Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: NEPTÜN DEVİNİMİ & TRANSİTLERİ
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(04-08-2010 04:41 PM)ateskızı Yazılan: [ -> ]transit neptün(1.ewden geçiyor) sekstil jüpiterime(2.ewimde),neler olabilir?neptün,2.ewimin yöneticisi, jüpiterde 10. ve 11.ewlerimin yöneticisi.kurduğum hayaller beni zengin mi etcek yoksagülücük

buna ek olarak transit neptün,5.ewimdeki şironuma üçgen bakıyor.
(07-02-2009 01:02 AM)ay_se Yazılan: [ -> ]son zamanlarda neden böyleyim diye hep soruyordum kendime???? ve nihayet buldum.neptün transidi yaşıyorum farkettim...her an bogulacakmışım gibi...kendimi bile inkar emek ister gibi...kalabalıkta bile yapayalnız gibi... kısacası hem varmışım hem yokmuşum gibi..
bu transidi atlatmak istiyorum çünkü;gerçekle hayali karıştırır oldum. inşalah ileride natal neptün ve transit neptünün bu kare açısının bana neler yaptığını daha net görüp anlatırım size arkadaşlar.şimdi isyanlardayım:(

Evet katiliyorum. Bayagidir tr neptun 1. evimde. Natal haritamdada neptun 12 evimde ve gunesime karsit aci yapmis.

Sinifta kaldim, ailemden ve arkadaslarimdan sogudum, kendimi cok yanliz hissetim, hayal ve gercegi karistirmayi birakin, gercegi unuttum. Neptun beni tamamen degistirdi. Simdi bu transiti daha iyi degerlendirmeye calisiyorum. Sanata verdim kendimi (bunda tr pluto - venus zit acisida etkili oldu)

Neptun kokten bi degisimi sagliyor. Negatifse, beraberinde psikolojik rahatsizlarini eksik etmiyor...

Venüs

(07-24-2010 09:11 PM)aytaşım Yazılan: [ -> ]benim de transit neptünüm kovada 1. evden geçmekte.aynı duyguları paylaşıyorum miyase ile.ama benim şuan ilginç bir durumum sözkonusu.natal neptünle(11.ev) transit uranüs(2.ev) 90derece, natal uranüs(10) ile transit neptün(1.ev) 90derece. yorumunuzu bekliyorum...
Sevgili aytaşı, evet yazdığın transitler senin ciddi bir neptün-uranüs tr si yaşadığını belirtiyor, ancak şunu da söylemek gerekir ki, seninle aynı zamanlarda doğmuş kişilerde de farklı evlerde de olsa aynı kadersel transit etkili olacaktır.. Bu doğuştan verilmiş bir yazıdır, sizin yaşlarınızda olması gereken değişimlerin zamanının geldiğine dair bir transit uyarımdır.. Kuşağınızı paylaştığınız kişilerde farklı konularda da olsa, idealleştirdikleri konularda devrimsel değişimlerin gerekliliğini anlatan ve zorlayıcı bir transit etki altındasınız..
Transit Neptün'ün Evlerdeki Konumuna Göre Etkileri

Yükselen burç ile kavuşumda
Transit Neptün Yükselen burç ile kavuşum oluşturduğunda ruhsal yönden sarsılır, gerçek ile hayali birbirine karıştırır, kendinizi kandırma yoluna gidersiniz. Bu dönemde karşılaştığınız olaylar yanıltıcıdır. Bu etki altında hislerinizin arttığının farkına varır, yaratıcılık isteyen çalışmalarda başarılı olursunuz. Gerçekleri görmekte ve karar vermekte zorlandığınız bir dönem olarak algılayabilirsiniz.

Birinci evde
Neptün'ün birinci eve geçişiyleolaylara bakış açınız değişir. Oluşan enerjinin etkisiyle çekiciliğinizde artış olurken sizde gevşe görülür. Bu etki altında davranışlarınız ve görünüşünüz gerçek kimliğinizi yansıtmaz. Ne yapmak istediğinize tam karar veremez, hayal içinde her şeYi ağırdan alırsınız. Etkisini hafifletmek istiyorsanız gerçekçi bir yaklaşım içinde olmalı ve irade gücünüzden yararlanmalısınız.

ikinci evde

Neptün ikinci eve girdiğinde para durumunuzu etkiler. Neptün'ün etkisi altında yapılan yatırımlar yanıltıcı olabilir. Lüks ve gösteriş için yapılan harcamalar ve kredi borçları bütçenizi zorlayabilir. Doğum haritanızdaki yıldız etkileri olumlu ise hayalini kurduğunuz maddi olanaklara kavuşma şansın yakalayabilirsiniz.

Üçüncü evde

Neptün'ün üçüncü evdeki transiti yakın çevre ve kardeş ilişkileriniz ve eğitimle ilgilidir. Neptün'ün etkisiyle ilişkilerinizin gerçek boyutunu anlamada güçlük çeker, yanlış anlamalar nedeniyle sorun yaşarsınız. İletişim ve eğitim konusunda zorlanır, hayal dünyasına dalar gidersiniz. Yazarlar ve ozanlar için favori konumdur. Aldıkları ilhamla güzel eserler çıkarabilirler. Neptün'ün üçüncü evdeki transiti düşüncelerinizde karışıklığa ve iletişim konusundabelirsizliklere neden olabilir.

Dördüncü evde

Transit Neptün dördüncü ev çizgisine geçiş yaptığında ev ve aile ile ilgili konularda karmaşalara sebep olur. İlişkilerinizdeki belirsizlik yıpratıcı olabilir. Yanıltıcı durumlar ortaya çıkarken olayların gerçek yüzünü görmeniz zorlaşabilir. Yaşanan olaylar ev ve aile kadar iş hayatınızı da etkileyecektir. Yaşadığınız yer kadar işiniz ve mesleğiniz ile ilgili yanılgılar da ortaya çıkabilir. Neptün'ün bu evdeki transitini her bakımdan zorlanacağınız bir dönem olarak düşünebilirsiniz. Bazı durumlarda inzivaya çekilerek içe kapanma söz konusu olabilir.

Beşinci evde

Neptün'ün beşinci evdeki transiti aşk hayatınızı ve toplumsal ilişkilerinizi etkiler. İlişkilerinizde gerçekleri algılayamaz ve hayal kırıklığı yaşarsınız. Bu günü kadar farkında olmadığınız duygu, düşünce istek ve arzular Nptün'ün etkisiyle tutku haline dönüşebilir. Neptün'ün etkisi altında yaratıcılık isteyen çalışmalarda ve sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz. Sanatçılar için favori bir konumdur. Haritanızdaki yıldız etkileri olumlu ise büyük bir aşk yaşayabilir, sanatsal faaliyetlerde adınızı duyurabilirsiniz. Olumsuz yıldız etkileri varsa evlilikte sadakatsizlik ve ilişkilerde hayal kırıklığı yaşanabilir. Yaşanan olaylar sosyal konumunuzu olumsuz etkileyebilir. Riskli yatırımlar nedeniyle parasal kayıplar olabilir. Yine olumsuz etkiler altında çocuklarla ilgili problemler çıkabilir.

Altıncı evde

Transit Neptün altıncı evdeki etkisini çalışma ortamındaki ilişkilerinizde ve sağlığınızı ilgilendiren konularda hissedersiniz. Neptün'ün etkisi altında iş ortamındaki ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşar, sağlığınız için gerekenden fazla endişe duyarsınız. İş hayatınızda görev ve sorumluluklarınızda belirsizlikler söz konusudur. Çoğunlukla ortaya çıkan sağlık sorunlarıendişelerden kaynaklanan hayali ürünlerdir. Konulan teşhis ve uygulanan tedavi yöntemlarinde yanılgılar söz konusu olabilir. Ancak güçlü bir Satürn enerjisi ile herşey düzene sokulabilir. Altıncı evde olumsuz etki yapan bir planet varsa veya transit Neptün doğum haritasındaki planetler ile zorlayıcı aç oluşturuyorsa ruhsal sarsıntılara yol açabilir. Kişi bu eti altında alkol ve uyuşturucu gibi kaçış yollarına sığınarak bağımlı olabilir.

devamı yarına kaldıgülücük
Yedinci evde

Neptün'ün yedinci evdeki transiti yakın ilişkilerde zorlayıcı ve üzüntü verici duygusal sorunlara neden olabilir. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinizde gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Karşınızda bulunan kişinin duygu ve düşüncelerini işinize geldiği gibi yorumlar, bazı durumlarda kendi kendinizi veya karşınızdaki kişiyi kandırırsınız. Bu etki sizi sosyal sorumluluklar ve ortak çalışmalar konusunda güvenilmez biri yapabilir. Transit Neptün etkisinde ortak çalıuşmalardan verimli sonuç almak çok zordur. Ortağınızın yanıltıcı davranışları ve sizin olayların gerçek yüzünü algılamanızdaki güçlük başarısızlık nedeni olacaktır. Yanıltıcı durumlara karşı uyanık olmalısınız. Yine Neptün'ün etkisi altında karşı cins ilişkilerinizde hüzün verici ayrılıklar yaşayabilir ve depresyona sürüklenebilirsiniz. Kararsizlık ve başkalarına duyduğunuz bağımlılık işinizi daha da zorlaştırabilir.

Sekizinci evde

Neptün'ün sekizinci evdeki transiti ortaklaşa kazançlar, vergiler, miras, alacak-verecek ilişkilerinde bazı sorunların ve hayal kırıklıklarının yaşandığıu dönem olarak algılanabilir. Neptün'ün etkisi altında spritüel ve ruhsal konulara ilgi duyabilir, hislerinizdeki artış nedeniyle değişik vizyonlar görebilirsiniz. Ayrıca eşiniz veya ortağınızın neden olabileceği finansal zorluklar, yanılgılar ve parasal kayıplar yaşamınızı zorlaştırabilir. Neptün'ün etkisi altında ortaklaşa kazançlar ve yatırımlar konusunda kandırılmaya karşı dikkatli olmalı, olayların gerçek yüzünü görmeye çalışmalısınız. Yaşadığınız her ne ise Neptün'ün konumu başkalarına olan güveninizi sarsıcı ve yanıltıcı etki oluşturacaktır.

Dokuzuncu evde

Dokuzuncu evde hareket eden transit Neptün ideallerinizi ve inançlarınızı güçlendirir. Zihinsel enerjinizde artış söz konusudur. Bu dönemde Neptün'ün enerjisi yaşamın gerçek anlamını öğrenmenize yardımcı olurken, yaşadığınız olaylar ve karşınıza çıkan kişiler hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edecektir. Bu dönemde yeni düşünce ve fikirlere olan yaklaşımınızın gerçekçi olmasına özen göstermelisiniz. Neptün doğum haritanızla olumsuz etkileşim içinde ise aslı olmayan hayaller peşinde sürüklenebilir, kendinizi özel bir kişi olarak görebilir, sahte dinsel öğretilerin savunucusu olabilirsiniz.

Onuncu evde

Neptün'ün onuncu evdeki transit etkisini iş hayatınızda hissedersiniz. Yaşadığınız olaylar ve karşılaştığınız kişiler iş hayatınız ve toplumdaki yeriniz için yanıltıcı etken olabilir. Neptün'ün etkisi altında ulaşabileceğiniz yerlerden çok daha yüksekleri hayal eder, hayallerinizi gerçekleştirmek için işinizi riske atarsınız. Neptün'ün onuncu evdeki transiti sanatçılar için favori bir konumdur. Büyüleyici bir etki yaratarak başarının kapısını açabilir. Neptün'ün etkisi altında iş ilişkilerinizde dikkatli olmalı, risk almamalısınız, yanılgılar ve yıkımlar olabilir. Tutkular nedeniyle hileli yollara başvurursanız sonuç yıkım olacak ve sosyal konumunuz bu durumdan olumsuz etkilenecektir.

Onbirinci evde

Transit Neptün onbirinci eve girdiğinde geleceğe yönelik planlar ve düşünceler kafanızda karışıklığa neden olurken, sosyal ilişkileriniz yanıltıcı etken olabilir. Yaşadığınz olaylar ve elde ettiğiniz değerler belirsizdir. Doğum haritanızda olumlu etkenler varsa bu durum mesleki hayallerinize ulaşmanıza yardım edecektir. Yok zorlayıcı açılar söz konusu ise gerçekleri görmekte zorlanarak hayaller peşinde zamanınızı harcar, sonuçta hayal kırıklığı yaşarsınız. Transit Neptün'ün etkisi altında idealllerinizi sosyal çevrenizle paylaşma ihtiyacı duyar, insancıl ve ruhsal amaçlarla arkadaş gruplarına katılır, mistik gizli kuruluşların üyezi olursunuz.

Onikinci evde

Neptün'ün onikinci evdeki transiti en önemli geçiş evlerinden biridir. Neptün'ün etkisi altında zihin karışıklığı, dalgınlık hayallere kapılma, geçmiş olayların etkisinde yanlış hareket etmeler söz konusu olabilir. İç duygu ve hislerinizdeki artış sebebiyle bu dönemde rüyalarınız yol gösterici olacaktır. Doğum haritanızda olumsuz etkenler varsa karamsarlık oluşabilir, ortaya psikosomatik sorunlar çıkabilir. İlişkilerinizdeki belirsizlik ve güvensizlik duygusu yıpratıcı olabilir. İçinizdeki inançlar çelişki yaratırken, fazla hayale kapılmanız gerçekler ile aranızdaki bağı koparabilir. Fazla hayale kapılmak ve karamsarlık atılımlarınız için engelleyici faktörler oluşturabilir. Bu dönemde yanlızlık hissi ile baş etmeniz ve gerçekçi olmayan düşüncelerden uzak durmanız gerekiyor. Sosyal aktivitelere katılmanız ve dışa dönük olmanız etkisini azaltacaktır.

Filiz Mete'nin Burcunuz, İlişkileriniz ve Transit Yıldız Etkileri adlı kitabından alıntıdır.
Altıncı evde

Transit Neptün altıncı evdeki etkisini çalışma ortamındaki ilişkilerinizde ve sağlığınızı ilgilendiren konularda hissedersiniz. Neptün'ün etkisi altında iş ortamındaki ilişkilerinizde hayal kırıklığı yaşar, sağlığınız için gerekenden fazla endişe duyarsınız. İş hayatınızda görev ve sorumluluklarınızda belirsizlikler söz konusudur. Çoğunlukla ortaya çıkan sağlık sorunlarıendişelerden kaynaklanan hayali ürünlerdir. Konulan teşhis ve uygulanan tedavi yöntemlarinde yanılgılar söz konusu olabilir. Ancak güçlü bir Satürn enerjisi ile herşey düzene sokulabilir. Altıncı evde olumsuz etki yapan bir planet varsa veya transit Neptün doğum haritasındaki planetler ile zorlayıcı aç oluşturuyorsa ruhsal sarsıntılara yol açabilir. Kişi bu eti altında alkol ve uyuşturucu gibi kaçış yollarına sığınarak bağımlı olabilir.


Evet bende tam ruhsal sagligim iyi degil ve mide sorunlarim basladi sanki diye bir sey sormak isteyecektim... bu ruhsal saglik neden diye... evet endiselerden kaynaklaniyor olsa gerek... ne yapabilirim bilmiyorum.. cok süpheci oldum off
paylasim icin tskler akayes...
Evet iste suan olumlu düsünsem de inandiramiyorum kendimi isin bu tarafi var.. ciksin evimden artik gülücük
Simdi dikkatli baktim da Dsc cizgimin tam üzerinde 7. evime gecis yapacak...ki yapmadan emin olmadigim bir evlilik geliyorum dedi ve gelmis... evet mutlu olmak icin farkli görmeye calisiyorum durumlari...evet belki de kendimi kandiriyorum bakalim...depresyon zaten gelmis catmis...daha kötüsü nasil olur bilemiyorum...belki de atlatiyorum acayip bir sey...hayirlisi
(10-01-2010 04:18 AM)Mavisahram Yazılan: [ -> ]Evet iste suan olumlu düsünsem de inandiramiyorum kendimi isin bu tarafi var.. ciksin evimden artik gülücük
Simdi dikkatli baktim da Dsc cizgimin tam üzerinde 7. evime gecis yapacak...ki yapmadan emin olmadigim bir evlilik geliyorum dedi ve gelmis... evet mutlu olmak icin farkli görmeye calisiyorum durumlari...evet belki de kendimi kandiriyorum bakalim...depresyon zaten gelmis catmis...daha kötüsü nasil olur bilemiyorum...belki de atlatiyorum acayip bir sey...hayirlisi

Daha iyi olacak diye kur beynini,Allaha ısmarla,neptünlük değil bu işler biliyorsun,o da emre amade gülücük
Dokuzuncu evde

Dokuzuncu evde hareket eden transit Neptün ideallerinizi ve inançlarınızı güçlendirir. Zihinsel enerjinizde artış söz konusudur. Bu dönemde Neptün'ün enerjisi yaşamın gerçek anlamını öğrenmenize yardımcı olurken, yaşadığınız olaylar ve karşınıza çıkan kişiler hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edecektir. Bu dönemde yeni düşünce ve fikirlere olan yaklaşımınızın gerçekçi olmasına özen göstermelisiniz. Neptün doğum haritanızla olumsuz etkileşim içinde ise aslı olmayan hayaller peşinde sürüklenebilir, kendinizi özel bir kişi olarak görebilir, sahte dinsel öğretilerin savunucusu olabilirsiniz.

Neptün transiti önümüzdeki yıl balık burcuna geçecek sanırım benim 9. evimde etkiliyor. Neptünün doğum haritasıyla olumsuz etkileşimi derken natal Güneş, mars, venüs gibi kişisel gezenlerle oluşturduğu olumsuz açılar mı dikkate alınacak?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler