Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Büyük Haç ( Grand Cross )
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8

Arkadaş

Bir Grond Cross'a sahipseniz, ya da 2 adet T-kareye sahipseniz, ya da en azından 6 gezegeniniz öncü burçlarda toplanmışsa ve Uranüs-Plüto bu gezegenleri uyarıyorsa gelecekte ne olacağını kestirmek çok güç :(
Bence hislerinde derin değişimler yaşatacak bilinçaltındaki düşünceler değişecek.Gizli işlere yöneltebilir.Düşmanlarına da dikkat etmen gerek.Ruhsal dönüşümler yaşatırken hislerinde sezgilerinde artış olabilir.Ben 12.ev transitini yaşadığım zamanlara baktımda problemli geçti biraz.Birde sürekli taşınırdık.Ama her dakika problem yaşamamıştım çok iyi zamanlarımda olmuştu.Sadece ruhsal olarak çocuk yaşta olgunlaşmam gerekmişti :D sen bence yaşın itibariyle daha bilinçli geçireceğin için daha sağlam daha dönüşmüş olarak atlatırsın.(bence)

Arkadaş

Yorum beklemiyordum biraz şaşırdım doğrusu. Saolasın tools gülücük
Plüto 12. ev transitinde hisler artıyor söylediklerin doğru.
Gizli işlere dikkat et sen çünkü ortaya çıkıyor genelde.Asc kavuşumundan sonraları özellikle .Olay döngüsünü anlatayım mesela doktora gitmiştim sohbet anında (nasılsa bir daha görmeyeceğim mantığıyla) sır falan verdim sonrada anneme karşı sitem ettim falan.Annem tesadüf bu ya o doktora denk düşmüş doktor soyadımdan tanımış ne anlattıysam hepsini söylemiş bir de :D inkar ettim de yemedi :D Etkisi geçti gibi yavaştan mesela sürseydi şuan annem çat bunu okurdu :D

Arkadaş

Eyvah o çok ilginç bir tesadüf olmuş :D

Plüton bu değilmi ya, ne kadar gizli olsanda bir yerden açığa çıkıyor. Geçmişi hatırladımda boşver diyorum kendime hatırlamasam daha iyi. Çünkü buna benzer bir sürü olay geçti başımdan.

Mesela, otogarda bir yabancıyla tanıştım. Benim resim okuduğumu öğrenince direk olarak sordu bana ''kendi portremi yaptırmak istiyordum bende, karakalem yapabilir misin?'' Bende biraz düşündüm evet dedim, neden olmasın. Bana bir çay ısmarladı. Oturup konuştuk, telefon numaralarımızı aldık. Sonunda otobüsüm geldi tam gidecekken adam bana bir paket sigarasını bıraktı. Ben seni arayacağım dedi. Fakat o günden sonra ne aradı, ne sesini duydum, ne de o adamı gördüm :D

Bir gün karşıma çıkarsa hiç şaşırmam :D
5.evin falan ufaktan transit almış sanırım şans, beleş paket, çay ahaha :D

Arkadaş

Bundada haklısın yaa gülücük Transit Jüpiter 5. evden geçiyor :D
Değişken ve sabit burçlardaki grand cross tan baya bahsedilmiş ama öncü burçlardakinden pek bahsedilmemiş.
(02-03-2017 08:09 PM)divitsizhokka Yazılan: [ -> ]Sabit burçlarda büyük karesi olan bir arkadaşım var. Ama Orb aralığı 5 ve 8 arasında. ... şimdi bu kişi sabit fikirliligi nedeniyle sıkıntı mi ceker?
Ben bu büyük haç denen açıyı hiç anlamadim.

büyük haç enerji kalıbı...

msal bendede değişkenler arası var.. ve benimde karşıma geçen yıl sabitlerde t karesi olan birisi çıkmıştı.eski evgilim yani. düşün artık halimiziii :D


neyse sonuç olarak ev yerleşimlerinide katarak gözlemdiğim hangi evler arasındaysa özelike o konularda gerçeten ama gerçekten bir sabit fikirlilik veriyor.. o insana asla birşey katamıyorsun... ve birşeyde sabitleniyor ya.. mesala bir çayı 5 farklı pişirme yöntemi var.. o birinde takılıyor.. vakit kaybı para kaybı ama yok alternatif yollara asla yönelmiyor.. ve biir kelimeyi bir cümleyi 3-4 ay kafaya takıyor.. çözmek içinde bir çabası yok sadece o sorunun içinde debelenip duruyor..


hiç esneklikleri olmadığı için bende öncü ve değişkenden daha zor insanalr...
(01-18-2009 04:27 PM)Félicé Yazılan: [ -> ]Su ve toprak elementi eksikliği olan insanların aile kurmakta zorlandığını düşünüyorum.Evli,anne,baba,aile olabilmek için gereken özveri,sabır,istikrarlı olma,duyarlılık,fedakarlık,gibi önemli özelliklerin bu element eksikliği olan kişilerde olmadığını gözlemledim.

Ateş ve hava elementi yoğunluğunda aşırı sabırsızlık,bağımsızlık,havailik,
maymun iştahlılık,doyumsuzluk ve hayata daha mantıksal bakma gibi özelliklerden kaynaklanan duygusal olma eksikliği gibi özelliklerin ağır bastığını düşünüyorum.

Not;Her harita için geçerli olmadığını da belirtmek istiyorum.Benim baktıklarımın hepsi öyle.Örneğin su elementi eksik birinin,4.evi yengeç,8.evi akrep,12.evi de balık olursa yeterli duygusallık ve duyarlılığın bu insanda bulunduğunu düşünüyorum.
Konuyu grand crosstan çok farklı bir boyuta taşıdığım için kusura bakmayın lütfen

biri benden mi bahsetttti :D

ateş+hava elementi için şunu ekliyim... ateş insana biraz bencillik katıyor.. havada aşırı mantık...

dün arkdşımla konuşurken çıktı bu konu... ya dedim facebookta bi profile denk geldim. kız 1,60 var yok 100 kilo duba gibi. oğlan 1,80 filinta gibi.. ama oğlan ne zevksizmiş ya almış o yağ tulumunu nasıl yakıştırmış yanına iğrenç yaa demiştim...

cvb aynen şu...
sen mantığınla ve ön yargılarınla bakıyorsun.. ama aşk diye birşey var.. kilodan yaştan dinden herşeyden bağımsız... herşeyden öte..

mantıkla bakma kalple bak demişti...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans Adresler