Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Ay - Venüs Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
* Ay-Venüs bağlantısı ; Ay burcuna Venüsyen özellikler katar.

* Uyumlu açılarda ; duygular ve beğeniler arasında hoş bir sinerji vardır ve geçinilmesi kolay + uyumlu bir kişilik verir.

* Ay-Venüs Kare açısı ; beğenilerin zaman zaman duygusal ihtiyaçların önünü kesmesine işaret edebilir. Kişinin hoşlandığı şeyler ile ihtiyacı olan şeyler arasında içsel çatışma görülebilir.
135 derecelik açı var olumsuz olarak kabul edilebilir mi?
ay-venüs kare::aðla...(

aeon

(11-23-2010 08:25 PM)Messa Yazılan: [ -> ]135 derecelik açı var olumsuz olarak kabul edilebilir mi?

135 tali bir açıdır ve evet olumsuz kabul edilir .
* Ay-Venüs açıları ( Venüs vurgusu olan her potansiyeli dahil edebiliriz ) minyon bir tipe işaret edebiliyor. Sevimlilik ve yaşını göstermeme gibi özellikleri ekleyebiliriz.

Örnek ; Lionel Messi

astrotheme sitesi Messi'nin doğum saatini eklemiş ve Yükselen Burcu Kova görünüyor. Venüs İkizler burcunda ve Asc ile hoş bir üçgen açı yapıyor + Ay-Venüs kavuşumuna sahip.

Messi şu an Dünyanın en iyi futbolcusu , çok çekici biri değil ancak tüm rakipleri onu durdurmak için hırsla mücadele etsede o sevimli tavşan bugs bunny gibi hem yapacağını yapıyor hemde bunu rakiplerinin sinirlerini germeden (venüs ve sakinleşmek) yapabiliyor.

Bu sevimli adamın doğum haritası ; http://www.astrotheme.com/portraits/6367sbmWDnX5.htm
(12-04-2010 03:53 PM)Yıldırım Yazılan: [ -> ]* Ay-Venüs açıları ( Venüs vurgusu olan her potansiyeli dahil edebiliriz ) minyon bir tipe işaret edebiliyor. Sevimlilik ve yaşını göstermeme gibi özellikleri ekleyebiliriz.

Örnek ; Lionel Messi

astrotheme sitesi Messi'nin doğum saatini eklemiş ve Yükselen Burcu Kova görünüyor. Venüs İkizler burcunda ve Asc ile hoş bir üçgen açı yapıyor + Ay-Venüs kavuşumuna sahip.

Messi şu an Dünyanın en iyi futbolcusu , çok çekici biri değil ancak tüm rakipleri onu durdurmak için hırsla mücadele etsede o sevimli tavşan bugs bunny gibi hem yapacağını yapıyor hemde bunu rakiplerinin sinirlerini germeden (venüs ve sakinleşmek) yapabiliyor.

Bu sevimli adamın doğum haritası ; http://www.astrotheme.com/portraits/6367sbmWDnX5.htm

[Resim: strongmessirecibeonzeor.th.jpg]

ginka

AY VENÜS KAVUŞUM

En gözle görülür özellikleri giysilerine çok özen göstermeleri.kılık- kıyafete, şıklığa oldukça önem veriyorlar.sempatiklik, canayakınlık kadınlarla iyi iletişim verecektir Bu konumla doğanların iletişim yetenekleri çok güçlüdür. Arkadaş canlısı, herkesle kolayca geçinen insanlardır. Sevimli ve cana yakındırlar. Abartılı bu davranışları yüzünden bazen samimiyetlerinden şüphe edilir. Aslında davranışları içten ve doğaldır. Asla ilk adımın karşı taraftan gelmesini beklemez, canlarının istediği gibi hareket ederler. İçten pazarlıklı kişiler tarafından yanlış anlaşılmaları çok kolaydır sevimli ve çekicidir yaşını göstermez Güzel ve uyumlu tiplerdir. Sanat kabiliyetleri çok gelişmiştir. Hisleri düşüncelerinden daha ağır basar. Duygusaldırlar. iyi bir ev kadını olurlar. Romantiktirler ve mutluluğu romantik ilişkilerde ararlar. Eşlerinin is ve ilişkilerine uyumludurlar. Dekorasyon zevkleri çok gelişmiştir. iyi diplomasi yaparlar.Çekicilerdir popülerdir erkekse karşı cins tarafından beğenilen kişilerdir

AY VENÜS 30

Duygusal biridir ama bunu çok fazla belli etmemeye çalışır iyi bir ebeveyn olur güçlü aile bağları vardır ailesine düşkündür ailesinin varlığı onun kendisini daha güçlü hissetmesini sağlar

AY VENÜS 45

İnsanlar seni genellikle bencil biri olarak görürler buda ilişkilerinde sorunlara sınırlamalara neden olur empati yeteneğin gelişmemişdir

AY VENÜS SEKSTIL

Sıcakkanlılık ve güzellik verir Bu insanlar için duygusal paylaşım çok önemlidir. Hemen herkese söyleyecek hoş şeyleri olduğundan, iletişim kurmakta çok başarılıdırlar. her şeyin iyi olacağını düşünürler. Genelde de işler onların istediği yönde gelişir. Haritada yoğun sert etkiler yoksa bu insanların hayatları hep kendi istedikleri gibi geçer. Yaptıkları her şeyden büyük haz alırlar. Genel olarak mutlu tiplerdir.Bu altmışlık açı, mutlu kişisel ilişkilere gereksinimi ve bu ilişkilere uygun mizacı gösterir. Ortaklıklarda paylaşmanın ve iletişimin kurulmasına zemin hazırlar. Sosyal yönünüz çok kuvvetlidir ve neredeyse herkes için iyi konuşursunuz. Problemler hakkında tartışmayı istersiniz fakat olumlu yanınız sorunlar hakkında düşünmenizi engeller. Olayların iyi gelişeceğine dair düşünceniz genellikle doğru çıkar. İlerlemeniz başkaları tarafından yanlış anlaşılmanızı engeller. Bu açı, karakteri yumuşatır ve hayatı her yönde daha uyumlu hale getirir. Eğer izin verirseniz sosyal olarak size yardımcı olacak kibarlık ve çekicilik kişiliğinizde bulunmaktadır. İnsanlara güvenirsiniz ve ilişkilerinizde kendinizi güvende hissedersiniz. İyimserlik sizin hayata bakışınızdır. Bu böyle olmasa bile en azından niyetiniz iyidir. Asla kaba ve terbiyesiz davranmazsınız ve size böyle davranan insanlara kırılırsınız. Yargılarınız iyidir fakat diğer insanların fikirlerini de umursamayı bilmelisiniz. Bu açı sanatsal yeteneklere işaret eder. En istenmeyen durumlarda bile, kişilerin arasını düzeltebilirsiniz. Her türden kişilerle diyalog kurabilme yeteneğine sahipsiniz. Popülerliğiniz ve çekiciliğiniz sayesinde, girdiğiniz bir ortamda fark edilirsiniz. Bu olumlu açı, sanatsal konularda yetenekleri gösterir. Özellikle müzik, resim ve edebi konularda başarılı olabilirsiniz. Sosyal açıdan iyi ilişkiler içerisindedirler. Aileleri, komşuları ve yakınlarıyla araları gayet iyidir. Ev hayatları mükemmeldir. Uyumlu esleri olur ve eslerinde aradıkları mutluluğu bulurlar. Sevgi anlayışları dişicedir. Sanata karşı kabiliyetleri vardır.popülerdir erkekse karşı cins tarafından beğenilen kişilerdir kişi kadınlar ile iyi anlaşır, iyi ilişkiler içinde olur, eğer sert açı yapıp, anne kompleksine dönüşürse kadınlar ile ilişkiler güçleşir. Bu kişi erkekse, evde oturup annelik yapacak bir kadın ile evlenip, diğer kadınlarla dışarıda gönül eğlendirmek ister. Bu kişi kadınsa kendine sevmeyi öğretecek, feminenliği ögretecek bir kadına ihtiyaç büyüktür

AY VENÜS SQUARE

Doyumsuz insan. Duygusal emniyet ihtiyacı ile arzularının çekiciliği arasında hırpalanarak gidip gelir. Her iki durumda da tatmin olamaz. Sonuçta, dengesiz bir ruh hali, doyumsuzluk, aşırı alınganlık, sinirlilik, kıskançlık ve sağı solu belli olmayan tutkular sergiler. Bazen ateşli, bazen çekingen olur. Aynı zamanda, gizli kapaklı işler yapmaya ve erotik veya tatlı zevklerle doyum sağlamaya yatkın olur. Evlilikte ve ilişkilerinde zorluklar yaşar. Aile duygusu ile eşiyle ilişkisi arasında, ve annelik rolü ile sevgili rolü arasında çelişik duygular hisseder.
İlişkilerde sorunlar getirebilir Bu açının etkisinde doğmuş kişilerin yetiştiriliş tarzları, çocukluklarında yaşadıkları olumsuzluklar, gerçek duygularını ifade etmelerini zorlaştırır. İlişkileri garip ve uygunsuz olabilir. Özgürlükleri onlar için oldukça önemlidir. Tek başına yaşlanmayı tercih edebilirler. İnsanları tanımaları kolay olmaz. Uzun süre boyunca edindikleri tecrübeler sonucu büyük beklentilerini daha mantıklı temellere oturtarak, sağlam ve kalıcı ilişkiler kurabilirler.Bu insanın alışkanlıkları başka insanları rahatsız eder. Kötü şeylere sahip olabilir örneğin, nefesinin kokması veya kişisel hijyen kurallarına uymaması çevresindeki insanları sinirlendirir. Tembel birisi olabilir ve ellerini bir şeye bulaştırmaktan nefret eder.Zengin kalorili yiyeceklere aşırı meraklıdır. Yüksek düzeyde bir obur olabilir. Bu görünüm insana dikkatsizlik,kendi arzularına düşkünlük ve karamsarlık meyli verir. Onu içine dönük birisi yapar. Aşk ve romantizmde hayal kırıklığı yaşar. Duygusal ilişkilerde mutsuzluk ve acı duyması olasıdır. Cinsel isteklerde ölçüsüz davranan,akılsızca ilişkiler kuran ve partnerini düşünmeyen birisi olabilir.Ev yaşamında finansal ve sosyal zorluklar verir. Kişilerin tüm amaçları iyi bir es isteği ardında gizlidir. Eslerini ve beraber oldukları kişileri sevindirmeye ve takip etmeye çalışırlar. Akılsızca seksüel ilişkiler kurarlar. Aşırı ve kuvvetli duygusallıkları onları hep zorluklara götürür. Para açısından pek şanslı değildirler.İç stresi ve gerilimleri gösterir.Sosyal ve yakın ilişkilerde duyguların savaşması.Bu duygular aşırı derecede güçlü hissedilecek ve duygular üzerindeki hakimiyeti kaybetme korkusu daha derin,duygusal yanıtları uyandıran ilişkilerden kaçınma şeklinde görülen davranışlar.Aynı zamanda duygusal ilgiye ihtiyaç duyulur.İlişki için gerekli yükümlülüklerden kaçma,,özgürlüğü kaybetme korkusu nedeniyle mevcut ilişkiyi erteleyebilir yada yok eder.Bunlar genlikle iç korkular,kararsız davranışlar çıkartır ve negatif olmaya yöneltir.Kendisi ve diğerleri için kalp kırıklığından korkma ve samimi meselelerin doğasının gittikçe acılarla dolması.Bu kişilerde rahatına düşkünlük de görülür.Bu insanlar için yaşam derslerin biri,daha çok ayrım yapmayı öğrenmek ve karşısındakilerinim ne düşündüğünü,ne istediğini ve neye ihtiyaçları olduğunu anlamak.Ebeveynlik yapmak veya bir aileye sahip olma hakkında ortaklarla çalışmalar yapmak.Sevgiyi bulmak ve tutmak için kendi duygusal ihtiyaçlarıyla uğraşabilirler.Barış ve uyum bu insanlar için önemlidir.Sanatsal konularda ustadırlar ve çok fazla çalışırlar ama çalışırken büyük bir zevkle çalışırlar. aşkta, flörtte sorunlar, başarısızlık veya mutsuzluk getirebilir

AY VENÜS TRINE

Bu konum hayatı pek çok yönden uyumlu ve huzurlu hale getirir. Karşılarına güvenilir insanlar çıkar, ilişkilerinde kendilerini güvenli hissederler. İyimserdirler, her şeyin er ya da geç düzeleceğine inanırlar ve genellikle öyle olur. Asla zorba ve sert davranışlarda bulunmaz, böyle insanlardan da hoşlanmazlar. Sanata büyük ilgi ve yetenekleri vardır. Genelde ressamların, müzisyenlerin haritalarında bu açıya rastlanır.Dişisel özellikleri gelişmiştir. Sanata karşı kabiliyetlidirler. Ev hayatından zevk duyarlar. Bu kişiler iyi yemek pişirir ve evlerini güzel süslerler. Genellikle güzel fiziğe sahip olan bu şahısların sesleri de gayet melodiktir.Çekicilerdir popülerdir erkekse karşı cins tarafından beğenilen kişilerdir kişi kadınlar ile iyi anlaşır, iyi ilişkiler içinde olur, eğer sert açı yapıp, anne kompleksine dönüşürse kadınlar ile ilişkiler güçleşir. Bu kişi erkekse, evde oturup annelik yapacak bir kadın ile evlenip, diğer kadınlarla dışarıda gönül eğlendirmek ister. Bu kişi kadınsa kendine sevmeyi öğretecek, feminenliği ögretecek bir kadına ihtiyaç büyüktür Bu açı bir bayanlarda seksi bir fiziğe işaret eder ve bayanların dişilik özelliğini geliştirir. Bu açı bayana seksilik katmakla birlikte bayana güzel hoş bir ses de verir.

AY VENÜS 135

Düşünmeden ani kararlar alırsın bu kararların özellikle maddi konuarda sana sorun yaratabilir sindirim sisteminle ilgili sorunlar yaşayabilirsin aşk ilişkilerini düşünmeden karar alarak bitirebilirsin yada maddi konularda aldığın kararlar aşk ilişkilerinin bitmesine sindirim sisteminle ilgili sorunlar yaşamana neden olabilir

AY VENÜS 150

İnsanlardan çok çabuk etkilenir ve bu yüzden bazı yanlış kararlarda veebilir.uğraşmak zorunda olduğu partnerler çok çekici gelir.hoşgörülü ve vurdumduymaz davarnışlar sergiler, bir gün çok şık bir gün çok pasaklı görebilirsiniz.sağlığı konusundada aşırı iyimser davranıp ben hasta olmam ama n buda geçer gibi düşünüp hastalıklara zemin hazırlar.

AY VENÜS OPPOSITE

Doyumsuz insan. Duygusal emniyet ihtiyacı ile arzularının çekiciliği arasında hırpalanarak gidip gelir. Her iki durumda da tatmin olamaz. Sonuçta, dengesiz bir ruh hali, doyumsuzluk, aşırı alınganlık, sinirlilik, kıskançlık ve sağı solu belli olmayan tutkular sergiler. Bazen ateşli, bazen çekingen olur. Aynı zamanda, gizli kapaklı işler yapmaya ve erotik veya tatlı zevklerle doyum sağlamaya yatkın olur. Evlilikte ve ilişkilerinde zorluklar yaşar. Aile duygusu ile eşiyle ilişkisi arasında, ve annelik rolü ile sevgili rolü arasında çelişik duygular hisseder.
Maddiyat ve parasal konularda sıkıntılar,lükse yeme içmeye aşırı düşkünlük verebilir ki ay aslanı olarak yeterince zevke,aşka,duygulara önem veren biri olmalısın..lükse önem verebilirsin ne kadar iyi niyetli yaklaşırlarsa yaklaşsınlar, ilişkilerinde çelişkiler yaşarlar. Başkalarını memnun edebilmek için çok cömert davranabilirler fakat samimiyetlerinden biraz şüphe edilebilir. Bu yönde harcadıkları avuç dolusu paralardan dolayıda zarar görmeleri olasıdır. Duygusal yönden çok hassas oldukları için başkalarının onayını alabilmek için kendi görüşlerinden feragat edebilirler. Yakınlarındaki insanlardan çok şey beklerler, bu yüzdende hayal kırıklığına uğrayan kişilerdir. Konfor ve lükse düşkünlükleri , bütçelerini oldukça zorlayabilir. Düşüncesiz harcamalar yüzünden maddi durumlarını tehlikeye düşürebilirler.Bu insanın alışkanlıkları başka insanları rahatsız eder. Kötü şeylere sahip olabilir örneğin, nefesinin kokması veya kişisel hijyen kurallarına uymaması çevresindeki insanları sinirlendirir. Tembel birisi olabilir ve ellerini bir şeye bulaştırmaktan nefret eder.Zengin kalorili yiyeceklere aşırı meraklıdır. Yüksek düzeyde bir obur olabilir. Bu görünüm insana dikkatsizlik,kendi arzularına düşkünlük ve karamsarlık meyli verir. Onu içine dönük birisi yapar. Aşk ve romantizmde hayal kırıklığı yaşar. Duygusal ilişkilerde mutsuzluk ve acı duyması olasıdır. Cinsel isteklerde ölçüsüz davranan,akılsızca ilişkiler kuran ve partnerini düşünmeyen birisi olabilir.Bu açı sizi çok sosyal yapmaz başarmanız için yapmanız gereken şeylerle ilgili küçümseyici tavrınız nedeniyle popularitenizi de azaltacaktır.sizi rahatsız etmemelerini isteyen tavır içindesiniz oysa insanlar size ulaşmak istiyorlarsa da buna izin vermelisiniz.başkalrı için bazen kendi yolunuzdan çıkmayı öğrenmeniz gerekiyor.sonuç olarak tamamen cesaretsizlik nedeniyle periyodik olarak yanlış zamanda yanlış yola giriyorsunuz.çevrenizdeki insanlara bakın ve onların dize bir şey verebileceklerine inanın.gerçekten tam bir savurgansınız paradan adeta dahice kurtulabiliyorsunuz.duygusal açıdan değişken bir mizaca sahipsiniz.incitildiğinizde veya birini kırdığınızı farkettiğinizde saatlerce ağlayablirsiniz çünkü nazik birisiniz ve asla insanları incitmek istemiyorsunuz.buna karşın yine de tam tersi biçimde davranabiliyorsunuz Umumiyetle başkaları tarafından sevilmeyen ve antipatik bulunan tiplerdir. Evle ve maddiyatla ilgili problemleri vardır. Bazen aşırı lüks düşkünlüğü de görülür. Aşırı yiyip içme gibi sekste de aşırılıkları olur. Eş ilişkilerinde uyumlu değildirler

AY VENÜS QUINTILE/BI-QUINTILE
Çekicisindir nazik ve sıcakkanlısındır diğer insanlar seni beğenirler insanlar sana güvenirler iyi bir insan olduğunu düşünürler tiyatroya karşı yeteneğin vardır yaşadığın ilişkiler hayatında yeni ve farklı deneyimler kazanmana neden olur zevk almak senin için önemlidir fiziksel çekiciliğe önem verirsin fiziksel olarakda çekici birisindir güleryüzlüsündür ailene karşı hassasındır onlara çok önem verirsin eğlenceli yaratıcı ve sevgi dolu birisindir

alıntı : attart.blogcu.com
Alıntı:Ay-Venüs açıları ( Venüs vurgusu olan her potansiyeli dahil edebiliriz ) minyon bir tipe işaret edebiliyor. Sevimlilik ve yaşını göstermeme gibi özellikleri ekleyebiliriz.

Peki buna Ay-Venüs karşıtlığı da dahil mi ?acaba
(09-15-2011 12:57 AM)Equilibrium Yazılan: [ -> ]
Alıntı:Ay-Venüs açıları ( Venüs vurgusu olan her potansiyeli dahil edebiliriz ) minyon bir tipe işaret edebiliyor. Sevimlilik ve yaşını göstermeme gibi özellikleri ekleyebiliriz.

Peki buna Ay-Venüs karşıtlığı da dahil mi ?acaba

evet dahil ama şöyle bir handikap olabilir , destekleyici başka unsurlarda varsa ay-venüs zıt açısı kilo alma eğilimi verebilir.
ay venüs aslana akrep ama 120 dereceler haritamda.. kareyı okudum ve hiç bana uymuyor ama 120 tam bana uyuyor gülücük) bu açımı seviyorum gülücük
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler