Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Sezen Abla Burda!
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
sezen aksu bana göre müzik konusunda yurdumun en önemli sanatçısıdır. onu tek geçiyorum
yorumuma gelince ;
güneş-uranüs kavuşumu orijinal bir kişilik veriyor ancak yengeçte olması ve neptünden sert açı alıyor olması kendini sakladığının bir göstergesi olabilir diye düşünüyorum. ( iyi ki diğerleri gibi sık sık tv'ye çıkıp yüzünü eskitmiyor)
ay burcunun yay olması ve neptün-plüto ikilisinden olumlu açılar alması bazen duygularını çılgınca , çocukça ifade ettiğini işaret ediyor olailir. ne kadar duygusal olsada ay yayı ona ''umut var'' iyimserliği verecektir bence.
venüsünün marsla yaptığı güzel açı yeteneğini ateşliyor olmalı ve satürnle yaptığı güzel açı kalıcı olmasının göstergesi olabilir.
Sezen Aksu'nun yükseleni de Yengeçtir benim bildiğim kadarıyla.Aşağıdaki haritada tahmini bir saat kullandığım için ev çizgilerinde farklılıklar olabilir,kesin doğum saatini bilmiyorum çünkü.


[Resim: astro2gw01sezenaksu8352uk9.th.gif]

Kendisi Şeker hastasıdır bildiğim kadarıyla 6. evde Yaydaki Ay ve Mars buna işaret ediyor.Hastalığı nedeniyle de zaten daha fazla çocuk sahibi olamamıştır bildiğim kadarıyla. 5. evi 3-4 çocuk verebilen Teraziden başlıyor.Ama bu evdeki Satürn çocuk sayısını azaltıyor.

Popülarite gezegeni Jüpiter'in hem Güneşle birleşmesi hemde 1. evde olması onun her girdiği ortamda kolaylıkla kendini sevdirmesine ,Uranüsün de hem Güneşle birleşip hem 1. evde olması insanları hemen etkisi altına alabilen bir çekiciliği olmasına neden oluyor.
çok güzel Nin.Me.Sar.Ra ; bende equal ev sistemiyle baktığımda YAZARAK ÜRETMEYE işaret eden 3. ve 12.ev yöneticisi olarak merkürü görüyorum + merkürü tam olarak ASC üzerinde hemde genişleten , büyüten , talih saçan jüpiterle kavuşum yaparken görüyoruz.

astrolojistik.iphorum.com'a da eklediğim can dündar'ın analizinde aynı sezen aksu gibi geri giden yengeç merkürünü hatırlıyorum ve her ikisinin de YAZARAK ÜRETME potansiyelinin dikkat çekici olması tesadüf olmamalı diye düşünüyorum.
çilekli süt Yazılan:Venüs-Pluto kavuşumu çeşitli sanatsal yetenekler verir. Müzikal, opera vs. Hem bu kavuşum hem de Ay-Mars kavuşumu onun baskın karakterli biri olduğunu gösteriyor.

Şans noktasının 4 önemli noktaya birden olumlu açı yapması ününü garantilemiş sanırım.

Yengeç'teki Jüpiter duygu yoğunluğu verirken yine Yengeç'teki Merkür ile kavuşum yapması sesi ve duygu yoğunluğunu ifade yönünden şanslı olacağını işaret etmiş tahminimce.

venüs-plüto aslanda evet iyi görmüşsün çilekli süt ;)
sahne becerisi veriyor + sanatsal potansiyeline , duygularına derinlik katıyor diyebiliriz. yani tipik venüs aslan da romantiktir ancak daha esnektir.
minik serçenin başarı hikayesine ait yeni şeyler öğrendim. tabii benim açımdan yeni , belki aranızda bilenler vardır.
vakit geç oldu , müsait olursam yarın akşam burayı doldurayım ;)
Yıldırım Yazılan:denizli'de dere boyu bir köy evinde doğdu. adını fatma koydular. (fatma sezen yıldırım - gerçek adı ve soyadı)

