Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Gezegen & Burç & Ev Kombinasyonlarını Yorumlama Pratiği
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
çok güzel bir anlatım olmuş
teşekkürler bilgiler için verygood
Paylaşım için teşekkürler Yıldırım.Bu forumda böyle yorumlama pratiklerini daha fazla görmek isterim esasında.Biz kendimizi geliştirirken, siz de bize yorum yapmak için ayırdığınız zaman ve emekten tasarruf etmiş olursunuz.gülücük
(05-06-2010 05:30 PM)misnur Yazılan: [ -> ]Paylaşım için teşekkürler Yıldırım.Bu forumda böyle yorumlama pratiklerini daha fazla görmek isterim esasında.Biz kendimizi geliştirirken, siz de bize yorum yapmak için ayırdığınız zaman ve emekten tasarruf etmiş olursunuz.gülücük

Ders Notları , Doğum Haritası Yorumlama sanatı üzerine pratikler , Transit analizi üzerine pratik bilgiler , Yeni Başlayanlar İçin vb. gibi pek çok konumuz var aslında , forum içinde biraz gezinerek bulabilirsiniz.
tüm bu konulara ait yazılanları dikkatlice okuyup , notlar alıp , tekrarlar yapıp , sonrada kendi haritanız ve sevdiklerinizini + ünlülerin haritalarında deneme pratikleri yaparak kendinizi geliştirebilirsiniz.
Benim de merak ettiğim bir konu var eğer bilgilendirirseniz memnun olurum.Bir gezegen bulunduğu evin son derecelerinde ise niye bir sonraki evde diye yorumlanıyor ?
(05-06-2010 07:04 PM)gullusutcu Yazılan: [ -> ]Benim de merak ettiğim bir konu var eğer bilgilendirirseniz memnun olurum.Bir gezegen bulunduğu evin son derecelerinde ise niye bir sonraki evde diye yorumlanıyor ?

Evlerin başlangıç ve bitiş noktaları ( bir evle diğer ev arasındaki sınırlar ) ESNEK kabul ediliyor. Bildiğimiz anlamıyla evlerimizin arasında sınırlar nettir oysa astrolojik evlerde ' bir evden diğerine geçiş süreci ' sözkonusudur ve o süreçte her iki eve ait deneyimler yaşanabilir.
Son dönemde kullandığım whole sign ev sisteminde bu problem yok , burç değişince evlerde değişiyor yani sınırlar daha net.
teşekkür ederim

aeon

bu başlığın amacı balık yemek değil , balık tutmayı öğretmek makara

ehehe bu lafı hep birgün söylemek istemişimdir.
sevgili yıldırım sitenize çok yeni üye oldum ve okuduklarımdan sonra neden bu kadar gecikmişim diye hayıflandım:((bu arada bu konuyla ilgilendiğim için diğer astroloji sitelerinede giriyorum ama samimi olarak söylüyorum,bu sitede insanlar sanki birbirine bilgi aktarmak ve yardımcı olmak için bir yarış halinde:)diğerleri bir soru yönelttiğinizde direkt kişisel danışmanlık alın diyerek olayı hemen maddi arenaya taşıyor.başarılar ve teşekkürlergülücük)
(09-21-2010 12:34 PM)kader Yazılan: [ -> ]sevgili yıldırım sitenize çok yeni üye oldum ve okuduklarımdan sonra neden bu kadar gecikmişim diye hayıflandım:((bu arada bu konuyla ilgilendiğim için diğer astroloji sitelerinede giriyorum ama samimi olarak söylüyorum,bu sitede insanlar sanki birbirine bilgi aktarmak ve yardımcı olmak için bir yarış halinde:)diğerleri bir soru yönelttiğinizde direkt kişisel danışmanlık alın diyerek olayı hemen maddi arenaya taşıyor.başarılar ve teşekkürlergülücük)

Aynen katılıyorum. O kadar astroloji meraklısıyımdır internette de kaç yıldır bakarım özellikle böyle bir site aradım ama hep diğer tarzda ezber bir kaç yazı olan sitelerdi. Şimdi şimdi yeni yeni çözmeye başladım diyebilirim. En azından o horoskopa boş boş bakmıyorumgülücük) Azıcık anlar gibi oluyorum.
Yildirim paylasimin icin tskler.. cok daha kolaya dökülmüs... bu sekil daha güzel ilerlenecegini ümit ediyorum...
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler