Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Astrolojide Dekanlar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(09-03-2009 08:15 PM)Ura Yazılan: [ -> ]dekanlar konusunda bilgili olanlar cevap verebilirler mi?

Öz burçlarımızdaki dekan bölümlemeleri yükselen burçlarımız için geçerlimidir?

Dekan temel asaletlerden biridir.Şu durumda her gezegen ve yerleşim için bulunduğu burcun derecesine döre dekanına (Face) bakılabilir.

Öz burç derken sanırım güneş yerleşiminden bahsediyorsun.Evet güneş gibi yükseleninde , venüsünde marsında vb. bir dekan asaleti vardır.

Birde dekan tasvirlerinde fazla keskin tanımlar kullanılıyor.Hani önemsiz demiyeyim ama önyargı oluşturmamak lazım tek başına bu ifadelerle.Hem tekbaşlarına gösterge değiller.Hemde yıllar öncesinin bilgileri olduğu için günümüze uyarlanarak düşünülmesi lazım.
valla yükselen oğlak 17derece 2.dekanda dedikleri doğru
güneş ve asc'em 2. dekanda bulundukların burcun; ay ve diğer kişiselelrim 1. dekandalar..


TERAZİ BURCU
(0° - 10°)
Souchoe – Seuichut
Ay

Ali Ben Ragel: Adalet, hak, hakikat, kötü güç sahibi olanları zayıflardan ayırmak, muhtaç olanlara ve düşkünlere yardım etmek.

İbn Ezra: Güzel bir yüzü olacak, başında bir yarası olacak, elde ya da ayakta yakıcı bir acı hissedecek, çok çalışmadan yana dertli olacak ve alçakgönüllü (ya da uslu, terbiyeli, sade) ve kültürlü olacak.


iki ayağımın üstünde ve elimin 2 yerinde yanık izi var gülücük) zamanında güzel acı çekmişimdirgülücük)
(03-19-2012 07:34 PM)smoochy Yazılan: [ -> ]şimdi güneş burcumuzun bulunduğu tarihe göre dekanları oluyor ya, diğer gezegenlerde burçlarda dekanlarda oluyor. mesela benim mars'ım yengeçte ama akrep dekanında, bunun ne kadar etkisi vardır ya da var mıdır.

Vardır yada yoktur diyemiyorum, dekanlar üzerine hiç gözlemim olmadı. Klasik astrolojiyle ilgilenen biri yardımcı olabilir.
(03-19-2012 10:32 PM)smoochy Yazılan: [ -> ]
(03-19-2012 10:06 PM)Neptunian Yazılan: [ -> ]Vardır yada yoktur diyemiyorum, dekanlar üzerine hiç gözlemim olmadı. Klasik astrolojiyle ilgilenen biri yardımcı olabilir.


güneşimde ikizler'in kova dekanında, böyle böyle bende sabit burçlardan birazcık olsun nasipleneyim diye inanmak istedim bu konuya gülücük

şu sabit kafaların neyine özeniyorsun bilmiyorum ama yanlış yapıyorsun bence =)
(03-19-2012 11:50 PM)smoochy Yazılan: [ -> ]
(03-19-2012 11:37 PM)Neptunian Yazılan: [ -> ]şu sabit kafaların neyine özeniyorsun bilmiyorum ama yanlış yapıyorsun bence =)


ben istikrarlarına çok özeniyorum ask

Şöyle söyleyim değişken burç vurgusu olup aynı zamanda merkur-mars karesi olan senin benim gibi kişiler o sabit kafalardan uzak durmalı , ciddiyim gülücük
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler