Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Boğa Burcu Çocuğu
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Çocuğunuzun Karakteri

Toprak elementi bir burç olarak, Boğa'nın ayaklarının yere bastığını hissetmesi oldukça önemlidir. Yaşamında bir altyapının olmaması, rutin ve düzen eksikliği, ani, beklenmedik değişimler Boğa'nın huzursuzluğunun en temel nedenleridir. Küçük Boğa da aynı erişkinler gibi, kendi yapabilirliklerini kendi hızında keşfetmeyi, "iteklenmeden" yaşamlarını devam ettirmeyi tercih eder. Boğa genellikle okulun rutinine ve disiplinine uyum sağlamakta hiç zorlanmaz. Kuralları bozmayı ya da kendi isteklerine göre değiştirmeyi tercih etmeyen Boğa, tam tersine, yapabileceklerini ve yapamayacaklarını açıklayıcı olan kuralların varlığından memnuniyet duyar. Okul yaşamındaki düzen ve belirlilik kendini rahatlattığı ve güven duygusu yarattığı için, erişkin bir Boğa'nın hayatında bile, bu tür kurallar görmek mümkündür.
Boğa burcu Zodyak içindeki en sabırlı ve metanetli burçtur. Amacına ulaşıncaya kadar yılmadan, sabır ve inançla yoluna devam eder. Erken yaşlarda Boğa'nın bu özelliği kimi zaman insanlara karşı bağlılık ve sadakat, kimi zaman da inatçılık olarak tezahür eder.
Boğa burcu üyeleri, aslında materyal dünyada yaşayan realistlerdir. Soyut fikirlerden çok, duyuları ile algılayabildikleri somutlukları tercih ederler.

(ekolay.net)
BOĞA BURCU ÇOÇUĞU :

Bu burcun çocuğu sessiz ve sakindir. Diğer bebekler gibi huysuzluk etmediğini, ağlamadığını düşünerek memnun olursunuz. Fakat en beklemediğiniz anda feryadı basar. Bu ağlama nedensiz değildir. Daha bir kaç aylıkken rahatsız edilmek istemediğini size açıklamaktadır. Israr etmek , kendisini zorlamak hiç de iyi sonuç vermez. Çünkü o bütün boğalar gibi inatçıdır.

Boğa burcu çocuğu çok sevgi ister. Ona daima sevgi ve şefkat göstermelisiniz. Azarlamanın ve cezalandırmanın tersine ona göstereceğiniz sevgi ve şefkatinizle her istediğinizi yaptırmanız mümkündür. Boğa burcunda doğan çocuk çalışmayı ve okumayı sevmez.

Onu bu konuda teşvik etmeli, zekasını geliştirmesi için güzel resimlerden çiçeklerden yararlanmalı, onun merakını tahrik etmelisiniz. O güzelliklere düşkün olduğu için böylece böyle şeylere ilgi duyacak ve öğrenecektir.

islamakar.com
Referans Adresler