Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: yaşam süresi hesabı
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar klasik astrolojide yaşam sürenizi hesaplayabilirsiniz genelde yaşam süresi hesabı tartisilan bir konu olmakla beraber doğru hesaplandığında çıkabilmektedir:
işte link
yaşam süresi hesabı
lyn janis Yazılan:arkadaşlar klasik astrolojide yaşam sürenizi hesaplayabilirsiniz genelde yaşam süresi hesabı tartisilan bir konu olmakla beraber doğru hesaplandığında çıkabilmektedir:
işte link
yaşam süresi hesabı
Ben söyleyim özelin dolmuştur.) benimkini de hesaplar mısın diye? ben tüm yürekliliğimle burdan söylüyorum:p "benimkini hesaplar mısın?":))ölcem mi doktor hanım:p
yaren Yazılan:
neptunzz Yazılan:Biliyorum ben bu olayı hakan kırkoglunun "göklerin bilgeligi" kitabında acıklaması var ögrenmıstım ve hesaplamıstım zamanında yaradan allah bilir ne zaman vaktimiz sona erer fakat bir gizem peşindeysenız deneyın bakın kendınızi sınayın yada yakında ölmus kısılerı hesaplayın daha emin olun mesala "aysel gürel" için bir deneme yapın sonuclar sasırtır.



hayırrrr!!!! korkarım ben ya!! ısrar etme neptünz denemiycem ben....gülücük)

düşüncesi bile ürkütücü.:(:(


Bosverin bayan denemeyin hayat güzel yaşamaya bakalım hep birlikte gülücükgüzel günler görelim.
hilal demir Yazılan::(aman allah gecinden versin pardon ya ben alay etmek için sormadım yanlış anlaşılmasın sadece sonucun ne olduğunu merak etmiştim isterseniz cevap vermeyebilirsiniz hımmözür dilerim

yok hilal ben sana cevaben yazmadım yanlış anlama ne özürü..

sadece bu olay bana aşırı saçma geldi ve öylesine bile bakıverilmesini çok gereksiz buldum. tabi bu benim düşüncem isteyen gider bakar hatta inanır o ona kalmış..
arkadaşlar herkesinkini hesaplayamam hem yanlış hesaplarsam vebal altına girerim çünkü herkesin yapısı farkli bazıları bu konuyu çok kafasına takabilir:Sbenim max 59 cıktı:)ama takmıyorum sonucta Allahtan baskasi bilemez ki sadece öğrenmek isteyenler icin en kısa zamanda açıklama getireceğim..Boylece hesaplamayı herkes öğrenir hemde kimse kimsenin vebalini almaz...asalet hesaplarına yani harita yöneticisi hesaplamalarina benziyor..yinede tavsiyem ilk hesaplamaniza guvenmeyin defalarca hesaplayın olacak..
bence defalarcada hesaplansa güvenmeyin. bilinmezliğin getirdiği bazı hazlarla insanları bi şekilde bunu hesaplamaya itiyorlar. alacağı cevabın saçma olacağını düşünen birisi bile bunu hesaplayıp etki altında kalabilir.

burası bir astroloji sitesi ama ben açık konuşayım astrolojinin hayatta bir yer kapladığını ama çok büyük yerler kaplamadığını düşünüyorum.

orada hesaplanan ölüm yaşı ne çıkarsa çıksın. bir maganda kurşununun önüne geçebilirmi, bir trafik canavarı amcanın kamyonunu durdurabilirmi. durdurursa hepten tinsel bir boyutu vardırki bu hepten curcuna olur..
Kesinlikle Nafiz'e katılıyorum. Birde bu tarz hesaplamalar insanı şartlandırır. Örneğin 50 yaş çıktı şimdi 20 yaşındaysanız fazla etkilemez ama ister istemez bilinç altına mesaj göndermeye başlar. Ve kaygı duymaya başlanılır. 40'lı yaşların sonları daha da artar endişe. Sonuçta o kadar Yaradan'ın işine karışılmasını şahsen doğru bulmuyorum nacizane.
işte oyüzden arkadaşlar ben kimsenin ölüm yaşını hesaplamam kendimden başka bu insanlari vesveseye sürükler..kuruntu yapabilirler ve en önemlisi insanın bir şey üzerinde ne kadar düsünürse iyi yada kötü onu kendine çekeceğine inanıyorum buyüzden isteyen kendisininkini hesaplasin..ben bu konulari takan bir insan değildim oyüzden hesapladim..
yaşam süresi hesabı vb. formülleri ''gerçekçi'' bulduğumu söyleyemem.
(10-20-2010 05:09 AM)Dinoo Yazılan: [ -> ]Aslında bu konuyla ilgili bir şeyler yazmak istiyorum
fakat konu o kadar karmaşık ki, olası yanlış bir ifade veya anlam durumun rengini çok değiştirebiliyor.

Ama sonra detaylı bahsedeceğim, fakat çok kabaca

Haritada Hyleg ve Alcocoden belirlenir. Hyleg yaşam veren, Alcocoden ise yaşam uzunluğu anlamını taşır. Bu belirleme süreci çok dikkatli incelenmesi gereken bir süreçtir.

Astrolojide bazı gezegenler yaşam veren gezegenlerdir
bazı gezegenler ise yaşam alan gezegenlerdir

Hyleg ve Alcocodenin irbat halinde bulunduğu gezegenler sayesinde bir hesaplama tablosu çıkartılır ve ömür hesaplaması yapılır.

Doğruluğu veya yanlışlığı, güvenilir olup olmadığı ciddi tartışma konusudur. Ve konuya çok hakim olmayan, bilmeyen kişilerin kessinlikle tam olarak bilgi sahibi olmadan, konu üstünde hakim olmadan hesaplama yapmaması gereken çok hassas bir konudur.

güvenilirliğini test etmenin çok basit bir yolu var.
elimizde yüzlerce/binlerce doğum haritası var ( astrotheme , astrodatabank )

bu sitelerde doğum haritası bulunan ( ölmüş olanların ) pek çok kişinin yaşam süresi hesabıyla öldüğü tarih birbirine yakınsa formül doğrudur.

yok eğer çok sayıda haritada , yapılan hesap ile ölüm tarihi tutmuyorsa formül yanlıştır.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler