Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 7.Evi (Dsc) İrdeliyoruz
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(03-17-2012 04:18 AM)Neptunian Yazılan: [ -> ]
(03-17-2012 02:46 AM)zeynepece Yazılan: [ -> ]7.evim kova burcu ve hic gezegen yok.. 7.ev yorumlarinizi okudum ama kendiminkinin icinden cikamadim:( yardim lutfenaðla...

Kova burcu ve Uranüs etkileri taşıyan kişiler hayatınıza dahil olabilir , basit yorumu bu şekilde.

Yanlış görmediysem,Zeynepece'nin haritasında Uranüs Merkür Aslan'a dinamik açı yapmış.Bu durumda zeki,konuşkan,kendine güvenen,kendinden bahsetmekten hoşlanan kişilere çekilme söz konusu diyebilir miyiz?

Ayrıca natal Venüs ve Terazi'ye bakıyorum.Venüs 11.evde,Terazi 3.evde.Yani eşiyle arkadaşlar-çevre vasıtasıyla tanışması söz konusu sanıyorum..acaba
7. evim başak ve terezi kesen buç başak olduğı icin onı baz alıyorum ayrıca icerisinde plutı bulunmakta normalde whole sign kullanmama karşın 7. ev konularında plutonik deneyimlerim oldugundan bu evin yorumunda placidus baz alıyorum

Başak olması sebebi ile titiz detyalara önem veren ayrıntıcı mükemmeliyetci eleştiren bir 7. ev

Yönetici gezegeni merkür ise 1. evde koçta pluto ile karşıt açusu var 7. ev konularında plutonik düşünce tarzına sahip bir beyin ee insanın fikri neyse zkri de o olur demisler gülücük

içerisinde bulunan plutonun satürn ile olan karesi sahiplenen maniple eden boğan bir yapı

Başak potansiyeline sahip kimselere merküryenlere çekim plutonik deneyimler yaşama potansiyeli dırdır vır vır entrika kriz kızkanclık dönüşüm dallas gibi bir 7. ev makara

Mahinur benim 7. evimi denek olarak kullanıp yorumlar mısın biraz gülücük
Şimdii.Başak burcu var.Ama Terazi de baya yer kaplamış.Benim sık sık alıntı yaptığım kitabın yazarı bir evi kesen burcu almasının yanı sıra büyük alan kaplayan burcu da alır.
Dolayısıyla aynı zamanda da uyum isteği,diplomatik olma eğilimi de var.Kaldı ki Plüto da burada.Plüto bulunduğu yeri güçlendiriyor.Birlikte hareket etmek de büyük önem kazanacaktır burada.

Yöneticiyi Merkür alırsam,Merkür Aslan.Önceki mesajımda belirttiklerimin yanı sıra,
Plüto ile karşıt.Satürn ile kare.
1.Manipülasyon olasılığı kuvvetleniyor.Buna dikkat etmek lazım.
2.Eş,diyelim ki Başak etkisiyle eleştirdiniz.O an birşey söylemeyecektir,kafasında kuracak kuracak uzun zaman sonra,olmadık bir anda o eleştirinin karşılığını verecektir.


Şiron alırsam Güneş ile kavuşum yapmış.Zaten Koç'ta.Aslan etkisi kuvvetleniyor.Ay'a almıyorum orbu fazla.

Venüs 1.evde.Terazi 8.evde(Tüm burç alırsam)İkisini de yorumlaması zor bana göre.
1.ev derken ilk görüşte aşk gibi birşey olabilir mi?
Placidus'a göre Terazi 7.evde.Eşle tanışma düğün,nişan,ortlaklık,anlaşma ortamında gerçekleşebilir.
8.evde bulunan potansiyeller saklanma eğiliminde.8.ev olursa ilişkileri gizleme durumu olabilir.Şimdi aklıma geldi.
en iyisi 7. evden uzak durmak zarar görmemek adına en entrikalı ev bu ev gibi sanki gülücük


teşekkürler Mahinur çiçek
Mahinur tesekkur ederim...ellerine saglik..
7. ev kova, yöneticisi 5. evde, merkür ve venüse kare, günese ücgen... kare olmasi tartismali iliskileri sevioyrum anlamina geliyor sanirim...
(07-01-2011 05:48 AM)Neptunian Yazılan: [ -> ]
(07-01-2011 12:42 AM)wigo Yazılan: [ -> ]
(10-09-2008 01:37 AM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
wigo Yazılan:merhaba ben siteye yeni üye oldum.benimde sorum 7.evle ilgiligülücük 7. Evimde gezegen yok.Boğa burcu bulunuyor.Yöneticisi Venüs 4. Evde Balık’ta.Kendimi bildim bileli ikili ilişkilerimde hep bir tıkanıklık var.Halk arasında aşk konusunda kısmetsiz denilen tiplerdenim yani.Gerçi buna artık inanmak istemiyorum.Tam biri benden hoşlanır bişey olcak olur aniden kendini çeker,ya bir hareket yapar ben soğurum derken ilk ciddi ilişkimi 27 yaşında yaşadım.biraz geç değil mi?oda büyük hayal kırıklığı oldu benim için.Aynı yıl işten çıkartıldım 2006 yılında. Hayatımda hep bir oyalanma ertelenme hissettim ilişkiler ve iş konusunda.Derken aklıma astroloji geldi ve araştırmaya başladım bir baktım natal haritamda venüs satürn karşıt açısı var.satürn 10.evde başak burcundan venüs 4.evde balığıma ters açı oluşturuyor.

Şu an 29 yaşındayım ve sağlam bir satürn döngüsü yaşadım .Geçen sene bu zamanlar berbattım yine bu halime çok şükür. İnşallah iyiye gider.Aslında kalabalığı severim ama çok arkadaşım yok.Haritada boş gezegen bulunan yerlerde hayatınızda çok önemli yeri yoktur diyorlar.Benim kadar evlenip aile kurmak isteyen kendi kariyerini oluşturmak isteyen az insan vardır heralde.Bu kadar aşk,ilişki,kariyer odaklı bir ruhum var neden o evler boş:( 10. kariyer evimdede satürn var:(çok soru sordum ama yardımcı olursanız ÇOK sevinirim.Şu son 2 senedir baya zorlanıyorum psikolojik olarak.Açıkçası evlilik ne zaman ve kariyer nasıl görünüyor arkadaşlar onu sormak istiyorum.

Nihan arkadaşımız güzel açıklamalarda bulunmuş sevgili wigo , bende küçük bir transit yorumu ilave edeyim.

transit uranüs önümüzdeki aylarda senin merkür-mars kavuşumuna dokunacak , sosyallik-erkekler-iletişim-kendini ortaya koymak gibi konularda beklenmedik gelişmeler sözkonusu olabilir..

ayrıca transit jüpiter önümüzdeki sene senin 4.evine dokunacak. 2010 civarında da venüsüne dokunacak..

aynı dönem içinde hem transit uranüs hemde transit jüpiter güçlü etkiler yapıyorsa sürpriz gelişmelere açık olacaksınız diyebiliriz bu yorum herkes için geçerli..

not ; bu tür transit yorumlarında olumlu gelişme diyorsam olumlu gelişme demektir arkadaşlar , evleneceksin-zengin olacaksın vb. kesin ifadeler kullanmıyorum buna dikkat edin ve büyük beklentiler içine girmeden sadece o olumlu zamanı nasıl değerlendirebileceğinize odaklanın derim.

yani 2009 ile 2010 inşallah beklediğini sana getirir sevgili wigo ;)

Sevgili Yıldırım bu yorumları yaptığı zaman inanılmaz derecede depresif ve sıkkındım.Gerçekten kendisinin dediği gibi transit uranüs merkür mars kavuşumuma dokunduğunda 2009 yılı benim için inanılmaz sosyal geçti:)Hem arkadaşlık hemde flört açısından.2010 yılında ise yine Yıldırımın dediği gibi Jüpiter 5. Evime geçtiğinde ve Venüsümle kavuştuğunda nişanlımla tanıştımgülücük

Bir yandan bunları yazarken o günlerde ne kadar üzüldüğüm aklıma geldi.Allah bazen bizleri sınıyor arkadaşlar.Sanırım bu sınamanın adı Satürn.O döngüden sonra herşey daha farklı oluyor.Astroloji aslında bir pusula gibi.keşke yıllar evvel şu döngülerden haberim olsaydı da kendimi bu kadar üzmeseydim aşk,iş vs konuları için.Bilmek insanı biraz rahatlatıyor.Şimdi Jüpiter 7. evimde.İleriki günlerde gelişmeleri sizlerle paylaşacağım:)Gerçi Satürnün gölgeleri hala üzerimde ama ne yapalım alıştık artık..

ileriki günlerde avatarında ki gelinliğin içinde seni göreceğiz inşallah verygood

Satürn bazen enteresan olabiliyor.Ben hayatımda ki gecikmeleri Satürn'e bağlıyorum, konunun uzmanları daha iyi bilir.Yukarıda ki yazıyı aşk hayatından sıkılmış,bezmiş,umutsuz arkadaşlar okusun lütfen.Hayat bazen öyle tuhaf ki ben çok giymek istediğim gelinliği evlendikten bir yıl sonra giyebildim.Önce nikah,bazı sıkıntılardan dolayı bir yıl sonra düğün yaptık.Sevgili Yıldırım az dinlemedi sıkıntılarımı,şimdi çok şükür düzlüğe çıktık görünüyor .Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.Yaşarken zor,ama gün geliyor bir kapı açılıyor bizlere allah hiç birimizi sınamasın.

arkadaşlaar benim 7. evimle ilgili yorum yapabilirmisiniz.

7-8 yıldır devam eden bir ilişkim vardı şu an ayrılık rüzgarları esiyor ve yalnız kalmaya ihtiyacım var

aşırı duygusal ortamlar duygusallık beni hasta ediyor, bildiğiniz hasta hissediyorum enerjisi kanı çekilmiş gibi gülücük
(09-15-2008 05:10 PM)Neptunian Yazılan: [ -> ]
esraa1 Yazılan:ama yıldırım dikkatını cektiyse 7.evde ikizler ve balık gibi burcları olanların birden fazla evlilik yapacaklarını söyleyen yazıları mutlaka okumussundur. bu arada dıkkatımı ceken biseyi daha belirteyim 2 arkadasım ve ben dahil 3 kiside bu böyle oldu mesela benim 7.ev ikizler evlilik tarihim 15 haziran kız arkadasımın 7. evi koc nisanda evlendi enteresan belki ama tesadüfmüdür 7.ev evlilik zamanını mı belirliyor anlayamadım evli olan arkadaslar armızda bi yapsınlar bakalım 7.ev kontrollerını onlarında tutacakmı acaba?

evet esra yazılanları biliyorum ve üstüne basa basa söylüyorum her yazılana hemen inanmayın , sorgulayın , kendinizde ve çevrenizde deneyin , inceleyin..

7.evi ikizler olanların birden fazla evlilik yapacağı net bir gerçek olsaydı , yükselen yay ve yükselenbaşakların vay haline gülücük ki bunlardan milyonlarca var sadece bu ülkede..
Esranın yazısına katılıyorum 7.evim 1 derece Oğlak 29 derece Kova ve ben 11 Şubat ta evlendim ....Yani bu tezi doğruluyor benimkisi
(06-26-2012 05:49 PM)DEMET Yazılan: [ -> ]arkadaşlaar benim 7. evimle ilgili yorum yapabilirmisiniz.

7-8 yıldır devam eden bir ilişkim vardı şu an ayrılık rüzgarları esiyor ve yalnız kalmaya ihtiyacım var

aşırı duygusal ortamlar duygusallık beni hasta ediyor, bildiğiniz hasta hissediyorum enerjisi kanı çekilmiş gibi gülücük

Bu söylediğin doğum haritana uygun çünkü Oğlak & Kova kombinasyonuna sahip kişilerin duygusal atmosferlerde sıkılıyor olması doğaldır.

Özellikle şu dönem Transit Satürnün Güneşinle kare açı yapıyor olması genel olarak CANLILIĞI ifade eden enerjiyi kısacaktır , daha depresif daha gerçekçi daha mesafeli bir kimliğe büründürecektir.

7-8 yıllık bir ilişkinin heyecanının devam etmesinin de zor olduğunu düşününce söylediklerin normal görünüyor (ayrılık ihtimali de evet var)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Referans Adresler