Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Benimde haritamı yorumlarmısınız?
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Ne kadar ev-gezegen uyumu okusamda parça parça olunca toplayamadım.Kısa da olsa benim haritamı yorumlarsanız sevinirim.Şİmdiden teşekkürler.
Doğum Haritam
Aramıza hoşgeldin Late-goodbye..
Late-goodbye Yazılan:Ne kadar ev-gezegen uyumu okusamda parça parça olunca toplayamadım.Kısa da olsa benim haritamı yorumlarsanız sevinirim.Şİmdiden teşekkürler.
Doğum Haritam

selam Late-googbye

haritanı detaylı incelemedim , sadece güneş-venüs-merkür üçlüsünün akrep burcunda birbirine yakın olmalarıyla ilgili şunu söyleyim şimdilik ; tipik akreplere göre daha venüsyen ( daha sosyal , daha hoşgörülü ) olduğunu düşünüyorum yükselen burcunun da terazi olduğunu hesaba katarak.
venüsü ön plana çıkan akrepler için diyebiliriz ki ; uç noktalara giden aşırılık , fanatiklik , fazla kıskançlık , kin-nefret gibi akrepe has özellikler esneyecektir , hafifleyecektir.
ayrıca venüsü ön plana çıkan akrepler için oldukça karizmatiktirler diyebiliriz.
örneğin ; Leonardo di caprio venüsyen bir akreptir..
satürn , mars gibi sert etkiler de varsa durum değişebilir , dediğim gibi sadece akrep burcundaki üçlü birikimine has bir yorum yapıyorum şimdilik ok ;)
amine Yazılan:NEPTÜNün Uranüslede kavuşumda..diğer insanlarınkinden çok daha farklı hayallerin olabilir mesela..

Bu cümle çok yerinde bir cümle olmuş aminecim, Late-goodbye ileriki yaşlarında ilginç fikirlr üretebilir diyebiliriz, internetle aran iyidir muhtemelen Late-goodbye. Bu kavuşum 1992_1996 yılları arasında doğan kişilerin haritalarında bulunuyor. Bir sonraki birleşim ise; 2163_2167 yıllarında gerçekleşecek, daha çok var değil migülücük
Beyhan ,Amine ve Yıldırım yorumlarınız için çok teşşekkür ederim.Amina tahminlerinde büyük ölçüde haklısın Bu da bu işten anladığı gösterir bence.Sınavlar konusu ,evde disiplin konusu,gerçekcilik falan doğru tahminler.Yalnız merak ettiğim birşey de dış görünüş nasıl olur sizce.
amine Yazılan:Öncelikle hoş geldin Late-goodbye..
bende haritana bi göz atıyım dedim (çok anlıyomuşum gibi) gülücük)
benim JÜPİTERim gibi seninkide 10.evinideymiş dikkatimi çekti..şimdi sen çok hızlı yükselen biri olabilirsin..çok hızlı yükseldiğin için ve sende bunu bildiğin için tembellik yapıp başka şeylerle uğraşabilirsin.. sınavlar gelinceye kadar hiç ders çelışmamak gibi (çok sık yaptığım şey)...ancak senin jüpiter aslanda..belki seni alkışlayan birileri olduğunda daha bi hızlı yükseliyosun falan..şimdi açılara geçelim..senin Jüpiter 9.evin başlarındaki Mars 60lık güzel açı yapmış..Mars cesaret falan olunca Jüpiteri güzel desteklemiş mesela bi yere ulaşmak isteyince ççekingenlik gibi sorunun yoktur heralde..
------------------------
Oğlak burcunda bayaa güçlü görünüyo..SATÜRNün orda olması onu güçlendirmeye yetmiş yani..Satürn 4.evde..4.ev aile falan oluyodu..belki sen evde çok disiplinli düzenli falan biri olabilirsin..ancak 4.evin yöneticisi olan Ayının kovada olması işi karıştırıyo..daha bide Neptünle yapmış olduğu kavuşum işi iyice karıştırıyo..belki şöyle diyebiliriz gerçekleşmeyecek hayaller kurmuyosun..hayallerini gerçekleştirmek için elinden geleni yapıyosun..NEPTÜNün Uranüslede kavuşumda..diğer insanlarınkinden çok daha farklı hayallerin olabilir mesela..zaten Neptününü Güneş+Merkür+Plüton 60lıkla desteklemişler..mesela Plüton irade+ herşeyi kontrol alltında tutmak istiyo diyelim..Merkür zeki..Güneş bilinçli..işte birleştir..gerçekleşmeyecek hayaller kurmuyosun..ve hayallerini gerşekleştirmek için elinden geleni yapıyosun.. bunu başarıyosundurda sanırım..
-------------
Umarım düzgün bişeyler yazabilmişimdir.... gülücük

aminecim şu güzel yorumlardan banada yap bende istiyorum gülücük sen neler diceksin merak ediyorum ask
Amineciğim maşallah tebrik ederim seni yorumların çok güzel kendini gittikçe geliştiriyorsun öptüm
amine Yazılan:
qulsah Yazılan:aminecim şu güzel yorumlardan banada yap bende istiyorum gülücük sen neler diceksin merak ediyorum ask
Teşekkürler gülşah abla gülücük..kendimce kendi kendime bişeyler yazmaya çalışırımgülücük

Rica canımsın çok güzel yorumlarda bulunmuşsun, sen baya ilerlemişsin yaf (: bende istiyorum mutlaka banada döktür az öptüm
amine Yazılan:kusura bakma Gülşah abla bişeyler yazmıştım ancak tam mesajı gönserirken bağlantı koptu..yani hepsi silindi..inşallah yarın bidaha yazarımgülücük

ya bendeki şansa :( tamam canım aðla...
amine Yazılan:yok senin şanssızlığın değil Gülşah abla..suç benim retro merkürde..sık sık yapıyo böyle bidahaki sefere yazıyı bitirince kopy yap diye gülücük

gülücük yarın uygun olursan unutma ama tamam mı senden yorum bekliyorum ask çiçek
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler