Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: AKREP BURCU
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Akrep Burcu (14 Kasım – 13 Aralık)


Akrep Burcu kişiliği kararlı, azimli, bağımsız ve enerjik olur. Çok yönlü ve çekici bir karakteri vardır. Bir paradoks olarak en asil ve en temelsiz insanlar bu burçtan çıkarlar. Akrep’ler genel olarak çift yönlü yaşarlar. Biri kendilerine ait diğeri de başkalarına yönelik tarzları vardır. Politika ve iş alanlarında berrak görüşleri vardır. Erotizmleri güçlü ve seks yaşamları canlıdır. Evlerinde egemen ve dogmatik davranırlar. Çok dostları olduğu kadar düşmanları da bulunur.

Akrep insanı 14 Mart-13 Nisan ve 14 Temmuz – 13 Ağustos arasında doğanlar ile mutlu olabilir. Gençlik yıllarında ince bedenli fakat olgunluk çağlarında kalın vücutlu olurlar. Başlarına gelen hastalıklar kalp, ciğerler ve üreme organları ile alakalı olabilir.

Aquar

El Auria,

Vedicte, yükselen burç, fizik beden ve dış görünüşü belirliyor mu?
Nihal Yazılan:El Auria,

Vedicte, yükselen burç, fizik beden ve dış görünüşü belirliyor mu?
Aynı konuyu bende merak ediyorum.
Nihal Yazılan:El Auria,

Vedicte, yükselen burç, fizik beden ve dış görünüşü belirliyor mu?

tabiki belirliyor..
amine Yazılan:aaa vedic astrolojisine göre burcum Akrep çıkıyo gülücük

Galiba benimki de Akrep çıkıyo ask
Beatricé Yazılan:Vedic'te sanırım 2.ev yüzü etkiliyormuş, Aiswarya Rai'nin vedic haritasında 2.evinde Venüs var ve yüz güzelliğinde bu etkili gibi bir yazı okumuştum ama net hatırlamadığımdan yanlış olabilir...

vedic te ikinci ev;yüzümüz,ağzımız,sağ göz, boyun ve gırtlak bu evin yönettiği alanlara girer..yerleşen gezegenlerde belirleyici özelliğe sahiptir..satürn varsa oldukça esmer,kemikli ve keskin yüz hatlarına sahip olunur mesela..erkek gibi yüzü olabilir bir bayanın bu yerleşimde.
Referans Adresler