Türkiye'nin en büyük astroloji platformuna hoş geldiniz.

Tam Görünüm: Merkür Başak Burcunda
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
* Zihin detaylar üzerinde durmaya eğilimlidir. Özellikle odaklandığında çok dikkatli bir doğası vardır.

* Çalışma hayatında iletişim konusuyla ilgili olumlu / olumsuz deneyimler sık sık karşısına çıkabilir.
Bu konumda kişi metotlu düşünme, pratik olan ile olmayanını ayırt etme, yararlı ile yararsız olanı seçebilme, amaçlı ile amaçsız arasında gerçekçi bir mukayese yapabilme, içgüdüsel ve doğru kararlar vermesini sağlayan analitik bir kavram yeteneği olur. Açık, uyanık, metodik ve akıllıdır. Ayrıntılarla uğraşmayı seversiniz. Sözlü ve yazılı ifadesi çok kesin ve açık olur. İş bilir ve bilimsel zihniyeti gelişir.


Doğum anındaki Merkür konumu veya sert açılarda kişi ayrıntılara düşkünlüğü geneli görmesini zayıflatabilir. Dar fikirli, ürkek, ön yargılara eğilimli, bağnaz olabilir. Fırsatçı, dırdırcı, doyumsuz ve sürekli eleştiren bir insan halini de alabilir.

Merkür bu konumda mantıklı ve ölçülü bir tavır sergilemeye gayret eder. Ayrıca karar alırken faydalı veya faydasız olup olmadığına göre tercihlerini belirler.

Yorum: Kişisel yapınız iletişime açıktır. Araştırmacı, keşfeden ve çözüm üreten biri olursunuz. Ama dikkat edin başkaları tarafından etkilenmeye veya yönlendirilmeye açık bir yapıda olabilirsiniz. Çabuk öğrenme yeteneğiniz, organizasyon ve satış kabiliyetinizi arttıran özellikler kazanırsınız. Matematiksel, mekanik veya artistik becerilerde gelişme saplayabileceğiniz bir dönemdir. Hemen her konuda pratik ve hızlı olmaktan çok hoşlanırsınız. Hayal gücünüz genişler ama maymun iştahlı olabilir ve fakat geleneksel fikirlerden kurtulmanız zorlaşabilir
Referans Adresler