Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Eros
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Aslında astroidleri analizlerimde kullanmıyorum.Ama astroidlerde neymiş deyip anlamadan etmeden elimin kenarıyla köşeye atmakta istemiyorum

Genellikle aslında astrologlar astroidlerde 4 büyük astroid olan Vesta , Juno , Ceres , Pallas ı kullanmayı tecih ediyor(astroidleri kullananlar yani)Sanırım Juno ikili ilişkiler temaları sebebiyle biraz daha ön plana çıktı.

Eros a gelirsek.Aslında konuyu da açıyorum ama yazacağım birşey bulmakta da zorlanıyorum biraz gülücük) Şöyle söyliyeyim yoksa işe yarıyormu diye şüphelenecek kadar karşıma çıktığını gördüm.E biraz eğilelim o zaman bu konuya.:D

Astroide geçmeden önce Eros un mitolojisi.Eros kimdir ? Hani kanatları olan sağa sola attığı oklarla aşk yollu milletin hayatıyla oynayan tanrı oluyor kendisi :D.

Eros deyince neler çağrışıyor : arzu , aşk , şehvet .Ki bence astroloji haritasındada dokunuşlarında da bu etkiyi bırakıyor.

E tabi Erostan bahsettik Psyche den de bahsedelim .Hikayeyi anlatan bir sayfa

Şimdilik Erosun kullanımı hakkındaki düşüncelerim.Etkisinin yukarıda belirttiğim gibi arzu , aşk , şehvet temaları olduğu. Açı türü olarak birleşme(belki zıt açı) kullanılabileceği.Ve açı toleransı olarak 1-2 dercelik dar bir toleransın tanınması gerektiği.

Ben bilgi topladıkça eklerim.Sizde bilgi veya deneyiminiz varsa bu astroidi keşfetmek adına paylaşabilirsiniz.
Ben net üzerinden harita çıkartmıyorum pek.Onun için adreslere pek aşina değilim.Ama buradaki listede 1920-2008 arası eros yerleşimleri listesi var.

Senin Erosun 2 derece akrep amine.Solar Fire dan baktım.Solar Fire kullananlar reports seçenekleri içinde Asteroids seçeneğinde Eros derecesine bakabilir.

Derin

astro.com da harita seçtiğimiz sayfada sol alttaki bi boş kutu var ya oraya 433 yazınca çıkıyor
Mars berisi gezegenlerin KİŞİSEL , Mars ötesi potansiyellerin TOPLUMSAL niteliklerini düşünürsek ,

Mars ile Jüpiter arasındaki Astroid Kuşağının da bir anlamı olmalı diye düşünüyorum.

ve bazı küçük detaylara işaret edebilecekleri fikrine sahibim.

örneğin Jomaja'nın söylediği gibi Eros , aşk ve şehvet dürtüleriyle bağlantılı bir potansiyel ise Venüs-mars-plüto üçlüsüne o konularda yardımcı ( renklendirici , çeşitlilik veren ) bir Mini Potansiyel olarak değerlendirilebilir.

Venüs-Mars-Plüto üçlüsü , simgesel olarak yatak odanızı ifade ediyor dersek , Erosun katılımıyla yatak odanıza ait bir özellik ( küçüklük-büyüklük yada renkler yada atmosfer vb.) ön plana çıkabilir.
örneğin Venüs Başak olan birisi , Venüs-Eros bağlantısına sahipse , ilişkilerinde yaşayabileceği tutukluk olasılığını daha çabuk atlatabilir vb. gibi..
SoL@RÎ$ Yazılan:22' kovada benim erosum ne kavusum ne zıtlık hiç halim yok var

Farklı ,garip,yaratıcı ve seni heyecanlandıracan,fazla samimi olmayan,özgürlüğüne düşkün,duygusuz gibi görünen,entellektüel,eşitlikçi biri olabilirmiş.
ayse Yazılan:Erosum 1' terazide ve 3.evde bılgısı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.Tesekkurler.

3.evde ve terazide olması, tanıdıklar sayesinde ,kısa seyahatler sırasında veya yakın çevrendeki biri olabilir,Romantik,çekici,zevkli,yaşamını güzelleştirecek,görgülü,çeşitli etkinliklere katılmayı seven,iletişimi iyi olan biri olabilir.

Çeviri..
gizem kara Yazılan:peki balık 3. evdeki eros veya balık 8.evdeki eros için ne diyebiliriz lavinya...

Gizem hanım Eros konusunda bilgim yok arkadaşlara da yabancı sitelerden buldum sizin için de bakiyim.verygood
Lavinya Yazılan:[quote=gizem kara]
peki balık 3. evdeki eros veya balık 8.evdeki eros için ne diyebiliriz lavinya...

sevecen,romantik,karşısındakini koşulsuz sevebilen,şefkatli,ilşkide heyecan verici,gizemli,partnerine güven veren,zaman zaman tutkulu.Sizinde 3.evinizde olduğu için tanıdıklar sayesinde,kardeşler ,kısa seyahatler sırasında veya yakın çevrenizdeki biri olabilir.

8.evde ise,Risk almayı seven,sekse düşkün,derin ve gizemli .
gizem kara Yazılan:teşekkürler lavinyacım çok sağol...
bu açıklama balık 3.ev için geçerli değilmi?
ama bu haritadaki konum bendeki eşi anlatmıyor gülücük benim eros pallasla kavuşumda belkide ondandır ne dersin......gülücük)

Evet 3.ev için geçerli 8. ev için olanı da ekledim evet olabilir belki henüz pek bilgim olmadığı için bu konuda çok fazla bir şey söyleyemiyeceğim. gülücük
gizem kara Yazılan:8.evde ki konumda eşimin haritasındandı..... ben bumuyum şimdi abooogülücük)

gülücük) Gizem hanım açılarda etkiliyor
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler