Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Helen Keller
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın

Félicé

İdealleri çok fazla olup,sağlığı yerinde olan biri olarak,bu idealleri gerçekleştirmede sabırsızlık gösteren, azim sorunu olan ben,bazı insanların hayatlarına gıpta ile,ibretle bakıyorum.Bu insanlardan biri de Helen Keller.Kör, sağır,dilsiz olup,bir sürü başarı elde etmiş birinin haritasını incelemek istedim.Konuşma ve iletişim problemi için,herkeste olabilecek merkür satürn karesi dışında bir şey dikkatimi çekmedi.Sağlık evini boğa kesiyor.Dilsizliği için,boğada(ses telleri) kavuşmuş neptün(kayıp) ve şiron bir gösterge olabilir mi?Ya da yönetici venüse baksak,herhangi ters bir yerleşim,açı gözüme çarpmıyor.Göz için, ay erkeğin sol gözünü ,kadının sağ gözünü,güneş erkeğin sağ, kadının sol gözünü gösterir.Genel sağlık için güneş, ay ve 6. eve bakılır.Yani özel bir şey ben göremedim.Boğada kavuşmuş,pluton ve caput algol biraz sert geldi sadece.Daha önce Gülten Suveren'in(pek beğendiğimi söyleyemeyeceğim) kitabında,
plutonu boğada olanların yaşaması mucize,yaşasada çok sağlıksız bir yaşam olur diye bir yazısının olduğunu hatırlıyorum.Bu haritayla ilgili, sağlığı açısından yorum getirebilecek bir arkadaş rica ediyorumgülücük

[Resim: astro2at52helenkellerib9.th.gif]

Helen Keller
kitabını okumuştum. doğuştan kör-sağır değil.. çocuk yaşında böyle oluyor. o döneme ait transit , progres , tutulmalar da önemli olacaktır bence aranılan sağlık problemini açıklamakta.

Félicé

Yıldırım Yazılan:kitabını okumuştum. doğuştan kör-sağır değil.. çocuk yaşında böyle oluyor. o döneme ait transit , progres , tutulmalar da önemli olacaktır bence aranılan sağlık problemini açıklamakta.

Evet 19 aylıkken rahatsızlanmış.Bu döneme ait progres ay'ın,natal jüpiterle(8*) kavuşumu ve natal uranüse 150*si dışında birşey dikkatimi çekmedi.Transit jüp. natal neptünle kavuşmuş birde.
Referans Adresler