Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: yezda doğum portresi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
ya kuzen hakikaten bu aralar şanssızlıklardan sıkıntılardan üstüste gelen zorluklardan bunaldım. gına geldi. satürnün yörüngesini değiştirmeliyiz.. hımm.. neydi o armagedonmuydu.... gülücük) ya gitsin başımdan söyleyin ona..
Yıldırım Yazılan:sıkıntı ve beraberinde pişme , olgunlaşma sırası başak ve balık etkisi olanlarda. üyelerimizden yaren , beyhan , nafiz ve ben ilk aklıma gelen kurbanlardan gülücük

Valla tam isabet bir yorum Yıldırım,sıkıntı ve olgunlaşma etkisi çok, daha nekadar olgunlaşcaksamgülücük) ama daha küçüğüm dimigülücük)gülücük) gerçekten kurban olmuşuz yaaaa:( ama biz tatlı kurbanlarızgülücük)
Beyhan Yazılan:[quote=Yıldırım]
sıkıntı ve beraberinde pişme , olgunlaşma sırası başak ve balık etkisi olanlarda. üyelerimizden yaren , beyhan , nafiz ve ben ilk aklıma gelen kurbanlardan gülücük

sıkıntı sıkıntı sıkıntı...ewet ya..pişmek mi bu sıcakta zaten pişiyoruz yetmezmi????:(:(:( (ben biraz zor pişerim ) olgunlaşma ya gelince deli dolu görünsemde zaten olgunum diyen çok insandan daha olgun olduğumumu düşünüyorum... ama ne kadar olgunlaşsamda çocuk yanım hep kalacak o hiç büyümeyecek...SABREDİYORUZ ...geçecek bu günler....-ok

teşekkürler yıldırım ...
transitten yoğun birşekilde etkilenen ben için,o eski çocukluktan,sıcaklıktan,samimiyetten pek uzak durumdayım,eskiye dönecek gibi bir durumumda olduğunu zannetmiyorum,satürn adamı toz duman ediyor,tek onu söyleyebilirim...... Sabır diliyorum tüm yoğun yaşayacak arkadaşlara,çünki ben gerçekten çok ağır geçirdim bu dönemi.... yükseleni,ayı,güneşi,merkürü kova,jüpiteri akrep,olan birisi için satürn aslan fenaaa zorlu geçti...

sevgiler
Yezda Kova burcusun gülücük)
Hatta baya bi kova. Yükselen kova güneş kova Ay kova..
Güneş ay kavuşumu var kovada zaten kova özelliklerini bastırmış sende. Güçlü bir açı. Güne ve ay , ateş ve su .... Birden duygusallaşıp yine birden öfkelenebilirsin. Eşin varsa aranız iyi olabilir. Ama güneş kovada düşer. .Yükseleninle kavuşmuş zaten. Güçlü kuvvetli bir kişilik verir. Mühteşem bir enerji. Yorulmak bilmeyen insan gülücük)
Şimdi senin güneş 12. evde bilinç dışında kalmış. Gene 12 evindeki venüsle kavuşmuş. Venüs oğlakta ne kadar iyi bilmiyorm ama 12. evde güçlüdür. Ayrıca güneş venüs kavuşumu güzellik verir gülücük) ( Tecrübelerimden biliyorum gülücük) )
Şunu söyliyeyim bir kere bilinçsiz bir insan değilsin. Duyguların mantıklı ve bilincinle başlantılıdır.Merkür ay kavuşumu..Romantik olabilirsin. Bazen hislerin düşüncelerinden yada mantığından önce gelebilir. Tabi bu kovadaysa kesinlikle sana mantıklı ve akılcı olan şeyler cazip gelir.
Ay - mars 120 si kadınlar için iyi sağlık verir. Enerji güçlüdür. Seninde enerjin amma güçlü gülücük) Aile ve ilişkilerinde yapıcısındır.
Ay satürn üçgeni yöneticilik kabiliyeti verir. Duygularınıda çabuk yönetebilirsin. Ama bu açı öyle yada böyle bir depresiflik yaratır.

Zaten yorumun yapılmış . Biliyorsundur artık. Ben transit yorumu yapayım bari ,

Jüpiterin 10. evde yay da yönetici olarak hızla ilerlemekte. Şöhrette ve kariyerde şanslılık. Bu jüpiter öğrenmen gereken ve öğrenmiş olduğun şeyleri temsil eden Ay düğümlerinle olumlu açı içinde. Bu senin ay düğümleri 6 ve 12. evinde. 6. evde işi temsil eder. 10. evinden jüpiter buraya bakıyorsa öğrenmen gereken şeyi öğrenmişsindir. Hemde bu kuzey ay düğümü başarı alnın.
Trasnti ay natal mars a kare açı içindeyken duygusal patlamalar yapabilir. Şiddetli duygular ve öfke yansıtabilir. Duygular güçlü olabilir. Ay yengeçte olduğu için etkisi fazla olabilir.
Merkür mc olumlu açın mevcut. Kariyer konularında iletişimde şanslılık var. aynı zamanda bu merkür uranüs ve venüsede olumlu açıda. Uranüs sıradışı bir iletişim tarzını getirmiş olabilir. Venüsde iletişim yaparken sevginide yansıttığını gösterebilir. Merkür 8. evine adım atmış. Devlet işleri ve miras konularına dikkat etsen iyi olur.
Venüs mars olumlu açın var. 7. ve 8. evlerde. Şiddetli sevgi yada önüne geçilemez duygular artabilir. Merküre olan zıt açısı sevginde mantıklı davranamamana sebep olabilir. İiy düşünememene sebep yaratabilir. Sevgi ve dostluk ilişkilerinde terslikle olabilir. Anlaşmazlıklar söz konusu olabilir. Ay la olan zıttı Duygusal anlamda sevmeni bloke edebilir yada zorluklar yaratabilir.
Mars satürn olumlu açın enerjini olumlu ve yapıcı kullanırsan başarı getirecektir. Enerjin bloke olmuş, bitmiş gibi bir hisse kapılmış olabilirsin. Ama ne yazıkki öyle değil çünkü mars mars olumlu açın var. Gene güçlü enerji ( sende maşallah gülücük) ) . 4 ve 8. evlerin arasında güçlü enerji.. Ay ve merkür le olan iyi açısı duygusal cesurluk ataklık ve bunu iletişimle aktarabilme cesareti verebilir.
Jüpiter asc üçgenin şans verir. Biraz tembellik yaratabilir gülücük)
Satürn mc karesi var. Demiştim ya jüpiter ordan geçerken şans verir diye. İşte bu satürnde jüpiter lans verirken o şansa engel çıkartıyor. Şans geliyor sana fakat önünde çok büyük bir engel oluyor. Değerlendiremiyorusun. Ne diyim ki. Şimdi ne ekersen 2 sene sonra onu biçeceksin kariyerinde. Çünkü satürn mc ye olumlu bakacak ozaman..



Veee en dikkat etmen gereken şey. Neptün ün merkür ve ay kavuşumu..Yanılsama olaiblir. Yanlış ilişkiler olabilir.Aşırı duygusallık ve duyarlılık artabilir. Fantaziler artabilir. Olmayacak şeylere olacakmış gözüyle bakılabilir. Akıl bulanabilir.



Ev konumlarına gelince plutonun 11. evinde değişimler yapmak üzere. Neptün 1. evinde yükselenle kavuşmuş. Apayrı bir dünyada yaşıyorsun. Manyetik çekiciliğinde artmış olabilir. Sezgilerin güçlüleşir. Uranüsde 1. evinde. Görünüşün alışılmışın dışında olabilir. MEsela giyim tarzın yada aksesuarların çok ilginçtir.
schön,çok hoşuma gitti yorumlaman,değişik bi tarzın var,anlatım tarzıngülücük harikasın valla ne diyim,şuanki durumumu ve beni çok güzel bi şekilde anlatmışsın... GÜzelik konusuna gelince eh güzelimdir birazgülücük) Ama Allah dış güzellik değil iç güzellik ve güzel bir hayat nasip etsin herkeze ask Enerji konusunda çok enerjik haraketli kıpır kıpır birisiyim ama bu aralar acaip tembellik üzerimde yaaa anlatamam yanii umarım kısa zamanda bu tembelliğim gider yoksa kilo almaya başlıycam gibi :(... tekrar teşekkürler
Teşekkür ederim. Cümleler devrik olabilir. Acele oldu çünkü gülücük)
[attachment=267] sevgili hades,bu harita üzerine neler düşünüyorsun???
Hmm. 8. ve 11. evlerde güneş ay karesi mevcut. Anne baba çatışması yada benliğiyle duyguları arasında çatışma mevcut. Ayrıca ay ı 8. evde ve açıları çok fazla iyi değil. Anne kavramı bu kişi için ölmüş olabilir. Babasıyla büyümüş yada ondan çok yardım almış olabilir. ilk bakışta bunlar gözüme çarptı gülücük
peki bu 8.inci ev aynı zamanda eşide gösteriyor,3.üncü evdeki mars ve jüpiter kavuşup aya 180.bakıyor, yani erken ölüm olarak düşünülebilirmi! 3.üncü ev aynı zaman kısa yolculuklarıda içine alıyor,8.de yeniden doğum,ölüm konularını içine alıyor,sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler