Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Aishwarya Rai'nin Yıldız Haritası
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
aishwarya rai gerçekten çok beğendiğim ve idolüm olan bayan oyuncu.
çok farklı bir kişiliğinin olduğunu düşünüyorum
gerçekten inanılmaz güzel ve çok yetenekli
aslnda bu kadını sevmemin asıl nedeni de bu evet çok güzel bir kadın ama
sadece güzel değil çok yetenekli ve zeki biri.
94 dünya güzeli ve Hindistan doğumlu olan rai aynı zamanda hindistanın en kabul gören üniversiteleirn birinde mimarlık okumuştur. şuan hindistanın en ünlü kült oyuncusunun ve babasından katkat daha yetenekli olan oğlu abhishek bachchanla evlidir. rai 2005 yılında cannes film festivalinde juri üyesi olmuş guru ve raavan filmleriyle cannes'da inanılmaz ses getirmiştir.
kibir ve asillik bıçak sırtıdır ya. kimileri bu kadının çok kibirli olduğunu düşünür kimileride asil... ben asil olduğunu düşünenlerdenim ama kibir herşekilde hakkıdır diye düşünüyorum...

[Resim: aishwarya.jpg]
[Resim: aishwarya6.jpg]
[Resim: aishwarya-rai-raavan.jpg]

aishwarya'nın yıldız haritası
http://www.astrozoom.com/celebrities/Aishwarya_Rai.html

Venüs

Bende çok beğenirim, Aiswarya yı.. Doğum saati netmi?? Güneşi akrep, ayı oğlak, ama yükselen gerçekten oğlakmı???
detaylı incelemedim ama kadınlarda ay'ın görünüm üzerinde etkili olduğunu düşünmekteyim ay-uranüs 90 bağlantısı ve venüs-uranüs 60 lık bağlantısı bence önemli bir çok harita inceledik özelliklede venüs-uranüs bağlantısı kadınlar hep bi başka güzel çıktılar gülücük
(07-25-2010 02:52 PM)venüs_ Yazılan: [ -> ]Bende çok beğenirim, Aiswarya yı.. Doğum saati netmi?? Güneşi akrep, ayı oğlak, ama yükselen gerçekten oğlakmı???

evet evet çok uzun zamandır takip ediyorum aishwarya 'yı yükselen olsa olsa oğlak olabilirdi oğlak hissiyatı taşıyan bir kadın her türlü etkileri var işindeki başarısı da bundan kaynaklanıyor aksi taktirde sadece çok güzel bir hatun olarak anılır ama şimdi dünyaca onu mükemmel yapan çok güzel olduğu gibi çok başarılı ve yetenekli olmasıdır.
ayrıca will smithden ve brad pitt den 3 4 kere film teklifi almış sevişme sahneleri dolayısıyla reddetmiş her reddettiğinde daha çok ısrar etmişler fakat kabul etmemekte direnmiş. yani kararlı ve geleneklerine bağlı. biliyorsunz hint filmlerinde bırakın sevişmeyi öpüşme sahnesi bile yoktur. bildiğim kadarıyla oğlak da tutucu geleneklerine bağlıdır ufaktan.
shakti ,

aramıza hoşgeldin öncelikle. bu konudaki resimler oldukça büyük görünüyorlar ve sayfa görünümü etkilemişler. mümkünse küçültebilirmisin ;)
Referans Adresler