Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Oğlak Burcu Çocuğu
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Çocuğunuzun Karakteri

Oğlak çok erken yaşlarda bile, zamanını iyi kullanmak ve üretken olmak ister. Bir şey yapmak üzere sorumluluk aldığı ya da birisine söz verdiği zaman bunu mutlaka yerine getirmeye çalışır. Her zaman yaşına göre daha olgun ve ciddidir. Yaşama karşı bu yaklaşımı, bir çocuktan çok erişkin gibi davranmasına nedendir.
Toprak grubu Oğlak, Boğa ve Başak gibi, planlamaya, planladıklarını dikkatle uygulamaya ve rutine girmeye yatkındır. Bir şeye başladığı zaman sonuna kadar, mutlaka sabırla gider. Güvenilir bir yapısı olduğu için, etrafındaki insanlar ona sorumluluk vermekten kaçınmazlar.
Oğlak insanı zayıf ve muhtaç durumda olmaktan çok korkar. Bu nedenle, her tür zorluğu göze alarak, oto-disiplin ve özyeterlilik geliştirmek için elinden geleni yapar. Yaşamındaki her şeyin kontrol altında olmasını istediği gibi, kendi duygusal reaksiyonlarını ve ihtiyaçlarını da minimize etmeye eğilimlidir. Anne-babaların küçük Oğlak'a, insanlara güvenmeyi ve kendi duygu, düşünce ve ihtiyaçlarını daha rahat ortaya koymayı alışkanlık haline getirmeyi öğretmeleri gereklidir. Oğlak çocukken bile, yüksek standardları hedefleyerek, amaçlarına ulaşmak için hiç yılmadan çalışır. Tüm zorluklara göğüs gererek, her türlü engelin üstesinden gelip, hedefine varmak temel karakteristikleridir.

(ekolay.net)
OĞLAK BURCU ÇOÇUĞU :

Bu burçta doğan çocuk çekingen, içine kapalı, kolay kolay gülmeyen bir tiptir. Çocukluk çağlarından itibaren olgunlaşırlar ve orta yaştan sonra gençleşmeye başlarlar. Dikkatli, sabırlı ve inatçıdır. Derslerine dikkat eder ve sabırla çalışır.

Kendisinden daha zeki öğrencilerden daha fazla başarı gösterecektir. Kafası gelişince daha planlı ve metotlu hareket etmeye başlayacaktır. Yalnız onun hislerini anlamak ve duyduğu güvensizlikten kurtarmak lazımdır.

Anne ve babası, ona sevgi ve anlayış göstererek her problemiyle ilgilenirse çocuk değişebilir.

Hislerini daha kolay açıklayabilir.

islamakar.com
Referans Adresler