şalvarlı bir hayattan , izmir'e göç edince mini eteğe geçti. içinde sanatçı bir ruhu , çevresinde memur bir ailesi vardı.
çocuk yaşta pek çok kez evden kaçtı , hatta intihara kalkıştı.
lakabı ''cüce bela'' idi..
henüz lise öğrencisiyken bi arkadaşıyla kuaför dükkanı açtılar fakat sonuç fiyaskoydu. müşterilerden birinin saçları yanmıştı ! gülücük
16 yaşında ses yarışmasına katıldı + çeşitli prodeksüyonlara başvurdu. ve ''senden ne köy olur ne kasaba'' cevabını aldı..
bu süreçte parasız kaldı..
20 yaşındayken bir müzisyenle evlendi ama kısa sürede ayrıldılar.
21 yaşında ilk 45'liğini çıkardı fakat sonuç yine fiyaskoydu. toplam 50 adet satmıştı. yakınları dışında kimse almamıştı kaseti.
27 yaşında ikinci kez evlendi. bir oğlu oldu ama yine sonuç boşanmayla bitti.
....................... düşe kalka ilerlemeye çalışırken KAYBOLAN YILLAR albümünü çıkardı ve başarıyı tattı..

eurovizyona büyük umutlarla katıldı ama sonuç yine hayalkırıklığıydı.

TRT denetiminden geçemediği için televizyonda uzun süre şarkılarını seslendiremedi..

yılmadı.. azmetti.. ve Minik Serçe oldu -alkış -alkış -alkış

[Resim: 200pxsezenaksuplayerimayp7.th.jpg]

minik serçenin hayal gücü ve müthiş esin kaynağının açıklamasını neptününe bakarakta açıklayabiliriz diye düşünüyorum.

- neptün terazi burcunda ve 10.evi yani kariyer evini yönetiyor. MC=balık

- neptün neredeyse diğer gezegenlerin çoğuyla etkileşim halinde yani açıları oldukça fazla.

güneş-neptün karesi ; ailesiyle -özellikle babasıyla- sorunlar yaşadığının
mars - neptün sekstil ; enerjisinin daha duyarlı konulara yönlendirebileceğinin
uranüs-neptün karesi ; sıradışı bir hayalgücüne sahip olduğunun ve aykırılığının
venüs-neptün sekstil ; duyarlılığını yaratıcılık şeklinde sanat yönünde kullanabileceğinin işaretleridir diyebiliriz.
güçlü neptünü hayalkırıklıklarıyla birlikte , ilham perilerini minik serçenin emrine amâde etmiştir.
yükselenin üzerindeki jüpiterle beslenen merkürde ilham perilerinin mesajlarını algıladıkça yazmış , söylemiş , yazmış ve söylemiştir.

[Resim: aglamakgfczeldirhh5.th.jpg]
hayran oldugum kadın..
o çatlak ve nüktedan yapıyı veren asc çizgisiyle birleşen merkür-jüpiter olsa gerek. duyguların yazıya ve iletişime dökülmesinin (merkür yengeç ) jüpiterle iyice enginlik kazanması ve kitlelere yayılması da bu bağlantıyla açıklanabilir.
kıraçın da merkürü yengeçteydi sanırım..

yükselen ve güneş yöneticisi olan ay altıncı evde görülüyor. sezen aksu iş ve gündelik hayatında çevresindekilere, eşe dosta karşı çok anaç bir tavırdadır. bir kere çalıştıgı elemanını bir daha kolay kolay bırakmaz. iyi midir, ne durumdadır, o kişiye nasıl yeni iş olanakları yaratılabilir diye düşünür durur ve güzel bir yere yerleştirene kadar da içi rahat etmez. '' sezen aksu'nun kanatları '' tabiri meşhurdur zaten. '' x müzisyen sezen aksunun kanatlarından çıkıp kendine başına uçmaya başladı '' tanımı çok bildiktir.
çünkü sezen aksu yanında çalışanlara resmen annelik etmiştir.

bir de ilginç, marsı ve 7. ev çizgisi yay burcunda. sezen aksu nun hayatına giren erkeklerin çoğunda yay etkisini görebilirsiniz. uçak kazasında ölen ve en tutkulu aşkı rahmetli onno tunç da yay burcuydu.
Referans Adresler