Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: İlerletilmiş Haritada Geri Giden Gezegenler
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merkürüm Geri gidiyor astroloji ile ilgileniyorum. Şu an ne kadar okusam da bir sürü kitap sanki dipsiz bir kuyuya gidiyor sanki hepsi buhar olup ucuyormuş gibi hissediyorum. Ama sanırım bu 23 senelik süreç sonucunda ben yazmaya başlayacağım. Şu an biriktiriyorum bilgilerimi olgunlaştığında insanlara aktarmaya başlayacağım.
geri giden gezegenleri geçtiğin yollardan tekrar geçme olarak düşünebiliriz.doğum anında (natalde) geri giden gezegen daha korkutur bilmediğin yollar ama progreste geri giden gezegen bildiğin yollar şeklinde düşünebiliriz.natalde merkür retrosuna kafa karışıklığı denmesinin nedeni bu.
retro gezegen her zaman iyidir der nuran tuncel;benim oglumunda natalda merkur retro 14 yasinda duzelzcek SIMDIDE PROGRESTE VENUSU GERILEMEYE BASLAMIS SEVGISINI BELLI EDEMIYO OFFFFFFFFF BIRI BITIYO BIRI BASLIYO
(03-02-2008 06:34 PM)Angel Yazılan: [ -> ]İlerletilmiş haritada Satürn

Geri hareketten düzgün harekete geçince

Kişi bu durumda sorumluluklara daha direkt ve açık bir biçimde yaklaşacak, kendi dışındaki koşulları kontrol altına almaya çalışacaktır. Kişi hırsını ve sorumluluklarını başkaları tarafından açık bir şekilde ortaya koyabilecek şekilde ifade etmeye başlayacaktır. Kişinin kendisine olan saygısı ve güveninde sağlamlaşma olması beklenmelidir.

http://www.hakankirkoglu.com/bilinc.htm

1 yıl = 1 gün ise
ilerletilmiş haritamda 5 ocak 1993 alınca satürn retrosu bitiyor yani 2,5 gün bile sürmeden retro bitiyormuş
Retronun sonunda doğmuşum Bu da demektir ki retro etkisinden çok durağan hatta ilerleyen etkisini hissediyorum

Bu konu gerilerde kalmış gündeme getirmek istedim astro.com da ayarlarda progressed chart seçereniz siz de bakabilirsiniz retro var mı yok mu gülücük
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler