Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: SHUKRA (VENÜS)
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Venüs aşk gezgenidir. Yararlıdır ve yerleştiği ev ile görünüm yaptığı gezegenin değerini yükseltir. Jüpiter’de olduğu gibi para, yaşam konforu ve dünyevi servet ihsan eder. Horoskopta güçlü ve etkili yerleştiği zaman kişiye yaşamda talih getirir. Aşk olaylarını ve evliliği yönetmesi gerçeği bir yana, bu gezegen belirgin olarak mutluluğu yönetir. Bundan dolayı, kötü etkilenmiş bir Venüs kadar hayatın tadını bozacak pek az astrolojik olay vardır
Venüs güzellik, erotizm ve tutkuların gezegenidir. Haritasında iyi yerleşmiş Venüs’e sahip kişi karşı cinse çekici güzel ve alımlı görünür. Böyle etkiler alan kişiler sanatkar olur veya güzelliğin kıymetini takdir ederler.
Venüs üreme sistemini yönetir. Haritada zararlı veya etkilenmiş yerleşime sahip ise, sıkça zührevi rahatsızlıklar, seks sorunları veya üreme organı hastalıkları oluşturur. Venüs’ün bulunduğu bazı burç ve gezegenlerle yaptığı sert görünümler sekste ve erotizmde aşırı düşkünlüklere neden olabilir. Doğu ve batı astroloji görüşlerinde Venüs’ün özellikleri bakımından büyük farklar göze çarpmaz. Hint görüşünde Venüs kişinin lüks, konfor ve mutluluk değerlendirmesinde daha etkin kullanılır. Bununla beraber bu gezegenin asıl büyük önemi aşk olayları, evliliği ve eş ile ilişkileri yönetmesinde ortaya çıkar. Venüs kişinin haritasında köşe evlerden* birinde yerleşmiş ise, bu kişi kibar, nazik ve bağışlayıcı olur.
Venüs dişil, ıslak bir gezegen olarak en olumlu yerleşimini “dikbala” olduğu 4. Evde yapar. Ayrıca Balık burcunda yükselimde ve Başak burcunda zayıf durumdadır. Yönetici olduğu Boğa ve Terazi’de çok olumlu etkiler verir. Koç ve İkizler yansız olurken Yengeç zararlıdır. Aslan’da düşman burçtadır. Akrep yansız olurken, Yay zararlı, Oğlak ve Kova dost evlerdir.
Olumsuz etkilenen Venüs için düzeltici taş elmastır. Gümüş te Venüs için güçlendirici rol oynar. Venüs’ün dostları Merkür ile Satürn’dür. Düşmanları Güneş ve Ay’dır. Mars ve Jüpiter Venüs için yansız davranırlar.
Venüsün Yansımaları
Evlilik, aşk olayları, romantizm ;Konfor, lüks, takılar ;Varlık ve servet,Mutluluk, güzellik, taşıtlar ;Erotizm, tutkular, seks ,Sanat, dans, müzik tiyatro ;Aktörler, artistler, müzisyenler ;Üretim sistemi, zührevi hastalıklar, rahim sorunları ;İlaçlar ;Hipnotizma, büyücülük ;Güneydoğu yönü, Cuma, Gümüş, Elmas.
Referans Adresler