Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Paulo Coelho
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: F4EEB0A2E9B3A041B6E547D4b.jpg]

Gururlu Ve Romantik

24 Ağustos 1947 doğumlu Latin Amerikalı yazar Paulo Coelho'da sıra. Güneş'i Başak, yükseleni Boğa, yöneticisi Venüs Aslan'da ve 3.evde. Buradan, dikkatli, özenli, detaylara dikkat eden, gururlu, romantik, yaratıcı biri olduğunu anlıyoruz. Merkür'ü Aslan'da, 3.evde. Bu, hayat hakkında her şeyi merak eden, iletişimci, dili gösterişli kullanan, insanlar üzerinde iyi etki bırakan bir yazar olduğuna işaret. 7.evdeki Ay toplumun ihtiyaçlarına karşı sorumluluk duyduğunun göstergesi. Tahminlerinde isabetli olan Coelho, gezmeyi, öğrenmeyi sevdiği gibi, felsefe, din ve psikoloji konularına da meraklı. Edebiyattaki yaratıcılığını ve başarısını, ona orijinallik ve parlaklık veren Merkür-Uranüs sekstilinden almış. Toplumsal konularda müthiş fırsatları olmuş. Güçlü hayal gücünü Mars-Neptün karesine borçlu. Alerjiler ve zehirlenmeler yaşayabilir. 3.evdeki Stelyum yazarlık, edebiyat ve şiir alanlarında dünya çapında tanınmasının en önemli göstergesi...


kaynak : yeniaktüel.
Bu haritada da satürn-pluto kavuşumu var ve merkür de 9 dereceyle kavuşmuş olur mu acaba? Bu kavuşumları benim haritamla benzer. Pluto-satürn-merkür-venüs- güneş; aslanda, 3.evde. Bu da müthiş bi zeka vermiş olmalı, karşısındaki 9.evde de şans noktası var,hem de kovada; yazarlığı haritada açık.. "Simyacı" gibi farklı bi hikayeyi yazması şaşılacak bişey değil..
Küçük araştırmama göre, ailesi yazarı akıl hastanesine göndermiş defalarca. 1.evdeki uranüs böyle bir görünüm verebilir sanırım. Doğum saati 12.05 alınmış; doğru mu acaba??
doğum saati tüm kaynaklarda 12:05 sultan .verygood

Félicé

sultan Yazılan:Küçük araştırmama göre, ailesi yazarı akıl hastanesine göndermiş defalarca. 1.evdeki uranüs böyle bir görünüm verebilir sanırım. Doğum saati 12.05 alınmış; doğru mu acaba??

Bu araştırma doğruysa,bu haritada bu etkiyi gösterecek nasıl bir kombinasyon var sizce?Fikri olan varmı?Deliler ve dahiler için kovaya ve uranüse bakılır ama,başka bir fikrim yok bu konuda.Paranoyak delilikler içinde plutona bakılmalı heralde
Nihan Yazılan:
sultan Yazılan:Küçük araştırmama göre, ailesi yazarı akıl hastanesine göndermiş defalarca. 1.evdeki uranüs böyle bir görünüm verebilir sanırım. Doğum saati 12.05 alınmış; doğru mu acaba??

Bu araştırma doğruysa,bu haritada bu etkiyi gösterecek nasıl bir kombinasyon var sizce?Fikri olan varmı?Deliler ve dahiler için kovaya ve uranüse bakılır ama,başka bir fikrim yok bu konuda.Paranoyak delilikler içinde plutona bakılmalı heralde

Yanlış hatırlamıyorsam, John Nash'in haritasında da tepe noktasında pluton ve mars kavuşumu vardır.
Hmmm şimdi baktım, ay-mars kvuşumu 10.evde ve uranüs tepe noktasında pluton asc de ve 90 açı yapmıış bu gezegenlere. Pluton merkürle de birleşmiş.
Yükselen boğa ona, durgunluk vermiştir ayrıca sanatsal yeteneğini iyice ortaya çıkartmıştır.Ay burcu yay yolculukları sever,maceraları sever ve yeni keşifler hoşuna gider.Annesi hayatında önemli bir yer kaplar ,inancında,zihinsel gelişiminde etkilidir.Ailesine bağlıdır ama aynı zamanda da özgürlüğüne düşkündür.Filozofça davranır..yapıcı ve ileriye dönüktür.Fazla cesur ve asidir.Güneşi başakta olduğu için işinde titizdir ayrıca kişiliğini,yaşadıklarını,hissettiklerini yazmaya çalışır,yazılarının akıcı olmasına özen gösterir.Venüs aslanda,gururlu,cömert,neşelidir ve iyi bir yaşam ister.Venüs kavuşum Merkür,müzikten ,,okumaktan zevk almasına neden olmuştur ve bilgili olmasını sağlamıştır.Konuşmayı ve yazmayı sevmesine neden olmuştur. Mars yengeçte olması,duygusal ve evcil bir yaşamı sevmesini sağlar.Ailesinin yaşam şartını daha iyi hale getirmek isteği asabilik yaratır.Olumsuz tepkileri hemen ortaya koymaktansa içlinde biriktirmeyi tercih eder.Bazen öfkelendiğinde sebebini bile bilmez.Kendisini güvende hissetmek ister.Bazen hırçın,huysuz ve hoşgörülü olmayan biri olabilir.Satürn aslanda sevgi ve yaratıcılığı öğretir,iyi lider veya sanatçı olmasını sağlar..Uranüs ikizlerde,nükteci,marifetli ve çok yönlü olmasını sağlar.Konuşmaları,yazıları,düşünceleri tartışmalar yaratmıştır,dikkat çekmiştir.Merkür Uranüs arasındaki olumlu açı edebiyat alanında başarılı olmasını sağlayan etkenlerdendir,ayrıca düşünceleri orijinaldir.Zeki hatta deha sayılabilecek kadar zeki olmasını sağlar.Neptün terazide,güzellik ,idealler barış,uyumu isteyen şair,yazar,sanatçı ve müzisyenler olmasını sağlar.Neptün Plüton uyumlu açısı,yaratıcılık verir,duygularının aşırı ve uçlarda olmasına neden olmuştur.Kararlı,akıllı ve karşısındakilerin düşüncelerini iyi anlamasını sağlar.Merkür asc karesi,beraber olduğu kişilere karşı açık olunmasını engeller,kendisini tanıtmakta güçlük çıkartır.Venüs kare asc,insanlarla olan ilişkilerinde zorluk ve kişilikte pek çok sorunun ortaya çıkmasına neden olmuştur.,aşırı,ölçüsüz hassasiyete neden olmuştur.Güneş kare ay;ebeveynleriyle sorun yaşamasına neden olmuştur.İç çatışma yaşamasına neden olur,kişide güven eksikliğine neden olur.Sinirlerin zayıf olması,mutsuzluk Ay Neptün 60 der. lik açı; Hassastır, gerçeklerden kaçma gibi özellikleri vardır. Farklı davranışlarda bulunmasına neden olur. Müzik, sanat gibi konularda başarılı olmasını sağlamıştır. Ay Plüton üçgen açı; Yoğun duygular ve ruhsal sorunlar yaşamasına sebep olmuştur. Ay kare mc; Aileleriyle duygusal problemleri vardır. Mesleki olarak zorluklarla karşılaşmasına neden olabilir.
Satürn_Plüton Kavuşumu Sebepleri derinlerde yatan takıntıları vardır. Sebepsiz davranışlara neden olmuştur. Etrafındaki her şeye hâkim olma eğilimine neden olmuştur ve Büyük işler başarmasında da etkilidir.
Lavinya Yazılan:Yükselen boğa ona, durgunluk vermiştir ayrıca sanatsal yeteneğini iyice ortaya çıkartmıştır.Ay burcu yay yolculukları sever,maceraları sever ve yeni keşifler hoşuna gider.Annesi hayatında önemli bir yer kaplar ,inancında,zihinsel gelişiminde etkilidir.Ailesine bağlıdır ama aynı zamanda da özgürlüğüne düşkündür.Filozofça davranır..yapıcı ve ileriye dönüktür.Fazla cesur ve asidir.Güneşi başakta olduğu için işinde titizdir ayrıca kişiliğini,yaşadıklarını,hissettiklerini yazmaya çalışır,yazılarının akıcı olmasına özen gösterir.Venüs aslanda,gururlu,cömert,neşelidir ve iyi bir yaşam ister.Venüs kavuşum Merkür,müzikten ,,okumaktan zevk almasına neden olmuştur ve bilgili olmasını sağlamıştır.Konuşmayı ve yazmayı sevmesine neden olmuştur. Mars yengeçte olması,duygusal ve evcil bir yaşamı sevmesini sağlar.Ailesinin yaşam şartını daha iyi hale getirmek isteği asabilik yaratır.Olumsuz tepkileri hemen ortaya koymaktansa içlinde biriktirmeyi tercih eder.Bazen öfkelendiğinde sebebini bile bilmez.Kendisini güvende hissetmek ister.Bazen hırçın,huysuz ve hoşgörülü olmayan biri olabilir.Satürn aslanda sevgi ve yaratıcılığı öğretir,iyi lider veya sanatçı olmasını sağlar..Uranüs ikizlerde,nükteci,marifetli ve çok yönlü olmasını sağlar.Konuşmaları,yazıları,düşünceleri tartışmalar yaratmıştır,dikkat çekmiştir.Merkür Uranüs arasındaki olumlu açı edebiyat alanında başarılı olmasını sağlayan etkenlerdendir,ayrıca düşünceleri orijinaldir.Zeki hatta deha sayılabilecek kadar zeki olmasını sağlar.Neptün terazide,güzellik ,idealler barış,uyumu isteyen şair,yazar,sanatçı ve müzisyenler olmasını sağlar.Neptün Plüton uyumlu açısı,yaratıcılık verir,duygularının aşırı ve uçlarda olmasına neden olmuştur.Kararlı,akıllı ve karşısındakilerin düşüncelerini iyi anlamasını sağlar.Merkür asc karesi,beraber olduğu kişilere karşı açık olunmasını engeller,kendisini tanıtmakta güçlük çıkartır.Venüs kare asc,insanlarla olan ilişkilerinde zorluk ve kişilikte pek çok sorunun ortaya çıkmasına neden olmuştur.,aşırı,ölçüsüz hassasiyete neden olmuştur.Güneş kare ay;ebeveynleriyle sorun yaşamasına neden olmuştur.İç çatışma yaşamasına neden olur,kişide güven eksikliğine neden olur.Sinirlerin zayıf olması,mutsuzluk Ay Neptün 60 der. lik açı; Hassastır, gerçeklerden kaçma gibi özellikleri vardır. Farklı davranışlarda bulunmasına neden olur. Müzik, sanat gibi konularda başarılı olmasını sağlamıştır. Ay Plüton üçgen açı; Yoğun duygular ve ruhsal sorunlar yaşamasına sebep olmuştur. Ay kare mc; Aileleriyle duygusal problemleri vardır. Mesleki olarak zorluklarla karşılaşmasına neden olabilir.
Satürn_Plüton Kavuşumu Sebepleri derinlerde yatan takıntıları vardır. Sebepsiz davranışlara neden olmuştur. Etrafındaki her şeye hâkim olma eğilimine neden olmuştur ve Büyük işler başarmasında da etkilidir.

Benim canım arkadaşım emeğine sağlık, bu analiz için emek verdiğini biliyorum analizini okuduğumda haritayı bir bütün olarak ele almışsın ve bana Paulo Coelho yu anlatan bir yorum yapmışsın. Ben yorum değerlendirecek kadar profesyonel değilim astrolojide ama benimki değelendirme değil fikir belirtme, bence yorumun iyi olmuş emeğine sağlık. oky,,canımsın
Artık her haritaya hep beraberce al atalım mod hanımgülücük) Çekingen olmayalımask
Sağol beyhancığım amar sen yorum değerlendirecek kadar iyisin bence.Bence de hep beraber al atmak lazım Admine hanımha haa sizden de bekliyoruz canımsın

Félicé

Lavinya,eminim keyif almışsındır,yorumda bulununca.Bence de güzel olmuş yorumun.Seninde,kendiminde bu konuda başarılı olmak isteyen arkadaşlarında, yorum kapasitesini,harmanlama gücünü arttır ya rabbim.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler