Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Mars Burcunuz
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Mars Koç Burcunda

Koç burcunda Mars kendi burcunda yer alir ve çok güçlüdür.Saldirgan,aktif,cesur,basa çikilmaz bir savasçi ,bir avcidir.Hayati hep bir mücadele ve savas alani gibi görme egilimindedir.Fiziksel görünümü etkileyici,cinsel çekiciligi basdöndürücüdür.Içgüdülerinin yönetiminde hareket etmesi nedeniyle,heyecan ve isteklerini akilci bir sekilde yönlendirmesi güç olabilir.

Sürekli yeni fikirler ve projelerle doludur.büyük bir hevesle uygulamaya geçirdigi bu projeleri sonuçlandirmakta da ayni oranda kararli olmayi ögrenmesi gerekir.

Askta mücadeleden,rekabetten hoslanir. Ilgisini;pesine düsecegi,kovalamasi gereken zor hedefler çeker.Kolay zaferlerden çok çabuk sikilir hatta fethetmeye degmez bulabilir.Zor elde edilen güzeldir anlayisina sahiptir.

Öfkesi çok ani,keskin ve sinir tanimaz olabilir.Öfkelendiginde tartismak,çekisme yaratmak,gürültü koparmak sikça basvurdugu saldiri yöntemleri olabilir.Ancak öfkesi siddetli oldugu kadar geçicidir.Kin tutmaktan ya da gizli kapakli,dolayli yollardan intikam almaktan hoslanmaz.Son derece açik,net ,dürüst ve merttir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Yarisçi,asker,savasçi,avci

Bastan çikarma için tercih ettigi yöntem son derece dolaysiz ve inatçi bir pesine düsme faaliyeti olacaktir.

‘Hayir’i asla cevap olarak kabul etmez.Içtenligi ve odaklanmis ilgisi ile sizi hayatinin amaci gibi gösterecek, basinizi döndürecektir.Ama bu yogun ilgisi hedefini ele geçirdikten sonra ayni hizla kaybolabilir.

Ele avuca sigmaz küçük yaramaz bir çocuktur.Biraz kaba,aceleci,gözükara ve gürültücü olabilir.Ama çok çekici ve büyüleyicidir.

Mars Boga Burcunda;

Boga burcunda yeralan Mars bu burcun yönettigi konularda enerjisini yogunlastirmayi tercih edebilir.Para,maddi degerler ve sahip olunabilecek somut seyler onun için elde edilmesi öncelikli hedeflerdir.

Maddi degerlere nasil sahip olunacagi hakkindaki son derece pratik ve kararli projelerini hayata geçirecektir.Mars’in aceleciligi ve ani tepkileri bu burçta biraz yavaslayabilir.Öfkelenmesi güçtür.Ama öfkelendiginde son derece yikici ve engellenemez olacaktir.

Askta güven arar.ilgisini çok dürüstçe ve açikça ifade eder.Maddi ve manevi güvencenin olmadigi bir iliskide kendisini rahat hissetmesi ve kendini aska birakmasi pek mümkün degildir.

Son derece kiskanç ve sahiplenici olabilir.Karar verdigi seylerden vazgeçmesi ve fikirlerini degistirmesi güç olabilir.Ayaklari yere basan,sahip olduklarina siki sarilan bir karakterdedir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Banker,çiftçi,doga ile içiçe yasayan,gurme

Mars Ikizler Burcunda;

Hareketli,degisken ve sabirsizdir.Ikizlerin yüzeyselligi ve sonsuz meraki tüm davranislarinda göze çarpabilir.Disa dönük,iletisimci ve çok yönlü enerjisini ,belki sürekli hareket ederek belki de sürekli konusarak kullanir.

Entellektüel ve zihinsel olarak oldukça gelismis olabilir.Saldirganligini zekice kullandigi sözcükler ya da ani,beklenmedik hareketler ile ifade edecektir.

Projelerinde yüzeysel kalmasi,uygulamaya geçecek derinlige inmeye hevesli olmamasi mümkündür.Özellikle ellerini kullanmakta çok yetenekli olabilir.

Askta macera ve degisim arar.Ilgisini korumasi için sürekli merakini uyarmaniz gerekebilir.Zekice kullanilan sözcükler,entellektüel bir iletisim kurmak ilgisini göstermek ve dikkatinizi çekmek için kullanacagi yöntemlerdir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Gazeteci,yazar,turist rehberi,nakliyeci

Mars Yengeç Burcunda;

Ailesine,sevdiklerine ve özellikle de annesine çok baglidir.Sadik,güvenilir ve sakindir.

Saldirganligini dolambaçli yollardan ifade etmeye ya da tamamen öfkesini bastirmaya çalisabilir.Ancak bu bastirilmis öfkenin ne zaman patlayacagini kestirmek zordur.En beklenmedik zamanda en siddetli sekilde ifade edilebilir.Saldiri yöntemi dirdir etmek , söylenmek,suçlamak,karsisindakine suçluluk duygulari asilamak ve aci çektirmek olacaktir.

Hayalgücü ve yaraticiligi kararlarinin kaynagidir.Ancak kararlarini akilci düsüncelerden çok duygulari ile almaya egilimlidir.

Muhafazakar,tutucu ve aile degerlerine baglidir.Yurtseverligi ve köklerine hayranligi fanatiklik seviyesinde olabilir.

Bir sevgili olarak son derece romantik,hayalci ,sefkatli ve hassastir.Çiçekler,sizin için yazdigi siirler,romantik filmler kur yaparken kullanacagi sürpriz hediyeler olacaktir.Sadakat onun için çok önemlidir ve bu konuda yapilacak herhangi bir hatayi affetmesi zordur.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Çiçekçi,denizci,balikçi,aile doktoru

Mars Aslan Burcunda;

Kendisine hayrandir ve baskalarinin da hayranligini toplamak pesindedir.Iyimser,kendinden emin ve etkileyici bir tarzi vardir.Biraz egoist ,biraz despottur.Çevresindeki herkesin efendisiymis gibi davranma egiliminde olabilir.

Olumlu bakis açisi,hayata güvenen yaklasimi ile planlarini büyük bir hevesle uygulamaya girisir.Hayat dolu,cömert ve kibirlidir.Elestirilmekten kesinlikle hoslanmaz.Çok gururludur.

Kararlarini özgüvenli ve kendinden emin bir sekilde alir.Planlarini kolay kolay degistirmez.

Saldirganligini açikça ifade eder.Tüm küstahligi ve küçümseyici tavri ile karsisindaki insani sindirir.

Askta çok tutkulu ve etkileyicidir.Hayat dolu davranislari ve cömertligi ile sizi etkiler.Sizi korumaya almak ister.O bir kral siz ise onun kraliçesisinizdir.

Asik oldugunda sizi en gösterisli ortamlar ile büyüler.Sik,pahali ve havalidir. Dikkat çekmekten ve sov yapmaktan hoslanir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Hükümdar,efendi,playboy,sik ve zengin beyefendi

Mars Basak Burcunda;

Enerjisini pratikte uygulanabilir projelere harcayan,titiz,dikkatli, mükemmeliyetçi biridir.Titizliginin asiriligi nedeniyle çevresindekiler tarafindan cansikici bulunabilir.

Bir isin daha iyi , en az kaynak ile ve en kisa sürede nasil yapilabilecegini kesfetmekte üstüne yoktur.

Öfkelendiginde sorgulayici konusmalari ve keskin elestirileri ile sizi incitmeyi tercih eder.Ve sonra ‘bütün bunlari senin iyiligin için yapiyorum,senin daha iyi olman için çaba gösteriyorum’ diyerek kendini hakli çikartir.

Bir sevgili olarak sadik,güvenilir ve tutucudur.Sizi sik ve pahali yerlere götürmeyecek kadar hesabini bilen biridir. Bunun yerine vejeteryan lokantalarini daha saglikli ve ucuz oldugu için tercih eder.Kolay memnun olmayan,hatalari hemen farkeden titiz biridir.Dakiktir.Zamaninin bosa harcanmasindan nefret eder.Kontrollü,sefkatli ve ilgilidir.Hayatinizdaki tüm detaylara burnunu sokmak ve bilgiçlik taslamak egiliminde olabilir.

Detaylar ile ugrasilmasi gereken projeleri hayata geçirmek için en uygun kisi olabilir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Muhasebeci,kütüphaneci,doktor

Mars Terazi Burcunda;

Kibar,sik ve zariftir.Son derece zevklidir.Hayatin güzellikleri ile basbasa, sorunlardan uzak kalmak için kendisini rahtsiz edecek seyleri görmezden gelebilir.Çevresindeki haksizlik ve adaletsizlige karsi çok hassastir ve bu tür davranislarin sergilenmesine karsi çikar.

Saldirganligini mümkün oldugu kadar diplomatik tavirlar ile dile getirmeye çalisir .Ikna etmeyi ve uzlasma saglamayi yöntem olarak benimser.

Projelerini gerçeklestirmekte gerekli azim ve kararliliktan yoksun olabilir.Bu nedenle sik sik karar degistirebilir.

Kendisine karsi yapilan yanlis davranislara tepkisi ; sorunlari çözmek ya da anlasmazligi halletmek yerine uzaklasmak,buz gibi davranmak ve görmezden gelmek olabilir.

Karsisindaki insani yokmus farzederek en büyük tepkisini gösterir.

Bir sevgili olarak çok zarif ve romantiktir.Sik ,bakimli ve feminen görünüslü kadinlara zaafi vardir. Sevgilisine bagli olmasina karsin çevredeki tüm güzel kadinlarla arkadaslik kurmaya devam edecektir.Güzellikler ile dolu bir dünyada yasamaktan ve hayranlik toplamaktan vazgeçemez.Flörtçü ve cezbedicidir.Parfüm,çikolata ve sik mekanlar onun en sevdigi seylerdir.

Daginik,pis,bakimsiz ve zevksiz ortamlarda barinamaz, hemen uzaklasir.Sizin de bakimsiz ve daginik görünümünüze tahammül etmeyecektir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Modaci,dekoratör,centilmen,manken

Mars Akrep Burcunda;

Tutkulu,karizmatik ve gizemlidir.Kendi içinde karsitliklarla doludur ve uç noktalarda yeralir.Son derece israrci ve inatçidir.Karsisindaki insanda bagimlilik yaratmak ister.Kiskanç,intikamci ve kincidir.Zayif noktalari görmekte ve bunlardan faydalanmakta çok basarilidir.

Aldigi kararlardan vazgeçmesi kolay degildir.Ne pahasina olursa olsun hedefine ulasmak ister.

Duygulari çok güçlüdür.

Saldirganligi son derece acimasiz ve yokedici olacaktir.Intikamini almadikça düsmaninin pesini birakmaz.Duygusal olarak sizi derinden yaralamaktan çekinmez.Içten pazarlikli olabilir.

Sevgisi çok güçlü ve tutkuludur.Sevgisine karsilik bulamaz ise sevgisi ayni siddette nefrete dönüsebilir.

Sevgilisine olan yogun ilgisi,tutkusu ve sehveti karsi tarafta bagimlilik yaratacaktir.Ya hep ya hiç mantigi ile hareket eder.Bu nedenle sizi sever ve karsilik olarak sizden de ayni tutkuyu görürse her zaman yaninizda olacaktir.Güçlü,kararli ve azimlidir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Dedektif,cerrah,psikolog,büyücü

Mars Yay Burcunda;

Hareketli,ileri görüslü,anlayisli ve iyimserdir.Farkli kültürler ile tanismaktan zevk alir.Seyahat etmekten hoslanir.Bu seyahatin mutlaka fiziksel olmasi gerekmez.Gezginligi zihinsel olarak da yasayabilir.Farkli kültürler,inançlar,felsefeler hep ilgisini çeker.Eger yeterince açik fikirli olmazsa kendi inançlarini baskalarina benimsetmek konusunda saplantili olabilir.Dogrulari ve yanlislari en iyi kendisinin bildigine inanir.Ve çevresindekilere yol göstermek ister.

Kararlarini büyük bir inanç ve hevesle alir sonra da uygular.

Enerjisi oldukça yogundur.Spor yapmak vb..fiziksel aktivitelerden hoslanabilir.

Askta degisim ve macera pesinde olabilir.Farkli irklardan ya da kültürlerden izler tasiyan kisilere çekim duyabilir.Hevesli,iyimser ve sakacidir.Espirileri ile sizi çok eglendirir.

Dogruluk ve dürüstlük onun temel ilkesidir ama o kadar direkt bir sekilde dogrulari söyler ki patavatsizca karsisindakini kirabilir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Gezgin,rehber,guru,ögretmen

Mars Oglak Burcunda;

Son derece hirsli,kararli ve pratiktir.Inatçiligi ve azmi sayesinde hedefledigi herseye er veya geç ulasir.Pratikte uygulanabilir ve somut projelerin pesindedir.Maddi olarak degerli ve toplum gözünde saygin olan seylere ulasmaya çalisir.Toplum tarafindan saygi görmek,farkedilmek ve takdir edilmek ister.Bu hedefine ulasmak için önüne çikan tüm engelleri tek tek sabirla ortadan kaldirir.

Tüm projeleri uzun vadelidir.Kisa dönemli ,gelip geçici seylere önem vermez ve saygi duymaz.Tutucu ,ayni zamanda degisikliklere karsi süphecidir.

Askta sadakat ve güven arar.Sevgilisinin muhafazakar ve saygin biri olmasini ister.Macera pesinde ve havai olmaktan hoslanmaz.Zengin,tutucu,mevkii sahibi ve sadik bir sevgili ister.Toplumsal kimliginiz ne kadar ön planda ve saygideger ise gözünde degeriniz o kadar artar.Sevgilisine sahip çikar ve onu korur.

Müsriflikten hoslanmaz.

Zaman zaman kötümser ve içine kapanik olabilir.Böyle zamanlarda moralini yükseltmeniz gerekebilir.

Saldirganligi acimasiz ve affetmez olabilir.Kontrollüdür.Kendini kaybetmez.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Isadami,patron,basbakan

Mars Kova Burcunda;

Orijinal,bagimsiz ve alisilmamistir.Sasirtmaktan ve insanlari sok etmekten zevk alir.Öncü ve farkli yaklasimlari ile dokundugu herseyde degisim yaratmak ister.Ilerici fikirleri ile yasadigi zamandan çok gelecekte yasar.

Kararlarinda ileri görüslü ve sabit fikirlidir.Fikirlerini degistirmek istemez.Projelerinde fazla soyut ve gerçeklerden uzak kalma tehlikesi olabilir.

Çevresindekiler tarafindan anlasilamadigi için kendisini yalniz ve sürgünde gibi hissedebilir.

Bagimsizligini tehdit edecek herseyden nefret eder.Özgür ve diledigi gibi yasamasina izin verilmedigi durumlarda hemen uzaklasma egiliminde olabilir.

Saldirganligi küçümseme ve soguk tavirlar takinma seklinde ortaya çikabilir.Kolay kolay sinirlenmez.

Askta beklenmedik ve siradisi maceralara kapilabilir.Entellektüel ve zekice konusmalari ile sizi etkiler.Tutkulu ,kiskanç ve müdahaleci bir sevgili degildir.Ama kendi fikirlerini size zorla kabul ettirmeye çalisabilir.Özgürlügünü tehdit ettiginizi düsünecek ve baglilik sözü vermek istemeyecektir.Bir sevgiliden çok arkadas gibidir.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Mucit,pilot,bilgisayar mühendisi

Mars Balik Burcunda;

Romantik,mistik ve gizemlidir. Başka bir dünyada yasarcasına hayallerinin etkisinde olabilir.Karar almakta ve bunları uygulamakta güçlük çeker. Kararlarını duygularina ve sezgilerine dayanarak almak egilimindedir.

