Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Akrep Burcu Vurgusu ve Ünlüleri
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bill Gates Doğum Haritası ;

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=...GyqH-obM0c

---------------

Bilgisayar dünyasının dahisi ve zenginler kulübünün başı çeken isimlerinden biri.

Güneş , Venüs ve Satürn gezegenlerini Akrep burcunda görüyoruz.

Akrepin yöneticisi gezegeni Plüto ise para evinde Jüpiterle kavuşum yapıyor.

aeon

astrotheme sitesinden bu tarz aramaları yapabilirsiniz.

mesela , sadece burç çokluğu değil ; element ev birikimleri de bulunuyor.

condoleezza rice benim aklıma gelen en uç örnek.
muhteşem yüzyılın haticesini, çok güzel bulmaktayım.. çok masum ve sevimli bir ifadesi var..

1.11.1978 doğumlu imiş.. ve çok kuvvetli bir akrep vurgusu var..

mars, merkür, venüs, uranüs, ay ve güneş akrepde toplanmışlar..

akreple özdeşleşen o vamp ifadeyi hiç göremedim yüzünde..

aeon

gladyatör filmindeki babasını öldüren , aşırı hırslı eleman dikkatimi çekmişti.

güneş mars ve venüs akrepte kavuşum.

gerçekten haritasına göre bir rol bulmuş. gülücük

Derin

Akrep aşırılıkların, derinliklerin, gizlerin ve büyük bir dayanıklılığın burcudur. Onun yaratıcılığında mutlaka tutkulu bir yön buluruz. Akrep aynı zamanda krizlerin, değişimlerin ve mücadelenin de burcudur. Astrolojik haritalarında Akrep burcu güçlü olan kişiler sakin bir hayat yerine değişimi, kendini yenilemeyi ister ve muhtemelen çevrelerini de bu değişime ayak uydurmaya çalışırlar. Bu bağlamda Akrep burcunda Güneş'i olan ünlülere şunları örnek verebiliriz: Cinselliği ve bağlayıcılığını romanlarında vurgulayan Margaret Atwood, romancı, düşün adamı Albert Camus, Hillary Clinton, Condeleezza Rice, Marie Curie, Rock Hudson, K.D. Lang, Martin Scorsese. Akrep burcunda Ay ise daha huzursuz bir konumdur zira huzur arayan Ay, Akrep burcunun fazla volkanik, patlamaya hazır ve endişeli yapısından dolayı rahat edemez. Bu kişiler duygusal hayatlarında fırtınalı, yoğun, daha yırtıcı ve hırslı bir yapıdadırlar. Akrep burcundaki Ay için Franz Beckenbauer, Francis Ford Coppola, Miles Davis ve Nostradamus örneklerini verebiliriz.
Zekayı, eğitimi, iletişimi ve hızlı hareketi temsil eden Merkür bu burçta dayanıklı düşünceler, kararlılık, dedektif gibi bir zeka, araştırmacılık ve gizemle ilgilenme getirir. Eminem, Jodie Foster yazılarında cinselliği vurgulayan İtalyan yazar Alberto Moravia Merkür'ü Akrep burcunda olan kişiler arasında yer alıyor. Venüs aşkı, zevkleri, ilişkileri açıklarken, Akrep burcunda Venüs son derece çekici, cinselliğe yoğun vurgu yapan ve oldukça tartışmacı, hırçın özellikler de getirir.

Yıkıcı olma kapasitesi
Özellikle Venüs'ü Akrep burcunda olan kadınlar aşkı bulmakta daha fazla zorlanabilir ve kıskançlıklarıyla ilişkilerini yıpratabilirler. Bazı Venüs-Akrep kişilerine örnek verirsek, Silvio Berlusconi, Jane Birkin, Jacques Chirac, İngiliz romancı Graham Green'i sayabiliriz. Mars ise Akrep burcunda aşırı sert koşullara dayanıklılık, fiziksel güç ve yüksek bir konsantrasyon verir. Marsları Akrep burcunda kişiler hırslarına yavaş ama emin adımlarla ilerleyebilirler. Çatışma anlarında da soğukkanlılıklarını koruyabilmeleri onlara büyük bir avantaj sağlar. Ancak kafalarına koyarlarsa son derece yıkıcı olma kapasiteleri de vardır. Eski ABD Dışişleri Bakanı Madeleine Albright, İtalyan psikanalist Roberto Assagioli, öykü yazarı Anton Çehov, İngiliz astrolog, majisyen ve Kraliçe I. Elizabeth'in casusu, 007 kodunu ilk defa kullanan John Dee, Fransız mühendis Rudolf Diesel, Uranyum füzyonunu bulan İtalyan fizikçi Enrico Fermi bunlara örnektir.
Jüpiter ise yetenekleri, gelişme olanaklarını ve bilgeliği açıklar. Jüpiter Akrep'te özellikle maddi alanda, yatırımlarda, psikanalizde yetenekler verir. Bu kişiler gizemli konulardan, gizli işlerden yarattıkları karizma yoluyla ve kararlılıklarıyla kazançlı çıkabilirler. Örneğin Andre Agassi, Alman devlet adamı Konrad Adenauer, AC Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti, Luciano Benetton, Napolyon, İngiliz okultist, majisyen Aleister Crowley, Fransız romancı, şair Jean Genet'nin Jüpiter'i Akrep burcundadır. Sorumluluğu, disiplini, hayatımızın sınırlarını açıklayan Satürn, Akrep burcunda büyük kararlılık, konsantrasyon, azim ama aynı zamanda acımasızlık da getirir. Satürn'ü Akrep burcunda olanlar duygularını ortaya koymakta zorlanabilir ancak içlerinde biriktirdikleri bu duyguları yaptıkları işe konsantre edecek soğukkanlılıkla da hareket edebilirler. Marlon Brando, Richard Burton, Fidel Castro, Carlos Castaneda, Kraliçe II. Elizabeth Satürn-Akrep ünlüleri arasındadır.


R.Hakan Kırkoğlu
"Jüpiter Akrep'te özellikle maddi alanda, yatırımlarda, psikanalizde yetenekler verir. Bu kişiler gizemli konulardan, gizli işlerden yarattıkları karizma yoluyla ve kararlılıklarıyla kazançlı çıkabilirler"

Gizemli konulara yöneleyim. :p Marsımda akrepte aslında ama çok öyle dayanıklı bir tip değilimdir ya da ben öyle sanıyorum.
Reyhan Karaca..

http://b1108.hizliresim.com/11/8/12/11441.gif

hiç kare açısı yok..
(08-12-2011 07:35 PM)Lajâ Yazılan: [ -> ]Reyhan Karaca..

http://b1108.hizliresim.com/11/8/12/11441.gif

hiç kare açısı yok..

bir kaç gün önce somaliye gidip oradaki açlık dramını gördüğüne dair bir röportajına denk geldim , duyarlı görünüyordu.

meğer Ay Balıkmış gülücük
Clint eastwoodo unutmamalı...gülücük benim favori oyuncularımdan biriask
Haritasını bulursam koyarım...
(08-13-2011 07:24 AM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]
(08-12-2011 07:35 PM)Lajâ Yazılan: [ -> ]Reyhan Karaca..

http://b1108.hizliresim.com/11/8/12/11441.gif

hiç kare açısı yok..

bir kaç gün önce somaliye gidip oradaki açlık dramını gördüğüne dair bir röportajına denk geldim , duyarlı görünüyordu.

meğer Ay Balıkmış gülücük

bende çok isiityorum gönüllü bir kuruluşla afrikaya gitmeyiaðla... ask
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler