Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Lunar Return
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Ay Dönüşü Haritaları..
Bu ay forum olarak teknik sıkıntılar çokça yaşadığımız için merak ettim ve içinde yaşanılan ay dönüşü haritasına baktım.
Not: Ay dönüşünden bahsetmeden önce transitlerde sadece gözüme mars-jüpiter birleşmesi çarptı.Ama direk sitenin teknik altyapısıyla alaka kurabileceğim evlerde değiller açıkçası.Demekki Jüpiter her zaman güzellik yapmıyor :D Aslında biraz iyi de oldu sitenin yeni hali gayet hoş oldu. gülücük (sadece son dakika eklentisinden hoşlanamadım)

Aslında şüpheye düştüm yer seçimi konusunda acaba natal konuma sadıkmı kalayım yoksa garavunun olduğu yerimi seçeyim diye sonuçta natal yerleşimi baz olarak aldım.

Bu ayın Ay dönüşü haritası :

[Resim: astrosohbetlr.th.jpg]

Evet retro merkür teknik konularda arızların biraz daha alevlendiği bir süreçtir.Ama bu ay retro merkürü astrosohbet 3. evinde ağırlıyor(3. ev bayağı kalabalık)3. ev genel olarak teknik ve iletişim konularıyla ilgili evdir.

O değilde merak ettim acaba birkaç ay sonra Jüpiter astrosohbet natalindeki Merkür-Uranus-KAD üzerinden geçerken bir şey olacakmı?

melis_bk

(11-30-2010 03:54 PM)Mavisahram Yazılan: [ -> ]Günes return ile ilgili baya bir aciklama eklenmis... ama peki bu ay return nasil bir sey...
Sene icin bakilmasi gereken bir harita varsa... bu solar mi yoksa lunar mi olmali...?
Solar ise neyi anlatir bize, lunar ise neyi?
Ikisinin arasindaki fark nedir... ve hangisi daha etkilidir...
Günesi kimlik, ayi da duygusal bazda mi algilamaliyiz, o senenin haritasina bakarken anladigim?

simdiden tskler...
Solar harita içinde bulunduğunuz yılda ve yerde tr güneşin natal haritanızla aynı noktaya geldiği anda çıkarılan haritadır ve o seneyle ilgili öngörüler içerir.

Lunar harita ise içinde bulunduğunuz ay ve yerde tr ayın natal haritanızdaki aynı nıoktaya geldiği anda çıkarılan haritadır ve o ay için geçerli öngörüler içerir.

Solar haritların öngörü tekniği tr gezegenler,ilerletim haritaları da göz önünde bulundurularak daha genel bilgiler sunarken ,lunar haritalar bu genel öngörüleri biraz daha lokalleştirip zamanlama için kullanılabilir.
En azından ben böyle biliyorumverygood
Lunar haritada 8.evde güneş ay kavuşumu na yapışmış bir jüpiter ve karşısında 2.evde saturn var. nerde ise bütün gezegenler 7.ve 8.evde toplanmış ayın konuları ne olabilir ? özellikle yeni ay oluşu ilginç geldi.

Parlaışık

Ay Dönüş House Pozisyonlar
A Lunar Return chart is one that is calculated for the exact moment that the Moon returns to the same sign-degree-minute where it was at birth. Bir Ay Dönüş grafik Ay bu doğumda nerede kayıt derece dakika aynı döndüren tam an için hesaplanır biridir. This occurs every month. Bu, her ay yapılmaktadır. I use these charts to see where my energies will be applied and the sphere of activity during the coming month. Ben enerji önümüzdeki ay boyunca uygulanan ve faaliyet alanında nereye görmek için bu çizelgeleri kullanın.

When I am in Europe, the Moon's House position in Europe prevails during that Return period but, when I return home to the Washington DC area, the Return Chart recalculated for Washington DC better describes what is going on in my life. Ben Avrupa'da yaşıyorum zaman, Avrupa'da Ay'ın Evi konumu Ben Washington DC alana eve döndüğünüzde, bu dönüş dönemde hakim, ancak dönüş Grafik Washington DC için yeniden hesaplanan daha iyi hayatımda neler olduğunu açıklar.

I also use the Mars Return chart that describes where the major activity will be in my life for a 2-year period. Ben de büyük bir etkinlik 2 yıllık bir süre için hayatımda nerede olacağını açıklayan Mars dön grafik kullanın. You can use these descriptions for the Mars Return chart as well. Siz de Mars Dönüş grafik için bu açıklamaları kullanabilirsiniz.

1st House: You feel more in control of your life and activities. 1. Ev: Kendi hayat ve faaliyetlerinin kontrolü daha fazla hissediyorum. It is easier to be in the spotlight. Bu spot olmak daha kolaydır. Social interaction is easy. Sosyal etkileşim kolaydır. You feel better now. Şimdi daha iyi hissediyorum. There are exceptions when the Moon is heavily afflicted and you may have to address health issues. Ay çok muzdarip ve sağlık sorunları gidermek gerekebilir istisnalar vardır.

2nd House: Finances are emphasized. 2. Ev: Finans vurgulanmaktadır. Money matters can improve. Money matters artırabilir. However, watch spending now. Ancak, şimdi harcama izleyin. The 2nd House is the most compulsive House. 2. House en kompulsif Evi.

3rd House: This is a mentally active time. 3. Evi: Bu zihinsel aktif zamandır. Lots of new ideas, short trips and mental interaction with others are all favored. Yeni fikirler, kısa geziler ve diğer zihinsel etkileşim sürü bütün tercih edilmektedir. I often travel to visit a friend in Virginia Beach with this Return. Sık sık bu dönüş ile Virginia Beach bir arkadaşımı ziyaret etmek seyahat.

4th House: You may feel stuck in the home or in the office during this period. 4. House: Bu dönemde evde veya ofiste sıkışmış hissedebilirsiniz. If you need private time, it can be fulfilling. Bu özel zaman gerekiyorsa, uygun olabilir. You are more focused in this private area. Daha fazla bu özel alanda yoğunlaşmaktadır. Sometimes health issues may keep you at home. Bazen sağlık sorunları evde devam edebilir. Sometimes family responsibilities and commitments take up your time. Bazen aile sorumlulukları ve taahhütleri zaman sürebilir. I have traveled when the Moon was in the 4th during a Return. Ay İade sırasında 4 iken ben seyahat ettim. The trip did have an emotional impact. Yolculuk bir duygusal etki yaptı. Personally, I tend to feel trapped and over-eat due to frustration. Şahsen, tuzak ve hayal kırıklığı nedeniyle aşırı yemek hissediyorum eğilimindedir.
NOTE : If you are considering a move or real estate purchase, the Moon in the Return 4th can trigger this event. NOT: Bir hareket veya gayrimenkul satın düşünüyorsanız, Dönüş 4. olarak ay bu olayı tetikleyebilir.

5th House: This is a time to focus upon personal creativity and just having fun. 5. Evi: Bu, kişisel yaratıcılık ve sadece eğlenmek üzerine odaklanma zamanıdır. If attempting a pregnancy, this is a good cycle. Gebelik çalışırken, bu iyi bir döngüdür. In psychological terms, it is an important time to give structure to the Creative Child within. Psikolojik açıdan, içindeki Yaratıcı Çocuk için yapı kazandırmak için önemli bir zaman.

6th House: This is a busy time. 6. Ev: Bu çok yoğun bir zamandır. I have traveled at this time but I had a lot of work to do…professional activities, conferences, seminars and lectures. Bu zamanda yolculuk var ama ... profesyonel etkinlikler, konferanslar, seminerler ve konferanslar yapılacak çok iş vardı.

7th House: Relationships are the focus. 7. Ev: İlişkiler odaklanmıştır. Meeting and interacting with people is strongly indicated. Toplantı ve insanlarla etkileşim güçlü belirtilir. It is a social time but usually on other people's terms – doing what they want which can facilitate growth and new experiences. Bu, ancak genellikle diğer insanların şartlarda bir sosyal zaman - bu büyüme ve yeni deneyimlere olanak saglayan istediklerini yapıyor. I had an Open House event. Ben bir Open House etkinliği vardı. I took a trip to visit an old friend. Ben eski bir dostu ziyaret etmek için bir gezi oldu. I have met new people as well. Ben de yeni insanlarla tanıştım.

8th House: Money Issues! 8. Ev: Para Sorunlar! Lots of bills can come in. I have received “unearned income” at this time as well. Faturaları Birçok Ben de şu anda "rant" almış içeri gelebilir. I am thinking that it may be a good cycle for playing the lottery— but I never won anything. Ben oynamak için iyi bir döngü olabilir düşündüklerim loto-ama hiçbir şey kazandı asla. My mother passed away with this Return, although it rarely indicates death by itself. Nadiren tek başına ölüm gösterir rağmen annem bu dönüş ile vefat etti.

9th House: All expansive activities are stimulated— travel, education, communications and media activities, publications. 9. Ev: Tüm geniş faaliyetleri teşvik hareket, eğitim, iletişim ve medya faaliyetleri, yayınlardır. Spiritual activities are favored. Ruhsal faaliyetleri tercih edilmektedir.

10th House: Career and professional activities are highlighted. 10. Ev: Kariyer ve mesleki faaliyetleri vurgulanır. It is a good time to be out in the world and seek recognition. Dünyada dışında ve tanıma aramak için iyi bir zaman. I like having a party during this cycle. Bu döngü sırasında bir parti olması gibi. I have found that my work suddenly gets recognition. Benim iş birden tanıma alır bulduk. I am in the spotlight. Ben spot yaşıyorum.

11th House: This is a good social time with meetings with friends, groups and organizations. 11. House: Bu arkadaş, gruplar ve kuruluşlar ile toplantılar ile iyi sosyal zamandır. I have given lectures to groups and I have attended new lectures. Ben gruplara ders verdim ve ben yeni dersler var. During one Return when the Moon was intercepted, I felt that my socializing was blocked. Bir Dönüş sırasında Ay ele iken, benim sosyalleşme bloke olduğunu hissettim. You need to PUSH under such circumstances. Bu tür koşullar altında PUSH gerekir.

12th House: A sense of isolation prevails. 12. House: yalnızlık duygusu hakimdir. If you are not comfortable being alone, this can be a frustrating time. Yalnız olan deneyimli değilseniz, bu sinir bozucu bir dönem olabilir. You can feel walled off from others. Sen diğerlerinden duvarlı kapalı hissedebilirsiniz. It is a good time to get in touch with yourself and your feelings. Bu, kendinizi ve duygularınızı ile temasa için iyi bir zamandır. It is a good time for retreat and meditation. Bu geri çekilme ve meditasyon için iyi bir zaman. Personally, I feel very lonely and isolated. Şahsen ben çok yalnız ve izole hissediyorum.
Lynn Koiner
Son zamanlarda kadın ve erkeklerin her iki cinsin birbirinden uzak durması gerektigini düşünmeye başladım nedenine gelince hayatta en büyük travmaları insanlar bu tarz sevgili eş ilişkilerinden dolayı yaşıyor...

Hayatında biri olmaz ise evet boş anlamsız oluyor belki ama üzülecek bir tarvma da yaşamıyorsun sonucta

Cok geçmiş olsun arkadasın umarım en kısa zamanda kendini toplar..
Lunar return'de ayın açısı olmazsa ne olur?Hani bazen ay boşlukta oluyor hiç açı yapmıyor.O zmnlar somut sonuclar beklemeyin derler ya, acaba o aydan da pek birşey beklemesek mi?
Anliyorum tsk ederim... jüpitere kare, Mc ye ücgen ve Uranüse 60'lik acilar yapmis..
Ask konularinda bi sans yok heralde.. yogun gecsede.. anlamini cikariyorum... Mc ye ücgen toplumla duygularim rahat alis veris yapacak ? farkindalikla ilgili de bir sIkIntImIn olmayacagini düsündüm ...
Peli lunar retrun haritayı incelerken nelere dikkat etmek gerekir?
Ay ve açıları tamam.Bunun dışında?Hangi evin dolu olduğu,yükselen ve açıları önem taşır mı?

Aralık lunar chart haritamda Ay 3.evde Mars ile kavuşumda.
Merkür'e kare,Şiron ve Neptün'e zıt.
Sanırım zihnim dağılıp dağılıp gidecek.Aldanmalara açığım.(Neptün)ama sanmıyorum.Gelinebilecek son noktaya geldim zaten.
Mars etkisiyle insanları kırabilirim sanıyorum.

Ay'ın yönettiği Yengeç bu ayın yükseleni.Ac 7.evdeki Venüs'e karşıt.acaba
Solar Return'daki basamakları Lunar'a uygulayacağım:
http://c1202.hizliresim.com/u/x/34d4m.gif

Alıntı: Hayatın hangi alanını araştıracağınıza karar verin Bu alanı yöneten ev/evlere gidin Ev/ evlerin başlangıç noktasındaki burcun anlamını burcun özellikleri, niteliği, elementi, pozitif yada negatif özelliklerini dikkate alarak yorumlayın
9.ev ile ilgileneceğim.Doğal yönetici burç Yay 11.evde.Bu ay iki lafımdan biri okulumla ilgili olacak gibi.

-öncü: dışarı çıkarsınız ve olayların olmasına sebep olursunuz
Derslerin üstüne çok gideceğim bir ay yaşayabilirim.
Alıntı: zararlı mı ( Mars, Satürn ve bazen Uranüs, Neptün)
Satürn retro.Beni hayli zorlayacağa benzer.Yeni hocalara,onların ders işleyiş tarzına alışma dönemi diyelim.Ancak 29 derece.O kadar etkisini hissetmem belki.

Alıntı:Burcun doğal yönetici gezegenini not al ( örnek venüs boğa ve teraziyi yönetir). Gezegeni haritada bul. Gezegenin bulunduğu evle bağlantı kurulmalıdır. Evde çok fazla gezegen varsa bu işlem zor olacaktır ama bu durumda ilgilendiğin konu hayatının tüm alanları ile ilgili demektir. İlgilendiğin ev/ evlerdeki gezegenlerin açılarını yorumla.


Venüs 3.evde.Benim ilgilendiğim durumumla paralel.Koç burcunda.9.evdeki sıkıntıların etkisiyle çevreme fevri davranabilirim.Uranüs'le yanyana olması bu fevrilik olasılığını kuvvetlendiriyor.
-Satürn açıları dinamik değil.
-Venüs ayrıca Mars ve Plüto ile dinamik bağlantılar kurmuş.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler