Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Transit Uranüs Koç burcuna giriş yapıyor
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Uranüsün Ayak Sesleri

Transit Uranüs önümüzdeki hafta Koç burcuna giriyor. Kollektif gezegenlerin burç değiştirmesi önemlidir ve ayrıca gezegenlerin Koç burcuna giriş yapmalarının ayrıca bir önemi vardır. Koç burcu başlangıçları temsil eder. Yeni doğumlar , atılan tohumlar ve bu tohumların HIZLA sonuç vereceği zamanlara geldiğimizi söyleyebilirim.
Uranüs bulunduğu bölgeyi tuhaflaştırır , elektrikle yükler , zig zaglı titreşimlere boğar ve sürpriz gelişmelere işaret eder.
Transit Uranüs 2003 yılından beri Balık burcundaydı ve Balık burcunun hep bilinen romantik özelliklerini değişime uğrattı , sarstı , farkındalık kattı diyebiliriz.
Şimdi Koç burcunu sarsmaya , yeni başlangıçların tohumlarını atmaya ve bizlere DEĞİŞME ( Uranüs ) Cesareti ( Koç ) vermeye hazırlanıyor.
Uranüs - Koç sürecinde yapılan başlangıçlar ne kadar istikrarlı yürüyecek burası tartışılır çünkü Uranüs enerjisi istikrarlı değildir aksine zig zaglar çizer yani iniş çıkışlıdır.
Öyleyse Uranüs Koç sürecinde yeni başlangıçlar yapmak isteyenlerin Satürn desteğine ihtiyacı olabilir.
Koç burcunda gezegenleri olan kişi ve kurumlar için hayat hızlanabilir. Hızlı yükselişler , âni düşüşler deneyimleyebilirler.

İlerleyen günlerde Yükselen burçlara göre Uranüs Koç Transitini inceleyebiliriz.
Jüpiter & Uranüs bağlantılarının şans oyunları konusunda sürprizlere işaret etme potansiyeli olacağını düşünüyorum.
Haziran ve Temmuz aylarında Koç burcunda Jüpiter - Uranüs Kavuşumu olacak.
Yükselen burcu Balık - Başak ve Yay olanlar bu konuda şanslarını deneyebilir.
Benim Yükselen burcum Yay ve Dünya Kupası sürecinde maç tahmini ( iddia ) gibi oyunlarda sırf deneme amaçlı bir kaç kez oynamayı düşünüyorum.
Ya çıkarsa.. gülücük
17 mayıstan bu yana bu açıyı 5. evimde yaşıyorum üstelik venüs ve merkürümle kavuşumda ama milli piyango bileti bile almadım çok uzun yıllardır, ki geçmiş yıllarda kazı kazandan aldığım bazı paralar var azda olsa ve x eşe verdiğim tiyo (ki hiç tutmayacak atlarmış) hiç anlamam çünkü ve bayağı iyi bir para kazanmıştıgülücük
Tr.uranüs ve jüpiter 7.evimde olacaklar. Yıldırım aylar önce ani başlangıçlar ve bitişler olabılır demişti .
(05-20-2010 02:44 AM)Terazi Yazılan: [ -> ]Tr.uranüs ve jüpiter 7.evimde olacaklar. Yıldırım aylar önce ani başlangıçlar ve bitişler olabılır demişti .

evet yükselen burcu terazi olanlar , bu yüksek enerjiyi ilişkiler-evlilikler-ortaklıklar arenasında deneyimleyebilir.
hayatınıza sürpriz kişilikler girebilir.
mevcut ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir.
benimde 1evimde kavusacaklar , yükselenim balık ama 1evimin cogunu koç burcu oluşturmakta 7 haziranda koç burcunun ilk derecelerinde kavusumdalar bende o gün loto toto bişey oynasammı
yükselen yayların da aşk hayatları renklenebilir. jüpiter ve uranüs önümüzdeki dönem boyunca 5. evlerinde yer alacak. yeni kişilere çekilme ve aşk hayatlarında heyecanlı gelişmeler olabilir.

ginka

bu transiti sevicem gibi yay burcundaki 5 gezgenime üçgen açı alıcak neler olucak bakalım :D
(05-20-2010 02:54 PM)ginka Yazılan: [ -> ]bu transiti sevicem gibi yay burcundaki 5 gezgenime üçgen açı alıcak neler olucak bakalım :D

benim de mars- venüs kavuşumumun üzerine üzerine gidiyor:D

ginka

(05-20-2010 03:00 PM)Serena Yazılan: [ -> ]
(05-20-2010 02:54 PM)ginka Yazılan: [ -> ]bu transiti sevicem gibi yay burcundaki 5 gezgenime üçgen açı alıcak neler olucak bakalım :D

benim de mars- venüs kavuşumumun üzerine üzerine gidiyor:D

oy çok iyiymiş ya :D
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Referans Adresler