Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: 17 Agustos kova burcunda Ay Tutulması
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
17 Ağustos'ta da Kova burcunda bir Ay Tutulması yaşanacak, bu seriyi daha sonra 2009'da tekrar deneyimleyeceğiz. Güneş Tutulmalarının etkisi en az 2 yıl, Ay Tutulmalarının da 6 ay sürüyor. Yani bu dereceler özellikle bu süreler içinde çeşitli gökyüzü hareketleri ile tetiklenebiliyor ve bir olaya dönüşebiliyor. Tabii bunun ön koşulu bir kişinin veya bir yerin doğum haritasında bir takım noktalara dokunuyor olmaları. Tutulmanın etkisinin en güçlü olduğu durumun o yerden izlenmesi olduğu düşünülüyor. Ancak izlenmese dahi, eğer doğum haritasında önemli açılar yapıyorsa, o haritanın sahibinin hayatında önemli bir dönüm noktasına işaret ettiğini güvenle söyleyebiliriz.

Gökyüzünde şölen

Bu gece Ay’in bakır renginde görüneceği "Parçalı Ay Tutulması" yaşanacak. Türkiye’den de çıplak gözle izlenebilecek tutulma, 21.24’te başlayacak ve gece 00.10’da gerçekleşecek.

Bu gece Ay’in bakır renginde görüneceği
"Parçalı Ay Tutulması" yaşanacak. Türkiye’den de çıplak gözle
izlenebilecek tutulma, 21.24’te başlayacak ve gece 00.10’da
gerçekleşecek.
Ankara Üniversitesi (AÜ) Rasathanesi’nin tutulma nedeniyle düzenleyeceği
etkinlikte Başkentliler, teleskoplarla gökyüzünü izleyebilecek.
AA muhabirinin AÜ Rasathanesi yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Ay
tutulması, Dünya’nın Ay ile Güneş arasında bir noktada bulunması sonucu,
Ay’ın Dünya’nın gölge konisinin içerisinde kalması ile gerçekleşiyor.
Ancak Ay’ın Dünya etrafındaki yörüngesi ile Dünya’nın Güneş etrafındaki
yörüngesinin arasındaki açı nedeniyle her tutulmada Ay, Dünya’nın tam
gölge konisine girmeyebiliyor. Bu durumda gerçekleşen tutulma "Parçalı
Ay Tutulması" olarak adlandırılıyor.
Yarın gece gerçekleşecek "Parçalı Ay Tutulması" Dünya’nın neredeyse
tümünden görülebilecek. Ancak Türkiye, tutulmanın tamamının
gözlenebileceği bir bölgede bulunması dolayısıyla şanslı olarak
değerlendiriliyor.
Yarın gece, Türkiye Saati ile 21.24’te Ay’ın Dünya’nın yarı gölge
konisine girmesi ile başlayacak tutulma, 22.36’da Ay’ın Dünya’nın tam
gölge konisine girmesi ile devam edecek ve maksimum tutulma 16 Ağustos’u
17 Ağustos’a bağlayan gece TSİ 00.10’da gerçekleşecek.
Dünya atmosferinin Güneş’ten gelen mavi ışınları saçıp, kırmızı ışınları
kırarak Ay’ın üzerine düşürmesinden dolayı Ay’ın bakır renginde
görüneceği tutulma, çıplak gözle ve her çaptan teleskopla izlenebilecek
ve fotoğrafı çekilebilecek.
AÜ Rasathanesi, bu özel gök olayını Ankaralılarla paylaşabilmek amacıyla
bir dizi etkinlik düzenliyor. Tutulmayı izlemek isteyenlerin 16
Ağustos’u 17 Ağustos’a bağlayan gece TSİ 00.00 dolaylarında çıplak gözle
izleyebileceği bu gök olayında, Rasathanenin etkinliğine katılacak
olanlar da uzman astronomlarla sohbet etme, teleskoplardan gökyüzüne
bakma ve popüler gökbilim konularında sunumlar dinleme olanağına sahip
olacak.
Etkinlik programına ve rasathaneyle ilgili tüm ulaşım ve iletişim
bilgilerine "http://rasathane.ankara.edu.tr" adresinden ulaşılabilecek
evet az önce gökyüzünde bakır renkli , tutulan AY'ı izledim birkaç dakika.

şimdi bir kaç örnek haritayla küçük yorumlar yapalım ;

- yorumcularımızdan uranus'ün 12.evinde gerçekleşecek Ay tutulması hem şironun üzerinde olacak hemde venüse kare açıyla sert bakacak.
uranus daha iyi yorumlayacaktır , ben sadece ilişkiler konusunda dikkat zamanı olabilir diye küçük bir yorum yapayım.

- adminimiz , şekerparemiz Beyhan'ın 11.evinde tamda venüsünün üzerinde gerçekleşiyor bu Ay tutulması. aynı şekilde venüs konularına dikkat çekelim ve özellikle 11.evin idealler evi olduğunu hatırlatalım.

- yaren'in junosunun tam üstündeyken Ay tutulması oluyor ;)
junonun eşle ilgili olduğunu biliyoruz. hayır olsun inşallah diyelim..
yinede bir gelişme olursa bizimle paylaşın lütfen sevgili yaren ;)

- Ay tutulmasından en çok etkilenebilecek arkadaşlarımızdan biri sevgili Nin.me.sar.ra olarak görünüyor.
çünkü Ay tam marsının üzerindeyken tutuluyor.. gerilime dikkat diye küçük bir öneride bulunalım.

- sevgili sesame'nin 8.evinde gerçekleşen tutulma , onun Ay'ına sert kare açı yapıyor. ailenizle ilgili Allah dert göstermesin diye dua edelim bu gece kandil.

- sevgili uranos'un güney ay düğümünün tam üzerinde gerçekleşen tutulmanın etkilerini hissettiği kadarıyla bizimle paylaşması , ay düğümleri konusunda eksik bilgilerimizi gidermek açısından faydalı olacaktır.

- sevgili acmiyam'in ise kuzey ay düğümünün üzerinde gerçekleşen tutulmanın varsa etkilerini bizimle paylaşması faydalı olacaktır.

- yine en güçlü etkilerden biri olarak sevgili lavinya'yı gösterebiliriz.
çünkü güneşinin üzerinde gerçekleşecek Ay tutulması.
güneşin 10.evde olduğunu düşünürsek , inşallah kariyerinle ilgili olumlu bir gelişme olur diye dua edelim.

- Ay tutulması , gizem karanın da kuzey ay düğümü üzerinde gerçekleşiyor. gelişme söz konusu olursa paylaşımını bekliyoruz.

- Ay tutulması , redrosenin aslanının 7.evinde ve T-Karesini büyük kare yapacak şekilde gerilimli konumda gerçekleşiyor.
yorum olarak bişeylerin tamamlanacağını söyleyebiliriz.
hayırlı olsun diye dua edelim.

tutulumdan etkilenebilecek arkadaşlar olarak ismini saydıklarımı gördüm.
gözümden kaçmış olabilecek varsa affola ki başka pek çok arkadaşında haritasına göz attım ve etkileşim göremedim bunu belirteyim.
Alıntı:- adminimiz , şekerparemiz Beyhan'ın 11.evinde tamda venüsünün üzerinde gerçekleşiyor bu Ay tutulması. aynı şekilde venüs konularına dikkat çekelim ve özellikle 11.evin idealler evi olduğunu hatırlatalım.


Teşekkür ederim Yıldırım, venüs ve 11. ev konuları idealler-ok, biraz önce Ay ı izledim çooooooook güzeldi.
Kova Burcunda Ay Tutulması 17.Haziran.2008 / 05:27:35
Güneş’in ışınları Dünya’ya ulaşırken, Dünya Güneş ile Ay’ın arasındadır. Bunun sonucunda, Dünya’nın fiziksel bedeni Ay’ın bedeninin üstüne düşer ve böylece Dünya Ay’ın üstüne yansıyacak ışığı keser. Bu Ay tutulmasıdır. Ay tutulması dolunaylarda gerçekleşir; fakat her dolunay bir Ay tutulması değildir. Çünkü her ne kadar dolunayda Güneş, Ay ve Dünya aynı dik düzlemde bulunsalar da, aynı yatay düzlemde bulunmazlar. Bir tutulmanın sıradan bir dolunaydan farkı Güneş, Ay ve Dünya’nın aynı düzlemde, aynı anda aynı yatay ve dikey düzlemde sıralanmış olmalarıdır.


Güneş’in ışınları Dünya’ya ulaşırken, Dünya Güneş ile Ay’ın arasındadır. Bunun sonucunda, Dünya’nın fiziksel bedeni Ay’ın bedeninin üstüne düşer ve böylece Dünya Ay’ın üstüne yansıyacak ışığı keser. Bu Ay tutulmasıdır.



Ay tutulması dolunaylarda gerçekleşir; fakat her dolunay bir Ay tutulması değildir. Çünkü her ne kadar dolunayda Güneş, Ay ve Dünya aynı dik düzlemde bulunsalar da, aynı yatay düzlemde bulunmazlar. Bir tutulmanın sıradan bir dolunaydan farkı Güneş, Ay ve Dünya’nın aynı düzlemde, aynı anda aynı yatay ve dikey düzlemde sıralanmış olmalarıdır.



Ay tutulmalarının Güneş tutulmalarından en büyük farkı, daha içsel ve duygusal bazda olayları uyandırmasıdır. Ay tutulması dönemlerinde duygusal olarak dengeyi sağlamak zor olduğundan, önemli kararlar vermekten kaçınmakta fayda vardır. Bu dönemde çok aktif ve dışa dönük olmak yerine, içe çekilmek, kendi dinamiklerini gözden geçirmek, yalnızlığı tercih etme eğilimi görülebilir. Tutulma Neptün ile birleşiyor olduğundan bunun daha da belirgin olacağını düşünebiliriz. İlişkilerde fekakarlık ön plana çıkacak. Karşımızdakilerle duygudaşlık kurmak, onların niyet ve hissiyatlarını algılamak daha kolay olacak. Kafa karıştırıcı ve yanıltıcı etkiler, üzücü ve hayal kırıklığına uğratıcı durumlar da Neptün ile alakalıdır. Bu yüzden, önemli kararlar almaktan kaçınmamız gereken bir süreçte olduğumuzu söyleyebiliriz. Neptün ilahi plan ile de alakalıdır. Tutulmanın tam da kandil gecesine denk geliyor olması, yaradanla temasımızı yoğunlaştırmamız, ona daha yakınlaşmamız için de iyi bir süreçte olduğumuzu gösterebilir!



Tutulmanın Burçlara Göre Etkileri



KOÇ



Ay tutulması 11. evinizde gerçekleşiyor. Tutulma, öncelikle, sosyal aktiviteler, organizasyonlar ve arkadaşlarla ilişkilendirilen 11. evinizi etkiliyor. Saydığımız alanlarda, beklenmedik ve hızlı gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda, bundan sonra rolü olmayacak kişi veya gruplardan kopma potansiyeliniz de var. Eski arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz artık size hitap etmeyebilir. İdealleriniz ve hayattan beklentileriniz, farklılaşabilir. Yeni hedeflerinize uyabilecek kişilerle birlikte olmak isteyebilirsiniz. Değişik gruplarla beraber olabilir, hayatınızı etkileyecek farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Grup halinde yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Ummadığınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.



BOĞA



Ay tutulması 10. evinizde gerçekleşiyor. Tutulma, iş ve kariyeriniz, toplumdaki yeriniz, mesleki imajınız, başarılı olduğunuz alanlar, gelecek hedefleriniz ve bu hedeflerinizde etkin yeri olan kişiler, otoriteyi temsil eden kişilerle ilişkilendirilen 10. evinizi, aile ve yerleşim konularıyla alakalı 4. evinizi etkiliyor. Bu alanlarda, beklenmedik ve hızlı gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyer hayatımızda ve hayatımızın hedeflerinde radikal değişimler olası. Hızlı ve beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Kariyer konusunda sürpriz fırsatlar çıkabilir. Herkesten farklı özellikleriniz başkaları tarafından fark edilecek. Onların gözünde farklı bir imaj çizebilirsiniz. Yeni girişimler yapma konusunda cesaretiniz artacak.



İKİZLER



Ay tutulması 9. evinizde gerçekleşiyor. Eğitimle ve seyahatlerle ilgili konularda hızlı gelişmeler sizi bekliyor. Dünyaya bakış açınız daha da genişletecek projeler gündeminizde yer tutacak. Hızla, yeni düşüncelere ve farklı girişim alanlarına açıklaşmaya başlayacaksınız. Alışılmış kalıplar dışına çıkma arzunuz artıyor. Yenilikler, sürprizler hayatınıza renk katacak. Bilimsel konular, astroloji, bilgisayar gibi konularda bilginizi daha da arttırabilirsiniz. Uluslar arası konular, uluslar arası piyasalar hareketleniyor. Uzun vadeli hedeflerinizi geliştirici cesur adımlar atmak için ideal günlerdesiniz. Sürpriz seyahatler çıkabilir.



YENGEÇ



Ay tutulması 8. evinizde gerçekleşiyor. Parayla ilgili konularda, hızlı ve beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Ekonomi dengenizi bozacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kredi veya borç almak, diğer kişilerle parasal alışverişlere girmek açısından uygun günlerde değilsiniz. Kadersel olarak sizi etkileyen veya geri dönülemez değişimlere iten durumlar, başkalarına dayalı işlerde beklenmedik ve koparıcı durumlar oluşabilir. Ameliyatlar açısından da riskli günlerdesiniz. Mümkünse, önemli ameliyat veya operasyon kararlarınızı bir süre için erteleyin. Bu sıralar, huzursuz edici ve yıpratan etkiler söz konusu. Eş veya ortak ile ilgili parasal kayıplar veya ani değişimler de olası.



ASLAN



Ay tutulması 7. evinizde gerçekleşiyor. Bu günlerde, ikili ilişkilerinizle ilgili konularda, hızlı ve beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Dikkatli ve esnek olmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Zira, muhataplarınızdan beklenmedik tepkiler alabileceğiniz günlerdesiniz. Tutulmanın, Uranüs’le irtibat sağlıyor olması, özgürlük ihtiyacının çok fazla olduğunu gösteriyor. Başkalarının hakimiyetini veya baskısını kabul etmekte zorlanacaksınız. Asi tavırlarınız, ilişkinize olumsuz yansıyabilir. İlişkilerde, güvenilmezlik veya tuhaflıklar söz konusu olabilir. Mevcut birlikteliğinizde, gerekli değişimler yapılamazsa, ilişkiniz riske girebilir. İkili ilişkiler adına tansiyonlu bir dönemden geçmektesiniz. Gereksiz tartışmalardan kaçınmanızda fayda var. Bunu sağlayabilmek için büyük gayret gerekiyor.



BAŞAK



Ay tutulması 6. evinizde gerçekleşiyor. Sağlık, iş koşullarınız, çalışanlarınızla ilgili konularda, bir süre için zorlanma olabilir. Özellikle, çalışma alanınız veya becerilerinizi geliştirmiş olduğunuz işlerle ilgili konularda, hızlı gelişmelere tanık olacaksınız. Evcimen hayvanlar almak açısından, uygun bir zaman diliminde değilsiniz. Hali hazırda, bakmakta olduklarınız varsa, bu sıralar gözünüz onların üzerinde olsun. Tutulma civarlarında, sahip olduğunuz hayvanların sağlığını ve bakımını da ihmal etmemelisiniz. İş ortamınızda ve yanınızda çalışanlarla ilgili beklenmedik durumlar, günlük işlerimizin organizasyonunda aksaklıklar, sağlıkta iniş çıkışlar oluşması mümkün. İş alanınızda kullandığınız tekniklerde veya işe yaklaşım biçiminizde değişiklik yaratabilir, farklı konulara eğilebilirsiniz.



TERAZİ



Ay tutulması 5. evinizde gerçekleşiyor. Özel ilişkinizde, hızlı ve sürpriz getiren; ama bir taraftan da tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. 5. ev, çocuklarla da alakalı olduğundan, bu durum, onlarla ilgili konuları da bağlıyor olacak. Heyecanlandırıcı ve ilişkilerde harekete geçirici etkiler de devreye giriyor. Tuhaf ve farklı kişilerle birlikte olabilirsiniz. Bu sıralar, ilişkilerinizi sabitleştirmeniz zor gözüküyor. Aşk hayatınızla ilgili de sürpriz ve hızlı gelişmeler, beklenmedik başlangıç veya bitişler olası. Yaratıcı ve keşfedici yönlerimiz hareketleniyor. Kendinizi her zamankinden farklı şekilde ifade edeceksiniz. Farklı hobiler, yeni uğraşılar edinebilirsiniz. Çocukların sağlığı ile ilgili veya onlarla olan ilişkilerimizle ilgili beklenmedik durumlar, ilişkilerde kopuşlar da olasılık dahilinde.



AKREP



Ay tutulması 4. evinizde gerçekleşiyor. Ailevi ilişkilerinizde, hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. 4. ev, yuvanız ve yerleşim konularını da bağlıyor. Dolayısı ile bu konu da dikkat çekiyor. Aileyle ilişkiler adına koparıcı ve huzursuz etkiler söz konusu olabilir. Bir yere yerleşmekte ve sabit kalmakta zorlanabilir, ani bir şekilde ev değiştirme kararı alabilirsiniz. Bulunduğunuz yerde kendinizi güvende ve huzurlu hissetmekte zorlanacak gibi gözüküyorsunuz. Geçmişle ilgili olaylar, beklenmedik şekilde ortaya çıkabilir. Alışılmış davranış kalıplarınız ve motivasyonlarınız değişebilir, yenilenebilir. Gelecek hedeflerinizle ilgili beklenmedik durumlar ve değişimler söz konusu olabilir. Bu değişimler iş hayatımıza da yansıyacaktır.



YAY



Ay tutulması 3. evinizde gerçekleşiyor. Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde, hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. 3. ev, iletişim becerileri, eğitim, satış ve pazarlama, fikirlerin ifadesi, teklifler, sözleşmeler, taşımacılık ve haberleşme konularını da bağlıyor. Dolayısı ile bu konularda da gerginlikler dikkat çekiyor. Yakın çevrede değişimler, sıra dışı olaylar söz konusu. Günlük olaylar da hızlı gelişiyor. Çevre değiştirebilirsiniz. Zihinsel olarak yeniliğe açıksınız. Değişik konularda öğrenim alabilirsiniz. İletişim ve olaylara yaklaşım tarzınızda farklılaşma olabilir. İş anlaşmalarını bağlayan sürpriz gelişmeler olabilir. Sürpriz bir şekilde ortaya çıkan kısa seyahatlerden fırsatlar yakalayabilirsiniz.



OĞLAK



Ay tutulması 2. evinizde gerçekleşiyor. Parasal durumunuzda veya diğer kişilerle mali ilişkilerinizde, hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kişisel anlamda, paranızı değerlendirme adına, çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bu, paranızı korumanız konusunda da geçerli. Ekonomik olmanız gerek, çünkü beklenmedik harcamalar çıkabilir. Maddi koşullarda beklenmedik değişimler olabilir. Mali grafiğiniz inişli çıkışlı gidiyor. Esnekliğinizi korumalı ve yeni şartlara adapte olmalısınız. Sabit kazanç elde etmekte zorlanabilirsiniz. Para olgusu ile ilgili değer yargılarınızı değişime uğratacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Alternatif getiren bilimsel konular, yeni keşfedilen şeyler, astroloji gibi farklı konulardan para kazanma imkanı sağlayabilir.



KOVA



Ay tutulması 1. evinizde gerçekleşiyor. Tutulma, kişisel girişimlerinizle ilişkilendirilen 1. evinizi ve ortaklaşa girişimlerinizle ilişkilendirilen 7. evinizi bağlıyor. Bu günlerde, ikili ilişkilerinizle ilgili konularda, hızlı ve beklenmedik gelişmeler sizi bekliyor. Dikkatli ve esnek olmanızı gerektirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Zira muhataplarınızdan beklenmedik tepkiler alabileceğiniz günlerdesiniz. Başkalarının hakimiyetini veya baskısını kabul etmekte zorlanacaksınız. Asi tavırlarınız, ilişkinize olumsuz yansıyabilir. İlişkilerde, güvenilmezlik veya tuhaflıklar söz konusu olabilir. Mevcut birlikteliğinizde, gerekli değişimler yapılamazsa, ilişkiniz riske girebilir. İkili ilişkiler adına tansiyonlu bir dönemden geçmektesiniz. Gereksiz tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.



BALIK



Ay tutulması 12. evinizde gerçekleşiyor. Bu günlerde, özellikle sağlığınıza çok dikkat etmeli, kontrollerinizi düzenli olarak yaptırmalısınız. Tutulmanın etkilediği 12. ev kontrolümüz dışında etkenlerin devreye girdiği bir alandır. Hastaneler ve hapishaneler gibi kapalı alanları anlatır. Bu anlamda, kontrolünüz dışında, aniden gelişecek olaylara açık olduğunuzu aklınızdan çıkarmamalısınız. Modern astrolojide 12. ev bilinçaltıyla ilişkilendirilir. Tutulmanın bu alanda olması, uyandırıcı etkisinin bilinçaltınızı harekete geçireceğini gösteriyor. Yaratıcılığınız artabilir, sezgilerini güçlenebilir. Bir süredir gizlide kalan fikirler, sırlar açığa çıkabilir. Dışa çıkamayan sinirsel gerginlikler ruh halinizi bozabilir. Gevşemek için namaz, yoga, meditasyon gibi şeyler ideal olacaktır.



Yazan: Öner Döşer
ay_se Yazılan:sevgili yıldırım bu tutulma kızımın boğadaki venüs ve akrepteki pluton 180 derece karşıt açıyı T kareye dönüştürdü.kızımın önümüzdeki 6 ayını nasıl etkileyecek sence bu tutulma.sevgiler..

selam ayşe abla ; ay tutulması kızınızın 6.evinde gerçekleşiyor ve yezdanın eklediği güzel yazıda da belirtildiği gibi bu tutulmanın önemi transit neptün ile kavuşum yapan bir tutulma olması..

6.ev konuları denilince , sağlık konusu ve çalışma hayatı ön plana çıkıyor. aynı zamanda hem 6 hem 12.evler ve tabii başak ve balık burçları ve tabii neptün etkisi FEDAKARLIKLAR ile ilgilidir..

bu saydığım enerjiler , kişiden fedakarlık gerektiren taleplerde bulunabiliyorlar.
tutulmanın venüs ile plütoya yaptığı sert açılar ise sağlık yada fedakarlık gibi ön plana çıkacak konuların gündeminde ilişkiler , arkadaşlıklar , alışveriş gibi harcamalar , şehirdışı yada yurtdışı bağlantıları seçeneklerini sayabiliriz. (venüsü 9.evinde)

Ay tutulmasının genel etkisi kişilerin iç dünyasında oluyor bu sebeple dış dünyasında bir gelişme beklerken onun iç yapısında meydana gelebilecek değişimler gözden kaçırılabilir buna dikkat edin derim..
mesela sağlık ve içsel konular deyince aklıma depresyon olasılığı geldi.
olacak demiyorum lütfen yanlış anlamayın örnek olsun diye söylüyorum mesela platonik bir aşk sonucunda içe kapanma durumu olasılığından sözedebiliriz. bunu örnek olsun diye söyledim , siz 6.ev neptünü + 9.ev venüsü + plüto enerjilerini harmanlayarak çeşitli olasılıkları arttırabilirsiniz.
kuzen ben bu ay tutulmasının olduğu akşam yataktan ürpertiyle korkuyla kalktım, nedeni olmayan bir endişe vardı içimde gece vardiyasındaydım ve işe gittim o ürperti endişe yerini sinir ve hüzne bıraktı. ay tam manasıyla tutulduğu anlardada resmen zirve yaptım sağ serçe parmağım kepenkleri yumruklarken biraz incindi gülücük) kendi kendimi gaza getirip işle ilgili ufak tefek şeyleri büyütüp öfke saçtım biraz. aynı zamandada o akşam sürekli bir ağlayıp rahatlama isteği duyuyordum öyle tuhaf tuhaf şeyler olurken ay tutulması yavaş yavaş bitti ve dikkat ettim ay tutulması geçtikçe keyfim yerine geldi makara, muhabbet, müzik, dans, horon sabah ettim yanımdaki elemanla gülücük)

ben o gece hakkında kesinlikle yorum istiyorum hakikaten tuhaftı..
NaFixX Yazılan:kuzen ben bu ay tutulmasının olduğu akşam yataktan ürpertiyle korkuyla kalktım, nedeni olmayan bir endişe vardı içimde gece vardiyasındaydım ve işe gittim o ürperti endişe yerini sinir ve hüzne bıraktı. ay tam manasıyla tutulduğu anlardada resmen zirve yaptım sağ serçe parmağım kepenkleri yumruklarken biraz incindi gülücük) kendi kendimi gaza getirip işle ilgili ufak tefek şeyleri büyütüp öfke saçtım biraz. aynı zamandada o akşam sürekli bir ağlayıp rahatlama isteği duyuyordum öyle tuhaf tuhaf şeyler olurken ay tutulması yavaş yavaş bitti ve dikkat ettim ay tutulması geçtikçe keyfim yerine geldi makara, muhabbet, müzik, dans, horon sabah ettim yanımdaki elemanla gülücük)

ben o gece hakkında kesinlikle yorum istiyorum hakikaten tuhaftı..

ben şöyle cevap vereceğim kuzen ;

Ay ve güneş tutulmalarının etkilerini hemen görmek zorunlu değildir. asıl etkiler önümüzdeki bir kaç hafta içinde görülecek ve hatta bir iki ay daha sürebilecektir.

senin hissettiğin duygusal yoğunluk durumu ise AY tutulmasının herkese demeyelim ama pek çok kişiye verebileceği doğal etkilerdir.
mesela bende o akşam oldukça yoğundum duygusal anlamda.
haritana baktığımda tutulmayla ilgili çok ciddi bir açı göremedim kuzen.
Ben de Ay tutulmasının etkilerini yoğun yaşıyorum, Yıldırım sende bir iki ay daha sürebilecektir diyorsun, ozaman durum vahimgülücük

Aynen bende Ay tutulduğu gece inanılmaz asık suratlıydım ve evde kimseyle konuşmadım saatlerce ama huzur bulduğum şeylere vakit ayırdım.
Ay tutulması olduğu gece erkenden uyudum. Ertesi gün de hiç normal olmayacak bir biçimde iyi kalktım ama öğleden itibaren etkisini güçlü bir biçimde hissetmeye başladım. Bilinçaltımda beni rahatsız eden olaylar gerçek hayatta da karşıma çıktı ve ben de gereğinden fazla tepki verdim. Pişman mıyım? Hayır. Ama bu kadar büyütmeyebilirdim. Kısacası ay tutulması bana da yaramadı...
Hades Yazılan:6 Ay boyunca 6. evimemi dikkat edeceğim şimdi ? Olamaz zaten bu aralar sağlık hakkında araştırıp duruyordum başımdan geçen bi olay yüzünden inşallah bişey olmaz :S

Birde 17 Ağustosta Ay kova burcunda değildiki yoksa bendeki programmı yanlış 5 derece balık diyo :S

selam Hades ; 16 ağustosu 17 ağustosa bağlayan gece oldu Ay tutulması ve yaklaşık 24 derece kova burcunda gerçekleşti ok.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler