Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Ay - Mars Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Ay-Mars üçgenim mevcut aniden sinirlenip şekilde yatışıyorum.
Ayrıca aşırı sabırsızım 3 dakikalık şarkıyı bile sonuna kadar dinleyemem o derece bir sabırsızlık :D
Ay Mars karem var :/ haritamda en sevmediğim açı bu. alınganım çok çabuk sinirlenirim 10 dk sonra sakinleşirim sonra da pişman olurum. Çocukken annemle hiç anlaşamazdım bi kere bile saçımı okşamadı.Bu ay balığı bir çocuk için baya kötü bişey :( ama şu an her şey çok güzel annem üstüme titriyor gülücük
Ay-Mars karşılıklı ağırlamasına sahibim (Ay Koç, Mars Yengeç) ve Ay-Mars karem var.

Haritamdaki en zorlayıcı kombinasyonlar olduğunu düşünüyorum gerçi haritamda daha YOD ve T-Kare açı kalıbı da var ama Ay-Mars karşılıklı ağırlamasının etkisi daha fazla.
(04-07-2015 01:50 AM)Lionhearted Yazılan: [ -> ]Hiç öyle fevri görünmüyorsun buradan gülücük
Mars-Satürn ile 60lık açıda katkısı vardır.

Muhtemelen beni o açı frenliyor gülücük Yerine göre davranırım bazı insanlar beni sakin biri olarak bilir, bazıları fevri ve sabırsız gülücük
Ay aslan marsda aslan gülücük)))
Ay Mars kare veya 180 acıları kişinin dışarıya karşı net bir kimlik gosterememesi gibi etkiler gösterir diye bir yazı okumuştum yani olduğu gibi gorunmezler diye bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
(02-11-2017 07:00 PM)gökyüzü Yazılan: [ -> ]Ay Mars kare veya 180 acıları kişinin dışarıya karşı net bir kimlik gosterememesi gibi etkiler gösterir diye bir yazı okumuştum yani olduğu gibi gorunmezler diye bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

Ay duygularımız Mars libidomuz
Sert açılarda iletişim problemi yaşatabilir özellikle karşı cinsle
Ben böyle yorumladım Okuduğun yazıya katılıyorum
(02-11-2017 07:00 PM)gökyüzü Yazılan: [ -> ]Ay Mars kare veya 180 acıları kişinin dışarıya karşı net bir kimlik gosterememesi gibi etkiler gösterir diye bir yazı okumuştum yani olduğu gibi gorunmezler diye bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

Bilemedim,korunma ve dışa dönüklük agresiflik dürtüleri arasında bi çatışma olur ve bu açıdan kişi kendini ifade edemeyebilir ama yorum çok genel bi yorum. Belki belli bi durum hakkındaki tespit olabilir.
Ay ile Mars arasında gerilimli açıları olanlar Güneş-Mars'a oldukça benzerler. Yapmak, eyleme geçmek, kolları sıvamak ve eldeki projeyi sürdürmek için çok güçlü bir isteğe sahiptirler. Yaygın olarak evle ilgili alanda yapılacak çok iş vardır ve ev pek de bataryalarını yeniden şarj etmek için geri çekilebilecek bir yer değildir çoğu zaman. Çünkü bu bataryaların çarçabuk boşalmasının esas nedenidir. Tipik olarak evin trafiği geliş, gidişler ve abur cubur atıştırmalar ile yoğundur. Kişi bunu açının karakterine, haritanın bütüncül havasına ve özellikle de 4.evdeki koşullara bağlı olarak canlandırıcı veya bıktırıcı bulabilir.



Genellikle kişinin hayatında içsel duygu çatışmalarıyla birlikte epey duygusal hareket vardır. Kişi çoğu zaman bir ihtiyacını karşılamaya yönelik belirli bir hareket tarzıyla, görünürde çatışan başka bir ihtiyacını karşılamak için gereken hareket tarzını bütünleştirmekte zorluk çeker. Örneğin; güvenlik, ev, aşinalık karşısında bağımsızlık ve cinsel heyecan ihtiyaçlarını. Bazen hayatında çevrede uçuşan tabaklar ve münakaşalar gibi duygusal hareketler vardır. Ancak daha yaygın görünen, kişinin böyle bir atmosferden gelmesi ve bunları tekrarlamamak için acıya katlanmasıdır. Bütün Ay-Mars açıları, herhangi türde bir çatışmaya olduğu kadar herhangi bir tehdide karşı da çok duyarlı kişiler ortaya çıkaracaktır.

Bu durum kişinin kendi konumunu son derece açık kılmaya çalışırken tepetaklak olmasıyla sonuçlanabilirken, bazen de belki sonuçlarından korkması nedeniyle öfkesini ifade edememesi ile sonuçlanır. Sabit burçlar öfkelerini tutmaya ve sonra arada bir boşaltmaya özellikle yatkındırlar. Değişken burçlar iseöfkelerini sinirli ve eleştirel tavırlar yoluyla ifade etme eğilimindedirler.



Bazı Ay-Mars kişileri ebeveynlerin veya diğer aile bireylerinin 'asla tartışmadığı', bununla beraber birbirine aşırı öfke duyduğu erken dönem ev yaşamından söz ederler (bu özellikle karşıt açıyla ilgilidir). Tipik olarak Ay-Mars çocuğu tüm ifade edilmemiş öfke ve benzer duyguları sünger gibi emecektir.

Charles Carter Ay-Mars tipini genellikle yumuşak kalpli sempatik ve yardım etmeye hevesli şeklinde niteler. Bu kombinasyona sahip kişiler hemen her zaman son derece koruyucudur.



Temel olarak bu açılara sahip kişiler, kendi otoritelerini gösterme ihtiyaçlarıyla güvenlik ihtiyaçlarını bütünleştirmek zorundadırlar. Bir bütün olarak Ay-Mars kişisinin yanınızda olması gayet iyidir, çünkü sizi korumaya çabalayacaktır. Buna karşın gerilimli açılarda kişi bazen çocukları kendisinden alıp götürülmek veya bir şeyden dolayı itham edilmek üzere olan bir anne gibi davranacaktır. Gerilimli açılardaki problem, özellikle, her zaman olduğu gibi, bu durumda da aşırı uca gidip soruna fazla hızlı dalmaktır. Ay-Mars tipi daha siz savaşta olduğunuzu bile fark etmeden ateşlenip sizin adınıza mücadele edebilir.

ALINTIDIR.
Bu yüzden de hızlı tepkiler ve karşılıklar verir. Bazen hayat kurtaran türden tepkiler. Güneş-Mars gibi, Ay-Mars da cesaretli, girişimci ve korkusuz olabilir. Ay-Mars için hissetmek harekete geçmektir. Burada sorun, alışkanlıkla tepki vermeleri ve alışkanlıkla çatışma beklemeleridir. Gerilimli açılan olanların kendilerinin ve sevdiklerinin sürekli tehdit altında olmadıklarını ve 3. Dünya Savaşının her an başlamak üzere olduğuna inanmak veya böyle davranmak için bir neden olmadığını, veya eğer yanlış tepkiyi verirse böyle olabileceğini anlamaları çok uzun zaman alabilir. Bazen, kişi çatışmadan bu denli korktuğu için, savunma için acele etmekte aşırıya kaçabilir, böylece silahı ilk ateşleyen pekala da Ay-Mars kişisi olabilir.
Kendisini, özellikle de ailesini ve duygusal bir bağı olan diğerlerini koruma gereksinimi bütün açı tiplerinde genellikle hevesle geliştirilir. Pek de nadir olmayarak, çocuklukta aile bir biçimde tehdit edilmiştir. Hane içinde öfke veya şiddet olmasa da, dışarıdan gelen bir tehdit olmuştur.

Söylenmiş olduğu gibi, bu açılara sahip olanlar, sıklıkla, özellikle anne figürünün her an patlamaya hazır olabildiği yüksek derece istikrarsız ailelerden gelirler.
Babası çok edilgen ve görünüşte öfkesini doğrudan herhangi bir yolla ifade edemezken, annesini çok patlayıcı buluyordu. Açıkçası annesi restoranlarda rezalet çıkartıp, okuldaki öğretmenleriyle didişen türden bir insandı. O bugün kendisini anlaşmazlığa çok duyarlı ve her hangi türdeki duygusal bir atmosferi sonlandırmaya gönülsüz olarak nitelemektedir, Bu kombinasyon için anahtar bir tanım olarak 'şiddetli koruma' gayet uygun olacaktır. Kişi hakkında bir şeylere işaret ettiği kadar, anne figürünü de çoğu zaman abartılmış ve karikatürleştirilmiş biçimde niteleyecektir. Annenin son derece zorlayıcı olduğu ve çocuğunun başına gelebilecek bir tehlike beklentisiyle her yere çocuğuyla gittiği durumlar olduğu olağandır. Bazen çocuğu ile rekabet eder. Bu yüzden farklı bir seviyede bilinçsizce çocuğa feci bir şey olmasını ister. (Bu kuşkusuz her iki yönde de çalışır: Ay-Mars kişileri çoğu zaman annelerini öldürme fantezileri kurarlar!)

Annenin çocukla her yere gitmesi fikrine dönersek, balayına bile gitmişti. Bu da enteresan bir durum, çünkü anne figürüyle çoğu zaman güçlü bir cinsel bağ vardır. Çocukluktaki duygusal bağ çoğu zaman alışılmadık biçimde güçlü cinsel imaya sahiptir.
Anne figürü çoğu zaman çocukla (genel olarak veya cinsel konularda) veya başkalarıyla yarışır. Ay-Mars kişileri bazen rekabetle ilgili benzer türde çatışma yaşarlar. Ya öfkeyle aşırı rekabetçi olur veya böyle görünmekten korkarlar.

Kişi ya annesine kızgındır veya çoğu zaman anne öfkeli bir kişi olarak algılanır ya da Ay-Mars kişisi onun namına öfkelenir. Kavuşum açıları olanlar genellikle kendilerini öfkeli olarak bilirler çoğunlukla da annelerine öfkelendiklerini bilirler. Karşıt açıları olanlar ise, genellikle öfkeli ve uyumsuzluktan sorumlu olanların diğer insanlar olduklarına inanarak epey zaman harcarlar.

Ay-Mars kişisinin öfkesi de, cinselliği gibi, çoğu zaman küllenmiş fakat gizli olarak mevcuttur. Çocuk kitaplarındaki ejderhalara oldukça benzerdir. O kitaplardaki ejderha oldukça sempatik bir karakterdir, fakat burun deliklerinden buhar püskürmektedir.
Ay-Mars tipine, kökleri ve geçmişi adına mücadele ederken rastlandığı kadar köklerden kaçıp kurtulmak için mücadele ederken de rastlanır. Boşanmalarda çoğu zaman mallarla ilgili ateşli tartışmalar yapılır. Kişi çoğu zaman kendisini güvenliği için hayat içinde farklı yollarla mücadele ederken bulur. Evlilik eviyle ilgili mücadele, bunun nasıl ortaya çıkabileceğinin bir örneğidir. Kader bazen, Ay-Mars insanlarının fazlasıyla fiziksel güvence hissetmesine izin verilmediğini doğrular gibidir. Bunun amacı, onları, duygusal seviyelerde güvenliği veya onun eksikliğini gerçekte nelerin oluşturduğunu keşfetmeye zorlamaktır.
ALINTIDIR.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler