Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Kurallar
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
1.) astrosohbet ; karşılıklı saygı ve paylaşım ilkeleri üzerine kurulmuştur.

** astrosohbet içinde , karşılıklı saygı kuralına uymayan kişiler önce uyarılır ve saygısızlığa devam ettiği görülürse üyeliği silinir.

saygısızlığın -bize göre- açılımını yapalım ;

- forum içinde tartışmayı ve gerilimi tırmandırmak saygısızlıktır.

- özel mesajla ya da forum içinden diğer üyeleri rahatsız etmek saygısızlıktır.

- uyarıya rağmen forumun teknik kurallarına uymamak saygısızlıktır.

- üye arkadaşların kişiliğine , bilgisine vs. hakaret etmek , rencide edici mesajlarda ısrar etmek saygısızlıktır.

2.) astrosohbette zaten mevcut olan konu başlığının aynısı ya da çok benzeri açılmaması rica olunur. lütfen yeni bir konu açmadan önce , forumda aynı konudan var mı bunun kontrolünü yapalım.
ayrıca kendi kişisel kararlarınızı ifade eden konu başlıkları açmayınız.

3.) astrosohbet içerisinde siyasi ve dini içerikli konuları, önem teşkil ettiği bir zamanda, sadece ''SüperVisörler ve Yöneticiler'' açabilirler.
Siyasi ve Dini içerikli konularda gerilim olması halinde , bu konuların kilitlenmesi ya da silinmesi gibi insiyatifler Yönetici ve SüperVisörlere aittir.

4.) astrosohbet içinde SuperVisör olan arkadaşların Yöneticilik yetkisi vardır. SüperVisör olan arkadaşların öneri ve uyarılarını dikkate alınız.
SüperVisör olan bir arkadaşla alakalı sıkıntısı olanlar bunu kendi kafalarına göre dolaylı yollardan ( iğneleme ve laf sokma gibi ! ) ifade etmeleri halinde Uyarı ve gerekirse kısa süreli Yasaklama cezası alırlar.
Yapılması gereken ; size göre mevcut olan problemin yöneticilere ( Yıldırım ve Garavu ) özel mesaj yoluyla iletilmesidir.

5.) İlgisiz kategoriye açılan konu başlıkları -örneğin edebiyat bölümünde burç analizi istemek gibi - SüperVisörler ve Yöneticiler tarafından uyarı yapılmadan silinecektir.

6.) astrosohbet içinde ki yazım dilinizde TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.

7.) Forum içi yazışmalarınızda üstüste aralıksız 3 veya daha fazla mesaj yazmak, mesajın çoğunluğu veya tamamını büyük harflerle yazmak, renkli ve büyük puntolarla yazmak ve bir mesaj içerisinde 5 ten fazla smiley kullanmak forum düzenini ciddi biçimde etkilediği için yasaklanmıştır. düzene uymayan üyeler bir kereye mahsus uyarılacak ısrarla devam ettikleri takdirde ceza alacaklardır.

8.)Foruma yüklenecek müzik, video, resim, karikatür, kitap vb görsel ve işitsel paylaşımlarda telif haklarından doğabilecek sorunlardan forum yöneticileri sorumlu değildir.

9.) Forumumuzda pkk ve onun siyasi uzantısı hdp sempatizanlığı yapmak bölücülük sayılmaktadır, uymayanların üyeliği ''uyarı cezası vermeden'' direkt olarak silinecektir.
Referans Adresler