Saldirganligi karsisindaki insani suçlamak ve ona vicdan azabi çektirmek seklinde ortaya çikabilir.Ama öfkesini fazla bastirirsa olagandisi bir sekilde patlayici tepkiler de gösterebilir.

Hayalkirikligina ugradiginda gerçeklerden kaçmak için içki,uyusturucu veya baska bir bagimliliga siginmaya çalisabilir.

Çok romantik ve hayalcidir.Sevgilisine cenneti vaadebilir.Sezgileri sayesinde sizin neyi hayal ettiginizi bilir ve o kimlige bürünerek sizi etkiler.Karsisindaki insana bagli olarak kendisi de degisebilir.Gizemli ve duyarlidir.Merhamet ve sefkat doludur.Süslü,çekici ve kadinsi tavirlardan çok etkilenir.Hayir demeyi bilemez.

Hayallerindeki erkek kahraman;

Medyum,dalgiç,sair

Alıntı: Elif Güneş
Çekici ve büyüleyici olduğumu sanmıyorum ama kesinlikle telaşlıyım, aceleciyim!:D(Mars-Koç)
Mars Akrep burcunda; karanlık yönünün ifadesi yıkıcı güç ve alçaklık olarak açıklanır. İlkesizlik, aşağılama, düşmanlık, yıkıcı düşünceler, saldırganlık, mevcut kanıların acımasızca çöküşü gibi duygular verir.
Mars İkizlerde;
Mental olarak son derece hareketli bir yapınız vardır. Mücadele gücünüzü zihinsel paltformda göstermeyi tercih edersiniz. Hayatınızda hedef olarak kabul ettiğiniz yere ulaşıncaya kadar sinirlerinizin yatışması ve sakin bir davranış biçimi içinde olmanız neredeyse imkansızdır. Her türlü mücadelenizde, kuvvetli sözcüklerinizle hasmınızı adeta nakavt etmeye eğiliminiz vardır. Sözcüklerin ve mental yeteneklerin en büyük mücadele donanınımını sağladığı düşüncesi, sizi entellektüel alanda gelişmeye yönlendirir. Sinir sisteminizin hassasiyeti kendini genellikle öfke nöbetleriyle gösterir. Kızgınlığınızı dışa vururken, kontrolünüzü tamamen yitirmeniz, sözcüklerinizin ağırlığı ve yarattığı etkiler ilişkilerinizde yaşadığınız en büyük problemdir.
Mars Terazide;
Yaşam gücünüzde beraberliklerinizin çok büyük bir etkisi vardır. Hayatta mücadele etmeye, savaşmaya karar verebilmeniz için muhakkak duygusal ilişkide olduğunuz birisinin sizi harekete geçirmesine, onaylamasına ve takdirine ihtiyaç duyarsınız. Her türlü mücadelenizde ilkellikten çok, akıl yoluyla ve entllektüel donanımınızla savaşmayı tercih edersiniz. En zor durumlarda bile, nezaket çerçevesinden çıkmamak en belirgin karakteristiğinizdir. Kendi yapabilirliklerinizi, kapasitenizi rasyonel bir şekilde kavrasanız da yine de gerilerde kalmak ve atak davranmamak özelliğinizdir. Ancak liderlik edebilmeniz, inisiyatif alabilmeniz için sizi kabul ettiğini bildiğiniz, size inanç ve ihtiyaç duyan en az bir kişinin varlığına ihtiyaç duyarsınız. Harekete geçtikten sonra, planlı programlı ve çok boyutlu düşüncelere dayanan eylemleriniz sizi başarıya götürür.
Mars OĞLAK Burcunda:Bu insanın girişim ve davranışları güç hırsına, tanınma, seçkinlik ve statü arzusuna hizmet eder.Birisini izlemekten hoşnut olmaz ama her bulunduğu yerde liderlik rolünü benimser. Eğer yolunda kullanılmaz ve dikkat edilmezse bu yerleşimin enerjileri kişiyi acımasız, kendi çıkarlarına dönük ve yoluna çıkan kim olursa ezip geçen birisi yapabilir. Kişilik olarak etkin,eline aldığı işten vazgeçmeyen, organizasyon bağımlısı, kendini adayan, pratik, disiplinli ve kararından dönmeyen birisidir. Pratik maddi çıkarların başarılması ve sonuçlandırılması için enerjisini yönlendirebilir.
Mars İKİZLER Burcunda

Ruhsal ve fiziksel olarak küçük bir arı gibi çalışkan bir insandır.Durmadan
ve sabit olarak çeşitli uğraşlarla ve aktivitelerle meşgul olur
ve genellikle aynı anda bir kaçını birden yürütür. Meşgul olduğu zaman
mutludur ve bezginlikten nefret eder. Güçlü yönleri içinde zeki ve uyanık
bir karakter vardır. Keskin dilli, kendini iyi ifade eden, akıllı
ve sevimlidir. Zeki bir taktikçidir. Sert etkilerde ortaya problemli
alanlar çıkabilir. Zihinsel dağınıklık görülür. Konudan konuya, düşünceden
düşünceye atlar. Alaycı ve esneklikten yoksundur. Buz gibi soğuktur.
Hiç yoktan ortalığı telaşa verir.

Mars'ın bu yerleşimi genç bir erkek imajı olarak etkileyici bir konuşmacı
ortaya çıkartır.Cana yakın ama çoğu kez maymun iştahlı bir sevgilidir.
Çapkın ve iltifatçıdır. Parlak, eğlendirici,canlı,zeki,yaratıcı birisidir
ama duygusal olarak güvenilmezdir. Ebedi çocuk kalacak biridir.
Mars İkizlerde hızlı, zeki ve becerikli kararlar aldırır. Tüm hedefleri
duruma göre saptar ve yeni fikirlere göre ayarlama yapar. Fakat, niyet
ettiği şeyler çoğu kez havada kalır. Bu insan kolay uyarılır ama, öfkesi
kalıcı değildir. Hücumlarını genellikle sözlü olarak yapar. Savaşma tarzına
bakarsak; karşısındakini öldürünceye kadar konuşur.Usta bir taktikçidir.
Gayet çevik, kendini iyi ifade eden,alaycı ve buz gibi soğuktur.
İğneleyici bir alaycılık ve derinden yaralayıcı kötü bir niyet taşıyabilir.
Önce söz bombardımanına tutar ve ardından öldürücü darbeyi indirir.
Cinsel olarak fazla dürtüsel değildir. İlgisi daha fazla teoriktir. Sözlü
erotizmi tercih eder. Çeşitlilik ve deneylerden hoşlanır. Rafine bir
erotizm arar.

astrolojis.com
Kurby Yazılan:Arkadaşlar size bir sorum var!(Haydi sor sor diyorsunuz biliyorum):D
Akrep marsı ancak hiç açısı yok.Bunu nasıl yorumlamak gerekiyor.Güçlü bir mars ancak açısız.Bir tür canlı bomba diyebilir miyiz bu kişi için!:D
Haklısın tam bir canlı bomba olurgülücük
Her an kızmaya, tepki göstermeye, öfkelenmeye, meydan okumaya hazırdır. Ancak bu halini gizler. Çok sakın bir tablo çizer. Kontrollü ve kararlı olur. Kuşkucu duyguları çok kuvvetlidir. Sanki her şey, herkes onların düşmanıdır. Aslında onlar kendileri ile barışık değildirler. Menfaatleri daima ön plandadır. Acıma duygusu sanki yoktur. Zirveye ulaşmak için her şeyi yapar. Operatörlük için çok ideal bir konumdur. İradeleri, seks yönleri çok güçlüdür. İnatçılıkları ile kimse yanşamaz.
mars 3. evdeyken daima lider olma tutkusu yüzünden arkadaş bulmada zorlanır; kavgacı, kırıcı. Politik bir yorumcu. Kardeşler, yakın çevre ile ilişkilerde sorunlar; hep dediğim olsun savaşı içinde. Bilimsel konulara meraklı, araştırıcı, keşfedici, cesur ifadelerle yazabilme. Keskin zeka, uzunca bir dil, yerli yersiz münakaşaya hazır olma verir.
MARS BALIK

mars balık burcunda ve 12. evde huzursuzluk göstergesidir.duygusal iniş çıkışları olur mars balık.pisikolojik rahatsızlık verebilir.bu konumda doğanlar kendilerini kurban edebilecek kadar tutkulu ve bağlılık yaşayabilirler.güven eksikliği olabilir.bu yüzden rahatlatıcı bazı maddelerle kendini güvende hissetmek isteyebilir.başka gezegenlerin etkileşimine ihtiyacı vardır burada marsın.güçlü etkilere.ay ve neptünden sert açıları varsa mesela gerçeklerden kaçma eğilimi olabilir.buradaki marsın satürne ihtiyacı vardır diye düşünüyorum.kişiyi zorlar belki ama vereceği derslerle kendini bulabilir.körü körüne bağlılık dediğimiz şey mars balık ve neptünden aldığı olumsuz açılarda mevcut gibi geliyor bana.
11. evdeki marsın hareketli arkadaş çevreni çağrıştırmasına rağmen balıkta olması bana arkadaşlarından gelebilecek zararlarıda hatırlatmamı gerektiriyor beyhancığım.gizli düşmanlıkları olan arkadaşların olabilir.umutların ve bunlara ulaşma çabaların balıkvaridir.fazlaca arkadaşlarına bağımlı olabilirsin.onların gerçeklerini göremeyip yaralar alabilirsin.hayallerinde arkadaşların hep iyidir.ama gerçekleri görememek balık karekteristiğindedir biliyorsun.sense bu evi balık olarak algılayıp yaşıyorsun.mars zaten enerjisinide düşürdüğü için bu alanın problem getirebilir.fazla iyi niyet ve yara almak gibi.
mars balık uykuyu çok sever.şeker pare uyku düşkünlüğün varmı acaba?marsın balıkta olması fiziksel gücü zayıflatıyor çünkü.sürekli yorgunluk,uykuya bir türlü doyamama gibi.
ay_se Yazılan:mars balık uykuyu çok sever.şeker pare uyku düşkünlüğün varmı acaba?marsın balıkta olması fiziksel gücü zayıflatıyor çünkü.sürekli yorgunluk,uykuya bir türlü doyamama gibi.

Ablacım bendede tam tersi var, hiç uykuyu sevmem ben, yani şöyle söyliyeyim, günde en fazla 6 saat uyurum, uykuya ihtiyaç olduğu için, bu benim düşünce sistemimlede alaklı,gerekli olduğu kadr uyku yeter diyorum. Yalnız boğada rahatına düşkündür ya abla benim hem ay hem yükselen boğa senin dediğin gibi marsta balık bazen fiziksel olarak çabuk yorulabiliyorum bunlardan kaynaklanıyor sanırım. çok yorulduğum zamanlar yani zihnim yorgun olduğu zaman çok uyuyabiliyorum, oda 8 saat faln oluyor:)ama, abla süper iyi oldu bu ben merak ederdim.

Şunuda söyliyeyim 6 7 yaşlarındayken uykuyu severmişim ama erken kalkarım kendimi bildim bileligülücük) şimdi çok uyumam çünkü yapmam gereken çok şey vargülücük
ay_se Yazılan:mars balık uykuyu çok sever.şeker pare uyku düşkünlüğün varmı acaba?marsın balıkta olması fiziksel gücü zayıflatıyor çünkü.sürekli yorgunluk,uykuya bir türlü doyamama gibi.

Mars benimde balık burcunda. Gerçekten çok çabuk yorulurum ve en az 8 saat uyumam lazım kendimi toparlamam için. Ben bazı kişileri hayretle seyrediyorum. Gündüz bütün gün çalışırlar gece eğlence hayatı 3-4 saat yeterli gelir. Nasıl iş anlamadım?Bende enerji düşüklüğü var. Mars'ın enerjisini balık düşürüyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Referans Adresler