Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Venüs - Neptün Açıları
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
* İlişkilerini idealize etme eğilimi görülebilir.

* Sanatsal ilhamlara açık , estetik duyarlılığı olan bir yapı verecektir.
venus neptun karesı pıskolojık rahatsızlık verırmı acaba

Félicé

(11-24-2010 02:00 AM)nuray esen Yazılan: [ -> ]venus neptun karesı pıskolojık rahatsızlık verırmı acaba

Sue Tompkins 'ilahi memnuniyetsizlik' adını takmış bu açıya.. Her şeyi idealize etmek, herşey güzel çiçek böcek olsun derken, bu yumuşak kombinasyon hassaslığı ararken, hayatın gerçekleri karşısında devamlı bi memnuniyetsizlik kişide depresif duygulara yol açabilir tabi.. Sanatsal konulara yönelme rahatlatabilir..

Venüs

Venüs-Neptün artı Mc kavuşum, sanatsal verilere eğilim rahatlatıyor, evet bu doğru, ama melankolik ve depresif eğilimlere de hayır demeyen bir kombinasyon, çok güzel ve bir o kadar hayal kırıklığının getiricisi.. İdealize edilen hedeflere ve doyuma ulaşamamak çok yıpratıcı oluyor.acaba Yine de Venüsü seviyorum..gülücük
venus neptun acısı eşımde var .sızleınde deığı gıbı sureklı memnunıyetsızlık var .sevgısını bellı edemez.kendııs 2 yıldır panık atak tedavısı goruyor.bu rahatsızlık venus retroyken ortaya cıkmıstı.
Venüs -Neptün üçgeni var sevdiğim açılardan birisi. En azından sanata yatkınlığım vardır filan diye teselli oluyorum gülücük Hiç bir sanat alanına kendimi yönlendirmemiş olmam içimde bir uhdedir. Hep aklımda muhakkak bir şekilde bir sanat alanına yöneleceğim.
asla hayalindeki aşka ulaşamayan insanların açısı.. hayalde canlandırılan aşk, ya da sevgili/eş o kadar kusursuz bir şeydir ki gündelik hayatın gerçekleri bu kişilere fazla çirkin gelir. aşkla ayakları yerden kesilsin ister, onun sevgilisi bir kahraman bir beyaz atlı prens olmalıdır :D bu açıya sahip olan bir arkadaşım, 26 yaşında ve doğru dürüst bir ilişkisi olmadı. çünkü kimseyi beğenemiyor. idaellerinde bir beyaz atlı prens var. ve onu hiçbir zaman bulamayacak.

benzer etkileri 7. ev neptün de verebilir.
hangi açı türü için bu dediklerin serena uyumlu açı için değil heralde, başka bir forumda venüs neptün üçgeninin hayalindeki aşka ulaşma potansiyeli verdiğini okumuştum ..
(11-25-2010 05:23 PM)Nâr Yazılan: [ -> ]hangi açı türü için bu dediklerin serena uyumlu açı için değil heralde, başka bir forumda venüs neptün üçgeninin hayalindeki aşka ulaşma potansiyeli verdiğini okumuştum ..

sert açıları kast ettim nar gülücük
yumuşak açılarda neptünün olumlu tarafları gözlemlenebilir. yaratıcılık, hassasiyet, duyarlılık vb. gibi.
ya venüs neptün karsitligi ? ilahi olmayan bir ask midir?
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler