Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Merkür Koç Burcunda
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
* Kişinin kendisi hakkında konuşması , kendi deneyimlerinden söz etmesi , iletişim anında sık sık BEN kelimesini kullanması durumları görülebilir.

* Konuşkan , hazır cevap bir doğası vardır ( başka unsurlar frenlemiyorsa )

* Merkür Koç ; eğer Mars ve Uranüs gibi dinamik enerjilerle bağlantı yapıyorsa zihin ve sinir aktivitesi ( baş bölgesinde ) çok fazla olabilir ve bir takım sağlık problemleri ( baş ağrıları , burun kanamaları vb. ) görülebilir.
koç burcundaki merkür diğer gezegenlerden açı alıyorsa ve aktifse , zehir gibi bir zeka ve mizah yeteneği görülebilir.

cem yılmaz buna iyi bir örnektir + az önce şarlo ( charlie chaplin ) doğum haritasına bakınca benzer bir görünüm dikkatimi çekti.

şarlo daha sinemanın sessiz çekilebidiği 20.yüzyıl başlarında , hem mizahı hem de duygusal sahneleri sessiz bir şekilde ( sadece görsel öğeler kullanarak ) oynamış ve yönetmiş bir sanat dehası.

koç burcunda merkürü var + merkür/uranüs zıt açısı + merkür/jüpiter karesi + merkür/satürn üçgeni + merkür/güneş kavuşumu gibi dinamik bağlantılar görüyoruz.

özellikle uranüsten güçlü bir zıt açı alan merkür koçunun yüksek bir zihinsel aktiviteye + filmlerinde bolca gördüğümüz müthiş reflekslere işaret ettiğini söyleyebiliriz.

şarlo doğum haritası = http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=...s_rB2cfNiQ
Merkürüm kocta;
Zehir gibi bir zeka ve mizah yetenegi evet ama biraz da ukala olabiliyor insan azla geliyor bildikleri arasıra kendimden biliyorum ama plıto ile karsıt ise bu koçdaki merküs bakın onu bilmiyorum (:

Parlaışık

Yıldırım Merhaba ; sana solar returnla ilgili bir soru saormak istiyorum.MC Terazi burcunda ve 7. ev yengeç burcunda güneş ve venüste 7. evde yengeç'te.evlilik konusunda MC nin de bulundurğu burç etkili sanıyorum.Ve bu iki durum olumlu bir sonuç getirir mi ?

Parlaışık

Merkür'ü koç olanlar oldukça kavgacı oluyorlar ve suç işlemeye de müasait.Mars etkisinden sanırım.Biz hukukçulara da sayelerinde çok iş çıkıyor alkisalkis
(05-31-2011 05:11 PM)URANJÜP Yazılan: [ -> ]Yıldırım Merhaba ; sana solar returnla ilgili bir soru saormak istiyorum.MC Terazi burcunda ve 7. ev yengeç burcunda güneş ve venüste 7. evde yengeç'te.evlilik konusunda MC nin de bulundurğu burç etkili sanıyorum.Ve bu iki durum olumlu bir sonuç getirir mi ?

solar return bölümünden sorabilirdiniz aslında ,

return haritalarında birden fazla gösterge aynı konuya işaret ediyorsa o konuda gelişmele bekleyebilirsiniz evet.

hem 7.ev yengeç ( yengeç burcu da aile kurmakla bağlantılıdır )
hem de venüsün orada olması ilişkiler , evlilik ve ortaklık gibi konulara işaret ediyor gibi.
venüsün yaptığı diğer açıların da önemi var bence.
olumlu açılar altındaysa olumlu gelişmeler beklenebilir.

Parlaışık

Teşekkür ediyorum , oradan belki mesajımı göremeyebilirsiniz diye burdan yazdım .Kusura bakmayın .

aeon

merkür mars burçlarındayken , sayısal alanda gayet başarılı oabiliyor . analitik , keskin ve kısa yoldan sonuca gitmeye uygun oluyor.

öte yandan , uzun uzadıya düşünmek , çok merkür koçuna göre olmayabiliyor.
çok destekleyecek konumlar gerekiyor.
güneş merkür koç olup, pluto mars saturn terazi karşıtlığı ne ifade ediyor?
(05-31-2011 08:15 PM)aeon Yazılan: [ -> ]merkür mars burçlarındayken , sayısal alanda gayet başarılı oabiliyor . analitik , keskin ve kısa yoldan sonuca gitmeye uygun oluyor.

öte yandan , uzun uzadıya düşünmek , çok merkür koçuna göre olmayabiliyor.
çok destekleyecek konumlar gerekiyor.

kesinlikle doğru uzun süre aynı konuya odaklanamıyorum ben verygood
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler