Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Yükselen Yöneticisi
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Yükselen Burcun yöneticisinin konumunu + yaptığı dinamik açıları ve harita sahibine olan etkilerini bu konuda işleyebiliriz.
\'ateskızı\' pid=\'79719\' dateline=\'1271108204\ Yazılan:yükselenim kova,yöneticisi uranüs(10.,11.evde) ve önemli açıları
güneş kare uranüs
güneş kare mars

Uranüsün 11.evde olduğunu söyleyebiliriz , hem Marsla hemde Güneşle dinamik açılar yapıyor yani sana oldukça Uranyen bir kişilik diyebiliriz.

Yükselen yöneticisinin 11.evde olması , arkadaşlıkları - ekip çalışması gerektiren deneyimleri - hedefleri , projeleri - bilgisayar vb. teknolojik konuları akla getiriyor.

Yükselen yöneticisinin Güneşle yaptığı dinamik açıyı düşününce aklıma ilk olarak sağlık konusu geliyor. Zor bir doğum yaşadınmı merak ettim yada sağlığın konusunda ne söyleyebilirsin ?
\'miyase\' pid=\'79725\' dateline=\'1271110252\ Yazılan:Yukselenim kova, Uranus 12. evde. Kisisel gezegenlerde merkur ile 150, mars ile ucgen acisi var..

12. evde olmasi cekingen ve mesafeli yapar mi? Kovada zaten biraz mesafelidir, ustune bide 12. evde olmasi bunu cogaltir mi? Cunku ben cook cekingen ve mesafeliyimdir...

evet miyase yükselen yöneticisinin 12.evde olması , kişisel ifadeye biraz giz katabiliyor.
bununla birlikte sendeki Başak-Şiron etkisi + Yengeç vurgusu + Güneş-Neptün bağlantısı gibi etkilerinde mesafeli ve çekingen yapını desteklediğini söyleyebiliriz.

yinede sen bir Ay Yay insanı olarak arkadaş grupları içinde (11.ev) neşeli tarafını ortaya çıkarmayı periyodik aralıklarla deneyimleyeceksin diye düşünüyorum.
zor bir doğum yaşamadım, sağlığım iyi diyebilirim, dha dorusu ciddi bi sağlık sorunum yok ama sağlığımla ilgili olarak;
skolyoz(omurga eğriliği)var,dha dorusu warmış bu sene örendim ben de,dış görünüşümden belli olan bişey deil ama ağrı oluo belimde zman zman.
en çok cildiye ve göz doktoruna giderim.doğduğumda gözümün birinde akıntı warmış,doktor ilaç wermiş geçmezse ameliyat olcakmışım ama ameliyata gerek kalmamış,geçmiş neyseki.gözlerim miyop,lens kullanıorm.
sivilce sorunum var,bi de hassas bir cildim war egzama,lekeler oluo bzn ama ilaçla geçebilen şeyler bunlar genellikle.
bi de sağlıkla ilgili olarak sağlık bilimleri fakültesinde çalışıormgülücük sağlıkla ilgili bi bölümden mezun olmamama rağmen.
Başak burcundaki Güneşinle bağlantı yapan Şironun sağlık konusuyla ilgili deneyimlere hatta sağlıkla paralel bir mesleğe işaret etmesi beni şaşırtmadı.
sağlığıma önem weririm bir de,bazen abarttığımı söylerler.beslenme ve diyetetik bölümünde çalışıorm, 6.evimdeki yengeç de gıdalarla ilgili bi iş oldunu göstermekte bence.
yükselenim yay yöneticisi jüpiter 12 evde... mars,neptün ve asc ile kavuşum halinde şironlada 120 lik açısı var...
Yükselen burcun yöneticisi neptün oğlakta merkürle kavuşum ...

Pluto ile 120 var...

Neptün yine yükselenimle 60 lık durumunda...

Başkada bir açısı yok .....
Arkadaşlar yükselen yöneticisinin yaptığı dinamik açılara ( kavuşum , kare , zıt ) odaklanmanızı önerebilirim. Birde yükselen yöneticisi eğer kişisel gezegenlerden biriyse ( güneş-ay-merkür-venüs-mars ) bulunduğu burçla yükselen burcu harmanlamayı deneyebilirsiniz.
Örneğin yükselen burcunuz Koç ise yöneticisi Mars olacaktır ve Marsın burcunada bakınız , harmanlayınız.
Örneğin yükselen burcunuz ikizler ise yöneticisi merkürün bulunduğu burçla , yükselen burcu harmanlayınız.
Örneğin yükselen burcunuz yengeç ise yöneticisi Ay ın bulunduğu burç çok daha önem kazanacaktır.
vs.
'serap' pid='79829' dateline='1271265642 Yazılan:Benim yükselen yöneticim merkür yayda 3. evde dinamik açıalrı fazla.Yayda düşüyor fakat merkür güneş kavuşum
merkür venüs kavuşum
merkür uranüs kavuşum
merkür ay karşıt
merkür asc kare
merkür mc karşıt
merkür 45 pluto
merkür 45 satürn
bu açılar merkürümü güçlendirmiyor mu yanlışmı düşünüyorumpek anlamadım

sevgili serap,
bence gayet güçlü bir merkürün var. şöyle ki;
merkür hem yükselen hem ay yöneticisi olarak , kendi evi olan 3. evde ve güneş ve uranüsle kavuşum halinde son derece öne çıkıyor.
ikizler/başak etkilerini yoğun hissetmen olasıdır.
kuvvetli düşünsel faaliyetler,insan ilişkileri, iletişim, aklı ve akılcılığı yüceltme, ince ve kıvrak zeka, espri kabiliyeti ve haberleşmeler kişiliğindeki belirgin faktörlerden olabilir.
ay ikizler burcunda duygusal arenayı havai, yüzeysel, eğlenceli, ve akılcı bir biçimde ele alabilir. ay, ikizler burcunda kendisini çok iyi ifade edemez çünkü derinleşme alanı arayan duygular ikizler burcunda biraz hafif , yüzeysel ve mantıklı kalır.
merkür zıtlığı aya çifte vurgu yaparak, duyguları iletişime dökmek ihtiyacı gibi konulara eğilim verirken,
aynı zamanda rasyonel akıl ile duygular arasında yaşanan bir çekişmeden de söz edilebilir..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler