Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Diger Burclara Göre Aslan
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
''Kendini feda etmek'' evet güzel olmuş açıklamanız, ben de aşağı yukarı aynı şekilde tanımlıyorum ki beleş yerleşme, ortalık durulana kadar ifadelerini kullanmanızı da çok anlamlı buldum. bu zihniyette olmadığım için hep kendimi mutlu hissedenlerdenim. Haksızlığa gelemiyorum ama kendi haklarımı aynı şekilde savunamıyorum, doğru ve etik olanın savunmasında ön sıradayım hep tabi ki fişleniyorsunuz yani bi ortamda dikkati çekmeme sadece güneşim değil sebep olangülücük

destrudo

♪ içindeymışık, yeşilmışık sazmışııık ♫ =)

mutlaka herkesin bir ışığı vardır, ama aslan en temel yıldızdan, güneşten alır o ışığı... görsel olarak çok güzel olmayıp da çok sevilen aslanlar da var yani, o ışık, başka bi ışık =)
Transit mars iki arkadaşın ışıklarına (ferzanın ayına ve smoochynin güneşine) dinamik açılar yapıyor şu günlerde. Enerji artışı ve biraz gerilim doğal , yinede biraz sakin lutfen.
(02-01-2012 09:16 PM)Neptunian Yazılan: [ -> ]Transit mars iki arkadaşın ışıklarına (ferzanın ayına ve smoochynin güneşine) dinamik açılar yapıyor şu günlerde. Enerji artışı ve biraz gerilim doğal , yinede biraz sakin lutfen.


verygood
Aslanlar bazen toprak burçlarından bile inatçı olabiliyorlar,özellikle dediklerinin yapılması konusunda fazla ısrarcılar.Sanırım kendi burcuyla anlaşması en zor olan burç Aslandır.İki Aslanın karşılıklı gürlemelerine çok şahit oldum.gülücük
o dediğin sabit burçların tamamında var,en inat burçlar, boğa-akrep,aslan ve kova, bunlara ek olarak oğlakta bol miktarda mevcut.
ama kendi inatlarından kendileri de çok çekiyorlar, bi fikre,bi şeye tutunup kendilerini heba ediyorlar. sanırım sabit burçların bi şeyi tutup bırakmaması ile ilgili bir durum.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler