Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Pholus
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben harita çıkartmak için astroworld suite 2001 kullanıyorum. Çok kaliteli bir astroloji programı. Bu programa göre asteroidler arasında Pholus diye bir asteroid de var. Burada henüz başlığı yok o yüzden açmak istedim. Hatta bu programda uranian planets kısmında başka gök cisimleri de var. Keşke kaynak olsa da, öğrenebilsek etkilerini. İnternette araştırma yapacağım. Eğer bir şey bulursam bu başlık altında paylaşırım.
http://www.zanestein.com/celeb.htm adresinde Pholus'unuzun yaptığı açılara tıklayarak, sizinle aynı etkiyi alan ünlüleri inceleyebilirsiniz.
Konu başlığı için teşekkürler Uranos,bende araştırmalara yardımcı olurum elimden geldiği kadar. İnternette birazcık baktım ama bilgi bulmak zor şimdilik.

Yıldırım sağol,bilmiyordum bak ben kare açı olduğunu.

Alıntı:Pholus ve Diğerleri
1992’den sonra Chiron artık dış Güneş Sistemimizde tek küçük nesne değildi. Saturn ve Neptün arasında bir kaç asteroid daha keşfedildi. Bunların ilkine, ikinci en önemli santor Pholus’un ismi verildi. Buna göre, bu küçük asteroid grubu “Santorlar” olarak bilinmektedir. Santorlar haricinde, Pluton’un ötesindeki alanda başka bir küçük gezegen, ve onun da ötesinde, büyük bir ihtimalle Mars ve Jüpiter arasındaki ana kuşaktan daha fazla nesne barındıran yeni bir küçük asteroidler kuşağı keşfedildi. Muhtemelen Pluton da, asteroidlerden daha büyük olmasına rağmen, bu grubun bir üyesi olarak değerlendirilmelidir.

Pholus’un yörüngesinin dış uçları, hem Satürn hem de Neptün’ün yörüngeleriyle çakışmaktadır. Tıpkı Chiron’ın Satürn ve Uranüs için astrolojik bir anahtar sayılması gibi, Pholus da Neptün için bir anahtardır. Güneşe uzaklığı, Uranüs’ten biraz daha fazladır, güneş etrafında tam bir dönüş tamamlaması 92 yıl almaktadır. Mitolojide, Pholus sentorlerin üzüm bağlarını korurdu, bu bağlardan elde edilen şaraplar Herkül ve Santorlar arasındaki savaşın gerçek sebebidir. Tıpkı Chiron gibi, Pholus da savaşa şans eseri karışır ve Herkül’ün zehirli oklarından birini merakla incelerken ölümcül derecede yaralanarak, trajik bir tesadüf sonucu ölür.

İlk astrolojik gözlemlere göre, Pholus, belli bir alanda, sıradışı yetenekler ya da beklenmedik sonuçlar verir. Pholus’un bir haritanın ana akslarının üzerinden geçmesi, sık sık, mitolojide ani ve beklenmedik ölümüyle ima edilen, radikal ve beklenmedik değişikliklere işaret eder.

Daha önce forumda olan bir yazıdan küçük bir alıntı yaptım bize az da olsa bilgi verecektir diye düşünüyorum.
Pholus ASC Kavuşum:En iyi yerlerde yemek yemek ister şaraba karşı bir düşkünlüğü olabilir gurme olabilir maneviyatla ilgili diğer insanlara seminerler verebilir ne yaptığını her zaman bilir hayatını daha da iyi yapmak için hedefleri vardır ve bunlar için çabalar iyi giyinmeye parfümlere özellikle bir ilgisi vardır görünüşüne önem verir insanlar onu güvenilir bulurlar neşeli biridir
Pholus MC Sekstil:Gıda sektöründe çalışabilir iyi bir gurme olabilir koku alma duyuları gelişmişdir parfüm test edicisi kahve koklayıcısı gibi mesleklerde başarılı olabilir
http://www.lunarplanner.com/asteroids-centaurs/

konu ile ilgili bilimsel ve mitolojik hikayeyi bu sayfadan da okıyabilirsiniz. ingilizce bilgisi iyi olan arkadaşlar kullanabilir ya da basit bir çeviri programı ile de yaklaşık olarak bilgi edinilebilir.
sevgiler...
Referans Adresler