Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: OĞLAK BURCU
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oğlak Burcu (14 Ocak – 13 Şubat)


Hint Sisteminde Oğlak Burcu simgesi keçi yerine timsah ile gösterilmiştir. Bu süreçte doğanlar zihinsel olarak çok güçlü, kararlı ve tüm davranışlarında özgür yaradılışlı olurlar. Sıkı bir işçi oldukları kadar derin bir düşünür de sayılırlar. İdarecilik ve yöneticilik kabiliyeti isteyen tüm işlerde başarılı olurlar. Ne başkalarını incitici davranırlar ne de onları incitmelerine izin verirler.

Mizaçları biraz melankolik sayılabilir. Başkaları tarafından yanlış anlaşılmaları olasıdır. Aile yaşamları bazen sorunlu geçebilir. Oğlak’lar 14 Mayıs-13 Haziran ve 14 Eylül – 13 Ekim arasında doğanlar ile anlaşabilirler. Oğlak’lar için başa gelen hastalıklar romatizma, deri arazları ve kemik rahatsızlıklarıdır.
Benim Hint astrolojiisne göre burcum Oğlak,yükselenim koç ve ay burcun ise başak.sedasati denilen 7 yıllık uzun bir sürecin içinden geçiyormuşum.hımm

Açıklamaların çok güzel El Auria büyük zevkle okuyorum ve sayende yavaş yavaş öğreneceğiz bizde hint astrolojisini gülücük
sadhe sati denilen durum ay ın bulunduğu evden bir öncesi ve ay ın bulunduğu evden bir sonrası arasında geçen zamandır..ay başak ta ise şu an senin 12.evinden geçiyordur..eylül 2009 da 1.evine geçecek ki kişinin en buhranlı zamanları satürnün natal ay üzerinden geçerken ki zamanıdır..o yüzden eylül den sonra sakın kürekleri akışın aksine sürme..gidişata bırak..
El Auria Yazılan:sadhe sati denilen durum ay ın bulunduğu evden bir öncesi ve ay ın bulunduğu evden bir sonrası arasında geçen zamandır..ay başak ta ise şu an senin 12.evinden geçiyordur..eylül 2009 da 1.evine geçecek ki kişinin en buhranlı zamanları satürnün natal ay üzerinden geçerken ki zamanıdır..o yüzden eylül den sonra sakın kürekleri akışın aksine sürme..gidişata bırak..
Sağol açıklamaların için.Bir şey soracaktım geçen yıl benim için pek de iyi değildi ama 2009 un özelikle de mayıs ayından sonra daşa değişimi yaşayacakmışım,uzun yıllardır devam eden rahu dönemi yerini jupiter sürecine bırakacakmış bu nedemek ?soru için erken oldu galiba gülücük)
satürn 12.evinde zaten nasıl iyi olabilirsin ki geçen yıl?haritana bakmadan bişey diyemem..doğum bilgilerini verirsen bakarız..
El Auria Yazılan:satürn 12.evinde zaten nasıl iyi olabilirsin ki geçen yıl?haritana bakmadan bişey diyemem..doğum bilgilerini verirsen bakarız..
Çok haklıısın satürn konusunda.
analiz kısmına yazıyorum dasa bilgilerini..
El Auria Yazılan:analiz kısmına yazıyorum dasa bilgilerini..
Tamam sağol gülücük
mrb El Auria anladığım kadarıyla özel mesajlara cevap vermiyorsun.
neyse vedic haritamızı çıkardığımızda iki harita çıkıyor bunların hangisini baz alıcağız hint astrolojisine ait hiç bilgim yok kusura bakma eğer garip bir soruysa gezegen yerleşimleri ikisindede farklı gözüküyor çünkü ve buraya göre güneş burcum kovadan oğlak a ay burcum koçtan balığa asc ise yay dan akrebe döndü. ama doum saatim konusunda yarım 30-45 dak. bir belirsizlik var bunu bir türlü netleştiremedim gezegen yerleşimlerini etkilermi bu vedic haritasında ?
sevgili gizem doğum saatini netleştirmek uzun zaman alan bir iş..o yüzden müsait olduğum zamanda yapabilirim..vedic harita programlarında rashi ana haritadır..ikinci açılan harita ise navamsa denilen evlilik ve ilişkileri tespit etmek için kullanılan ve rashi ye bağlı ek haritadır..işlevi itibariyle çok önemlidir..haritalarda 10 dakika bile tüm derecelerin değişmesine sebebiyet verir..ki bu da çok önemlidir..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler