Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: NEPTÜN TRANSİTLERİ
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Neptün Zodyak boyunca ilerler ve artık ihtiyacımız yoksa, geliştirdiğimiz herşeyi yok eder. Bizi yumuşatır. Hayatımıza düş ve hayal getirir. Bizi, farkedilmesi güç olan sinsi bir şekilde değiştirir. Daha sert insanlar, bu transitte çok rahatsız olurlar, çünkü hayatın bütün sınırları belirginsizleşir. Transit daha sağlam olan kişilere yönelir ve hatta bağımlılıklara götürebilir, çünkü bu etkinlikler düş kavramını daha da derinleştirirler. Çevreyle olan ilgimizi kaybetme hissinin korkunç gerçeğiyle başa çıkmamız zordur. Genel olarak, Neptün transiti, bize, artık ihtiyacımız olmayan belli hayat şekil ve değerlerinden kurtulmaya ilham vermek için yaratılmıştır. Transit bir bulut gibidir, üstüne parmağınızı koymanız, onun hakkında konuşmanız zor olur. Bir ümit kaybı ya da bazı garip keder veya yalnız kalma hislerini beraberinde getirir. Enerji seviyemizi etkiler ve geçmişimizde olan şeylerin üstesinden gelemediğimiz için, kendimizi suçlu hissedebiliriz.

Enerji kaybı bizi daha esnek olmaya, daha kolay bir yol bulmaya zorlar. Enerji aynı zamanda yaratıcıdır, böylece, eski alışkanlıklardan kurtulmayı öğrenmeye başlar, problemleri çözmenin yeni yöntemlerini geliştirir ve kavrayarak bilinçleniriz. Neptün, çeşitli astro-evlerimize transit yaptıkça, evin simgelediği konuya karşı bizi körleştirir. Bu konuları diğer zamanlarda olduğu gibi açıkça göremez ve anlayamayız. Yaşam boyunca Neptün çok astro-evde transit yapmayacaktır ve yaptığı konularda hayatın hangi bölümlerinin Neptün tarafından canlandırılacağını ya iyileştirileceğini görürüz. Neptün hem ilham verir, hem de hayal kırıklığına uğratır. Bu bilgiyle silahlanınca, hem en çok nerede ilham alacağınızı hem de en çok nerede yanılacağınızı göreceksiniz. Düşler, hayaller, ümit kayıpları, enerji kıtlığı, uykusuzluk, yorgunluk, konsantre olamamak, amacınıza yönelememek, az çok Neptün transitinden kaynaklanır. Enerji iyi kabul edilir ve anlaşılırsa, algıyı, sezgi kaabiliyetini ve davranışları geliştirmek için kullanılabilir.
Aklima su soru takildi vedic de yalniz klasikler kullaniliyorsa, transitlerdede diger saturn otesi gezegenler dikkate alinmiyor oyle degil mi?
bu yazıya bakınca neptüb ile şironun aynık yerde transitte bulunmaları minicik orb aralığı ile iyi oluyor o halde haritamda çünki sislerde kaybolmaya meyletmisken şironun analizciliği ve ayrıncılığı kurtarıcı gibi yetisiyor diğer yandan neptün ise yerni bakış açıları ve çözümler sunuyor pembe pembe sanırsam galiba))
Referans Adresler