınırlı, sorumlu, ciddi, özgüvenli ve kontrollü dünyasına giren Ay kişinin bu burcun yeteneklerinden şüpheye düşüp kendini yetersiz hissetmesine neden olur. Oto kontrolünün ve içsel saygınlık gelişiminin dengesini bozar. Ay'ı Oğlak'ta bulunan kişi Ay'ın kendinde yarattığı ve alışık olmadığı duygusal dalgalanmalara Oğlak'ın tarzıyla cevap verir. Bunlardan hemen kurtulmak için daha fazla disipline olmak ve kendine daha fazla baskı yapmak yoluna gider. Duygularını ve davranışlarını keskin bir çizgiyle ayırır. Güvence ihtiyacı yüzünden daha çok çalışır ve kazanır. Mesafeli, kapalı, donuk, merhametsizce soğuk ve düşüncesiz hale gelebilir. Bazen aşırı duygu girdaplarında depresyon ve melankoli içine girer. Derinden bağlılık bekleyen, çocuksu, oyuncu ve yumuşak tarafını şiddetle inkar eder. Yetersizlik duygularıyla başa çıkamaz. Ancak yavaş yavaş ve duraksayarak açılabilir. Genede sınırlarını açıkça belirler. Başkalarına güvenmekte aşırı temkinlidir. Sevgisini ve duygularını azar azar verir, geriye çeker ve denetim altında tutar. Duyguları hiçbir zaman kendiliğinden akmaz. Güvenli ve emniyette olmadığı duygusuyla çekilen acılar, duygusal yaralar, reddedilme, bastırılma, sevilmeme, kızgınlık ve çaresizlik duygularıyla doludur. Yaşamdan derin bir endişe duyar. Yakınlık ve içtenlikten korkar. Kendisini çok ağır, ciddi ve önemli görür. Duygusal güvenlik ihtiyacını dış dünyaya döndürerek emlak ve mal-mülk almak gibi telafi yollarına sapar. Yaşayacak bir yer bulmakta zorluk çeker. Genellikle olanaklarının altında yaşar ve yaşatır. Mesleğini ailesinin yerine koyar. Saygın olmak ve kendisine hayranlık duyulması için abartılı bir ihtiyaç duyar. Olgunlaşmamış bir otoritesi vardır. Bu otorite ile olur olmaz yere kendi korkuları, güvensizlikleri ve duyguları yüzünden objektifliğini kaybederek ilişkide bulunduğu kişileri kısıtlar ve bastırır. Başkalarının duygularına ve ihtiyaçlarına -en yakınları ve ailesi dahil- küçümsemeyle ve kuşkulu bir güvensizlikle yaklaşır. Kendini kontrol edemediği duygusuyla her an her konuda başkaları tarafından ruhsal ve maddesel olarak sömürüleceğini düşünür.

Tipik Duygusal Reaksiyonları: Oğlak'ta Ay'ı bulunan kişinin incinme duygusu bu insanın başkalarına ısınmasını engeller. Ta derinliklerinde, kendisine ve başkalarına, uzun süre, bazen sonsuza değin kapalı kalır. Ciddi duygular taşır. Sorumluluk almak, ihtiyaç duyulduğunda orada olmak, güvenli bir ortam sağlamak için içgüdüsel bir istek duyar. Kriz zamanlarında işine sığınır. Duygusal durumlarda çok temkinlidir. Açık ve yalın şeylerden hoşlanır. Kıskançlık ve suçluluk duygularına eğilimlidir. Derin duyguları, anaç olan her şeyi, aileyi, romantizmi ve vatanına köklü bağlarla ait olma duygusunu bastırır ve küçümser. Duygusal bağlardan ve aile çevresinde kalmaktan korkar. Gerçek duyguları ifade etmek yerine, ya ağdalı bir duygusal teşhircilik sergiler (sinirli hareketler,bağırma, söylenme..), ya da yoğun olumsuz duyguların ve depresif bir ruh halinin etkisi altında iletişimi keser. Suçluluk duyguları nedeniyle kendine ve başkalarına karşı acımasız davranır. Çekingen, yalnız, hatta hayata küskündür. Kişisel dileklerini bastırır. Kendini değersiz hisseder. Bir türlü bırakamaz, dolayısıyla tahammül edilemeyecek, ümitsiz, kendisine ve başkalarına zarar verecek durumlarda bulunmaya devam eder.

Çocukluk Deneyimleri: Büyümüş de küçülmüş çocuk. Terbiyeli, ciddi. Erken yaşlarda sorumluluk duygusuna, görev üstlenme yeteneğine sahip. Böyle olarak özgüven geliştirir, değerli ve ihtiyaç duyulan bir insan olma duygusunu kazanır. İhtiyaçlarını nadiren söyler. Bazen çok dikkafalı olabilir, özellikle ilgi merkezi durumunda olduğunda. Başka çocuklar gibi çocuksu olamaz. Oldukça geleneksel ebeveynler tarafından açık-seçik kurallar çizilerek yetiştirilmiştir. Aile kendi durumu ve sorumlulukları nedeniyle ya devamlı çalışmak zorunda kalarak kendisine duygusal ve diğer ihtiyaçlarına ilgisiz kalmıştır, ya da erken yaşta aile bütçesine katkıda bulunmak zorunda bırakılmıştır. Ayrıca bir an evvel büyümesi istenmiş ve buna zorlanmış olabilir. Ebeveynler çocuğuyla ilişkilerinde çocuksuluğu, şakacılığı, oyunculuğu unutmuştur. Kendi kendisine yetmeyi küçük yaşta öğrenir. Ailede ezici veya özgüven zedeleyici otorite gösteren bir kişi söz konusu da olabilir.

Annesini algılayış biçimi; Vicdanlı, güvenilir, ama aynı zamanda sert anne.

Öğrenmesi Zor Dersler: Duygularını göstermek ve ihtiyaçlarını dile getirmek. Aile ile iş, ev ile sosyal yaşam, yakınlık ile mesafe, içsel deneyimler ile dışsal zorunluluklar arasındaki çelişkiyi çözmek durumundadır. İçsel dünyasında güveni bulmak ve duygularına, duygusal ihtiyaçlarına yönelmek durumundadır. Temel kişisel yalnızlığının, ihtiyaçlarının ifade olanaklarını aramalıdır. Dışsal, profesyonel işler ve görevler kanalıyla ev yaşamından veya içsel dünyadan uzaklaşma dürtüsünü yenmeli, tüm enerjisini icraata, bir şey yapmaya ve dışsal saygınlığa odaklamak yerine, bağımlılık korkusu taşımadan iç huzuru ve duygusal güvenliği geliştirmelidir. Kendi duygularını ciddiye alarak, kızgınlığa yol açan bastırma duygusundan kurtulup, sağlıklı bir oto kontrole sahip olmak zorundadır.
Ay Oğlak'ta; Ciddi ve sorumluluk sahibi olmaya meyillisiniz. Duygularınızı göstermekten rahatsız oluyorsunuz ve kesinlikle başkalarının yardıma veya desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünmelerini istemiyorsunuz. Duygusal açıdan zayıf görünmek istemiyorsunuz. Bu yüzden sizi önemli biri ya da ihtiyaç duyulan biri hissettirdiği için çok çalışıyorsunuz. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacı duyuyorsunuz. Hatta güvende olma ihtiyacı sizi kontrol ediyor. Kendinizi gereksiz yere çekingen ve güvensiz görebilir, düş kırıklıklarına karşı aşırı hassas olabilirsiniz. Bazen dünyanın tüm yükünün omuzlarınızda olduğunu hissediyorsunuz. Duygusal bağlılıktan rahatsız olursunuz ve kendinize, başkalarına, hatta çocuklara bile neredeyse bu duygudan uzaklaşmak için “çocuk olmayın” diyeceksiniz. Kabul etmeniz gerekir ki, kimse her zaman kendi kendine yetemez ve size çocukça gelen duygusal ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize karşı daha ılımlı olmalısınız. Başkalarına, kişisel sorunlarına ya da hislerine olan tavrınız gibi bir işle ilgili nadiren katı ve burnundan kıl aldırmayan biri gibi görünebilirsiniz. Hisleriniz ve bağlılıklarınız derine iniyor ve çoğunlukla insanların bunlara ne kadar önem verdiğinizi bilmesini istemiyorsunuz. Gevşemeyi ve kendinizi eğlendirmeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Tutucu, güvenilir ve hırslısınız. Tasarıları neticeye götürme becerisine sahipsiniz. Olumsuz yanınız da şu ki; gücü arzularken ve başarmak için uğraşırken acımasız olabilirsiniz. Bencillik ve başkalarını kullanmanız bile mümkün olabilir. Siz onay görmek istiyorsunuz. Hisleriniz durağan ve oldukça soğuk olabilir.

Oğuzhan Ceyhan
Soleil Yazılan:
Beyhan Yazılan:Ay Oğlak'ta; Ciddi ve sorumluluk sahibi olmaya meyillisiniz. Duygularınızı göstermekten rahatsız oluyorsunuz ve kesinlikle başkalarının yardıma veya desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünmelerini istemiyorsunuz. Duygusal açıdan zayıf görünmek istemiyorsunuz. Bu yüzden sizi önemli biri ya da ihtiyaç duyulan biri hissettirdiği için çok çalışıyorsunuz. Kendinizi güvende hissetme ihtiyacı duyuyorsunuz. Hatta güvende olma ihtiyacı sizi kontrol ediyor. Kendinizi gereksiz yere çekingen ve güvensiz görebilir, düş kırıklıklarına karşı aşırı hassas olabilirsiniz. Bazen dünyanın tüm yükünün omuzlarınızda olduğunu hissediyorsunuz. Duygusal bağlılıktan rahatsız olursunuz ve kendinize, başkalarına, hatta çocuklara bile neredeyse bu duygudan uzaklaşmak için “çocuk olmayın” diyeceksiniz. Kabul etmeniz gerekir ki, kimse her zaman kendi kendine yetemez ve size çocukça gelen duygusal ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize karşı daha ılımlı olmalısınız. Başkalarına, kişisel sorunlarına ya da hislerine olan tavrınız gibi bir işle ilgili nadiren katı ve burnundan kıl aldırmayan biri gibi görünebilirsiniz. Hisleriniz ve bağlılıklarınız derine iniyor ve çoğunlukla insanların bunlara ne kadar önem verdiğinizi bilmesini istemiyorsunuz. Gevşemeyi ve kendinizi eğlendirmeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Tutucu, güvenilir ve hırslısınız. Tasarıları neticeye götürme becerisine sahipsiniz. Olumsuz yanınız da şu ki; gücü arzularken ve başarmak için uğraşırken acımasız olabilirsiniz. Bencillik ve başkalarını kullanmanız bile mümkün olabilir. Siz onay görmek istiyorsunuz. Hisleriniz durağan ve oldukça soğuk olabilir.

Oğuzhan Ceyhan


Beyhan bir de bu ay oglagi, gunesi aslan olanda yani bende gor :(
Ay oglakta zararli konumda ama gunes aslandaysa bence cok fazla olumsuzlukla cikmiyor. Yani aslanin kisilik ozellikleriyle, oglaklarin kisilik ozellikleri birbirine zaten cok benziyor tabi ki bir farkla, gunes sicaktir, saturn soguktur. Ay oglak, gunesi aslan olan birinde, gunesini daha da ortaya cikarir diye dusunuyorum.

aslan ve oğlak kombinasyonuna sahip birinin sorumluluk sahibi iyi bir yönetici potansiyeline sahip olacağını düşünüyorum.
Tanıdığım ay oğlaklar oldukça güven problemi yaşayan ve çocukluklarında yaşadıkları sorunları içselleştirmiş tiplerdi. Ayrıca onları duygusal anlamda soğuk ve bencil buluyorum. Ay burcu oğlak olanlar alınmasınlar, belki bana denk düşenler böyleydigülücük)
arkadaşlar ben ay oğlaklarda farkettiğim çok otoriter oldukları hep benim dediğim olsun istiyorlar lütfen ay oğlak olanlar alınmasınlar benim rastladıklarım hep öyle
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler